EVERYBODY LOOK TO THE LEFT. EVERYBODY LOOK TO THE RIGHT.

Går in till badrummet och gör mig klar inför natten. Tänkte ladda om batterierna tills imorgon, då det är en ny dag. Vi säger så va? Bra. Godnatt!

MADDI JANE

Sitter och pratar med Sebastian, samtidigt som jag lyssnar på Maddi Jane. Lyssnade på henne mycket förut, och det finns så många minnen till hennes låtar.. You know who you are.. S.S!

NEXT: MIDDAG & PLUGG

Ska käka middag nu. Kyckling med ris och currysås. Mumma! Efter det ska jag försöka plugga tyska. Puss!

KTM NAILS

målade naglarna KTM färgade imorse. Skitsnyggt om jag får säga det själv! Dock är det dåliga iPhone bilder.. men jag har inge batteri i min systemkamera.

INSTAGRAM

Många tips det blev idag. Haha, men i vilket fall som helst, så tänkte jag tipsa er om en gratis iPhone App vid namn Instagram. Där kan du lägga upp bilder, som du redigerar i olika häftiga effekter, och sedan dela med dina vänner som följer dig. Typ som Facebook/Bilddagboken, men mycket roligare om du vill visa dina bilder!


några bilder som jag har på mitt konto. vill ni börja följa mig, så sök "feliciaai"

LILLEBROR


LOVE


BLOGGTIPS

Tänkte tipsa er om en grymt bra blogg, som drivs av två superfina tjejer vid namn Caroline och Nellie. Följde deras bloggar innan dom gjorde en tillsammans, och fysjutton vad grymma dom är!

snodde bilden från deras blogg, som du kan läsa HÄR!!!

DAGENS

Åh, det är så jobbigt att gå långa dagar! Somnade seriöst halv tio igår, direkt när vi kom hem. Och i måndags la jag mig nio!? Hoppas det blir bättre när man kommer in i rutinerna lite till. Åkte hem direkt efter skolan, och nu vet jag inte vad jag ska göra. Städa rummet kanske? Hmm.. Bloggning blir det i alla fall! ;)

dagens outfit, make osv.. :)

.

Sticker iväg på möte nu. Ciiiiaao!


KÄRLEK


LÄNKBYTE

Jag tänkte köra några sånnadär' länkbyten. Ni skickar en bild på er själva till min mejl, och sedan länkar jag er i ett inlägg och ni länkar mig. Låter det som en bra idé? Kommentera detta inlägg om du vill vara med :)
och mejla till:
[email protected]
för vidare intstruktioner.

BRA DAG

Hade bara SO och MATTE på morgonen. Sen slutade vi.. Typ.. ;) Åkte till Donken och käkade lunch med Simon, sen gick vi till Lugnet och sedan ner till skolan igen, då slutade vi. Så jag har precis kommit hem typ. Ska käka pizza nu, från gårdagens middag. Sen ta det lugnt en stund, och börja med maten efter det. Mötet börjar klockan 18, så ja. 

GOOD NIGHT

Nu tänker jag göra mig klar för natten. Äta lite yoghurt och medicin, sen lägga mig i sängen och sova. Slutar tidigt imorgon. Det är Britsbragd, men jag ska promenera istället. Så slutar väl runt ett, två nångång'. Men sen ska jag iväg på ett möte, så hinner inte uppdatera imorgon. Vi hörs när vi hörs!

ni måste förstå att bloggen hamnar lite åt sidan nu. det har hänt så fruktansvärda saker under sommaren, så ja..


JAG ÄR LYCKLIGT LOTTAD. SOM FÅR KALLA DIG MIN. MIN FINA, FINA ÄLSKLING. HELA VÄRLDEN VILL JAG GE DIG.


DAG 4: MINA FÖRÄLDRAR & DAG 5: MINA SYSKON

Min familj består utav en mamma, pappa och två bröder. Jag är mellanbarnet, och min pappa är inte Fredriks pappa ;)
MAMMA: Camilla 46


PAPPA: Anders snart 43

STOREBROR (halvbror): Fredrik 25


LILLEBROR:
Hampus 13


DAG 2: VARFÖR BÖRJADE JAG BLOGGA? OCH DAG 3: MENINGEN BAKOM DITT BLOGGNAMN

Jag är en såndär' person som lever ett liv där det händer väldigt mycket. Och jag vill ha någonstans att skriva av mig, om allt som händer. Alla minnen och så vidare.
Innan jag skapade min blogg, så skrev jag dagbok.. eller försökte i alla fall! Men det var inte min grej, för jobbigt och så ;) Så jag startade en blogg för sisdådär 3-4 år sedan. Haha, men allt skriver jag inte här. Allt detdär privata och så.. men det kommer jag oftast ihåg ändå! :) Och många kanske vill veta hur det är att vara en tjej, som är uppvuxen med en speciell sport, och så vidare.. Hoppas det var en bra anledning till varför just jag bloggar!
(och meningen bakom mitt bloggnamn, är väl just för att jag heter Felicia Israelsson. Det är liksom om mitt liv den handlar om)

DAGENS


min favorit tröja, jeans osv.. helt okej för en vanlig skoldag, right?

FREDAG LÖRDAG


Sebbe övningskörde ;)

Såklart ramlar man i värsta pölen på hela banan.. 

benet igår kväll.. nu är det mer blått. haha klantarsel jag är!

