FLYTTAR

Ja, det här var nog den sista gången jag loggade in på denna blogg. I alla fall för ett tag :) Nu avslöjar jag nämligen, dendär hemligheten jag haft för er.
Har bytt blogg, så nu hittar ni mig HÄR.
Hoppas att ni följer med mig dit, och fortsätter läsa och kommentera den nya bloggen!
TACK FÖR DESSA 3 ÅR PÅ BLOGG.SE!


NOVELL

Skippar städningen och börjar med svenska uppgiften, nämligen en novell. Den ska innehålla cirkus 1500 ord, och jag har, än så länge, kladdat ner 133 ord. Well, let's go!
Går ner till hallen senare, så bäst att sätta igång :)

saknar min lilla bebis. drömde om honom inatt ♥


ANMÄL DIG!!!!!


DAGENS BLOGG ÄR:


Klicka på hennes namn för att ta dig till hennes blogg! :)


HEMMA

Morsningkorsning! Var med på ett möte imorse, åt sedan lunch på resturangen (åh, vad gott det var!!!!!!!!), sen har jag suttit och knappat in lite uppgifter till SISU eller vad det heter. Kommer sakna min praktikplats.. Men får hälsa på dom så ofta jag kan :) Nu tänkte jag städa, sen gå ner och kika på Sebbes träning tror jag. Så, vi hörs senare! Puss


.

Har gjort mig klar inför matchen, ska börja med maten nu. Snabbmakaroner och bacon får det bli ;) Sebbe kommer nog hem snart, så ja. Ha det fint! Vi hörs, pusssssssss


ANMÄL DIG TILL MORGONDAGENS TÄVLING


DAGENS BLOGG ÄR:


Vinnaren får alltså en fet länk, så klicka på hennes namn för att ta dig till hennes krypin!


INVENTERAT

Nejmen tjena, hallå! Har jobbat stenhårt idag, från 8 till halv tre. Investerade massa kläder och grejer, som tog 2 timmar. Blev bjuden på lunch från resturangen idag också ;) Efter det satt vi och fixade lite på datorn. Ska ta och städa lägenheten nu, och sedan laga mat. Ikväll ska jag och Sebastian gå på A-lags matchen mellan Leksand och Sundsvall. Vi höres senare pluttisar!

drog plattången i ansiktet imorse.. ;)


.

Godmorgon! Har precis käkat frukost och gjort mig klar. Ska alldeles strax gå iväg till "jobbet" :) Så vi får höras när jag kommit hem. Puss, ha en bra dag!


MYS TISDAG

Nä. Tänkte pallra mig iväg till affären för att köpa lite chips och dipp. Sen tänker jag slänga mig i badkaret och varva ner. Har haft huvudvärk i stort sett hela dagen, men ja. Hej så länge!

gammal


TITTA HIT


JAG FRÅGAR - NI SVARAR

FRÅGA:
När har ni lov, och vad ska ni göra då?


NHL

Sebbe, Charlie, Jacob och Robin sitter i soffan och spelar NHL medan jag har datorn i knät. Om cirkus 1 timme ska de dra iväg på träning, så jag kan blogga då ;)
Hejs


SVART VIT


LIFE WON'T WAIT


WIHO


Slutade alltså 11.40 :)


BULLENS O POTATISMOS

Sebbe kom hem en sväng. Men han drog vid fyra igen. Har lagat lite mat nu, bullens med potatismos ;) Hur gott är inte det egentligen? Ska fortsätta kika på "sol, fest och oroliga föräldrar" i väntan på att S ska komma hem igen. Sen ska vi ta en promenad till affären, måste ju ha matlåda. Haha ;)


FRAMME

Hallihallå! Orkade inte sitta framför datorn igår kväll när jag kom fram, förlåt. Men ja, idag var min första dag på praktiken i Leksand. Fick sitta och fixa med anmälningar till nästa sommar. Supertrevlig personal! Slutade tidigare, eftersom jag hade gjort klart detdär :) Har diskat och städat diskbänken och snart kommer Sebastian hem från skolan. Då ska vi käka lite snabbt, och sen sticker han iväg på träning.
BLOG YOU LATER

gammal bild


.

