VIDEOINLÄGG - HUR MAN GÖR RENT SMINKBORSTAR


BRA JOBBAT

Har bara tagit det lugnt idag. Gick upp tidigt för att titta på Sebastians första isträning efter sommaren sen gick jag till lägenheten igen för att titta på OS hoppningen. Sverige fick ju en silvermedalj - superbra jobbat Sara!
Sebbe är på sina två sista träningar för dagen just nu. Själv har jag handlat och fixat lite, mer får ni inte veta.
Ska alldeles strax börja med middagen.

Hey där. När man inte har någonting att göra leker man med camen.

BÄSTA

Om en liten stund kommer Sebastian hem och då går vi till Bosporen för att äta middag. Bara han och jag. Mysigt värre! See yaaaaaa.


Han kom hem från Öland igår, och jag fick en liten present bara så där.
Blev helt tårögd av glädjetårar när jag fick se vad det var i.
JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA POJKVÄN

FIX HIT OCH FIX DIT

Sebastian har dragit iväg på andra träningen för dagen. Själv sitter jag här och inte gör mycket alls. Ska diska och fixa lite och sedan göra mig klar. Vi ska ut och äta ikväll, mys pys.

Q/A - "THE TYPICAL ENGLA"

Q - hej fina felicia! jag vet inte om jag har fattat fel, men du var väll kompis med Engla när du var liten?  tycker du att det är sjukt att dom gjort en "typical engla" på fb?  jag tycker det är helt sjukt..men stämmer det att ni var kompisar som mindre? älskar din blogg!
A - Hejsan! Det stämmer. Hon gick på min skola, men jag var närmare vän med hennes storasyster, medan Engla och min lillebror var bästa vänner. Jag har hört talas om den Facebooksidan, men aldrig varit in och kollat förrän nu. Blev helt chockad. Det är absolut inte okej att låta en sådan sida finnas. Blev riktigt ledsen faktiskt. Att ens människor har nog med styrka och mod för att överhuvudtaget gilla sidan och allt idiotiskt som skrivs där?! Fruktansvärt och omänskligt! Usch och fyfan rent ut sagt! Tack för ditt omtycke!

MYS MED MIN ÄLSKLING


OFF TO LEKSAND

Pjuu.. Nu är jag klar med allting och har packat på min moped för att alldeles strax fara iväg till Bjurs för att sedan åka till Leksand med Sebastian. Min älskade lilla katt har kommit hem nu också!! Åh, plutten.. Han får gå runt med strut och inte får han gå ut på några dagar heller. Stackarn. Men tur att han klarade sig och är hemma igen! :)
Vi hörs mina fina.

Första åkturen på min mops. Haha.

NY DESIGN

Hallå där. Vaknade ganska sent idag, skönt att sova ut ordentligt.
Resten av familjen har dragit iväg för att fixa lite ärenden, och förhoppningsvis hämta Tarzan! Själv ska jag städa mitt rum (ser ut som en svinstia, nästan), packa och duscha innan jag tar mopeden till Bjursås för att sedan åka till Leksand med Sebastian. Måste skynda mig lite så vi hörs sen.
Har förresten ändrat lite i designen. Blir ju aldrig nöjd..

VILL HA HEM MIN ÄLSKLING NU


Igår åkte vi in till djursjukhuset med min lilla älskling. Han har troligtvis blivit biten av en orm, så hans tass svullnade upp så att den blev dubbelt så stor. Han haltade runt på tre ben och hade ont. Veterinären sa att han behövde vara kvar över natten för att få dropp och behandling, så vi skulle hämta honom idag. Men så blev det inte, då de var tvugna att klämma ut massa var och så från bettet.
Vill ha hem honom nu. Det känns alldeles för tomt. Imorgon får han förhoppningsvis komma hem,
min lilla lilla älskling ♥

MARKARBETE

hKom på att jag inte hade lagt upp filmerna när jag red markarbete/småskutt med Gayaal sent i våras.
Så, jag slänger upp de nu. 