GRYM HELG

DET HAR HÄNT IGEN..

Så jävla tragiskt. Så hemskt. Så ovärt! Klicka HÄR för att läsa..

TID FÖR BLOGGEN

Herregud! Vilken dålig bloggning! Men jag har ju som sagt varit med Sebastian, och det var den enda lediga helg han hade på typ 1 månad.. så. Anyway. Vi fiskade kräftor i fredags kväll, dock fick vi två stycken i lördags morse när Jonte var dit. I lördags följde jag och S med min familj till Säter och kikade på en ATV träff. Trevligt! Och igår var det crosskola, vilket gick skitdåligt för min del. Vurpade på första varvet, blev pissblöt och fick hojen över knät. Hej blåmärken och skrapsår! Haha.. Nåja. Skola idag, ja. Hade bara 4 lektioner typ, men slutade 15.50. Låååånga dagar!
Bilder kommer senare.

Mobilblogg

Hej bloggen! Hade fullt upp igår, så jag la bloggen åt sidan. Och det tänker jag göra nu också, för jag ska alldeles strax hoppa in i duschen, packa och sedan åka till Sebbe! Enda lediga helgen han har typ :( Jaja.. Ska fiska kräftor och så ikväll.
Men ja, ha det så bra!!

.

Stänger av denhär burken och fortsätter titta på TV. Godnatt bloggen! 

åh, saknar Cypern!!!!!

SOMETIMES LATE AT NIGHT, I LIE AWAKE AND WATCH HIM SLEEPING.


CHILI CON CARNE

Har hjälpt mamma med maten. Så ska alldeles strax käka. Chili con carne stod på menyn idag, så gott! ;) Sen får vi se vad kvällen bjuder på.. mys framför TVn antagligen. Och prata med älskling ♥

foto: jag

DAG 1: PRESENTERA MIG SJÄLV

Den 12 september 1996 föddes lilla jag, på Falu BB. Under mina två första år bodde jag, mamma, pappa, min storebror och katterna i ett radhus i Falun. Men när min lillebror föddes så blev huset för litet, så vi flyttade till en liten by utanför staden. Först till en lägenhet under bara någon månad tills vi fick huset vi köpt.

När jag var 6år började jag i lågstadiet och sedan mellenstadiet. Eller ja, först förskolan. Och där lärde jag känna de mest fantastiska personerna jag någonsin mött. 
Julia och Angelica var jag redan kompisar med sedan dagis. Men de andra.. Elin, Corinne, Victor och ja ni vet vilka ni är! Hade 7 underbara år på den skolan!
Började på ridskola på min födelsedag när jag fyllde 8 år, och där lärde jag känna Viktoria, som jag senare följde med till högstadiet. Skulle egentligen gått på Bjursåsskolan tillsammans med barndomsvännerna. Men jag valde att börja på något nytt. Lärde känna jättesnälla och fina människor. 

I vintras slutade jag dock på ridskolan.. tyckte inte alls att det var roligt längre, och jag trivdes inte där. Men jag blev medryttare på en ponny som stått där tidigare. Sammi. Fina, fina killen. Är inte kvar där längre.. för det tog för mycket tid och det låg på helt fel ställe. Synd.. men det var bäst för oss båda! ♥

Och en till anledning till att jag slutade på ridningen, var att jag fattat ett intresse för en annan sport. Raka motsatsen till hästar! Haha ;) Motocross! Även fast jag har varit uppvuxen med den sporten också, så har jag inte varit nå intresserad alls av det. Men ju äldre jag blev, desto större intresse fick jag!
Så den 22 november 2009 åkte jag och pappa till Rättvik och köpte min första, alldeles egna cross. Min vita pärla :) Det är så himla kul att köra. Dock tävlar jag inte.. men det kanske blir så så småning om ;) 
Min lillebror tävlar hur mycket som helst runtom i Sverige. Och jag är grymt tacksam för det! För hade inte jag följt med på dom, så hade jag aldrig träffat de bästa. Emma Karlsson, Julia Larsson, Emma Jogér, Fredrik Leijon.. och alla ni andra!

Nåja. Det var ganska mycket av min uppväxt och så vidare. Tänkte berätta lite om mitt "nuvarande" jag.
Vi bor fortfarande i samma gamla hus, jag och min familj. Förutom storebror som flyttat för länge sen, haha. Jag går i 9onde klass.

För 4 år sedan lärde jag känna en kille vid namn Sebastian. Vi träffades aldrig. Men var tillsammans 2 gånger.. dock var det inte så seriöst ;) Men ju äldre vi blev desto mognare blev vi. Och i vintras träffades vi för första gången. I'll never forget that moment!
Dock träffades vi inte mer förrän i maj. Och efter det satte allt igång.. Haha, vi blev äntligen tillsammans efter alla dessa år. På riktigt den här gången! 10 juni. En dag jag aldrig kommer glömma!
Den killen är min bästa vän. Min fina älskling ♥

Ja, det var en hel del om mig och mitt liv. Har ni mer frågor, så ställ dom! 



lite bilder genom åren.. btw, jag är egentligen blondin! ;)

.

