JAG FLYTTAR

Det är sant. Jag tänker nu flytta min blogg till devote.se istället! Det känns som om jag inte riktigt kan börja om på nytt här, med uppdateringar och så vidare. Den här bloggen är så gammal, hela 4 år faktiskt. Så det ska bli kul med en nystart! Om jag inte trivs kommer jag självklart tillbaka hit, för den kommer finnas kvar.
Men nu hoppas jag att ni följer med mig till min nya blogg medfelicia.devote.se!

KVÄLLSMYS


MIN HELG

Dålig uppdatering i helgen på grund av att jag och Sebbe har varit barnvakt. Vi har bland annat ätit årets första mjukglass, så himla gott. Två dagar i rad också dessutom, haha! Men nu är jag hemma och ska bara ta det lugnt. Mamma lagar mat och efter det ska jag göra lite efterrätt, myssöndag helt enkelt!
Skola imorgon och på tisdag, ledig onsdag och går korta dagar både torsdag och fredag, så förhoppningsvis ska jag kunna uppdatera mer den här veckan. Min dator är dock trasig, men ska försöka så gott jag kan.
Följ mig gärna på Instagram! Uppdaterar mer där, @feliciaisraelsson.

MYSFREDAG

Hej på er! Det är fredag och jag hade endast två lektioner i skolan idag. Hur skönt som helst, och när jag slutat åkte jag hem, myste med mina två älskade djur och packade. Jag är nu med Sebastian hos hans kusiner då vi är barnvakt! Ska sova typ nu.. Så godnatt!


MOBILINLÄGG

Det verkar som om mobilappen fungerar, så kan blogga från min iPhone igen!
Igår kväll hade jag ridlektion och jag red faktiskt Amy. Det gick inte så himla bra, men det var första gången jag red henne i ridhus och så. Det kan ju bara bli bättre om man säger så!
Idag började jag klockan 12 med sista nationella i svenska - uppsats. Kändes helt okej så får hålla tummarna! Skönt att det är klart nu, redovisade mitt muntliga tal igår och det gick bra.
Efter provet har jag varit på vårdcentralen och nu på kvällen var jag på en mässa om alla gymnasier i Falun. Min lillebror ska välja nästa år, så var där med familjen. Men nu ska jag sova, godnatt!


TISDAG

Fick sova till klockan 8 imorse. så himla skönt, liksom 3 timmars sovmorgon för mig! Åkte sedan till skolan, eller till en annan på andra sidan vägen, för att göra nationellt prov. Idag var det läsförståelse, och det kändes helt okej. Tog tåget till Leksand efter det och är nu hos Sebastian. Han är på träning men kommer hem om ett tag.
Och för er som inte har provat ännu, gör det! Smakar verkligen hur gott som helst!

PRINSESSTÅRTA

Hemskt ledsen att jag inte uppdaterat något i helgen.. Men jag åkte till Sebastian i fredagskväll och har varit där tills igår. Mobilappen fungerar inte, så har alltså inte kunnat uppdaterat heller. Vi har varit ute i stort sett hela tiden. Jonathan har sågat ner träd och jag och Sebastian har lastat på och av stockarna osv. Verkligen jättedrygt, men hur kul som helst. Älskar att vara ute i skogen!
Idag har jag varit i skolan, och som vanligt på måndagar så hade vi karaktär - bageri. Vi gjorde allt från limpor till bullar och sen frågade läraren mig om jag ville göra en beställning. Nämligen en prinsesstårta! Det gjorde jag såklart, plus en till tårta till försäljning i caféterian. Hur kul som helst!
Sitter just nu på min stationära dator. Det är en gammal en, men ny för mig så det finns inga bilder eller någonting. Men kan slänga upp en bild på tårtan jag gjorde.

URTYDKLIVLOQHSK

Blir så himla less på datorer och djävulskap! Har alltså inte kunnat redovisa mitt tal idag heller. Är verkligen SÅÅÅÅÅÅ arg!! Hade ju varit skönt att bli av med det liksom. Men men. Får fortsätta vänta.
Är nu hemma och har precis ätit ett gott och nyttigt mellanmål - mannagrynsgröt! Älskar verkligen det. Mättande är det också! Hade på kanel, pyttelite socker och äppelmos så det blir ännu godare. Mmmm, säger jag bara!
Vi får helt enkelt se vad kvällen har att erbjuda.


