GOTT NYTT ÅR!

Sådär ja! Nu vet vi vad vi ska göra ikväll, finally ;) Jag, Mick, Ida, Adam, Dennis, Elin, Ida och Robert ska ta skotrarna till det där berget vi var på för någon vecka sedan, där man ser hela Leksand och Insjön. Eller vi ska dit vid tolvslaget, innan det ska vi chilla hos Dennis. Tror det kommer bli ett super bra slut på 2010, eller vad säger ni?;)
Nej, nu får ni gå och umgås med familj, släkt och vänner och invänta det nya året så sluta läs här.

Det är väl nu jag måste säga, VI SES NÄSTA ÅR! & stort tack för över 100 nya läsare på min lilla blogg! Tuuuuusen kramar på er ♥

pallar inte vända alla bilder, men här är några bilder från Micks iphone genom våran tid under 2010. fulaste bilden är ju faktiskt sista, haha.. skolfotot 2010...

korvgrillning, myyyys

Vi åkte till sjön där familjen Bengtsén och Benerius var, och grillade korv med dom en liten stund. Men det blev förjäkla kallt, så vi åkte hem efter 1 timme typ :) Tog en varm dusch och nu ska vi snart fixa oss inför kvällen. Vi vet fortfarande inte vad vi ska göra ikväll.. hehe ;)
han har baaaaaara bilder på mig...

en liten sammanfattning av 2010

För 1 år sedan, såg jag fram emot ett nytt år. Jag trodde att det skulle bli ett bra år, but I had wrong. Okej, det var bra från januari till typ juni men sen vände allt. I alla fall, i maj var jag utomlands med min mamma och lillebror. Hade en super bra vecka nere i Cypern och vi lärde känna några underbara människor som vi tyvärr inte träffat sedan dess.. I vilket fall som helst.. när jag kom hem var det någon vecka kvar till skolavslutningen och när väl den stunden kom hoppades jag på att sommaren 2010 skulle bli en bra sommar, but I had wrong again. Jag var ensam, helt utanför.. hade ingen kvar förutom 1 person. Det var bara honom jag var med och jag la ner all min tid på han, och på oss. Men det kändes ändå inte rätt, jag kände på mig att det skulle hända någonting. Och då hade jag faktiskt rätt! Jag var lycklig då, men kände mig utnyttjad.. & för någon vecka sen fick jag reda på att jag också blev det..
Jag satte stopp för oss, och sen träffade jag Mick. Det var precis när skolan började igen. Under sommaren blev jag även sviken av mina närmaste vänner, helt sjukt vad sviken jag blev. Trodde inte att dom kunde göra så, men är man den som får ta skiten så är det väl så.
Som tur var blev jag nära vän med Sara så när skolan började igen var det hon och jag, och så hade jag såklart Mick, min pojkvän, vid min sida hela tiden. Det har jag såklart nu också. Och i somras kom jag även närmare 2 andra tjejer, Julia Larsson och Emma Karlsson. Vet inte vad jag skulle göra utan er 4 underbara människor!
2010 var det absolut sämsta året, men även det bästa ♥
Nu tar vi nya tag inför 2011!

bild från google



mardrömmar..

Godmorgon, sovit gott? Det har tyvärr inte jag :( Drömt typ 3 mardrömmar inatt, vaknat av panik och slängt mig på stackars Mick, haha ;) Vi har nyss ätit frukost och nu ligger jag med datorn i knät och bebis spelar playstation. Han ska snart åka och tanka skotern, sen far vi ut på liten tur till sjön i det fina vädret :)
love

gulligt

Jag är så jäkla lycklig. Så lycklig med min pojkvän så det finns inte. Han sa att han skulle gå ner och prata med hans mamma, typ 10 minuter efter kom han upp med en tomat och chips och sa "vet du vad som är pågång där nere?".. jag satt och funderade länge, men fattade ingenting. "Man har skinka på dom, och lägger dom i ett järn", jag "toast?", han "ja, till dig och mig. För jag var hungrig och då tänkte jag att du också var det". Så söt! Han sprang nyss ner och gjorde 2 till, älsklingen :D
Nu blir det en lugn kväll, så att man orkar vara uppe imorgon. Sista inlägget för mig idag, så puss och godnatt!

please

Klicka på bruden till vänster, i menyn - för att följa mig via bloglovin' ;)

some update

Hittade min "nyårs outfit" idag, på LAGER 70 ;) Det blev en grå tröja med en tiger på, snygg är den. Vi köpte hem en BJ dom vi åt framför TV'n innan vi tog en långpromenad med Moa :) Nu väntar vi på att Micks mamma ska komma hem med lite Sibylla käk ;)

nattinatt

Blev inge Borlänge idag, ONOFF hade inte ipaden kvar :( Nu ska vi mysa ner oss framför en film eller två resten av kvällen. Imorgon har jag bestämt att vi ska åka till Hjultorget, för jag måste köpa lite saker inför nyår och så. Sen ska vi nog baka muffins eller nåt :) Nej, nu orkar jag inte sitta här nåmer' så vi säger godnatt!

min pöjk

Mick: bebis, du kommer förstöra dina öron...
Jag:*pausar musiken* va? varför det?
Mick: jag hör musiken ända hit! (sjunger) WAKA WAKA LOCA!
Jag: hahahhaha, pluttisen
Den låt jag lyssnade på var "loca - shakira" ;)

ipad

Godmorgon, eller god eftermiddag kanske det är just nu? ;) Jag har typ precis kollat på "rädda Willy 3" medan älsklingen satt vid datorn. Superbra film tycker jag i alla fall!
Ligger just nu i hans säng med en vetekudde under täcket för jag fryser så mycket.. lyssnar på tysk musik också ;) Kanske blir en sväng till Borlänge ikväll, för Mick vill beställa sin efterlängtade ipad. Men vi får se hur det blir med det. Förresten, jag har ingenting att ha på mig på nyår!? kom jag på nu.. Vad ska ni, kära läsare ha på er? :)

åh, jag vill vara bruuun och fin..

framme

Det kändes hur konstigt som helst att se Mick i sätet framför mig, än brevid. Vi brukar alltid sitta och hålla varandra i handen när vi åker bil..;) & i somras åkte vi runt på hans moppe, som vilka tonåringar som helst och idag körde han bil?! Men han var super duktig, min pöjk.
Nu ligger vi i hans säng, han med datorn i knät och jag med iphonen i handen ;) Sociala paret du vet, haha.. Vi ska se på film och mysa nu, så jag skriver imorgon!
Puss

blablabla

Ligger i soffan och kikar på idol 2009. Många där har man sett i verkligheten ju ;) Haha.. I alla fall, så åker jag alldeles stax. Skriver när jag kommit till honom, puss.

i miss it


Foto: Johanna Thegel

snååååålisar

Tycker ni är snåla med kommentarer. Ni är över 100 unika läsare varenda dag, men får kanske 1-3 kommentarer!? Kom igen nu latmaskar, bomba med kommentarer ;)

bättre bilder på håret



länge sen jag hade såhär kort hår, men fan vad jag älskar det! och hårfärgen - PERFEKT!

