NEXT: UDDEVALLA VM

Godmorgon! Har varit uppe i två timmar redan - duschat, packat och allt det där. Är inte klar än, har lite kvar att göra men snart så! Sebastian kommer hit vid 13 och då ska vi äta och senare hämtar familjen Gifting upp oss och sedan bär det av mot Uddevalla :) Det är motocross VM där hela helgen, verkligen årets höjdpunkt! 
Kommer förmodligen inte uppdatera någonting i helgen, så ni får ägna er till att ställa frågor i frågestunden HÄR

Förra året. HELT SJUUUUUKT! 

NY HEADER

Knåpade ihop en ny header, tills vidare. Älskar att pussla ihop collage och redigera bilder!
TRYCK F5 OM DET INTE SYNS

Gamla

Nya

LIGHT A WAY

Har fortfarande frågestunden igång, så klicka HÄR för att komma dit och ställa alla frågor du vill.

BETYDELSEFULLA


Hämtade mitt armband förra veckan, som jag hade specialtbeställt.
- Vad står det för? Jo, det är datumet jag och Sebastian blev ett, 10 juni 2011.
Och i fredags hade Jalles ägare hängt ut en present/gåva till mig i stallet, som tack för hjälpen med honom. Åh, blev så himla glad! Underbara ni ♥

NEWIE

Har varit till körskolan fram och tillbaka två gånger idag, körde imorse och hade sista teorin på eftermiddagen. Innan min storebror hämtade mig så sprang jag runt på stan en snabbis - fick med mig ett par vita jeans för ynka 99 spänn! Woho, bra kap där. Fick även med mig ett grönt spetslinne för halva priset, fyndat jag.. Har ätit och ska packa nu snart, imorgon kommer Sebastian och då drar vi ner till Uddevalla! :)



SOMMARBETE - GAYAAL, FARELLO OCH MIMMIf

$
I torsdags anlände Mimmi från Stockholm och hon släpptes tillsammans med Gayaal och Farello, underbart att se de springa runt, runt och busa. Lyckliga hästar! 

JOBBIG NATT

Förlåt för dålig uppdatering, men gårdagen gick i hundra. Körde på trafikskolan vilket gick jättebra, haha, vad roligt det var! Och på kvällen var det 2 timmar teori. Gick och la mig klockan 21 igår, för att gå upp tolv igen. Varför? Jo, för jag fick inte sova efter klockan 01 inatt eftersom jag skulle till sjukhuset imorse för att göra ett EEG.
Det var en hemsk natt, jag var så himla trött att jag kräktes imorse innan vi åkte in till sjukhuset. Fy, haha! När vi var hemma igen så sov jag och pappa i några timmar (tycker synd om honom som var tvungen att sitta uppe och kolla så att jag inte somnade), men på eftermiddagen har jag städat hela bilen. 
Nu ska jag plugga teori! 

Google bild, lol

PICTURES - MIDSOMMARAFTON 2012


MIDSOMMAR 2012

Jag hoppas att ni har haft en bra midsommarhelg, det har i alla fall jag haft!
Åkte till Sebastian redan i torsdags, red en ridskolehäst på bete och sedan gick jag ner till dom och stannade kvar över natten. På fredagen kom min familj dit och några från Sebbes släkt och så hade vi 9-kamp och grillade på kvällen, hur roligt som helst! Jag och S gick och la oss efter att vi tittat på NHL Draften klockan 3, och igår åkte jag och min familj till Skog där några i släkten var för att fira midsommardagen. Grillade och hade trevligt!
Idag har jag haft vattensjour åt ridskolehästarna, så jag kom tillbaka för en stund sedan.

BILDER KOMMER SENARE,
DET VILL INTE FUNGERA JUST NU..

FRÅGESTUND

Eftersom jag inte kommer att vara hemma under midsommar, och inte kommer ha tillgång till dator eller kunna blogga från mobilen, så gör jag en Frågestund igen. Ni vet hur det funkar, kör på.. 