Sitter och kikar på "värsta pojkvänsakademin" medan jag väntar på att mina päron ska bli klar med allt. Sen åker vi, så hörs väl senare när jag är framme! Pusssssss

haha, oldie!

GODMORGON

Godmorgon! Gick och la mig tidigt igår, och vaknade halv tio. Sebastian är på match nere i Bofors, så jag tänker inte åka till Leksand förrän lite senare på eftermiddagen. Innan dess, ska jag packa och fixa lite till.
TTYL - talk to you later


THERE'S SOMETHING INSIDE ME, AND I KNOW IT'S GOOD. BUT UNDERSTANDING IT'S MISUNDERSTOOD




PIZZA? ELLER?

Nä, ska man ta och beställa pizza? Ja så får det bli! Min familj har inte kommit hem från Hallsberg än, och dom äter efter vägen så.. Sen tänker jag mysa ner mig i soffan och bara ta det lugnt! ;)

LOVE


BÖDA CAMPING

Ligger i soffan och tittar på TV. Kanal 5 visade ett reklamklipp från "Böda Camping" som ska börja den 3 november. Var ju där under veckan dom filmade :) Har inte visat alla bilder än, så passar på att lägga upp några från campingen.

inte lite brun man blev på 1 dag. haha, åh vad jag saknar!

-


eller snarare sagt.. bloggen kommer förändras inom kort.

PACKNING på G

Nu ska jag ta och packa och greja. Imorgon åker jag till Sebastian, och stannar där över den kommande veckan, eftersom jag ska praktisera i Leksand! :) Känns skönt att få komma bort lite, och att jag får umgås med världens bästa gör det ju absolut inte sämre ;)

Tarzan sov sådär igår kväll. Gulleplutt ♥

DU FRÅGAR - JAG SVARAR

Anonym om MORRN':
jag undrar vilken kamera du har o hur många megapixlar? :) ps: du är såå fin!!
SV; jag har en NIKON D3000 och det är ... ehm, 10 megapixlar eller nåt sånt :) Åh, tusen tack! 

ONE TWO THREE


TARZAN

Har varit ute i någon timme, med kameran i handen och på självutlösaren. Haha ;) Bilder kommer om en liten stund, förhoppningsvis. Lillebror kvalade in i A-finalen nere i Hallsberg, sa mamma. Fortsätt så lillebror!

Katten var också med runt benen.

LYCKA TILL LILLEBROR

Godmorgon! Sebastian åkte iväg på träning medan jag fortfarande låg kvar i sängen och halvsov. Ligger i soffan och kikar på "Pippi Långstrump på rymmen" ;). Tänkte gå ut med Aragon lite senare. Får se om kameran följer med! Hej så länge...

Ja, lycka till nere i Hallsberg på Riksfinalen idag lillebror!

,

Godkväll! Ja, idag var det sista dagen på min praoplats i Falun. Och till er som undrar, så har jag varit på Hammars Pizza o Pasta. Sjukt mysigt ställe, med underbara människor! Kommer verkligen sakna det.. Men men :) Slutade lite innan fyra, åkte hem, gick ut med Aragon sen kom Sebbe och hans pappa och hämtade mig. Blev bjuden på tacos hos dom. Mumma :) Runt sju skjutsade dom tillbaka mig och Sebastian. Vi tog cykeln till macken och köpte lite gottigheter till mig, haha. Kollade precis klart på "hur många lingon finns det i världen", sjukt bra!
Hihi, men nu ska vi snart sova. Så, godnatt! 

förra sommaren.