åker till pojken min ikväll

Mick ringde och sa att dom kunde hämta mig idag, i stället för imorgon så jag åker till honom ikväll. Ska faktiskt fira nyår med honom i år, och det blir första gången utan mina föräldrar och så ;) Spännande!
Vet inte hur länge jag blir hos honom, men under de dagarna kommer jag inte blogga så himla mycket. Han hatar att jag ska sitta och hålla på med bloggen när jag är där ;) Plutten då ♥

Det är faktiskt Mick som ska köra, han har ju äntligen fått sitt bevis på att han får övningsköra så vi får väl se om vi är hela när vi är framme. Haha, vad dum jag är! Det kommer nog gå bra, hihi ;)


Godmorgon.

Ska inte till Sammi idag, det är för kallt för att rida gamlingarna. Minus grader u know ;) Så vad ska jag göra idag tro? Vi får helt enkelt se. Nu ska jag dra mig mot köket och göra klar min goda räksallad, gott det.
LATERO

saknar dig Emma!


it's time for bed

Sitter här i min lilla "datahörna" och lyssnar på världens bästa Nomy (tänk att jag kan lyssna på honom, efter allt som hänt). Nu ska jag mysa ner mig i sängen och kolla på film. Imorgon hämtar Kajsa mig, så då ska jag äntligen få träffa Sammi igen :) Har inget annat speciellt på hjärtat mitt, så jag skriver imorgon.
Puss och Godnatt ♥

glöm inte att följa via bloglovin' genom att klicka på den rosa ikonen till vänster.

you've got the love


mer julklappar

Fick denna supermysiga kofta av min prins, + jätte fina och sköna underkläder som ligger i tvätten just nu, så har inga bilder på dom ;)

SÅDAN FAR, SÅDAN SON

pappa och hampus

RESULTATET AV HÅRET, klippning och färgning

FÖRE:
har ju somsagt inga bilder på datorn, men som ni ser på bilderna.. gräslig färg med världens jäkla blonda utväxt (som inte syns på bilderna) och håret la sig ner, vad jag än gjorde!
EFTER:
Dåliga bilder, men i vilket fall som helst, så klippte hon bort typ 7cm av mitt hår och klippte upp det så jag fick mer volym. Har inte några stylingsprodukter i på bilderna, men ändå är det volym. Fan vad jag älskar't!
Julia färgade precis mitt hår så nu är det mörkt igen ;)

08.16

Ska snart sätta mig på bussen och färdas till stan. Det är ju den 27e idag, så det är klippning som står på schemat ;)
bye

fotografera

Nu drar jag ut på sjön för att fota när papi, lillebror och några andra kör cross ute på isen. Hejs!

juldagen

Sitter hemma hos kusinerna nu. Har precis ätit supergod mat, och snart blir det efterrätt ;) Kommer hem ikväll någongång så kanske slänger in ett inlägg då. Ha en fortsatt trevlig kväll kära läsare! ♥

årets lilla tomte

lillebror

JULKLAPPARNA 2010

det där fick jag av söta Maria :)
Av min käre storebror fick jag det där, på bilden ovan. Luktar förjävligt gott alltså!
Fick en film av lillebror ;)
mascara och eyeliner
britney spears parfym, mamma tog fel.. haha, skulle ha vart midnight
1 nessesär
laila bagges parfym
laila bagges halsband
mysig morgonrock
på morgonen fick jag en cool lång tshirt och lacktights. allt det där av mor och far, + att mamma lovat mig att jag ska få ta 2 till hål i öronen och så fick jag bh och trosor, men bh'n är lite för liten haha..
sen fick jag 1000kr av farmor och farfar, & 200kr av morfar :)
Det jag fick av min pojke får ni se senare ♥

ajaj

Godmorgon, sovit gott? Det har jag. Är super nöjd med julklapparna, och hela gårdagen blev super. Lägger upp bilder och så lite senare idag :)
Nu ska jag kyla ner min stortå, som är alldeles blå.. Ramlade i trappen igår. Duktigt, jag vet.. ;)

GOD JUL!

Hoppas ni får en underbar dag tillsammans med släkt och familj! Nu kom precis våra gäster, så nu ska vi käka julbord. Klockan 15.00 börjar Kalle Anka så då blir det TV'n i en timme. Runt fyra är det julklapps öppning! PUSSSSSSSSSSS

Suuuug

Vi vann ingenting på de 3 lotter vi hade.. Blev depp av det, haha.. så jag ringde Mick i stället. Ligger just nu i min svinkalla säng och ska försöka sova, men det är inte lätt när pappa, mamma, mina bröder, Jösse, Anna, Johanna och Danne skrattar och håller på i rummet under mig. Önskar jag låg i Micks varma säng :(
Aja, med detta inlägg säger jag godnatt. Godnatt!

julpyntar naglarna

Sitter och julpyntar naglarna med glitter och pärlor, samtidigt som jag lyssnar på lite gamla lady gaga låtar.Bingolotto börjar alldeles strax, så då vet ni vad jag kommer göra typ resten av kvällen ;) Jag vet att jag skriver hur tråkiga inlägg som helst, men bloggfantasin har tagit lite julledigt i några dagar, men är alldeles snart tillbaka! + att jag inte har några bilder på datorn..
haha fyfan vilken bild

vad vore jag utan dig, älskling?

så jäkla glad att jag har dig. du får mig att le varenda dag, och du gör mig till den lyckligaste tjejen i hela vida världen. min pojke, det är du det, och jag älskar dig mer än allt ♥

en liten fråga, hihhi

Nu är jag hemma efter hur underbara dagar som helst tillsammans med pojken min.  Vi håller på att julstäda lite extra tills imorgon, då gästerna kommer, och ikväll ska jag och lillebror spela bingolotto som vi gör varenda år ;) Hur ska ni fira jul i år?

feliciamisraelsson


da'n före doppareda'n

Godmorgon. Idag är det så att jag åker hem till min familj i skogen, där jag bor. Kommer sakna min prins supermycket, men vi träffas nog nästa vecka när allt julfirande är över :) Vi både sitter vid datorerna just nu, haha, sociala vi är.. Men jag ska gå och pussa på honom nu, så vi hörs när jag har kommit hem.
Pusss

sa du diket?