SOMMARBETE

Gick ut i solen i nästan 1 timme innan jag gick in och började med tårtbottnen och så vidare. Ska ta och packa det sista nu och sedan åka iväg och göra hästar lyckliga. Så himla underbart att släppa dom på bete och se hur dom springer runt, bockar och bara hoppar av glädje!

Farello på betet förra sommaren. Ikväll ska han, Jalle och Mimmi också släppas på blomstrande ängar! 

21.06.2012 - GODMORGON!

Godmorgon, tjena, hej!
Klart som fan att jag drömde mardrömmar - var utomlands och badade i en pool och då attackerar en massa ormar medan vi badade och även upp på land. Usch och fy! Tur det bara var en dröm ;)
Skulle ha följt med mina kusiner till stan, men jag måste baka en tårtbotten och packa lite grejer inför midsommar, men de hämtar upp mig senare eftersom jag och Maria ska rida ridskolehästar till sommarbetet.

HAN MÅSTE HA FÅTT SIG ETT GOTT SKRATT

Det har varit en hektisk eftermiddag - sprungit runt på stan, körskolan, 2 timmar hos Sebbes familj med pappa för att fixa en crossmotor. Och när jag kom hem så dog jag, bokstavligt talat!
Skulle flytta soptunnorna eftersom det är sophämtning imorgon, och då drar jag iväg en utav dom och då hoppar det fram en padda! Jag har en så fruktansvärd fobi för paddor, grodor och ormar så det är inte sant.. Men inte trodde jag att jag skulle reagera som jag gjorde - jag skrek högt, rusade in och sedan storbölade jag och stod och hyperventilerade och skrek! Min pappa skrattade så tårarna sprutade, och fortsatte jävlas med mig genom att slänga ett blad mot mig och sa att det var grodan.. Aldrig varit med om det förut, haha, det måste ha varit en riktig adrenalinkick, och det måste ha sett sjukt kul ut.. 
Men fy, vad jag hatar dom där äckliga små djuren! Kommer drömma mardrömmar inatt..

Papiiiii ♥

NEW IN


+ armbandet, visar i ett annat inlägg en annan gång.

GRATTIS ÄLSKLING! ♥

Idag fyller världens bästa hund hela 9 år,
så grattis min allra bästa vän! ♥

ALWAYS THE SECONDARY CHOICE


20.06.2012 - GODMORGON!

Åh, varför ska alla hemsidor och grejer på internet uppdateras och göras om? Man fattar ju ingenting, och nu går det inte att blogga från mobilen heller. Försökte nyss, men det gick inte - nu förstår jag varför! 
Nåväl. Har ätit en dunderfrukost bestående utav en baguette med ost, skinka och gurka och en jordgubbssmoothie på det. Satt som en smäck! Ska göra mig klar och fixa nu för att sedan åka in till Falun. Ska hämta ut ett armband som jag har specialbeställt och ikväll ska jag till trafikskolan igen :)


PLUGGAR

Har suttit och pluggat in och läst en massa från teoriboken idag igen och har gjort lite tester nu på kvällen, det behövs kan jag säga. För jag ska ta det där kortet, haha! ;) Har lagat mat åt lillebror och Jonte också eftersom dom vägrade äta det vi andra ska äta, muppar. Så jag ska gå och käka nu!