SUCK

Det har varit fullt upp de senaste dagarna. Jag var hemma från skolan igår också och tog det lugnt så jag kan bli frisk någon gång, och jag är just nu bara hes. Så det är bra! Var i skolan idag. Skulle redovisa mitt muntliga tal, men då fungerade inte programet jag ska ha för bildspel osv, så förhoppningsvis får jag göra det imorgon istället! Ja, jag är sjukt besviken för jag hade verkligen förberett mig inför det idag, hatar att prata inför folk, så det hade varit skönt att bli av med det så fort som möjligt. Men men!
Vet inte vad kvällen har att erbjuda. Hade kunnat blogga, men kan inte använda min dator för det är glapp i skärmen så den är svart och blinkar. Inte så kul, nej..


JAG VILL, JAG SKA, JAG KAN

Under den här tiden jag ätit medicin så har jag inte tränat någonting. Dels för att jag inte mått bra och för att jag inte riktigt har vågat. Den första medicinen jag fick gjorde så jag var trött, hade ingen aptit och den tog verkligen kol på mig. Så vi bytte och den jag har nu är raka motsatsen. Det har resulterat att jag har gått upp i vikt.
Jag har aldrig varit en person som riktigt brytt mig om hur vältränad jag är, som har fått panik såfort vågen har visat lite mer än det borde. Men nu har det gått för långt och jag vill verkligen ta upp det här med träningen.
För ca ett år sedan tränade jag som bara den. Vi har ju ett gåband och andra redskap hemma, och de använde jag nästan varje dag. Jag mådde verkligen superbra då!
Simmade till och med någon gång och ville verkligen göra det oftare också. Men som sagt, när jag fick mitt första epilepsianfall så slutade jag träna. Red bara en gång i veckan. Mer än så orkade jag inte. Jag fick till och med en baddräkt i julklapp så jag skulle kunna simma på riktigt. Men doktorn sa att jag inte får bada eller cykla själv.. Det är ju tur det finns badvakter i vissa badhus, så jag kan simma i alla fall. Men att bada i badkar får jag inte.
Nu är jag på benen igen och vill verkligen köra igång på riktigt. Och så fort jag är frisk från denna förkylning så ska jag göra det också! 
Från google.se

JÄKLA SJUKLING

Imorse när jag vaknade så hade jag världens huvudvärk. Var liksom helt spänd i huvudet, gick upp för att åka till skolan men kände att det inte skulle gå så då gick jag och la mig igen. Vaknade vid 10 igen och hade fortfarande ont. Men det är väl så när man är förkyld.. 
När huvudvärken var bättre så satte jag igång med talet till svenska nationella, och vet ni? Jag är klar! Det känns så sjukt bra. Trodde aldrig att jag skulle bli klar, men nu så. Nu är jag redo inför torsdag! 
Och hörrni, ni glömmer väl inte den speciella frågestunden?! Klicka HÄR
Oldie

PLUG

Pjuu.. Jag är typ helt död efter en heldag i bageriet. Nu har vi inte kök-servering längre, så då kan jag vara med i skolan på karaktärsdagarna! Vi har bakat matbröd och olika bullar idag, så himla kul!
Men som sagt. Nu är jag verkligen helt slut och skulle helst av allt vilja gå och vila en stund, men icke, för jag måste göra klart mitt svenska tal till nationella. Vi har nämligen redovisning på torsdag.. 

ETT BRA DYGN

Vi sov kvar där vi var på kräftskiva. Det är en bit att åka, för vi var nämligen i Säter! Det var min familj och två familjer till. Och det var så himla gott med kräftor, och speciellt mamms Västerbottenpaj. Älskar den! Tur det inte är så långt kvar till sommaren så man kan fiska kräftor igen, hehe..
Idag gick allihop, förutom smågrabbarna, ut på en promenad. Vi gick till området där både nya och gamla mentalsjukhuset är. Har hört så mycket om det gamla, så det var fränt att se det med egna ögon!
Nu är vi i alla fall hemma och vi ska starta grillen! Ska bli gott med grillad mat. Dock inte premiären för i år för mig ;)


SNART I MIN GARDEROB


EUROPAS STÖRSTA MOTORCYKELTIDNING

Var hemma från skolan igår, jag har ju åkt på en förkylning igen. Hade ont i hela kroppen så jag tillbringade hela dagen i soffan, vilade och tog det lugnt. Därav ingen uppdatering.
Är lite piggare idag vilket är skönt, för ikväll ska vi nämligen iväg på kräftskiva. Japp, kräftskiva i april! Den blev aldrig av i höstas så den får bli nu istället. Det är med crossfamiljer vi ska ha den, så det ska bli kul.
En till rolig grej är det här på bilden ovan. Jag har nämligen fått min bild publicerad i en jättestor motortidning! Till och med europas största motortidning! Ett stort steg för mig, så nu hoppas jag att min karriär bakom kameran fortsätter uppåt.
Ett stort tack till Erik Löfgren som hjälpte mig med det här! 