När vi var ute på en liten promenix med hunden idag, tog vi med oss sparken. Mick skjutsade mig och jag höll i kopplet. Sen började han springa med sparken, medan jag satt på den, så Moa (hunden) sprang fort som satan, å Mick släppte sparken så Moa drog ner mig i diket. Vilka busar va ;)

Sitter vid datorn nu, precis käkat pizza, och ska snart fixa håret osv. Adam och Ida kommer hit runt åtta tror jag, så då blir det en riktig filmkväll. Hoppas ni får en bra kväll, så hörs vi imorgon, då det är "da'n före doppareda'n" :)

bild från första gången jag och Mick va, då vi tog en promenix ner till sjön.

-25, -29, -40 grader. Who cares?

Stör mig som fan på att halva facebook är ner klottrad med massa klagomål på det kalla vädret. Herregud, det är ju vinter? ;o inget konstigt med det, haha?
Själv tycker jag att det är lite mysigt jag ;)

Filmkväll står på tur

2 dagar kvar till julafton. Har ni hunnit köpa alla klappar än? Eller ska ni panikshoppa idag, som många gör idag har jag hört ;) Själv har man redan köpt alla julklappar, så jag kan chilla gärnet idag.
Ligger just nu i Micks säng och gör ingenting.. Ska alldeles snart dra på mig kläder och lite smink. Ikväll kommer Adam och Ida, så vi ska ha en liten filmkväll :) Länge sen jag träffade dom..
Hörs senare!

fullmåne två nätter i rad

Vi tog tåget till Leksand halv tio imorse för att gå på Micks julavslutning. Satt typ bara i kyrkan och gjorde ingenting, haha.. Hans far skjutsade hem oss runt tolv, tror jag? ;)
Mick lagade lunch åt mig å honom, sen drog vi ut på skotern. Måns åkte med, fast på hans fyrhjuling. Superkul!
Drog hem till "oss" och såg på film, ni kan ju gissa vilken dom valde.. Yep, samma film som jag såg i fredags, busar.. ;)
Måns har åkt hem för länge sen. Nu på kvällen har vi haft lite massage framför TV'n, och nu kollar vi på film. Mysigt värre du.
Nu vet ni att jag lever i alla fall, puss och godnatt.

en liten julafton

Igår kväll hade Mick, hans mamma, hans bror, jag och djuren en liten julafton här. Fick superfina julklappar av älsklingen :D Det kommer bilder, så ni kan vara lugna ;)
Han fick en klocka, en vit tröja och ett par knallrosa kalsonger *hihih*. Var bara tvungen att köpa kallingarna eftersom det är min favorit färg ;)
Det var i alla fall superduper mysigt! ♥

första gången jag ska...

Ligger i min babys knä i soffan just nu. Vi ska alldeles strax få donken mat, som hans mamma köpt.. ;) Runt åtta ska vi ta skotern till ett ställe, och träffa Micks pappa. Jag har aldrig träffat honom, så det ska bli kul!
Va förresten med Mick i hans skola idag. Det var nån' volleyboll turnering hela dagen, men vi tog tåget hem vid elva. Imorgon ska jag vara med på hans avslutning, mysmys..;) Vi hörs väl senare då, era sötnosar.
pusssss

hejdå.

Har precis tagit mig en lång dusch, och nu ska jag fortsätta packa allting som jag ska ha med mig. Åker ju till Mick alldeles strax, efter 2 veckor utan honom. Så ni kan ju räkna ut hur äckligt mycket jag saknar honom ;) Kanske slänger in ett inlägg innan jag åker, annars får det bli när jag har landat hos Mick.
Puss på er.

2 år gammal bild. haha..


fågelbild

Nu tänker jag lägga mig i sängen och dra igång en film. Fast jag måste bestämma mig för vilken.. Godnatt med er, pussis ♥
åh, vad jag hatar det här. att jag inte har några bilder!

update

Sådär, nu har jag uppdaterat lite på min och Saras blogg.
----> endlessfriendship.blogg.se

borta måndag-torsdag

Imorgon åker jag äntligen till pojken min. Vi har inte träffats på 2 veckor. TVÅ VECKOR!? Saknar honom så förjävligt mycket alltså.. ;( Stannar där tills på torsdag eller nåt, vi får se när mamma vill ha hem mig, haha..

it's gone :(

Min dator har varit helt åt skogen i flera veckor, vilket är sjukt jobbigt. Min storebror som är världens datasnille har försökt söka igenom efter virus och så, men har inte hittat någonting. Idag när jag startade datorn kunde jag inte göra någonting utan den klickade upp massa saker fast jag inte ens rörde musen :( Jag fick världens frispel, såklart.. Men sen kom jag på att jag kunde ju göra så den blev som ny. Jag visst att allting skulle försvinna, men jag gjorde det ändå.. So now it's gone :(

sömntuta

Godmorgon, sovit gott? ;)
Det blev inget "spa" igår kväll, för vi var så jäkla trötta, haha.. Men det blir det nog idag, såfort Sara har vaknat. Hon ligger och sover som en stock och vaknar inte vad jag än gör. Men snart får hon inte sova mer för mig ;)
LATERO

ansiktsmask och lite mys

Grabbarna gick hem för cirkus 20 minuter sedan, efter en promenad från donken och det till Sara och 2 långa filmer. Vi såg först på "i'm a legend" och sen på "bee-movie" ;)
Nu ska vi ha en liten spa kväll, så vi hörs nog imorgon!
Godnatt på er <3