Hittade på en såndär' lista. Så jag kör på den. 45 dagar lång!
Dag 1 - Presentera mig själv
Dag 2 – Varför började du blogga?
Dag 3 – Meningen bakom ditt bloggnamn
Dag 4 - Mina föräldrar
Dag 5 - Mina syskon
Dag 6 - Ett nytaget foto på dig själv och 15 intressanta fakta om dig själv
Dag 7 - Vad är kärlek?
Dag 8 - Min dag
Dag 9 - Min bästa vän
Dag 10 – Något som gjort dig stolt de senaste dagarna
Dag 11 - Dagens klädsel
Dag 12 - Min tro
Dag 13 - Det här åt jag igår
Dag 14 - Den här veckan
Dag 15 – En bild på något eller någon som har stor inverkan på dig
Dag 16 - Mitt favoritminne
Dag 17 – En dålig vana du har
Dag 18 - Min favoritfödelsedag
Dag 19 - Detta ångrar jag
Dag 20 – Din favoritidol och varför
Dag 21 - Den här månaden
Dag 22 – Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, uppspelt och arg
Dag 23 - Ett ögonblick
Dag 24 – Ett foto på en plats du varit på
Dag 25 - Det här får mig att må bättre
Dag 26 - Det här får mig att gråta
Dag 27 - En första
Dag 28 - Mina rädslor
Dag 29 - Min favoritplats
Dag 30 - Det här saknar jag
Dag 31 - Mina ambitioner
Dag 32 – Ett foto på dig och din familj
Dag 33 – Vem skulle du vilja byta liv med för en dag och varför?
Dag 34 – Planer/drömmar/mål du har
Dag 35 – Smeknamn du har och varför
Dag 36 - Det här upprör mig
Dag 37 – Vem vill du dela ditt liv med eller ser en framtid med?
Dag 38 – Ett foto på något som gör dig lycklig
Dag 39 – Vad gör dig unik och annorlunda än alla andra?
Dag 40 – Vad har du sug efter?
Dag 41 – Ett brev till dina föräldrar
Dag 42 – Din favorittid på året?
Dag 43 – Ditt favoritplagg?
Dag 44 – Ett foto på dig från förra året och ett från nu. Hur har du förändrats?
Dag 45 - Ett sista ögonblick

MITT SCHEMA

Jag är helt slut. Världens sämsta schema.. det har 9B! Slutar hur sent som helst varje dag :( Jaja. Slutade kvart över tre idag. Tidigare än vi skulle gjort. Tog bussen hem, och nu sitter jag här.. Har inte en blekaste aning vad jag ska göra nu. Skit tråkigt, som vanligt, ohja.
Kom igen.. kom med förslag! Något du undrar? Något du vill se/läsa?

KLICKA HÄR FÖR ATT SE MITT SCHEMA. VÄLJ 9B I RUTAN HÖGST UPP TILL VÄNSTER

FRÅGOR OCH SVAR

Boomia om HALLÅ??????:
Gör en sådant där "dagtema inlägg" alltså typ, dag 1 - min tro, dag 2 - min åsikt om meningen med livet, dag 3 - min uppväxt, dag 4 - min dröm dag 5 - Vad jag vill bli (jobba som) ... du vet sånt där som är roligt och intressant att läsa om! :)
SV; jo, det skulle jag kunna göra, min kusinvitamin ;) Men då behöver jag tips om vart jag kan hitta en sådan lista.. så ni som vet.. SÄG TILL!

Anonym om HALLÅ??????:
Du gick väl i gbo skolan förut va?
Varför började du inte i bjursås så som alla andra gjorde? :)
SV; ja, det gjorde jag. Och jag valde inte Bjurs för att jag trodde att jag skulle få det mycket bättre i stan, och jag hade många nya vänner där. Skulle ha närmare till allting, förutom hemmet. Men ja.. faktiskt så ångrar jag det lite nu. Men, det är ju bara 1 år kvar, och jag har världens bästa klass! ♥

MOBILBLOGGNING

Godkväll! Har verkligen inte haft tid för datorer och skit idag.. Hade en lååång skoldag, slutade halv fyra, vilket är typ den tidigaste tiden vi slutar om dagarna.. SÄMST SCHEMA! :( Anyway.. Åkte hem sen, och målade bordet i grundfärgen. Bara 2 omgångar till på alla möbler.. Weei..! Haah, tråkigt liv..
Klockan 20 satte sig familjen framför TVn och kikade på "fångarna på fortet", och när det var slut så hoppade jag in i duschen! Hur skönt som helst :)
Det har varit en händelserik dag faktiskt. Kan inte gå in på detaljer men.. ;)
Näe, nu ska jag inte tråka ut er mer med detta världelösa mobilinlägg.. Måste sova, fast har ju sovmorgon!?! Går upp tidigare för att fixa mig lite extra. Skolfoto imorgon! Sista med klassen :( Äh, godnatt!!

NOTHING COMPARES 2 U


och med detta inlägg säger jag godnatt..

FEAR OF THE DARK


rädslan finns där.
där kommer den alltid att vara.
den där jävla rädslan.
försvinn. bort. långt bort.
snälla.
snälla du. den där förbannade känslan.


HALLÅ??????