BLACK AND WHITE


LÄNKBYTE/AKUT HJÄLP

Gör ett länkbyte med min underbara kusin Maria.
Vi behöver även hjälp. Ganska så akut hjälp faktiskt, då vi letar efter en sommarhäst åt henne, och så här ser hennes "annons" ut:
"Hej! Maria heter jag och är nu 15 år.
Jag har olyckligt nog fått reda på i sista stund att jag inte kan ta den sommarhäst jag skulle ha nu under 3 veckor, 26juni-15juli.
Hästen skulle ha fått vara med mig på en bondgård i Orsa med 13 hektar grönbete att traska runt på tillsammans med 2 andra hästar.
Jag har ridit i 2 år på ridskola och även ridit ganska mycket privat. Jag har fått mycket beröm som ryttare.
Det kommer att finnas en mycket hästvan person med mig helatiden.
Så jag ber er.. hör av er till mig i pm om ni har en häst/ponny som ni kan tänkas låna ut, eller om ni vet någon som har en. Vilken sorts häst som helst, öppen för förslag!
Tack på förhand!"

Så snälla, om ni vet någon som har tänkt låna ut sin häst eller ponny under sommaren - HÖR AV ER TILL MIG ELLER MARIA!

GHOSTSTORIES

Hej på er!
Idag är det växlande molnigheter, skönare än regn i alla fall. Ska ta och gå ut för att fotografera ett tag, men just nu sitter jag, lillebror och hans kompis Jonte och berättar spökhistorier. Haha, räddharar! ;) Spökhistorier, och spökhistorier - snarare riktiga händelser! Kusligt värre..


LUSTIGT

Har legat och läst ur teoriboken hela kvällen i brist på annat. Känns bara så himla konstigt att inte ha några läxor och sånt, det är ju liksom det man har ägnat tid åt dag in och dag ut. Nåväl. La mig runt tio och då har jag kollat massa program på Playkanalerna via min iPhone. Enkelt och bra! Men ska faktiskg ta och sova nu, och för övrigt så sover jag i min bäddsoffa. Den är större än min säng, och jag är jäkligt trött på den, så då sover jag här ett tag framöver! Godnatt.


SAKNAR


TRAFIKSKOLAN

Hej!
Har tagit bussen in till Falun, för jag är på trafikskolan nu. Så vi hörs sen!


Q/A - HUR FÅR MAN DEN DÄR "PRICKEN" I HÖRNET?

Q - "Hur får man den där "pricken" i hörnet?"

A - Eftersom min låsknapp är lite halvtrasig så har jag fått lov att använda AssisetiveTouch för att kunna låsa min iPhone istället för att förstöra knappen ännu mer. Och så här gör du för att börja använda den:

(KLICKA PÅ BILDERNA FÖR ATT FÅ DE STÖRRE)
1. Gå in på Inställningar
2. Sedan på Allmänt
3. Hjälpmedel
4. Lite längre ner står det Assisetive Touch, tryck där
5. Slå på "on"
6. Färdigt!

DJURSAFARI

Fick fina presenter av farmor, farfar, morfar, Hilka, min familj och Sebbes familj! Tårtan var god och eftermiddagen med nära och kära var trevligt. När de hade åkt, så åkte jag och familjen ut på lite djursafari i skogarna. Men såg vi några djur? NEJ! Åh, besviken, haha.. Men så är det ju, när man inte är speciellt ute efter sådant så ser man en massa olika djur, medan man aldrig gör det när man verkligen är ute efter det. Det enda vi såg var en lama och några fårskallar. Jaja.
Sitter och tittar på film just nu men ska sova efter det! Godnatt.


GÅRDAGEN

Åkte hem och bakade igår, eftersom vi ska ha lite examensfika för mig idag. Sebbe kom då också och stannade kvar över natten. Vi bakade pizza och myste ner oss framför en film för att varva ner, då han verkligen var hyper ett tag haha!
Nu ska vi äta och göra oss klar, och fixa tårta!


BRA KVÄLL

Godmorgon! Ligger fortfarande i sängen, trött som jag är. Somnade 2 inatt, men jag hade i alla fall en sjukt bra kväll med mina vänner i Falustad!
Ska kliva upp och göra mig klar och försöka ta mig hem på nå vis. Sov hos min storebror inatt, så..
Jaja, hej så länge.