NYA PLANER PÅ G

Åh, vilket stort léende jag somnade med igår. Åkte till Leksand och kikade på Sebbes match med hans mamma. Vilken duktig pojke jag har, som fick in 2 mål! :D Och innan jag somnade, så kikade jag i min mejlinkorg.. Hade fått ett mejl som kan förändra en hel del i mitt liv. Så ja, nya planer är på G! Men tänker inte avslöja dom än ;)
Om en stund ska jag sätta mig på bussen till Falun. Min sista dag på prao'en idag.. I alla fall på det stället :( Bloggar när jag kommer hem, om inte Sebastian har hunnit hit. Ha det fint, pussssssss!

MORRN'

Godmorgon sötisar! Jobbade till halv åtta igår kväll, så jag var helt slut när jag kom hem. Ska alldeles strax gå ner till busshållplatsen, för att sedan färdas till prao'en. Näst sista dagen på det stället idag.. Buhu :( Jaja. Bloggar när jag kommit hem! Puss

oldie

MIN BILD

Ja, rätt så fränt att min bild fick vara med i tidningen om gymnasieval som alla 9or, i Sverige, ska få! :)

dålig bild från iPhone kameran, men ja.. Haha :)

MOT PRAO'en

Godmorgon! Har lååång sovmorgon idag :) Börjar inte förrän 12 och slutar efter 19. Så, jag hör av mig då, för nu måste jag pysa iväg till bussen. Ha en bra dag, hej så länge!

jag saknar min fina pöjk

TÄVLAR


Ja, jag är med och tävlar om allt på bilden! Gör det du med ;)
http://sminkladan.blogg.se

STALLET SNART

Hej bloggen! Stod i kassan hela dagen, slutade 14.45 :) Väntar på att mamma ska komma hem och laga mat, sedan skjutsar hon mig till stallet. Ridning på Jalle 19.10! Håller tummarna för att det ska gå bra idag. Men ja..
BLOG U LATER

saknar mitt långa hår



GOD - NATT

Nä, nu ropar sängen på mig. Min ensamma, tomma säng.. Men det är bara några nätter kvar nu, tills jag flyttar hem till Sebastian. Eller ja, jag ska bo där i 1 vecka. Men ändå! ;)
Well, well.. Vi får se om jag uppdaterar något imorgon. Det är ju som sagt ridning imorgon kväll, och jag åker nog till stallet direkt efter praoen. 
Ha det fint, puss och godnatt ♥

Det går inte att ladda upp bilder..

I WANNA BE A PIECE OF YOU


HISS/DISS?

Vad tycker ni om blogg.se 's iPhone app?
Själv tycker jag inte alls om den, för det funkar inte. De första inläggen gick bra, men nu funkar det inte alls. Den var helt OKEJ innan, men ja.. Vad säger ni:


SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN

1. Är jag bäst? =D
- Haha, Micke.. 

2. Hej, jag undrar om du har hål i naveln. Kram till dig :)
- Hej på dig! Nej, jag har inte hål i naveln. Än. Jag funderar starkt på att göra det, men har inte bestämt mig riktigt ännu. Kram!

3. Hej Felicia! Hoppas att allt är bra med dig och så :-)
Jag undrar hur det är att ha en pojkvän på ändå en ganska rejäl distans. Jag och min pojkvän bor 5-10 minuter ifrån varandra och bara det tycker jag är jobbigt ibland, haha... ;-) Saknar ni inte varandra väldigt mycket?
- Hej Sofia! Jodå, allt är bra med mig. Jag och Sebastian bor cirkus 3,5 mil ifrån varandra vilket tar nästan 30 minuter att färdas med bil. Det är inte så himla jobbigt. Vi båda har mycket att tänka på under veckorna, med skolan och allt runtomkring. Hans föräldrar åker upp titt som tätt, så jag kan åka med dom om jag vill. Och vi är med varandra varenda helg, och då hittar vi på massa roligheter. Så nej, det är inte jobbigt alls! Men det är klart att vi saknar varandra, hur mycket som helst!