Mina betyg, höstterminen 2010

Vi fick sluta tidigare idag, efter att vi fått våra betygspapper. Jag blev i alla fall nöjd, för att vara min första termin med betyg. Sitter hemma hos Sara nu, men vi gör inte så mycket ;) Vi ska snart pallra oss iväg till ICAmaxi för att handla lite tacos saker, och såklart godis och sånt till kvällen. Det blir ju en lugn filmkväll med Douglas och Axel. Sista gången jag kan träffa dom innan lovet, eftersom jag ska vara med älskling då :)

MINA BETYG:
Engelska: G
Hemkunskap: VG
Idrott: G
Matematik: G
Tyska: G
Biologi: G
Fysik: G
Kemi: G
Teknik: inte arbetat med än.
Geografi: G
Historia: G
Religion: G
Samhällskunskap: G
Slöjd: VG
Svenska: VG
Jag är nöjd med mina betyg, men ska satsa ännu mer till våren :)

#4

Då var det dags att skriva lite om:
Jag har en absolut bästa vän, som ni redan vet heter Sara. Vi lärde känna varandra för cirkus 1 år sedan, men vi pratade knappt då. Det var på sommarlovet 2010 som allting började. Anledningen till att vi började prata då, vill jag inte ta upp här på bloggen, tyvärr.
Sara är en jätte glad och sprallig tjej på 14 år. Hon fyller år den 30 september, plutten ;) Hon är sjuuuuukt lång.. hela 172cm. Jag är bara 157cm ;)
Vi har aldrig bråkat, vilket är så himla skönt. Jag litar på henne till 110%, och hon är verkligen världens bästa tjej, som jag aldrig kommer lämna. Har aldrig någonsin mött någon som henne. Hon är riktigt bra, den där Sara. Super bra humor har hon också ;)
Sara, jag vet att du kommer läsa det här.. så du måste bara veta, att jag älskar dig ♥

ni har sett miljoner bilder på oss, men här är en sjukt fin bild på bara henne.
Malin Söderberg, är en tjej som stått mig nära i 2-3 år nu. Och vi har heller typ aldrig heller bråkat. Helt otrolig brud, som jag är super glad att jag träffat. Vi kan verkligen säga allt till varandra, och jag litar på henne med

Julia Wikman
, är en tjej jag har känt i typ 10 år nu. Vi har alltid stått varandra nära i vått och torrt, och vi kan berätta allt för varandra. Tyvärr har vi bråkat typ miljoner gånger, men det har alltid löst sig. Eftersom vi bor ett stenkast ifrån varandra, så är det superskönt att springa dit om det hänt något osv. Genom åren har vi gått igenom så sjukt mycket, både bra och dåliga saker, & vi vet nu att vi inte klarar oss utan varandra 

Och nu till killarna, kanske? ;)
Fredrik Leijon. Vilken stjärna. Jag är hur glad som helst att jag lärt känna honom, för han är en sådan kille som alltid finns där när det är svårt, och såklart annars också. Vet inte hur länge jag känt honom, men det är i nåt år i alla fall. Vi pratar oturligt nog inte så jätte mycket längre.. Men det börjar bli bättre nu, tror jag?
I vilket fall som helst, så vill jag aldrig gå miste om honom..

Douglas Andersson
, inte vilken 15åring som helst. Nej, världens bästa Douglas. Tack vare mina muffins lärde vi känna varandra, då jag precis börjat 7an. Jo, det var så att jag hade glömt typ hälften av ingredienserna, låter lite konstigt kanske? Haha.. men så var det. Vi började snacka, och ja, nu står vi här över 1 år senare. Han är en såndär' filur man kan prata med om allt, och han stöttar och så, på ett speciellt vis. Svårt att förklara, men men..
Haha.. Om han tittar på sin arm, så ser han någonting som alltid kommer sitta där.. Ett ärr från mig. Jag råkade riva honom en gång förra julen, och de märkerna är fortfarande kvar. Förlåt Douglas! ;) 

Min allra bästa killkompis är såklart Mick Jansson. Men så mycket mer än bara en kompis. Precis, min alldeles egna pojkvän. Världens bästa dessutom! ÄLSKAR DIG MICKÄLSKLING ♥

90 grader

Den 27 december ska jag klippa mig. Äntligen. Sara skulle boka tid idag, så då passade jag också på ;) Jag ska klippa nästan axelkort, lite längre, och uppklippt. Vad tror ni om det guys?

bra felicia


jag blir glad av sånthär'


nice days bitch

Åh, vad roligt det var att vara tillbaka i skolan igen. Hade en riktigt skön dag också, som såg ut ungefär såhär:

Jag och Sara åkte ner till stan efter skolan. Simon kom ner efter en liten stund också. Jag handlade julklappar till hela familjen, och såklart den sista julklappen till älskling. Kände mig som en jultomte med världens j*kla säck, full med julklappar. Fast det var i och för sig en väska, men ändå ;)
Imorgon är det en sjukt bra dag, som ser ut ungefär såhär:
undra hur fasiken det kommer gå :o
Men det är jätte skönt att inte behöva gå så länge i alla fall. Åker hem till Sara efter det, och har en liten filmkväll med henne. Vi får se vilka mer som kommer dit, kanske Axel och Douglas?
Åker till Mickälskling på söndag! ♥

Hellu

Godmorgon!
Nu ska jag sätta mig i bilen, så skjutsar mamma mig till skolan. Första gången jag ska dit på 1 vecka! Har ju legat sjuk :(
Tror det blir stan efter skolan, så jag skriver efter det, pussss.

tidig julklapp

Heydär. Inatt har jag faktiskt sovit mycket bättre, än de två nätter innan. Är hemma idag också, men mår mycket bättre än förut så jag ska äntligen till skolan imorgon.
Julia var nyss här en snabbis, och gav mig en tidig julklapp, söt hon är ;) Tyvärr vill hon inte ha någonting tillbaka :( I vilket fall som helst.. Tack så mycket Julia! <3


fittöga


åååååh vad jag älskar nya reklamen haha


4 ♥

4 månader med världens bästa pojkvän. Fan vad jag älskar dig Mick <3


from the bottom of my heart

I want to rewind the time, so I could stop everything, before it was too late.. So much time I wasted on you.. That time, could I have spent with someone else.

puss på dig, min älskling


FULL STEAM SPACEMACHINE



vila i frid ♥

Foto: Cecilia Malmström ♥
Vila i frid Popeye "Poppe", saknar dig redan ;( Kommer aldrig glömma, de gånger jag satt på din rygg. Du var den första storhästen jag fick rida.. 