Hej på er läsare, igen.. Haha ;) Jag har verkligen bloggtorka. Helt sinnes vad tråkig jag är, känns det som..! Ni får jäääättegärna ge förslag på vad jag ska blogga om. Något ni undrar över? Våga fråga! Har ju förfan en frågelåda i menyn, om ni inte redan har sett det.. och jag svarar på ALLA frågor där. Kom igeeen lovers! ;)

Och nu till något helt annat.. Jag ska springa å käka nu, haha. Torsk och äggsås! Sååå jäkla gott :)

I'M STANDING BY THE EDGE OF GOD


BILDER PÅ ANDRA BLOGGEN

Har precis lagt upp massa bilder på MIN ANDRA BLOGG. Men nudå? Jag måste nog ha världens tråkigaste liv..

ONLY YOU

Tack vare dig, så har jag klarat allt. Genom dessa 4 år så har du lärt mig så mycket, om allt i livet. Du har funnits vid min sida, dag in och dag ut. Du var min bästa vän. Eller, du ÄR min bästa vän. Världens bästa kille. Min alldeles egna Sebastian. Det känns fortfarande overkligt att kalla dig min. Det tog mig 4 år.. men det var det värt!
Du är så jäkla bra. Så bra att jag knappt kan förstå det själv. Att det är vi nu. Du och jag.. helt otroligt.
Mina känslor för dig är starka. Det är sjuuukt vad starka dom är!
I'm nothing without you. You're my whole world.
And I love you, more than anything else! ♥
/ din Felicia



FÖRSTA DAGEN AVKLARAD

Första skoldagen i 9onde klass avklarad! Det var kul att se allihop, förutom att typ alla hade växt 2 meter.. Haha ;) Gick ner till stan och fikade med Simon och Johan efter att vi slutat. Trevligt! Nu är jag hemma, och ja.. vad ska man göra nudå?

hejdär..?

NATT

Sådär. Då var alla bilder klara! Nu tänker jag göra mig klar, och sedan sova. Skola imorgon ju! :( Åhå.. nåja, det ska nog gå bra! GODNATT ♥

DIE MAGGOTS DIE - NOMY

Vad mer kan man säga? Ååååh, love that song! ♥

KLICKA HÄR FÖR ATT LYSSNA PÅ SPOTIFY

HEMMA

Pjuu.. efter en hel dag med kameran i handen så är jag äntligen hemma igen! Det gick jättebra för lillebror, som kom 1a i första heatet och 5a i andra.. 3a totalt så det blev pallen! :) Nu ska jag fixa bilderna från idag, och förbereda inför skolan imorgon.. Åh, vill inte!

sjukt snygg.... fast? maha, spännis.

JAG VANN

Hallihallå! Det blev en sjukt rolig dag, tillsammans med Sebastian, Mattias och Björn. Och ja.. fyfan vad roligt det var att vinna på något för en gång skull ;) Ah, jag vann i alla fall på bowlingen. Med 31 poäng före Björn! Wiho! Haha.. Efter det gick vi till donken och käkade.. mumma! Åkte hem och packade lite, och nu sitter jag på hemmabanan i Falun.. imorgon är det race här! :)

MYSER MED ARAGON


min allra bästa vän ♥

FIX HIT OCH FIX DIT

Godmorgon! Då var man vaken igen.. haha, sov nere på soffan med katten inatt ;) Nu ska jag göra mig klar, sen kommer dom och hämtar mig! Så, det blir sämst uppdatering idag.. Men ni klarar er. Pusshej!

NATTI NATTI

Nä. Nu ska jag fortsätta kika på TV och sen sova. Upp tidigt imorgon, för att kika på Sebbes storebrors match. Puss och godnatt bloggen! ;) 

S.FAKT ♥

GRATTIS ADAM!

Idag fyller en av mina närmaste vänner år. GRATTIS PÅ 18ÅRS DAGEN! ♥

BOWLING

Kikar på Ice Age 2 just nu. Haha, grym film.. ;) Ska faktiskt försöka boka bowlingbana nu, för imorgon ska jag bowla med Sebbe, Mattias och Björn! Hur kul som helst ju! :)

GRYM REGISTRERINGSSKYLT


HJÄRTAT


Finaste som finns,
den bästa ♥
KÄRLEK

BUHUU..

Hemma igen. Och det blev inge JLT ikväll :( Men men.. Ska kika på TV nu, och fortsätta fixa bilderna jag tog igår. Så, ja. Hejjjjjjs!
min lilla älskling

HOS ÄLSKLING

Oj.. dålig uppdatering det blev igår, haha! Men jag sov kvar hos Sebbe :) Men ja, igår var det match mellan Leksand J18elit och Helsingfors. Och Leksand vann ;) Grattis grabbar! På kvällen gick vi och kikde på A-lagets match i Tegera. Förlust där.. Men men, bättre lycka nästa gång!
Sebbe har dragit på träning.. och jag ska åka hem om en stund. Och såfort jag är hemma ska jag göra mig klar och packa lite grejer. Ska nämligen åka och kika på JLT, och sen sova hos storebror tror jag.
Aja. Puss så länge ;)

bild från igår.


ÅKER TILL BÄSTA

Uppe med tuppen! Men det är det lätt värt :) Om en stund tar jag bussen till S, och stannar där hela dagen. Så uppdateringen blir inte som den brukar.. Men ni klarar er? ;) Aja. Ska käka nu. Ha en bra dag!

MED DIG VID MIN SIDA, KLARAR JAG ALLT.

du är min andra halva.
jag älskar dig,
Bernami's Aragon Amaro



LITE MER..