Jag var riktigt nervös innan, eftersom han inte är inhoppad och har knappt hoppat alls. Men det gick så förvånansvärt bra, han var superduktig. Stjärnhästen! 


TILLBAKA FRÅN SOMMARBETET

Fick ett sms igår och blev frågad om jag kunde vara med och rida tillbaka ridskolehästarna från betet. Självklart. Så jag ska alldeles strax ta moppen dit. Haha, sent igår kväll åkte jag och lillebror dit och tillbaka, för att kolla hur lång tid det tog. Lite spontant så där, hehe. Känns skönt att ha en moped nu i alla fall, så jag kan ta mig vart jag vill och när jag vill! :) 
Jaja. Ska käka frukost nu, och sedan åka. 

Ringo och Jag.

 
 
 
 
 
 
 
 

BLOGGPAUS?

Ja, det får nog ta och bli en bloggpaus. Åtminstone en liten en, då jag kan blogga när jag har tid. 
Håll ut, mina kära läsare! 

GRATTIS ÄLSKLING! ♥

Igår fyllde finaste Sebastian år.
Grattis i efterskott,
jag älskar dig! ♥


HEMMA

Hej på er! Åh, jag har verkligen den sämsta bloggen just nu. Har inte kunnat uppdatera någonting, då internet var dåligt där vi varit. Men nu så. Tänkte berätta lite om veckan som varit.

Förra onsdagen åkte vi upp mot Umeå, men stannade i Sundsvall över natten. På torsdag morgon åkte vi vidare till Umeå, och där stannade vi tills på söndagen. Det var ju USM, så lillebror tävlade. Dock gick det inte hela vägen, men bättre lycka nästa gång!
När tävlingarna var slut packade vi ihop och åkte ännu högre upp i vårt avlånga land. Vi har några vänner som hade stuga uppe i Sjöbotten (Skellefteå), så vi hälsade på dom och stannade där i två dagar. I tisdags åkte vi neråt, och stannade i Mellanfjärden där ytterligare några vänner var på en mysig liten camping. Men igår åkte vi hem, och på kvällen åkte jag, mamma och pappa in till Falun för att titta på crusingen.
Slänger upp lite bilder senare, ska kolla genom dom och redigera.

USM AVKLARAT

Ingen uppdatering på några dagar, det har gått i 700! Lillebror kvalade inte in i lördags, men vi var kvar för att se finalerna idag. Superkul! När det var klart packade vi ihop, lämnade Umeå (som var större än jag trodde) och bar iväg till Storbotten där vi befinner oss just nu. Hälsar på några vänner som har stuga här! Trevligt. Ska alldeles strax sova. Uppdaterar när det finns tid.. Puss.


FRAMME

Vi blev sena iväg idag eftersom pappa stack iväg på larm. Kom inte fram förrän nu typ, till campingen vi ska övernatta på inatt. Det är utsikt över havet, hur fint som helst! Kommer sova gott inatt. Imorgon bär det vidare mot Umeå, så vi har åkt ungefär halva vägen nu när vi är i Sundsvall. Vi hörs, gooooodnatt!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/851843/images/2012/pic_5007203de087c3200200015c.jpg" class="image">


MADE IT

Medan alla andra tar bilkörkort så har jag, idag, tagit AM-körkort! Haha, efter allt pluggande.. Nu så. Nu ska jag ut i trafiken och brumma runt på min moped.


07.42

Godmorgon! Idag är jag och pappa uppe med tuppen. Ska alldeles strax åka in till Falun och försöka fixa en grej. Mer om det sen!


PLUGGAR SOM SATAN

Sebastian kom hit igår kväll. Haha, oups. Därav ingen uppdatering igår kväll.
Pluggar som fan nu, ska göra några tester till innan jag går och lägger mig. Måste klara provet imorgon!
Vi hörs. Puss puss.