TONIGHT

Nu har jag äntligen fått sommarlov! Känns bra, men hade ändå velat ha det förra veckan. Sebastian har liksom redan hunnit haft det i en vecka.. Men men. Nu är skolan över för den här gången, och i höst börjar jag om på nytt.
Ikväll ska jag ut med några i klassen och sover borta inatt, så jag ska packa och fixa lite saker nu innan jag ska iväg!

Mamma och jag ♥

I MADE IT

Jag är hur glad som helst för mina betyg. Det hade aldrig gått utan klassens stöd, mina vänners stöd, min familjs stöd eller min pojkväns stöd. Jag lyckades höja mig i hela fem ämnen! Det har varit tufft, men jag klarade det!

15.06.2012 - SKOLAVSLUTNING/SOMMARLOV

Det rann många tårar idag. Både av glädje och sorg. Vi är inte längre 9B, för nu är det över. Våra underbara 3 år tillsammans är nu förbi. Vart tog tiden vägen? Ingen som vet. Jag vet i alla fall att jag kommer att bära med mig många fina minnen från alla dessa år. Tack för allting, käraste vänner. Tack för allt vi har gjort och varit med om.
Det känns så himla konstigt, men livet går vidare. Jag kommer att sakna er, varenda en. Jag kommer att sakna allihop! ♥

SNEAKPEAK


21.01

Vår klass kom sopsist i tuneringen, heja oss! Haha, kassa vi är.. Städade skåpen och klassrummet och sen fick vi sluta. Åkte ner på stan med Viktoria som planerat för att fixa lite grejer, och sen åkte jag hem. Har inte gjort mycket annat än att fixa grejer inför morgondagen. Visar en liten smygtitt senare!


TORSDAG

Godmorgon! Jag gick nyss, för allra sista gången, på vägen till skolan. Och jag har nog snyggaste outfiten också, fast.. Vi har ju brännbollstunering idag, så därav dessa kläder.
Tror det kommer regna hela dagen, så får se om vi ska köra ändå.


ROANDE KVÄLL

Bilden säger det mesta. Vi har roat oss framför TV'n med våra iPhones, jag, mamma, pappa och lillebror. Fast jag kollade mest filmen som gick på 4an - 17 again. Bra film, med Zac Efron i huvudroll!
Nu ska jag sova. Imorgon är det brännbollstunering, i pissvädret, åh förbannade jäkla regn!!!!!


FÅ FLER LÄSARE TILL DIN BLOGG


19.00 - THE END

Insåg precis att det endast är 1 dag kvar på Britsarvsskolan, och imorgon ska vi spela brännboll hela dagen. På fredag är det avslutning, sen är det över. Då är grundskolan över. Vart i hela friden tog det här året vägen? Det som skulle vara så himla långt och tråkigt. Allting gick så himla fort, våra tre år tillsammans är alldeles snart förbi.
Jag är glad att jag valde att gå på Britsarvsskolan, där fick jag möta och lära känna helt underbara personer som har blivit en stor betydelse för mig. Men jag ångrar att jag inte följde med mina barndomsvänner till en annan skola, eftersom jag nästan helt har tappat kontakten med dom.
Men nu är det dags att skilja mig ifrån ytterligare en klass, och börja om på nytt. Ny skola, nya människor, ny stad, nya möjligheter, ja - allting kommer att vara annorlunda! Jag ser fram emot det här, hur mycket som helst, men ack vad jag kommer sakna mina fina vänner, klass 9B. Hur olika och lika vi än har varit och är, så hade inte 9B sett ut som den har gjort, den hade inte varit lika speciell som den har varit.
Jag vet att det är någon dag kvar, men det är dags att börja säga hejdå nu.
Tusen tack för allting. Ni har spridit lycka i mitt liv i flera års tid, och jag är så tacksam att jag hamnade hos er.
Stort lycka till i framtiden allesammans. Jag kommer att sakna er, allihop.