Namn: Felicia Maria Israelsson
Piercingar: 5 i öronen, och snart en till (fast vart, det får ni inte veta än;))
Tatueringar: Nothing.
Längd: Haha.. 157 cm!
Skostorlek: 36-37
Hårfärg: Brunett. Men jag är faktiskt blondin egentligen.
Fräknar: Nä.
Motto: -

Kär? Om jag är!
Önskar du att du bodde någon annan stans? Yep.
Tänker du på självmord? Men nej.
Dricker du? Nej.
Använder du droger? Uschnej.
Röker du? Nej.
Vilket schampo använder du? Wella just nu.
Vilken parfym använder du? Alla möjliga. Nej, men typ.. Laila Bagges "you rock" och Escada.
Vad är du rädd för? Att mista den jag älskar.
Gillar du att tvätta? Ska jag vara ärlig, så har jag aldrig tvättat! 
Gillar du berg och dalbanor? Länge sen jag åkte, men jadå.

Senaste...
Filmen du hyrde
? Inte en aning.
Filmen du köpte? Det var länge sedan!
Låten du hörde: Wheels - Foo Fighters
Låten du laddade ner? Det var ett tag sedan det med.
Personen du ringde? Mami
Personen som ringde dig? Mami
TV-program du såg? "Våra bästa år".
Person du tänkte på? Min pojk

För eller emot...
Långdistansförhållanden? Om man säger såhär.. jag och Sebastian har 40 minuters bilfärd mellan oss, + att han har träningar, matcher osv.. hela tiden. Vilket kommer göra att vi inte träffas så ofta. Men vi klarar av det ändå, så FÖR.
Utnyttja någon? Emot. 
Självmord? Emot.
Ungdomar som röker? Det är väl upp till dom. Hur mycket skit dom drar i sig, och hur mycket pengar dom slösar. Men ah..
Använda droger? Emot.
Sex före äktenskapet? Men öh..? 
Köra onyktert? Emot.
Förhållanden? Men haha.. FÖR!

Favorit...
Låt: ALLA JLT låtar! 
Sak att göra: Vara med S, köra cross, hästar osv.. 
Sport: Läs ovanför.
Dryck: Ehmm.. inte en aning!
Kläder: Sidenkallingar! 
Film: Inte en blekaste.
Bil: Volvo, hihi. Typ..
Serie: "Våra bästa år".

Har du någonsin...
Gråtit över en pojke
? Ja.
Gråtit över en flicka? Ja.
Ljugit för någon? Vem har inte gjort det..?
Varit i slagsmål? Gills det med syskon?
Blivit arresterad? Nej. 
Träffat någon från internet IRL? Men ja.

Antal...
Gånger du vart kär
? Riktigt kär, typ 2. Men det har alltid slutat skit. Nu vet jag vad kärlek är. Sebastian ♥
Gånger ditt hjärta brustit? Mja.. vet inte.
Hjärtan brustet på grund av dig? Don't know.
Tjejer du kysst? Haha, 2.. mellanstadiet! 
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Går fortfarande i grundskola!
Gånger ditt namn varit med i tidningen? Många gånger.

Pålägg som gäller: Hästkorv!
Dagens dryck: Iste.

Senaste...
boken du läste? Senaste jag läste ut var "Svinalängorna".
Personen du fick e-mail av? Maria.
Personen du fick brev av? Det där skolfoto grejen.. 
Personen du fick sms av? Sebastian 
Gången hela din familj åt middag tillsammans? Det var ett tag sedan.
Saken du köpte? Jeansshorts.

Vad har du gjort idag? Varit i Falustad hela dagen, typ.
Var det kul? Jadå.
Brukar du svära mycket? Hmm..
När stiger du upp på morgonen? Som så många andra.. olika!
Gillar du att slåss? Nej.
Vad har du på dig? Jeans, tröja osv..
Vad ska du göra ikväll? Ikväll och ikväll..? Den är väl typ slut snart, så jag antar att jag ska sova.
Vad är du allergisk mot? Falska människor.
Var har du ont? Ryggen.
Använder du hårspray? Yes, I do.
Kan du stå på händer? Kan väl vem som helst ;)
Håkan Hellström eller The Ark? The Ark, haha.
Salt eller socker? Till vad? I vad?
Gillar du ketchup? Ja, hihi.
Är du glad nu? Typ. Fast.. 
Var du glad igår? Jadå.
Vad dansar du till? Brukar inte dansa.. Haha!
Stockholm är... ? Öhm.. Sveriges huvudstad?
Göteborg är... ? En stad jag inte varit i på vääääldigt länge!
Kan du sjunga? Don't ask me. 
Spaghetti eller makaroner? Spaghetti!!!!
Land du vill besöka? Jag vill tillbaka till Cypern..

MIN BÄSTA VÄN


DET FUNKAR

Åh, nu funkar det! Haha, vilken tur ;) Höll på att bli tokig.. ni med iPhone känner säkert igen er.. Men men, vad ska man ta och göra nudå? .. 

HJÄLP MIG!

Sur Felicia. Blir sämst uppdatering ikväll.. min iPhone är helt åt skogen just nu. Jag uppdaterade den, och nu går det inte att gå in på mina appar.. :( Åh, panik..

IN THE NAME OF LOVE


HOME

Sådär. Då var jag hemma igen! Min kusin Sara hämtade mig på Fredriks jobb, då drog vi ner till stan och fikade. Köpte även med mig ett par jeans shorts för 49:- på Gina. Hur snygga som helst! :) Men nudå?