4. Vad vill du utbilda dig till efter gymnasiet?
Och vad har du för framtidstankar? Alltså var du vill bo och så... ;)
- Hej kusinvitamin! ;) Du, jag har inte en blekaste aning.. Vet inte vad jag ska gå för linje på gymnasiet heller. Kan återkomma lite senare angående den frågan!

5. Hej Felicia! :) 
Vad har du tänkt valt för gymnasie?
Varför började du åka cross och vad har du för planer med ditt motocrossåkande? :) 
Kram!
- Hej Lisa! Ja, du kan kolla svaret angående gymnasie ovanför. Varför jag började köra cross? Jo, jag tyckte att det såg jätteroligt ut, och har alltid velat köra, men har varit för feg och hästarna var mitt absolut största intresse. Men den 21 november 2009 sa jag till pappa att jag ville prova. Dagen efter åkte vi till Vikarbyn och köpte min första lilla pärla. Jag hade stora planer förut, men nu vill jag bara köra för skojs skull. Kram! :)

6. Hej vacka underbar frugan min , saknar dig jätte mkt!
vilken linje ska du gå? 
hörde att du skulle vilja gå hotell och truism, böööörrja här <3
- Hej fina Emma! Saknar dig med, superduper mycket! Jadu, då var det dendär frågan igen.. Ja, jag funderade på Hotell och turism, förut. Men nu har jag inte en blekaste! Vi får prata mer sen :) Puss!

7. Hej vilka bloggar följer du? :)

- Hej på dig! Jag läser de bloggar som finns i "länkar" lite längre ner till vänster. Men även lite andra, när jag har tid. Som t.ex Isabelle Strömberg och så vidare.


Har ni mer frågor, som ni inte hann ställa i frågestunden, så finns det en frågelåda i menyn!!

NEW IN

Hejsan! Ja, idag var det första dagen på min ena PRAO plats och jäklar vad roligt det är :) Dagen bestod av diskning, lite matlagning, stå i kassan, och så vidare. Amanda ifrån min klass är också där, så det känns bra att ha någon man känner i närheten, haha ;) Fick sluta tidigt idag, så jag åkte till pappas jobb och satt där i två timmar. När mamma slutade så åkte vi ner på stan och köpte en ny vinterjacka och ett par vantar till mig.

Den svarta.

HEMMA

Det blev en längre bloggpaus, kom hem precis. Blev kvar till idag istället :) Igår hjälpte jag Sebbes mamma att löshoppa Farello och My. Hästarna var jätteduktiga! På kvällen gjorde vi hamburgare och tittade på "Titanic".
Idag var det match mellan Leksand och Falun. Vinst till Leksand, med 6-1! Grattis killar :D Nu ska jag fixa lite inför imorgon. Känns sådär skitbra att vara borta från skolan i 3 veckor!
Men ja, vi hörs senare.


BLOGGPAUS TILLS IMORGON

Hej finisar! Kom hem för en halvtimme sedan, har packat och fixat. Ska alldeles strax åka till Jalle och skritta ut med honom, Eva och Farello. Sebbe kommer dit lite senare också :) Kommer hem imorgon, så ha en bra kväll! Pusshej!


SISTA CHANSEN!!

Har pratat med Sebastian ett tag. Längtar efter honom superduper mycket! Men imorgon får jag ängligen träffa mitt hjärta, och stannar kvar tills på lördag :) Ska rida bästa Jalle imorgon också! ♥
Aja. Sov gott, och ha det bra!
O.B.S!! SISTA CHANSEN ATT STÄLLA FRÅGOR I FRÅGESTUNDEN, AVSLUTAS IMORGON!
KLICKA HÄR FÖR ATT TA DIG TILL INLÄGGET



NEXT TO YOU


Wherever you'll go, I'll be standing right next you
Nothing will ever come between us, cause' I'll always love you ♥

JAG KOMMER SOMNA MED ETT LÉENDE PÅ LÄPPARNA

Rubriken säger mycket. Om ni bara kunde förstå den lycka som finns inom mig just nu. Allt går så himla bra nu, och jag är verkligen glad. Det var länge sen jag hade den känslan. Känslan att vara glad.
Åh, vilken glädje!