Gammal. Men åh, vad jag älskar den killen!!
 
 
 
 
 
 
 
 

UDDEVALLA VM 2012


Q/A - SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN


Då var frågestunden avslutad. Tack för alla frågor som ställts.

Q - halllå fina du, kommer med lite frågor. Ska du på P&L? Bästa sommarminnet från 2011? Var det tråkigt att lämna brits? Varför valde du just gymnasie i Borlänge? HA EN BRA SOMMAR!
A - Hej snyggis. Nej, jag var inte på P&L. Bästa sommarminnet från 2011 måste nog vara dagen då jag och Sebastian blev två, det är något jag alltid kommer att minnas. Nja, visst var det tråkigt att lämna klassen och så, men själva skolan är skön att slippa nu med tanke på hur den ser ut ;) Jag valde gymnasiet i Borlänge för att den linje jag vill gå fanns där och inte i Falun - konditori. Tack, detsamma! 

Q - Kan inte du lägga upp din playlist från Spotify? :)
A - Absolut! ---> MIN SPOTIFYLISTA <---

Q - Hur gör du dina lockar du hade på skolavslutingen, kan du inte göra en videoblogg och visa? Tack för en jättebra blogg!
A - Jag kan självklart fixa en videoblogg på hur jag lockar mitt hår, dock när jag kommer hem från Norrland. Men håll utkik, och tusen tack!

Q - Vart köpte du armbandet? :-)
A - Det är köpt på Decoria i Falun.

Q - hur blev du sara,viktoria vänner? :)
A - Jadu. Det gamla vanliga. Man börjar prata och utifrån det så började vi helt enkelt om på nytt.

Q - Vem är din bästa tjejkompis och hur ska en kompis vara?
A - Min bästa tjejkompis är faktiskt min kusin Maria, vi står varandra nära. En kompis ska vara ärlig, omtänksam, snäll, pålitlig, rolig.. And so on!

Q - Här kommer några frågor: 1. Fick du något i examenspresent? 2. Hur har ni det nu, du och Sebbe? 3. Vad fick du av honom i 1 års present? 4. Vilka umgås du med? 5. Kom du in på den linje du ville? 6. Ska du göra något speciellt i sommar? 7. När fyller du år och vad önskar du dig? 8. Hur länge har du bloggat? 9. Instagram? 10. Vilka bloggar läser du? Jättebra blogg! :-)
A - 1: Jag fick pengar utav mina föräldrar (20kr för varje G, 50kr för varje VG och 100kr för varje MVG), en jättefin rosa dalahäst i porslin utav Sebbe och hans familj, blommor och godis från farmor och farfar. 2: Vi har det superbra, bättre än någonsin! 3: Han överraskade mig med att bjuda mig på fika och efter det bowlade vi, och så fick jag ett par jättegulliga örhängen. 4: Sebastian, hästarna, min kusin, vänner. 5: Ja, det gjorde jag! 6: Njae, åka på Norrlandssemester för första gången i mitt liv (crosstävling osv..). 7: jag fyller år den 12 september, och jag önskar mig faktiskt inget speciellt. 8: Flera år, minns inte, men kanske 3-4? 9: Absolut, feliciaisraelsson. 10: Malin Åsenlunds, Celinne Hanssons, Viktoria Haugen, ja, vänner helt enkelt! Tack så mycket :) 

Q - Haha tycker de är så kul när folk undrar hur vi blev vänner igen :-D mennnnn min fråga är, ser du framemot hösten, att börja på gymnasium osv,,,, & finns de nått du kommer sakna med t.e.x brits & våran "käääära" klass! Puss & kram hoppas du mår bra! Missssss u
A - Men eller hur, haha! Ja, jag ser jättemycket fram emot hösten. Allting kommer bli nytt, en nystart helt enkelt. Det finns massor jag kommer sakna från Brits. Våran klass, absolut, lärare - ja en hel del! Men det ska bli extremt skönt att slippa gå till en ursliten skola ;) Saknar dig också! 

