BORTA HELA DAGEN

Godmorgon! Vaknade halv åtta, klockan ringde inte.. Men tur att jag vaknade ändå ;) Har gjort mig klar och packat ner lite grejer som Sebbe ska ha. Om en halvtimme går bussen till Leksand, och där stannar jag hela dagen.
Så bloggningen kommer inte vara på topp idag, just so you know!
Ha en bra dag, puss.


Kommentarer
Postat av: FELICIA ANDERSSON

sv: Haha, detta var ju lite roligt! :D Jag är precis som du inte så duktig på att köra för att jag inte kör så ofta och har inte kört så länge. Har dock haft en Suzuki 125 -10 under 2011, som jag inte når ner på, haha! Är lite feg och sådär också så jag föredrar också att fota. Tycker det är superkul!

Funderar starkt på att starta en crossblogg/hemsida jag också. Har hur många bilder som helst som bara ligger i datorn.

Lägger till dig på fb om det är okej? :)

KRAM

2012-01-09 @ 13:08:41
URL: http://feliciaabby.blogg.se/
Postat av: FELICIA ANDERSSON

sv: Första gången jag satt på en cross var 2008. Fick då också min första 85a som jag delade med min lillebror. Vi körde typ 1-2 gånger det året, haha. 2009 fick jag en egen cross men körde typ ingenting, tränade bara lite hemma. 2010 hade jag fortfarande 85an och började tävla i en nybörjartävling. Tyvärr slutade det med att min lillebror bröt benet. Bestämde mig ändå för att tävla en gång till och den gången så bröt min storebror armen och jag kom dessutom sist, efter det har jag inte tävlat något...

Och där är också anledning till att jag började köra, mina bröder började och då gjorde jag det också. Nu är det dock bara jag som fortfarande brinner för det! :)



Och du då? Har du något roligt att berätta? :D Hur fick du folk att kolla på din hemsida? :)

2012-01-09 @ 16:56:30
URL: http://feliciaabby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0