Jag har äntligen fått tillbaka intresset för hästar igen. Och det intresset är större än förut. Tusen tack till dig Annica, som låter mig få rida världens bästa häst! Och ett stort tack till Sebbes mamma, Eva, vill jag också ge!
Det blev en nystart på allt inom hästarna. Ny ridskola. Nya människor. Nya hästar. Ja, allt!

För 3 år sedan gjorde jag ett stort misstag. Jag följde inte med mina barndomsvänner till den skola jag egentligen skulle gått på. Men jag är också glad att jag gjorde som jag gjorde. Hade jag inte börjat på Brits, så hade jag verkligen inte fått chansen att lära känna många nya och bra människor. Och ja, min klass är den bästa någonsin!
Tack för att ni tog emot mig Ni är toppen!
Men det bästa är.. att jag äntligen har fått tillbaka kontaken med barndomsvännerna. Nu ska vi börja umgås igen. Hur mycket som helst! Åh, vad jag har saknat er!

Och tack till dig Sebastian. För att du stått vid min sida genom alla dessa år. Vad skulle jag gjort utan dig? Min finaste skatt, jag älskar dig! ♥

Tack till min familj också. Tack för att ni står ut med mig, även fast jag kan bete mig som jag gör ibland.. Love you! ♥

FLOWERS


Gjorde en teckning till papi när han fyllde år. Haha, det var fri ritning på bildlektionen, och jag visste inte vad jag skulle göra med den. Men jag blev faktiskt nöjd, och fick bra kritik från läraren :)

GYMMA

Hallihallå, alla människor där ute i Sverige! Slutade halv tre idag, tidigaste vi slutar på hela veckan. Tog mig en promenad ner till stan med Emmy och Simon. Svängde in på lite affärer innan jag åkte hem, och med mig fick jag en ny foundation och en borste till den. 
Om en stund ska jag gå ner till FG, som vi så fint kallade stället när jag var där för 3 år sedan. Ska nämligen dit varje torsdag, för vet ni vad? Jag ska nämligen börja gymma! Personalen på FritidsGården har fixat så att de folk som anmält sig till de, kan gymma på torsdagarna. Bra va? :) Äntligen!
Men nu ska jag stoppa i mig något att äta, och sedan sticka iväg. 

Dock börjar vi inte gymma förrän nästa vecka. Idag blir det mest prat och så vidare.

PYSER IVÄG OM EN STUND

Ska käka middag och fixa lite, sen pyser jag till stallet. Ha en bra kväll, och fortsätt ställa frågor i frågestunden :)

4 + 2

Ja. Nu har du varit min i 4 månader och 2 dagar. Du gör mig lycklig, och jag är så tacksam för att du är den du är. Vi har haft våra svackor, genom alla dessa år. Men motgångar ger framgångar, inte sant? Att få vara med dig, är det bästa som finns. Du och jag. Ja, det är så det ska vara!
Mitt fina hjärta. Världens bästa:
JAG ÄLSKAR DIG! ♥


I WANT IT


Luktar så ljuvligt gott! Jag bara måste, måste, måste ha den!


TITTA HIT!

Hörrni! Jag kommer att avsluta frågestunden på fredag, så ni har knappt 3 dagar kvar att ställa frågor! Ställ allt mellan himmel och jord :) Ni kan även tipsa mig om saker ni vill att jag ska skriva om, som jag inte redan gör. Det finns även en frågelåda i menyn, där du kan ställa frågor helt anonymt. 


BACK ON TRACK

Hej på er! Nu har jag lite tid över till datorer och sådant. Har som sagt haft fullt upp sedan förra veckan, då jag var borta 3 dagar från skolan. Men nu så! :) Det va ridning igår och vi hoppade, och det fick jättebra! Om en stund ska jag åka till Jalle, för Annica ska longera mig. Kommer hem runt halv elva ikväll! Men innan dess ska jag ägna tid åt bloggen.

GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN!!

Hej alla gullepluttar!
Kunde inte blogga från min iPhone i fredags.. Vet inte vad som var fel :( Men ja, i fredags fyllde pappa år, så vi hade fest. Åkte hem till Sebbe runt halv tio, för lördags morse skulle jag vara på ridklubben halv åtta. Stod i caféterian från 8-12, under en ponnydressyrtävling. Efter mitt och Evas pass följde hon med mig ut med Farre, medan jag red Jalle. Supermysigt!
Jaja, nog om lördagen. Igår åkte vi och kikade på Sebbes match mot Grums. Och Leksand vann! :)
Nu ska jag åka iväg till skolan. Bara 1 vecka kvar nu, sen är jag borta från skolan i 3 veckor ;) Hejdå!

MIN TOALETT BLEV GRÖN

Handdukarna i alla fall ;) Har hunnit med en hel del denna afton. Till och med städat min egna lilla toalett! Bytte från favoritfärgen rosa till äppelgrön. Freschhhhh! Haha.. Vi hörs imorgon! För nu ska jag chilla P resten av kvällen. Natti!


HÖRRU!!


Glöm inte frågestunden!!
DIREKT LÄNK TILL INLÄGGET, GENOM ATT KLICKA HÄR

HEJ PÅ ER

Låg och vilade hela dagen igår, vilket innebar att jag la bloggen åt sidan. Förlåt för det! Men idag var jag i skolan, för första gången denhär veckan. Kul och träffa alla igen! :) Klockan 15.30 hade jag tid hos en doktor nere på VC, så jag fick sluta tidigare. Nu sitter jag och spelar wordfeud med Linnea, haha, och det går faktiskt sjujäkla bra! 2 ord, och redan över 200 poäng! ;) Jaja. Ska städa och sedan baka massa grejer med mamma. Pappa fyller ju år imorgon, och vi ska fira det :) Hörs lite senare.. Hejdooooo!


THAT'S MY BOY


My beautiful boy. Thank you, for being mine. I love you, and I always will ♥

FRÅGESTUND

Ställ vilka frågor du vill, och hur många du vill. Avslutas om någon dag :)

LÄNKBYTE

Weho, jag vann dagens länkbyte på Julias blogg! Så jag ska självklart ge henne en FET länk tillbaka ;)

Klicka på bilden för att ta dig till snyggingens krypin

A SMILE IS THE BEST MAKEUP A GIRL CAN WEAR..


and I only wish that I could wear that smile forever. But, it's not that easy. I know, that I just get in the way..

VILKEN KÄNSLA

Ingen kan förstå min lycka just nu. Åh, äntligen! Haha, jag har letat efter en dunderskön låt i mer än 1 månad nu. Och vet ni vad? JAG HITTADE DEN! Alldeles precis för någon minut sen, fyfan vad bra den är ♥
Alan Jackson – Freight Train
klicka på länken för att lyssna på spotify


RED

Dööööööööö.. mår verkligen illa av penecillinen. And that's not okey.. :( Har suttit och fixat snyggLISAs blogg en stund. Hon ville ha en ny design. Men nudå? Vad ska man göra nu? Försöka få i sig lite sen lunch, och ännu mer kräkmedel kanske? (inte direkt kräkmedel, men kräkfärdig känner man sig efter att stoppat i sig en snorgultablett). Livet suger. Jag saknar mina fina vänner. Jag saknar min underbara pojke. Jag saknar Jalle, som jag inte får rida idag. Men jag ska inte klaga nå mer nu, så hejsvejs!

VÄRLDENS BÄSTA VÄN

All lycka du ger mig. All styrka du ger mig. Ja, alla dagar du ger mig.
Jag vill tacka dig, för att du är den du är. Världens finaste hund ♥

KRANK

Godmorgon. Har precis gjort ordning lite frukost, som består av ett glas obo'y, toast, vatten och yoghurt. Ska försöka få i mig allt detdär + medicin. Blir väl att lata framför TVn hela dagen igen. Men vad annars kan man egentligen göra wann man ist krank? :) Fin tyska.. Haha, hejdå.