ON THE BUS

Hej där! Mobilbloggar från mammas iPhone just nu, medan jag sitter på bussen till Falun.
Ska luncha med mamma, sen till U**, och sen hälsa på storebror en snabbis :) men ah, vi hörs väl när jag är hemma igen!
Pusss

HEMMA

Har som sagt varit på kalas hela kvällen. Jättekul! :-) Åt jättegod tårta också, som SOFIA har bakat. Är hemma nu, och har precis pratat i telefon med Sebastian. Vad jag saknar den killen.. :( Åker nog dit över dagen på torsdag! Nåja, jag ska sova nu. Imorgon ska jag in till stan en sväng.. så ja. Godnatt!

DAGENS


.................


Fick ett MMS av min storebror idag. Ja, bilden säger ju allt.. FYF-N vad jag är avis på honom nu! Men han fixade i alla fall en autograf åt mig ;) Och förmodligen åker vi och kikar på JLT på fredag! John tyckte att jag skulle komma, så.. :D

BLABLABLA

Sådär. Då var det bara bordet kvar, av omgång 1. Har precis lagat mat, så att pappa och Hampus får käka innan de drar på crossträning. Själv följer jag med mamma till moster om någon timme! :) Ska dra på mig lite make nu, haha, puss..

haha, 3 år gammal bild..

BERÄTTA OM..

Berätta om...din drömkille/tjej: jadu. det tog mig 4 år att få Sebastian, så jag kan gott och väl säga att han är min drömkille!

Berätta om...en perfekt helg för dig: finns många perfekta helger. antingen en helg ute på crossbanorna tillsammans med gänget. eller en helg tillsammans med favoriten.

Berätta om...en låt som betyder mycket för dig och varför: "hollywood hills - sunrise avenue" , det är min och Sebbes låt ;)

Berätta om...något du ser fram emot: jag ser fram emot nästa sommarlov!  

Berätta om...något du inte ser fram emot: behöver jag ens säga det? skolan..

Berätta om...hur tror du ditt liv är om 10 år: förhoppningsvis så har jag flyttat ihop med den jag älskar, har ett jobb.. osv osv.

Berätta om...den senaste personen du släppte ut ur ditt liv och varför: no comments.

Berätta om...nästa person du kommer släppa ut ur ditt liv och varför: haha, men vilken jäkla fråga? hur ska jag kunna veta vad som händer här näst?

Berätta om...nästa person du kommer släppa in i ditt liv och varför:
men inte vet jag?

Berätta om...varför du bloggar: jag bloggar för att jag vill ha någonstans att skriva av mig. och ja, jag har haft denhär bloggen i 3 år, om inte mer?! och jag skulle inte vara den jag va idag, om inte bloggen funnits :)

Berätta om...ditt största misstag någonsin: no comments.

Berätta om...något du är stolt över: hmm.. jag vet faktiskt inte.

Berätta om...vem du skulle kunna offra livet för: min familj

Berätta om...din största fobi/rädslor: ormar, grodor.. och sånnadär' äckliga djur!

Berätta om...hur du är som person:
ja, hur tycker ni att jag är som person?

GRATTIS MOSTER! ♥

Äh, säger väl godmorgon igen. Tänker kika lite på TV och så, innan jag går ut och börjar måla resten av dagen. Ikväll ska jag hem till moster, för hon fyller år! Grattis till henne :) ♥ Nåja. Ha det bra! 

oooouppps



typ.. GODNATT!

Nä, nu tänker jag gå upp till sängen och sova. Målning hela dagen imorgon igen.. Godnatt bloggen! 

haha, vilken stjärna.. världens bästa ♥

I'LL FLY UP TO THE MOON AND BACK


PJUUUUH..

Godkväll! Har hunnit måla en till stol nu på eftermiddagen/kvällen. Bara bordet och soffan kvar, sen ska allt målas 2 gånger till.. Hej, kom och hjälp mig!
Sitter och pratar med min fina Sebastian just nu. Gud, vad jag saknar honom! Ska nog åka till honom i veckan, efter att jag varit på U** :) Så jäkla tråkigt att det är sista veckan på lovet!! Ååh..

min fina pojke

I TRIED TO BE PERFECT


AVIS...

Jag är inte avis på min storebror.. inte alls.. JO, det är jag! Han berättade att han hade efterfestat med Black Raven i lördags, huuuuur coolt?! Och att han fick trummisens pinnar! Ååhå..


ALL I WANNA DO IS.. RUN


FORTSÄTTA MÅLA NUDÅ

Var nyss ner till VC och lämnade mer prover, men nu ska jag fortsätta måla möbler! Hej så länge :)

SOMMARLOVET BÖRJAR LIDA MOT SITT SLUT . . .

Tanken slog mig just.. att det bara är EN vecka kvar på sommarlovet. Och jag lovar er, att det har varit det bästa sommarlovet någonsin. Ja, jag har spenderat nästan all tid med världens bästa kille, men det var ett måste. För nu när skolan och hockey säsongen kör igång, så kommer vi inte kunna träffas lika ofta.
That's sad.. but, we can do everything together ♥

Midsommaren - JLT!
Uddevalla VM
Dalacrossen
Öland

Ja, jag har gjort så himla mycket denna sommar. Usch, vad jag kommer sakna den :(

.................