HEMMA

Åh, hej på er! Det var ett tag sedan, några dagar, men ändå. 
Direkt när Dalacrossen var över åkte jag hem till Sebastian på kvällen. Får ju lov att träffa honom så mycket det går nu innan jag åker på Norrlandssemester. Kom hem precis, måste plugga körkort och packa. Ska ju skriva på onsdag morgon innan vi drar på semester. Nervöst! Haha.
Men ja, jag ska plugga nu. Tänkte svara på frågestunden ikväll om jag hinner, så sista chansen att ställa frågor!

En bild från idag. Fick med mig båda mina älsklingar på en tur.
Den fulaste bilden på mig och Jalle, haha, helt klart! 

ÄLVDALEN

Igår kväll åkte vi vidare till Idre för att tävla där idag. Gick sådär för lillebror som fick punktering i bägge finalerna.. Men vi klarade oss från värsta regnvädret idag i alla fall, det var bara några enstaka små skurar. Nu sitter vi i Älvdalen eftersom tredje deltävlingen är här på lördag, alltså är det en ledig dag imorgon!


REGN, REGN OCH REGN

Igår åkte vi till Lima, som var första stoppet på Dalacrossen 2012. Det regnade hela kvällen igår, men det avtog inatt. Dock började regnet ösa ner nu igen, precis när Hampus skulle ut på träning. Otur! Han ska alldeles strax ut och köra heat 1, håller tummarna!


13 - MIN LIVSGLÄDJE


UPPE MED TUPPEN

Blev ingen mer uppdatering igår, packade och pluggade. Nu är jag på väg till körskolan, sen ska jag hem och fixa det sista inför Dalacrossen!


HEMMA

Nu är jag hemma. Hemma hos mig, hemma hos familjen. Har varit hos Sebastian i 1 vecka, men det var dags att åka hem idag eftersom jag ska till körskolan imorgon bitti och på eftermiddagen bär det iväg på turné igen. Det är dags för Dalacrossen! Kommer dock inte bli lika roligt, då Emma inte följer med :( Men jag får helt enkelt njuta av att vara på crossbanorna i flera dagar!
Dags att städa mitt rum och packa, blog you later.

Hej på er! Hoppas ni har det bra. Bra, det har jag i alla fall. Är fortfarande hemma hos Sebastians, inte i Leksand utan hos hans föräldrar som sagt. I torsdags och en stund igår har vi kört in 6 ton hö på skullen, totalt slut i kroppen måste jag säga, haha! Men vad gör man inte för hästarna? Och idag har jag tagit med Jalle på en tur, mysigt. Ska ha honom tills på måndag åtminstone eftersom Annica är på semester :-) Nu ska jag till ridklubben för att stängsla hagar. Hejsvejs.


SOMMARLOV - HINNER INTE MED

Det blir ett kort och snabbt inlägg, då jag inte är hemma just nu. Förlåt för urusel uppdatering, verkligen ledsen, men jag har sommarlov och har inte tid för att sitta vid datorn och så vidare... Var nere i Uddevalla hela helgen, kom hem sent i söndags och igår var jag på körskolan innan jag åkte hem till Sebastian. Är kvar än, och jag har det superbra! Har varit på Lugnet vid badet i några timmar, sedan åkte vi hem och åt. Jag och Eva har tittat på ett supergulligt föl också! Och så övertalade hon mig att köra bil, så jag har åkt runt på parkeringen haha. Herregud, men det gick helt OK och grabbarna fick sig några goda skratt ;)
Men vi hörs när jag har tid helt enkelt, och jag tror knappast att ni sitter hemma jämt och ständigt nu på sommaren?! Så ja, ni får ha det så himla bra till jag är tillbaka! Men frågestunden är fortfarande öppen, så fortätt ställa frågor där! Love ya.

RSS 2.0