TRÄFFAT EN BARNDOMSVÄN

Hello guys. Det var en kort dag i skolan, började 9.40 och slutade två timmar senare. Åkte sedan till Falun för att träffa en barndomsvän till mig. Vi hade inte träffats sedan hon flyttade i femte klass, så det var superkul!
Vi åt lunch på Waynes och pratade i två timmar om allt möjligt. Det fanns så mycket att prata om. Vi var ju ändå grannar i över 10 år! Så mysigt. Får hoppas att kontakten håller!
Jag vaknade dock med halsont både igår och imorse. Men det är tre gånger värre nu, har ont i hela kroppen och känner mig bara konstig. Trots det så ska jag på kalas alldeles strax. Min kusin fyllde ju år igår!

Här har ni en oseriösbild från idag. Håret syns bättre här.

DAGS FÖR ETT PASS PÅ HÄSTRYGGEN

Hej på er! Idag har jag varit i skolan för första gången på två veckor. Kändes faktiskt superbra! Inte känts så på länge, men får hoppas det håller i sig. Folk sa att håret blev fint också, så det är ju ett bra betyg, haha. Känns fortfarande lite konstigt att det är så kort. Har alltid haft långt hår, aldrig så här kort. Men det är skönt i alla fall! Nu ska jag byta om och åka till stallet för en hopplektion. Pappa och mamma ska titta på idag, och dessutom filma med nya filmkameran!


IDAG ÄR DET DIN DAG

Vad är det för dag idag? Är det en vanlig dag? Nej, det är ingen vanlig dag för det är Marias födelsedag. Hurra, hurra, hurra!
Idag fyller min allra bästa vän och kusin år. Hon har funnits vid min sida i hela 16 år!
Det är helt sjukt vad tiden går fort. Vi är liksom snart vuxna.
Maria är den mest underbaraste och snällaste person jag vet, och hon är också den som jag spenderar mest tid med bortsett från Sebastian. Vi har aldrig bråkat eller varit osams. Bara när vi var små, om vems leksak som var vems och så, såklart. Men aldrig om något allvarligt om man säger så. Och jag hoppas att det förblir så.
Grattis på födelsedagen världens bästa, jag älskar dig till månen och tillbaka! ♥







GÅR MOT LJUSARE TIDER

Idag har jag som sagt gjort en liten förändring. Syns kanske inte så bra på bild, men jag är nöjd i alla fall. Lite mer än 1 dm är avklippt och så fick det bli ljusa slingor! Jag ska bli ännu ljusare till sommaren sen. Det känns konstigt att ha så här kort hår plus att det är ljusare, men jag är nöjd och kommer vänja mig!
Nu ska jag gå till köket och börja laga mat tills Sebbe kommer hem.


EN FÖRÄNDRING


NERVÖS

Befinner mig hos Sebastian i lägenheten. Sista dagen som sjukskriven, känns skönt! Nu kan jag se ännu mer framåt och försöka kämpa vidare. Jag ska i väg och göra en grej nu, är faktiskt nervös, men hoppas det blir bra. Hörs sen!


FRÅGESTUND

Jag tänkte dra igång en frågestund. Dock kommer jag inte svara skriftligt i ett inlägg, utan i ett videoklipp!
Har aldrig gjort det förut. Inte ens gjort ett videoklipp under mina fyra år på den här bloggen.
Så fråga på nu! 

MÅSTE HA

Ååh, vad jag älskar att bläddra i Höökskatalogen. Fast jag hatar det samtidigt då jag vill ha så mycket men inte har ekonomin för det. Men jag har i alla fall hittat en del grejer jag verkligen behöver!
Funderar på att köpa ett par röda ridbyxor, lite roligare än i de färger jag brukar ha dvs bruna, gråa och svarta. Behöver ett par ridstövlar också då jag inte kan ha mina jordpuhr för dom är för trånga framme vid tårna, har kommit fram till att det är av dom skorna jag får nageltrång...
Hoppas verkligen att vi ska till IKEA snart så jag kan in på Hööks och fynda!