Q/A - "VAD HAR DU FÖR KAMERA?" / "INSTAGRAM?"

- Jag har en Nikon D3000. Orignalobjektivet när jag tog bilderna på blommorna och det där, men när jag fotograferar motocross till exempel, så använder jag mig utav ett objektiv från Tamron 70-300mm. Funkar suveränt, men är sugen på en bättre kamera, då jag haft min i snart två år! 



- Om jag har Instagram? Självklart. Och alla som vill får mer än gärna följa mig: feliciaisraelsson

KLASSENSDAG

Det har regnat till och från typ hela dagen, inte roligt, men vi hade 5-kamp trots allt medan det var uppehåll. Vi fick sluta tidigare och då åkte jag hem till Sara med henne och Viktoria, innan jag tog bussen hem. Har redigerat bilderna från dagen och faktiskt städat hela nedervåningen. Ska ta det lugnt resten av kvällen, är så himla trött.

13.06.2012 - GÅRDAGENS RIDPASS

Godmorgon! Idag är det sovmorgon eftersom vi börjar klockan 10 och har klassensdag. Absolut sista "klassensdag" med 9B, känns tråkigt men vi får ha en bra och rolig dag tillsammans.

Igår var det markarbete/hoppning och jag tog med mig Gayaal, vi skulle anpassa höjder och så vidare, så det skulle gå bra sa dom. Och visst gick det bra! Faktiskt superbra, och över förväntan.
Han var pigg i början, men jag värmde upp ordentligt så när de andra kom slappnade han av och gick jättefint, och när vi galopperade så kändes det inte ens som om jag red Jalle. Åh, underbara häst!
Vi red som böjda spår på medellinjen över bommar först och sedan la Gemma upp dom på lägsta delen utav sockerbitarna. Jalle skötte sig hur bra som helst, världens bästa häst! :)
Han är inte inhoppad, så jag var jättenervös innan. Men ack, så bra det gick, nu är det bara att jobba vidare med det här och sedan börja ta mer och mer skutt över hinderna!

Bilder från igår som min kusin Maria tog. Det finns film också, ska jag ladda upp dom?

SUDOKU

Ligger här i min ensamhet och spelar sudoku i min iPhone, tragiskt Felicia..
Berättar om ridlektionen imorgon eller någonting, för jag ska försöka sova nu! God natt alla fina.


VÅR FÖRSTA HOPPDEBUT

Idag var den allra sista skoldagen i grundskolan, det känns helt underbart men samtidigt tråkigt eftersom klassen och alla snart skiljs åt. Men det ska nog gå bra, och den här veckan är verkligen hur kul som helst!
Jag har precis lagat mat och väntar nu på att mamma ska komma hem så vi kan åka till stallet. Vet ni? Jag är grymt nervös, för ikväll ska jag och Gayaal göra vår första hoppdebut! Han har ju nästan aldrig hoppat förut, så det ska bli intressant.


11.06.2012 - FOTOGRAFERAT

Medan solen var framme ett tag och regnet inte öste ner så tog jag med mig kameran ut och fotograferade lite blommor och så vidare, även några detaljer vi har hemma hos oss.
(Ta inte mina bilder och grejer utan att fråga, tack)

Det har faktiskt aldrig varit så här roligt att fotografera, redigera och se sjukt bra resultat. Jag blev faktiskt förvånad att till och med jag kan göra sånt här! Med kameran i handen drömmer man sig bort en stund, och vad som helst kan fångas på bild. Åh, älskar det!


MÖSSPÅTAGNING

Hej på er (bra hälsningsfras..)!
När skolan var slut åkte jag, Sara och Viktoria ner på stan eftersom det var mösspåtagning idag. Åh, vill också ta studenten.. Tre år kvar, woho! Fikade med Viktoria innan vi åkte hem till var för sig.
Ska faktiskt ta och göra allra sista skoluppgiften i grundskolan nu, det är till vårat klasshäfte vi ska göra, så jag ska skriva en liten text om Simon. Åh, snart skiljs vi åt..