LUCIA

Vaknade med halsbränna, illamående och huvudvärk.. Mår inte alls bra :( Skriver ett litet snabbt inlägg nu, sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på film.
missar luciatåget i år igen..

SVAR; Samurai Suprise

Rebecca om Samurai Suprise ♥:
har du fått en egen häst nu eller? :)
SV; nej, inte en helt egen. Men det är så att imorgon, är det sista gången jag rider på ridskolan. Jag ska tyvärr sluta efter de 6 åren jag varit där.. Känns hur tråkigt som helst ;( Men jag ska förmodligen bli medryttare på Sammi. Jag hade han på ridlägret 2009, och vi kom varandra riktigt nära under den veckan. Han flyttade från ridskolan hösten 2009, hem till Kajsa, där han står nu. Jag hann inte säga hejdå, så det är en stor saknad jag har till honom.
I tisdags frågade Kajsa, om jag hade lust att hjälpa henne med Sammi, eftersom hon har fullt upp med hennes andra hästar, och såklart kan jag göra det :)


the biggest mistake, was you..

I put down all my time on you, that summer. I knew what would happen, but I was too weak to realize it. You were in all cases, the biggest mistake I ever made. I'm sorry, but it's true..

mer pussar på er


you're the only one

Det har verkligen inte hänt nånting' den här dagen. Skit tråkigt! Ska alldeles strax kolla på TV, och det lär jag väl göra resten av kvällen. Saknar min pojke äckligt mycket :( Aldrig varit ifrån varandra såhär länge ju.. Men men ♥
Kanske mobilbloggar lite senare, annars säger jag hejdå för idag.

MAMMA, KOLLA HIT!

snälla? :D *blinkblink*

puss på er

redan 75 unika ;)

MIN ÖNSKELISTA

Någon mysig morgonrock
Navelpiercin
Laila Bagges parfym "you rock"
Någon form av stickad kofta
En såndär' ögonskuggpalett, men många färger
PENGAR
Britney Spearse "midnight" parfym
+ 2, 3 hål i öronen till
& sims 3! ;)
Det var i alla fall det jag mest önskar mig, haha.. Ser kanske inte så kul ut, men skit samma.

old picture


ååååååh

Godmorgon. Sovit gott? Det har inte jag. Drömde sjukt läskiga drömmar om Mick ;( Vaknat av att jag gråtit flera gånger. Somnade sent också..
Vad som händer idag, vet jag inte. Vill åka till Sveden eftersom det är julshow idag, men mamma är bakis och pappa har jour.. Kanske ska fråga farmor? :)
puss


JAG KAN INTE SLUTA SKRATTA


NY FRÅGESTUND OM...

MIG OCH MIN POJKVÄN, ni får fråga vad ni vill, bara om oss!

my eyes

Storebror har skjutsat mamma och pappa till Falun, för de ska på nå' julbord. Själv ringde man nyss pizzerian, så brorsan hämtar maten nu ;) Sen ska han hjälpa mig installera the sims 2, eftersom min dator är helt åt helvete.. Förresten så är jag inte med Mick den här helgen, eftersom min lillebror har halsfluss å jag var sjuk igår osv :( Saknar sönder min bebuuus <3
Anyway, skriver mer senare!

#3

Namn: Mick Jansson
Födelsedag: 30 november 1993
Ålder: 17år
Hårfärg: typ blond?
Ögonfärg: typ gråblå?
Längd: 179cm
Bor: i Insjön, 2,5 mil ifrån mig

För cirkus 1år sedan, hade jag fått en vänförfrågan på FB av en viss Mick Jansson. Hade inte en blekaste aning om vem det var, men såg att vi hade många gemensamma vänner, så jag accepterade. Det började med FBchatten, och det utvecklades till MSN, SMS och så vidare. Efter någon vecka började vi även ringa varandra. Jag var helt såld på hans röst. Han gav mig ett leénde på läpparna för varje ord han sa. Men som sagt. Jag var faktiskt inte intresserad av honom, eftersom jag var kär i en annan kille, och helt plötsligt slutade jag och Mick prata. Det var alltså i januari/februari.
I augusti i år, skulle jag till Insjön, och han bor ju typ där, så jag smsade honom och sa att jag snart var där. Fick inte direkt något svar tillbaka, men när jag gick inne på Clas Ohlsson, såg jag en kille som kom gående mot mig. "Fan, vad snygg han är" var min första tanke.
När han passerade mig blev jag helt varm inombords, det liksom pirrade i hela kroppen. En bild fastnade i mitt huvud.
"Jag har sett honom förut, men vart? Den där tröjan, och hans ögon, jag ger mig inte, jag har sett honom!".
Efter någon minut kom jag på att jag, några månader innan, hade fått en bild på honom, där han hade den där svarta tröjan med blåa, rosa och gröna ränder på. Han var snyggare i verkligheten, om jag ska vara ärlig. Men i vilket fall som helst, det var ju Mick!
Fan, vad pinsamt. Där gick jag med foppatofflor, osminkad, ruffsigt hår och två klädesplagg jag snabbt hade slängt på mig innan vi åkte. Men jag fick snabbt ett SMS, från Mick såklart, där det stod "var det där du? Fan, vad söt du var då :)". Vi SMS:ade resten av kvällen, och dagen efter frågade han om jag kunde komma till Rättviks crossbana, och det gjorde jag.
Glömmer aldrig när vi satt där, drack ur samma MONSTER burk, i kvällssolen framför alla crossåkare som körde förbi. Jag hade svårt att åka där ifrån, men två dagar efter, kom han hem till mig, och jag förstod ganska snabbt, att det var han jag skulle vara med. Den 14 augusti, blev det han och jag.
Han ger mig fortfarande ett leénde på läpparna, varenda dag. Har aldrig varit såhär kär. Verkligen aldrig! Det ska vara han och jag, så är det bara. Min älskade drömprins

Den första bilden vi tog, tillsammans.