BLOGGTORKA

Godkväll. Eller vad säger man? Ja, jo.. så får inläggets inledningsfras bli.
Nåja. Har legat och kikat på några avsnitt av PLL under dagens gång. Gash, love love love love! Måste verkligen slita mig från det en stund, så jag inte kollar klart på alla avsnitt. Haha! ;) Men ja. Jag har som sagt kollat på det, lagat mat, ätit lite paj och spelat wordfeud under eftermiddagen/kvällen. Vad annars kan man göra när man är sjuk? Blir nog hemma imorgon också. Känner smärtan i ryggen fortfarande, och magen börjar också krångla igen. Fy på det!
Ska ta och göra lite mannagryns gröt med äppelmos och mjölk, äta medicin och lägga mig framför TVn en stund till. Prata med älskling ska jag också hinna med innan jag slocknar :) Men ja, det blir nog sista inlägget för idag. Och ja, jag är hemskt ledsen för ointressesanta och trista inlägg, men bloggfantasin är verkligen på botten just nu. Tipsa om vad jag ska skriva? Fråga mig? Ja, vad som helst!
Ni är toppen, som fortsätter läsa varje dag ändå. Puss, och godnatt! ♥


.


108

Sitter och spelar wordfeud.. Fick ut alla bokstäver på brickan, 108 poäng! ;)


SMINKVIDEO?

emma ädel om PAINT THE NAILS:
hej felicia! jag tycker du sminkar dig skitfint och undrar om du inte kan lägga ut bilder på hur du sminkar dig och med vad? :D mycket bilder så jag kan försöka själv :D kram!

Ja, jag har fått den frågan flera gånger förut. Såfort jag har fixat en kamera som det går att filma med, så gör jag en sminkvideo till er som vill se, eller vill ni se förresten? Haha! Men ja.. how sounds that? :) 


5:E KUREN

Blää.. orkar inte vara sjuk. Mår lite bättre nu, så hoppas det fortsätter så. Ska börja käka penecillin för 5e gången sen i vintras. Men ska jag bli frisk, så måste jag! :(
Ligger och kikar på PLL, samtidigt som jag spelar wordfeud med Sebbe och Hanna. Ska laga mat snart, till mor och far, innan dom drar iväg på möte.


vill ni spela mot mig på wordfeud? lägg till "mxfelicia" så kör vi ;)

DET TAR KÅL PÅ MIG

Hemma idag. Mår inte bra alls.. Smärta i mage och rygg. Men men.. Väntar på att få svar från läkaren, på proverna jag lämnade i onsdags.
Nåja. Ligger i soffan, äter bullens pilsnerkorv med mos, samtidigt som jag fortsätter hälla i mig tranbärsjuice. Har nästan druckit 1 liter! Hörs kanske senare, puss.


LITE OM HELGEN

Ooupss.. vilken dålig uppdatering! Men jag har verkligen haft en superbra helg, och har inte ens haft tanken att slå igång datorn ;) Hur skönt som helst!
I fredags åkte jag, som sagt, till Sebbe (eller hans föräldrar;)). Vi åt grillat, efterrätt och lite senare bastade vi. Myspys!
Medan Sebbe hade träning igår, stannade jag kvar och hjälpte hans mamma med hästarna. Vi löshoppade 3 åringar. Superkul! Och Farello var duktig :) Framåt kvällen åkte vi hem till min farmor och farfar för att fira en lite försenad födelsedag. Och igår kväll åt vi tacos när vi kom hem igen, sen kikade vi på TV.
Nåja. Har precis varit och kikat på hans match, blev 0-0 i perioderna. 0-0 i förläningen.. så det blev straffar och Mora fick in pucken. Men men..
Om en stund ska vi gå ner till hallen igen, för att kika på A-lagets match! Så, pusspuss.


RSS 2.0