1,5 år gammal bild.

SISTA VECKAN I GRUNDSKOLAN

Åh, förbannade och tråkiga mobilinlägg! Jag vet, men så fort jag fått sommarlov så kommer det upp lite nytt och fräscht på bloggen, I promise. Guld till er som fortfarande sitter och läser alla dessa tråkiga inlägg. Jaja.
Nu har jag anlänt till skolan, sista måndagen här, det känns.. Men nog ska det bli en bra sista vecka med min underbara klass och allt där till!


FRISÖR PÅ VÅR GATA

När jag kom hem fixade jag och mamma lillebrors frilla, haha vilket hår han har! Tjockt och hur mycket som helst. Det är borta nu i alla fall :) Kollar film med mami, så vi hörs imorgon..


366 DAGAR, 12 MÅNADER, 1 ÅR - JAG ÄLSKAR DIG!


SÖNDAG

I mitt liv går allt i 1000km/h, har verkligen haft fullt upp hela förra veckan. Igår stängslade vi hagar till ridskolehästarna och sen när jag satt i bilen på väg hem, skrev Sebbe att jag skulle vara klar och ta en buss till stan tio i fyra. Panik, haha. Visste inte vart vi skulle, men vi fikade på stan och sen bowlade vi. Varför allt det? Jo, för vi har faktiskt vart tillsammans i 1 år idag!
Så jag sov hos honom inatt och idag har vi vart ute på sjön och så vidare. Vi hörs sen!


MYSFREDAG

Idag var det också fullt upp. Direkt efter skolan hämtade jag min minsta kusin på förskolan och var barnvakt åt han innan mamma hämtade oss. Åkte senare in till staden igen för att ha en liten grillkväll med några i klassen, trevligt. Är hemma igen och min kusin Maria är här, hon sover här med mig inatt och imorgon ska vi till stallet för att bygga hagar till sommarbetet för ridskolehästarna!


FULL RULLE

Ledsen för dålig uppdatering, men dagen har gått i 300! Först skola, gjorde ingenting och efter det åkte jag och Sara till Kupolen. Bara en snabbis, sen åkte vi hem igen. Har fixat med en grej nu på kvällen, men kan inte säga något om det än, haha. Har tagit en dusch men ska sova nu!


PRESENT

Min pappa kom hem från Mallorca igår kväll, och hade med sig dessa fina och äkta pärlörhägen. För 4 år sedan var hela familjen där på Majorica, och jag ville ha sådana, men det blev inget då. Tur jag har som fick dom nu! Tack, tack bästa pappa!


FAMILJEDAG

Hej hallå, idag är det Sveriges nationaldag och hela familjen är lediga. Vi tänkte ta oss en tur till Torsång för att fika och sedan hälsa på de som mamma och pappa var på fest hos igår. 80 års kalaset blev en bröllopsfest också då de som hade kalaset gifte sig! Grattis grattis!
Vi hörs sen.


BAL

Var i skolan idag och vi gjorde det sista provet i grundskolan, känns helt galet! Min storebror skjutsade mig och min kusin Maria till stallet. Gjorde klart allting där och sedan kollade vi på 9:ornas bal. Åh, skulle ha varit med om jag inte ändrade skola.. Alla var verkligen sjukt vackra! Lägger upp en bild på två av de allra bästa barndomsvännerna, Victor och Corinne. Saknar dom så, men jag hoppas dom har en trevlig kväll!
Red ut på Gayaal när de gick in på middag osv, Maria tog kort så de kommer!
Är hemma nu, kollar film med storebror. Sällan det händer, men mamma och pappa är på fest så han är här så länge tills dom ska hämtas!


MÅNDAG KVÄLL

Har faktiskt suttit och spelat The Sims i brist på annat. Spelade det jämt när jag var liten, så var tvungen att testa, haha. Hunnit duscha och grejat också, ska försöka plugga mer till provet, åh, helt sjukt. Vi hörs imorgon!