Första gången vi var hemma hos honom.

pallar inte ladda upp alla bilder. hihi
jag älskar dig, världens bästa pojkvän, med dig är jag lycklig, med dig kan jag verkligen vara mig själv & jag är din, bara din ♥

i hear you call my name


Samurai Suprise ♥

älsklingsponnyn, det kommer bli så jäkla roligt, du och jag - igen! ♥
åh, vad jag är glad!

BARNVAKT

Hann inte mer än att vakna, äta frukost och duscha förän mina småkusiner kom. Eftersom mamma och moster hjälper min storebror att flytta, så ska jag och min lillebror vara barnvakt åt Rebecka och Albin ;) Dom är inte så små längre, haha...
bilder från 13 augusti

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

JAY ÄLSKLIIIING ♥

skolavslutningen, 7an


Vem tycker du ska vinna IDOL ikväll?

Jay Smith, eller..
Minnah Karlsson?

idol finalen

Mamma håller på att laga hembakad pizza som vi ska äta framför TV'n ikväll. Det är ju som sagt idol finalen :) Helt sjukt att det var för 1 år sedan jag var där, och såg Eric och Calle i det stora, vita klotet i huvudstaden. Det var en otrolig upplevelse, men jag hade fan hellre åkt dit i år, tror jag ;) Med tanke på vilka finalister det är. Haha, men skitsamma! Får vara glad över att det går på TV i alla fall ;)

MYSTERIET PÅ GREVEHOLM

Började titta på julkalendern från 1996 igår kväll, hann med cirkus 5 avsnitt då. Så ni kan ju gissa vad jag har gjort typ hela dagen ;) Helt sjukt bra kalender det där! Måste fixa "dieselråttor och sjömansmöss" också!

i'm just so.. so disappointed..


åhnej..

Heydär.
Har varit hemma idag igen. Min mage är åt helvete och halsen har börjat krångla.. :( Min lillebror har halsfluss, hoppas inte att jag blivit smittad!

Mys

Kom nyss hem från konfan. Nu har jag myst ner mig i soffan och kollar på bästa julkalendern - "mysteriet på greveholm" ;)

ska jag bli blondie igen?

2 år gammal bild, men whatever..

............

någon random lista

Namn: Felicia Maria Israelsson
Piercingar: 3 i öronen
Tatueringar: -
Längd: 157 cm
Skostorlek: 36
Hårfärg: brunt
Fräknar: no
Motto: jag vet inte

Kär? uhja!
Önskar du att du bodde någon annanstans? kanske
Tycker du att du är attraktiv? haha, nej?
Dricker du? nej
Röker du? nej
Vilket schampo använder du? TRÉ simme, eller vad den heter?
Vilken parfym använder du? olika, typ puma, naomicampell
Vad är du rädd för? äckliga ormar, grodor, paddor, sniglar
Gillar du att tvätta? haha, har typ aldrig gjort det?
Gillar du berg- och dalbanor? jaaaaa

Senaste...
Filmen du hyrde? vetinte
Filmen du köpte? puh, länge sen
Låten du hörde: you used to hold me - calvin harris
Låten du laddade ner? love the way you lie (part 2) - rihanna
Personen du ringde? mammut
Personen som ringde dig? haha, jag vet inte, 2-3 random killar, som va sjukt dryga, fast ändå roligare haha
TV-program du såg? paradise hotel
Person du tänkte på? mickiälsk


Favorit...
Låt: gott nytt jul - sean banan
Sak att göra: mysa med bebis
Sport: motocross, hästar
Dryck: såndär' brustablett i kolsyrat vatten, hihi
Kläder: leggings å stora tröjor
Film: i taket lyser stjärnorna
Bil: volvo haha
Serie: hmm, typ våra bästa år

Har du någonsin...
Gråtit över en pojke? ja
Gråtit över en flicka? ja
Ljugit för någon? ja
Varit i slagsmål? bara med lillebror, haha
Blivit arresterad? nej
Träffat någon från internet IRL? ja

Antal...
Gånger du varit kär? typ 2
Gånger ditt hjärta brustit? typ 3? haha
Hjärtan brustet på grund av dig? vettefan
Tjejer du kysst? haha, omg, typ ingen? :o
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? många
Gånger ditt namn varit med i tidningen? ett X antal gånger, ja

Senaste...
Boken du läste? "tänk om det där är jag"
Personen du fick e-mail av? vet inte
Personen du fick brev av? typ svenska kyrkan? haha
Personen du fick sms av? simonåååsberg
Gången hela din familj åt middag tillsammans? vet inte
Saken du köpte? frappe 



Vad har du gjort idag? skola, stan med Malin
Var det kul? ja!
Brukar du svära mycket? haha..
När stiger du upp på morgonen? klockan på 5.50 men går upp en timme senare
Vad har du på dig? jeansleggins, linne, bh, trosor, micks tjocktröja
Vad ska du göra ikväll? sova
Vad är du allergisk mot? typ inget
Var har du ont? rumpan, suttit här länge nu haha
Använder du hårspray? inte de 2 senaste dagarna, hihi
Kan du stå på händer? mot en vägg ja
Håkan Hellström eller The Ark? typ ingen 
Salt eller socker?  beror väl på dååå
Gillar du ketchup? hihi ja
Är du glad nu? jadå
Var du glad igår? ja
Vad dansar du till? jadu
Stockholm är... ? supeeeerbra
Göteborg är... ? länge sen jag var där..
Kan du sjunga? hmm..
Spaghetti eller makaroner? beror på
Land du vill besöka? jag vill åka tillbax till älskade Cypern

julklappsköp

Det blev stan med Malin efter skolan. Letade julklappar till våra pojkvänner, och vi hittade några stycken ;) Vi tog en fika på wayne's, och då kom Adam (Malins boyfriend). Han frågade om vi ville hänga med till Curb, och det gjorde vi. Åkte hem med mamma efter fem, och sedan har jag bara varit hemma, tagit en promenad med Aragon osv. Ska kolla på TV nu, så pusshej.

så in i helvetes lycklig!

älskling. det här kommer bli superbra ♥ äntligen, äntligen, äntligen!