MARDRÖM/TIPS

Godmorgon! Hoppas er natt har varit bättre än min. Somnade strax efter elva igår kväll. Drömde om ormar vilket är min värsta fobi, och det var så verkligt, dom attackerade mig och jag skrek i sömnen så jag vaknade. Rätt som det var sprang pappa in på rummet och frågade vad som hade hänt. Så tydligen hade jag skrikit så högt att dom hörde! Jätteläskigt faktiskt, då det aldrig hänt mig förut. Usch..
Nu är jag vaken och har ätit en supergod frukost. Tipsar verkligen dom crispen. Jag har leverpastej och gurka på mina och dom är verkligen såååå goda! Drack ett glas juice till det och lite frukt till efterrätt.

SISTA DAGEN PÅ LOVET

Blir mest mobilinlägg just nu. Tråkigt, jag vet, men har inte möjlighet att sitta vid min dator så den snart kommer att krascha känns det som. Så jag sitter vid den så lite som möjligt för att undvika det tills jag hittat en ny.
Men igår åkte jag och Sebbe till hans föräldrar. Var till Leksand en sväng men vid kl 16 hade jag stalljour-insläpp på ridklubben. Det gick bra trots att en häst kom lös, haha! På kvällen tog vi det bara lugnt, tittade på film. Alla i hans familj är förkylda.. Konstigt att inte jag blivit det än! Har ändå varit där hela veckan liksom.
Idag har jag inte gjort nånting annat än att övningskört hem och sen testkörde jag min nya moppe som pappa kom hem med igår! Längtar till sommaren nu så jag kan åka på långturer med den.


KVÄLLENS MIDDAG

Jag stod som sagt för middagen ikväll. Överraskade med en lasagne och till efterrätt blev det cheesecake. Dom som ville hade på passionsfrukt också, det smakade verkligen gudomligt tillsammans! Sebastian är här för en gång skull också, så det kan ju inte bli en bättre fredag! Nu ska vi fortsätta titta på Let's Dance, vi hörs.


STÄD OCH FIX-DAG

Idag är det sista riktiga dagen på lovet, för imorgon är det helg. Jag har städat hela nedervåningen, gått en promenad med Aragon och dessutom handlat. Ska nämligen laga middagen åt familjen idag! Ingen förutom jag vet vad det blir, så det kommer bli kul.


TORSDAG

Igår kväll hade jag ridlektion/markarbete/hoppning. Jag fick bästa Prinsen och det gick hyffsat bra! Han var stark emellanåt och jag hade inga vidare handskar så jag fick inge riktigt gräpp om tygeln när han blev stark, men är nöjd ändå. Vi skulle hoppa två hinder och räkna galoppsprången mellan och sedan försöka öka och minska antal språng. Sebbe filmade så slänger kanske in lite filmer sen.
Nu är jag hemma och har ingen aning vad jag ska göra. Spelar gitarr och sjunger lite med lillebror nu, men jaja.


EN HÄRLIG TUR

Var så ridsugen idag så smsade Annica och frågade om jag fick låna Amy en sväng. Så det blev en härlig ridtur i solen med röda fröken. Hon är så himla trevlig! Så snäll och lugn.
Sebbe och hans familj åkte till Leksand för att kolla på hockey, så jag skulle ta in hästarna. Det slutade med att Farello rev hagen, för andra gången när jag tog in honom. Allt gick bra, så det var tur! Väntar på att dom andra ska komma hem, sen ska jag sova. Vi hörs!

https://cdn3.cdnme.se/851843/7-3/pic_515b37be9606ee0a67b35af3.jpg" class="image">


NEW IN/MIN PÅSK

Hej på er! Det har inte varit mycket uppdatering de senaste dagarna. Har varit på Clash of Nations i torsdags och fredags och på lördagen hade jag stalljour och sen firade vi påsk med farmor och farfar. I söndags åkte vi nämligen på kryssning till Åland, så kom hem igår kväll.
Det var en trevlig kryssning med familjen, Jösse, Anna och lilla Mikaela.
Det jag fick med mig från Tax Free'n var två parfymer (mamma köpte den ena, så delar vi på dom) och lite godis. Det är ju faktiskt inte billigare att köpa där än hemma, men strunt samma, är nöjd med det jag köpte i alla fall.

RSS 2.0