Ååååh, vad sur jag blir.. har stått och målat ena stolen i 2 timmar. Var nästan klar, då började det SPÖregna!!? Tror den klarade sig, men ändå. Nu lagar jag mat, men sen ska jag ut och måla igen.. SKITKUL.. verkligen..

EVERYTHING I DO, I DO IT FOR YOU, my love


you're my everything,
and I'll never leave you ♥


MORGON!

Godmorgon bloggen! Somnade tidigt igår, haha.. Men nu är jag vaken, såklart.. har precis ätit Västerbottenpaj till frukost, hihi, och nu tittar jag på "våra bästa år". Grymt bra! Om en stund ska jag sätta på mig skräpkläder och gå ut för att börja måla möblerna. Senare ska jag ner till VC en sväng igen.. Men men :)

bilden..

SV; KAMERA

Amanda om PHOTOGRAPHS:
vilka fina bilder , vd fotar du med för kamera ? :)
allt bra ?
SV; Åh, tack så himla mycket! Jag har en nikon D3000 ;) Och ja, allt är bra med mig!

MOBILBLOGGNING

Sämst uppdatering idag igen, jo jag vet. Förlåt! Men det var ju som sagt träning idag, vilket inte gick så bra. Men men. När vi kom hem så började hag slipa utemöblerna som jag ska måla om, och sen följde jag med pappa och Hampus till sjön för att fiska ;) och jag fick mest fiskar, whoopp whop! Haha, men nu är jag hemma igen, å tänkte kika på TV och bara ta det lugnt.
Bloggar från min iPhone nu, så jag orkar inte skriva mer nu.. ;) Godnatt!

TUMMEN UPP!

Nä, nu tänker jag gå och lägga mig i min ensamma säng.. Imorgon blir det ingen sovmorgon här inte! Crosskolan börjar ju, woho! Så ja, godnatt Bloggen! ♥

FIND THAT SOUL


A YOUNG GIRLS HEART


GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA CAROLINE! ♥


Grattis bästa du, på din 15års dag! :) ♥

GRATTIS LILLEBROR! ♥


Grattis på 13års dagen Hampus! :)

.

Sämst uppdatering idag, ja. Men det har faktiskt varit full rulle hela dagen! Åkte till Leksand för att kika på Sebbes  hockeymatch klockan tre . De vann mot Mora med 6-3, grattis grabbar! ;)
Har varit hemma ett tag nu, fikat och käkat världens godaste paj.. Västerbottenpaj! Åh, vad gott :) Ska ta det lugnt resten av kvällen.. för imorgon börjar crosskolan igen! Wihoooo ♥

BRB

Nej. Nu tänker jag packa ihop datorn! Om en stund kommer Sebbes farfar och hämtar oss. Sen blir det sjön! Ha en sjukt bra kväll. För det tänker jag ha! ♥

LAGAR MAT...


#¤%&/(/&%¤#"

gAAAAAAAAHh.. vad är det för fel på Facebook?! Ååh.. sur tjej här, ja!

RUBRIKERNA ÄR SLUT

Godmorgon kära läsare! Eller ja, det är ju snart lunchdax.. ;) Gårdagens kväll bestod av en promenad till Hemköp.. matlagning (okej.. att värma pulvermos och pilsnerkorv kanske inte är så mycket till matlagning), TV tittande, och så avslutade vi kvällen med lite glass. Mumma! 
Sebbe är på träning just nu. Men han kommer nog hem om en stund, och då kommer hans mormor och morfar och hälsar på :) Ikväll är han ledig, så då blir det nog en tur till sjön för att fiska kräftor!
Aja. Ska inte tråka ut er mer nu. Hej så länge!

TILLBAKA

Usch och fy.. vad kallt det var i ishallen! Gick hem såfort det var klart, och nu ligger jag i soffan och fryser. Sebbe kommer hem snart, då tänker jag tvinga med honom till affären! Snäll flickvän jag är.. Äh. Men jag behöver schampo och sånt'. Nåååja. Hej så länge råå'.. ;)

jag vill tillbaka till Öland..

LOVE IT


Köpte denhär huvtröjan nere på Uddevalla VM. Så skön!

BARA SÅ NI VET LIKSOM..

Hej bloggen.. har suttit och kikat när Sebbe och hans kompisar spelat TV-spel i flera timmar. Rätt kul faktiskt! Dom drog på träning för en stund sedan.. men jag tänkte faktiskt gå ner och kika på hockeyträningen om en stund! :) Annars händer det inte så himla mycket just nu. What a life, ha? Nä, men ah. Hörs senare då!


JAG LEVER MED MINA MINNEN, ATT FÖRSÖKA GLÖMMA ÄR INGEN IDÉ


A QUESTION

Är det någon mer än jag, som har problem med Facebook just nu? :(

NOTHING ELSE MATTERS


ETT SÅNTDÄR' MORGON-INLÄGG..

Godmorgon! Gick upp för en stund sedan. Gjorde mig klar lite hastigt, och diskat osv.. Sebbe kommer snart hem igen. Kanske blir en sväng på "stan" idag.. :) Måste hitta nån present till lillebror som fyller år på lördag.. ;) Nä. nu vet jag inte vad jag ska skriva om. Så puuuuuuuuuss..