JAY SMITH

Vinner inte du, vette jag inte vad jag skulle göra :o typ dö eller nåt?! SÅ JÄKLA BRA, BÄTTRE, BÄST! ♥

KLICKA PÅ BILDEN, FÖR ATT HÖRA HAN SJUNGA "IN THE GHETTO"

#2

Min familj består av en mamma, en pappa, en storebror, en mellansyster, en lillebror, en katt och en hund.

mamma fastnar aldrig på bild, haha, då menar jag aldrig! Bild från Cypern 2010.
CAMILLA ISRALESSON, min mamma.
Född: 5 maj 1965
Ålder: 45år
Ögonfärg: blå
Längd: 159cm
Barn: Fredrik, Felicia, Hampus
Syskon: Micaela, Therese
Arbete: kontorist på Yrkesakademin
Världens bästa mamma ♥
ANDERS ISRAELSSON, min pappa.
Född: 7 oktober 1968
Ålder: 42år
Ögonfärg: grå/gröna
Längd: 178cm
Barn: Felicia, Hampus
Syskon: Daniel
Arbete: avdelningschef på ROLF ERICSON BIL FALUN, brandman.
Jag och Hampus har samma pappa, men inte Fredrik.
Världens bästa pappa ♥
har tyvärr ingen bild på honom :(
Fredrik Eriksson, min storebror
Född: 27 mars 1986
Ålder: 24år
Ögonfärg: blå
Längd: ?cm
Barn: -
Syskon: halvsyskon, Felicia, Hampus, Christoffer
Arbete: inget just nu
Det finns ingen bättre storebror, du är bäst ♥
Hampus Israelsson, min lillebror
Född: 13 augusti 1998
Ålder: 12år
Ögonfärg: blå
Längd: 150?cm
Barn: -
Syskon: Fredrik, Felicia
Arbete: grundskola, årskurs 6
Min lillebror, som kan vara hur dryg och dum som helst, men ändå bäst ♥
Tarzan
Född: 9 mars 2002
Ålder: 8år
Ögonfärg: grön/gula
Längd: ?
Barn: -
Arbete: hemmakatt
ååh, min lilla bebis, ingenting skulle kunna ersätta dig, jag älskar dig världens bästa katt ♥
Bernami's Aragon Amaro
Född: 20 juni? 2003
Ålder: 7år
Ögonfärg: bruna
Längd: ?
Barn: 11 ungar
Arbete: vaktar huset
Min pluppis, älsklingshunden ♥


I'm happy!

Hey där!
Pallade inte b-logga igår, eller rättare sagt så hann jag inte ;) Fick tillbaka no provet igår, och det gick bättre än väntat - G!
Lagade mat när jag kom hem, och sedan bytte jag om till mysiga ridkläder och begav mig till ridskolan :) Mikado var så jäääääkla duktig, älskar den hästen! Synd att det var näst sista gången jag satt på hans rygg ;( Ska ju sluta på ridskolan, och förmodligen bli medryttare på en ponny jag saknar super mycket! Kommer ett inlägg om det senare någon dag :)
Nu ska jag åka till skolan, slutar 14.10, kanske blir stan efter ;)
Puss

farbror daniel

Har suttit och skrattat åt min farbror, ett bra tag nu. Klicka HÄR för att komma till klippet han är med från "dansbandsbrudar". Nåväl. Ska hoppa in i duschen nu, och sen ska jag mysa för mig själv framför någon bra film :)

baby, can you tell the world that you're mine?


black and white


#1 - nu tänker jag berätta lite om..

En tidig höstmorgon, den 12 september år 1996 föddes en liten tjej på 49cm, vid namn Felicia Maria Israelsson. De två första åren bodde jag tillsammans med min mamma, pappa, storebror och 2 katter i ett radhus i Falun. Men familjen blev större, då min lillebror föddes, så vi sålde katterna och flyttade till en liten by utanför Falun.
Först i en lägenhet, men efter någon månad fick vi flytta in i ett hus, som passade perfekt för oss 5 familjemedlemmar. Nu har vi bott här i 12 år, fast nu har min storebror flyttat (för 5-6år sedan), och katten Tarzan och hunden Aragon flyttat in.
Jag har grön/gråa ögon, är 157cm lång, väger 46kg tror jag, haha?
Kör motorcross och håller på med hästar. Tyvärr ska jag sluta på ridskola, men ska rida hos mammas jobbarkompis ibland, för hon behöver hjälp med ponnyn Tomten. Ska även börja dansa igen. Dock inte samma dans jag dansade förut, när jag var 6-11år, utan ragga. Ska också börja på gymmet ;)
Jag har världens bästa pojkvän, vid namn Mick, som jag firar 4 månader med på tisdag nästa vecka ♥
Vad mer kan man skriva? Det var i alla fall lite om mig ;)
lite bilder genom året 2010

SVAREN PÅ FRÅGESTUNDEN

Vill börja med att tacka för frågorna. Men är ni anonyma och frågar lite privata saker, kan ni garantera att inte få något svar. Som jag sagt tidigare ;)
Anonym om fråga på nudå.. för det är..:
vart gör du om dina bilder ? :)
SV; det enda jag gör med mina bilder är att ändra kontrast, ljusstyrka, skuggor och högdagrar. Jag har även photoshop, men har aldrig redigerat en bild i det programet eftersom jag inte förstår mig på det.

Elionore om fråga på nudå.. för det är..:
-ungefär hur många unika besökare har du per dag?
-varför började du att blogga?
-hur länge har du och din kille varit tillsammans?
-hur länge har du bloggat?
-favorit färg?
-favorit mat?

Där var lite frågor :)
SV; jag har olika unika från dag till dag, mellan 70 och 150 i alla fall. Varför jag började blogga? Haha, det vet jag faktiskt inte, för det var ett tag sedan. Jag och Mick har varit tillsammans i 4 månader nästa vecka. Jag har bloggat i 2-3år. Favorit färg, svart, vit, rosa, grå. Favorit mat, tacos.

Anonym om fråga på nudå.. för det är..:
vad hände mellan dig och viktoria ? 
Hur länge har du och Mick vart tillsammans ? :)
SV; första frågan vill jag inte svara på, pågrund av personliga skäl. Jag och Mick har varit tillsammans i snart 4 månader.