1 ÅR SEDAN

Det här året har verkligen gått så himla fort. Kan faktiskt inte förstå själv, att jag och Sebastian snart har varit tillsammans i ett helt år. Idag, för precis ett år sedan åkte vi karusell inne på Falukalaset, och jag kommer ihåg det som om det var igår. 
Fan, vad jag är lyckligt lottad som har den killen!

BERNAMIS ARAGON AMARO & TARZAN


SJUK

Hej och godmorgon!
Jag är hemma från skolan idag, pågrund av att jag vaknade med migrän imorse. Börjar släppa nu efter lite värktabletter. Tur det finns! ;) Ska ta och redigera lite bilder på Aragon och Tarzan som jag tog för någon vecka sedan, har inte hunnit det än, så det passar bra nu. Sen ska jag plugga inför SO provet imorgon. Prov på hela andra världskriget, pjuh..
image description

NATT

Kollat på film med mami och myst med katten men nu ska jag sova. Tarzan har verkligen speciella stilar när han ska sova, gulle han. Vi hörs imorgon!


TÅRTBAK

Eftersom jag inte var hemma förra veckan på morsdag, så överraskade jag mamma med att göra en tårta idag. Gjorde en egen botten och så rörde jag hallon lite lätt och hade mellan "våningarna", täckte tårtan med grädde och efter det formade jag ett hjärta med hallon och sedan spritsade jag på grädde.
Mums!

DU GÖR MINA DAGAR


SOVIT BORTA

Hallå hörrni!
Jag åkte spontant till Sebastian igår kväll för att spendera tid med honom. Kom precis hem och nu funderar jag på att baka lite, är så sugen, hihi.. Myser med kissemisse Tarzan just nu också. Min bebis.


Q/A - GYMNASIET

Fin du var! Vad kommer du gå för linje nästa år? :-)
- Tusen tack! Jag kommer att gå Resturang- och livsmedelslinjen i Borlänge i höst och förmodligen 3 år framöver. Anledningen till det är för att det finns Konditori och Bageri inriktning där, jag älskar att baka haha ;) Så jag är glad att jag hittade den linjen och att den fanns i närheten!



Vart kommer din klänning ifrån?
- Klänningen jag hade på Vårfesten kommer från Ellos!

PLUGG

Har jobbat i en kiosk i typ 3,5 timme nu på förmiddagen och eftermiddagen. Får se om jag ska jobba ikväll också, då det är en massa band och så vidare. Har liksom ändå ingenting för mig. Men nu ska jag plugga. En lördag, inte alls roligt, men den där jäkla skolan ska ju ta ens tid ifrån en.. Skönt att det är lov snart i alla fall, och sedan få börja om på nytt :)


WORK

Har gjort varma mackor till frukost, ska slänga i mig det här och sen ner till Tansvallen för att jobba på "bydagen" :-)


VÅRFESTEN 2012


Ja, det var en hel del bilder från Vårfesten/balen. Dock hade jag ingen kamera inomhus, tog bara någon bild med mobilen. Bordsdameran och bordsherrarna/paren ser ni längst ner.

En underbar och rolig kväll tillsammans med alla 9:or. Snart skiljs alla åt, och det känns verkligen tråkigt.
Tusen tack allihop! ♥

FREDAG

Hej på er! Igår gick verkligen allting i 700 ungefär. Var hos frisören i cirkus 1,5 timme och fixade håret inför balen, sen hem till moster och göra mig klar och sen var vi redo att hämta de andra för att sedan åka.
Det var verkligen hur kul som helst och bilder kommer! Men lägger upp två smakprov :)

Mange, jag, Viktoria och Simon. Vi som åkte i bilen!

Mitt hår bakifrån. Är verkligen jättenöjd!

RSS 2.0