Anonym om fråga på nudå.. för det är..:
vilken stil på killar tycker du är snyggt? lägg gärna upp bilder :)
SV; egentligen bryr jag mig faktiskt inte. Men en stil jag verkligen inte tycker om, är "gangsterstilen". Tycker det ser apkonstigt när grabbarna kommer med 30 storlekar förstora kläder, och kepsar med byxorna nere vid knävecken. Kanske kommer ett inlägg om killstil i min smak senare!

Anonym om fråga på nudå.. för det är..:
du har väl vad ska man säga, mörkblondt håt (?) egentligen? hur ofta måste du färga utväxter osv?
SV; nej, jag har inte mörkblondt hår. Jag har faktiskt ganska ljust hår egentligen. Hmm.. Det beror på vilken produkt jag färgar med, men jag brukar färga såfort utväxten verkligen syns, ungefär 2-3 månader efter färgningen innan.

elinnn om fråga på nudå.. för det är..:
den hårfärg du har nu, är det din naturliga hårfärg?:) ifall det inte är det hur gammal var du när du färgade första gången? vilken färg hade du innan?:)
tack för en super bra blogg! du är så hemskt fin!
SV; nej, som jag sa tidigare, att jag är ljushårig. Hmm.. Jag kanske var 10-11 år när jag tonade första gången. Tack så jätte mycket sötnos!

Anonym om fråga på nudå.. för det är..:
hej! 
vad köpte du armbandet du gav till mick?
SV; hej du! Jag köpte det på decoria i Falun.

Anonym om fråga på nudå.. för det är..:
har du nån gång vart kär i någon av killarna du gick med i gbo? 

Jätte fin blogg!!:)
SV; haha, vilken fråga. Jag tror inte att jag var sådär riktigt kär, för jag menar, det var som sagt när jag var 8-11år. Nu vet jag vad kärlek är, inte då.

Anonym om fråga på nudå.. för det är..:
Jätte fin present du köpte till mick!
Vad önskar du dig i julklapp?
SV; tack! Jag har mina önskningar, och det kommer jag nog att lägga upp i ett inlägg lite närmare julafton!

mitt blonda hår som liten.
efter 1 toning, 3 månader innan
bild efter 1 toning för 3 år sedan, haha, jag hade lugg!?




i'm home

Det var en riktigt skön dag. Mentorstid, och typ 30 minuters matte, sen var jag tvungen att åka ner på stan. Skulle till ungdomsmottagningen, sen blev det lunch med mamma. Tillbaka till skolan för att gå på NO:n och tyskan. Gjorde förresten tyska provet imorse, och det gick ganska bra, tyckte. LÄS - VG-, ORD - G, GRAM.- IG+
Smart som jag är, glömde jag busskortet hemma idag, så jag fick dra mig till mammas jobb och sitta där en stund, tills pappa hämtade mig. Nu är jag i alla fall hemma ;)

random


TEMADAGAR

Eftersom säkert hälften av bloggarna i Sverige lägger upp "temadagar", tänker jag också göra det.

bilder från idag, skoterturen

det var lite kallt. haha..

älsklingens present.

Mick fyllde ju år i tisdags, men jag var inte där då, så jag gav han presenten i fredags.

han önskade sig ett armband, så jag fixade ett specialdesignat armband till prinsen ;)

GLÖM INTE..

GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN, LITE LÄNGRE NER I INLÄGGEN!

stjärnfall

Vi var ute med skotrarna i typ 2 timmar igår. Vi åkte upp, på en höjd, och där såg vi hela Leksand och Insjön. Det var riktigt fint :) Mick och jag åkte hem till han och åt mat och så, men vid 22 åkte vi hem till Dennis igen. Halv tolv gick vi ut och bada tunna, till halv två. Haha.. Det var stjärnklar himmel, så vi såg minst 5 stjärnfall. Supermysigt!
Somnade runt tre inatt, och vaknade typ halv elva :)
Idag ska vi ut och åka skoter igen. Hejs.

sömniga felicia

Ingenting blev som det skule igår kväll. Jag somnade halv åtta igår. HALV ÅTTA, PÅ EN FREDAG!? Det var faktiskt riktigt skönt. Men anyway. Vi har precis ätit lunch, korv med bröd. Nu ska vi värma choklad och sedan ut och åka skoter med Teddy och Dennis tror jag :) Ha en fortsatt trevlig lördag ;)

äntligen!

Sitter hemma hos min älskade pojkvän, i hans knä ;) Vi har precis ringt och beställt pizza, så Micks mamma åker och hämtar de snart. Ikväll tar vi antagligen skotern hem till Teddy :)

bebis sa att jag skulle ladda upp denna fula bild, haha

jag gör en såndär BONKI

tack för en superbra eftermiddag bästavän ♥

glöm inte frågestunden lite längre ner.


it's not easy


hos bästa b-ruden

Hej på er!
Just nu sitter jag hemma hos bästavän, Sara. Så jag skriver mer när jag har kommit hem ;)

glöm inte våran blogg, klicka på bilden för att komma dit!

kom igen nudå...

KOLLA INLÄGGET "fråga på nudå.. för det är..", FRÅGA PÅ!!!!!!!!!
har ingenting att göra..


you can never say never


fråga på nudå.. för det är..


gårdagens mini shopping

Sara och jag åkte ner till stan igår efter skolan, en liten snabbis innan min buss gick. Vi sprang in på åhléns, och det här vad det jag fick med mig hem:

Gelénaglar + nagel"smycken/pärlor". Efter ridningen igår, pillade jag på tipparna och pärlorna, - tada!

& hår sérum, till mitt slitna hår.. haha.
allting gick på cirkus 288kr.

hemma

Vaknade av magsmärtor. Hade så ont, så att jag mådde illa. Stannade hemma idag, som sagt. & det är inte alls bra, eftersom jag skulle haft tyska prov idag. Men jag klarade verkligen inte av att gå imorse :(
Får göra det någon dag nästa vecka..
Skriver mer senare!

SVAR TILL SOFIE

sofie om då allt var bra.. verkligen allt..:
vem är det du sitter med på första bilder ? :)
SV; det är en kille, vid namn Axel, som jag träffade i Cypern när jag var där i våras. Jag, mamma och lillebror lärde känna några familjer som vi umgicks med hela den veckan. På bilden sitter vi i en stor ring, påväg ut till havs. Det var superkul!

RSS 2.0