LOVE


2 månader. jag älskar dig, min fina kille ♥


BORTA

Hej där! Inte haft tid för bloggen på förmiddagen. Var ju hos doktorn på morgonen, tog lite prover och pratade. Sen fixade jag lite hemma, lagade mat.. packade osv. Nu är jag hos Sebbe :) Men han drog nyss på träning.. så jag tror att jag ska låna hans badkar en stund. Skönt huuh? ;)


VC IMORGON

Nä. Nu tänker jag gå ner till världens skönaste soffan och kika på TV. Måste lägga mig i tid ikväll också.. Ska ju äntligen till doktorn imorgon bitti! Och efter det åker jag förmodligen till Sebbe och blir kvar i några dagar :) Puss och godnatt, och tack för alla nya söta personer som kikat in här idag! ♥

haha, längdskillnad..

A SMILE IS THE BEST MAKEUP A GIRL CAN WEAR


1 ÅR

Ja.. nu har det gått 365 dagar sedan lille Niklas somnade in. Tänker på dig och dina anhöriga!
Niklas, Peter, Christian och Fredrik.. jag hoppas att ni tar hand om varandra, där uppe i mx heaven ♥
Ni kommer alltid att finnas hos oss. Vi ses snart!

MALIN ÅSENLUND

Så sjukt fin och snäll tjej. Länkar till hennes asgrymma blogg!

klicka på bilden för att läsa Malins blogg. (hon finns även bland "länkar" i menyn)

I CAN'T SAY I'M SORRY



I DON'T WANT YOU TO CRY, DON'T WANT US TO SAY GOODBYE, BUT I KNOW THAT WE'RE FALLIN' APART


.

Godmorgon! Inte en aning vad jag ska göra idag.. Kanske ska börja med att städa mitt rum. Ser förjävligt ut, om jag ska vara ärlig.. Haha ;) Nåväl. Ha det bra, sålänge! 

MOT STADEN

Sådär. Väntar bara på att de andra ska bli klar. Sen åker vi in till Falun och gör några ärenden! Puss..



THE MOMENT I MET YOU


DAGENS


FIX HIT OCH FIX DIT

Godmorgon! Har precis käkat frukost och så vidare. Nu ska jag göra mig klar, för att sedan följa med mamma och pappa till stan en sväng. Tror jag..? Aja.. hej så länge! 

TELEFONSNACK | SOVDAGS

Blev en vända in till stan och tillbaka. Men nu är jag hemma igen. Tänker lägga mig i sängen och prata med älskling en stund. Sen sova tror jag. Godnatt bloggen! ♥

ALONE

Snart kommer äntligen min familj hem! Har ju varit hemma själv sen torsdags, med Aragon ;) Rätt skönt, men ah. Så jag ska gå ner och kolla om dom kommer snart. Puss!

VART ÄR VÄRLDEN PÅVÄG? SÅ MÅNGA FRÅGOR, UTAN SVAR..


VILA I FRID ♥

Det är helt ofattbart. Ännu 1 till, på så kort tid. Finner inga ord. Så hemskt!
Du var en bra kille Fredrik. Vi kommer sakna dig, men du kommer alltid att finnas i våra hjärtan ♥

1991-2011
Vila i frid ♥

BRB

Nu är Sebbe påväg hit igen, så jag tänkte gå ifrån datorn ett tag ;) Puss så länge!

SVINALÄNGORNA

För någon vecka sedan läste jag ur boken, och alldeles nyss såg jag filmen. Åh, va bra dom är! Men jag tror att filmen är lättare att förstå om man läst boken innan. Annars hade jag inte fattat någonting.. haha :) Dom är, i vilket fall som helst, se- och läsvärda!

UTAN VIND I MINA SEGEL HAR JAG KÄMPAT. UTAN TVIVEL HAR JAG SKAPAT ALLT JAG HAR.


BLOGLOVIN'

Klicka på texten under:


STÄDAT OCH FINT

Dammsugit. Torkat golvet. Dammat av TVn osv.. Tagit ut soporna. Satt igång diskmaskinen. Pjuuh.. duktig tjej! :) Nu hade jag tänkt att kika på film. Svinalängorna. Puss så länge! 

släng in en kommentar vet jag.

JUST ANOTHER DAY


GODMORGON

Godmorgon lovers ;) Sebbe åkte nyss på träning, så nu ska jag försöka städa och greja här hemma, innan han kommer tillbaka.

loveu

GLAD TJEJ

Rubriken säger det mesta. Sebastian kommer hit om en stund, och sover kvar resten av helgen :) Så ska passa på att städa lite nu, innan han anländer..

vilken kille!

NORMAL KATT?


medan jag väntade på riset, så tyckte Tarzan att äggklockan var spännande, den tickade ju. och till slut lekte han med den. normala katt.. ♥ loveu

ÄNNU EN BILD

Nu ska jag gå ner och mysa framför TVn. Tror jag tar och gör mig en skål popcorn också ;) That sounds good, right?
Jag skulle uppskatta er (tro inte att jag inte gör det, för jag uppskattar er, men vore liksom ett plus i kanten..), om ni kommenterar mer, så jag har mer saker att blogga om och så vidare. 

LOVE


min älskade prins. trodde att det var människan som skulle ut och gå med hunden. igår, var det han som gick ut med mig istället. K Ä R L E K ♥


WALKING AWAY


FELICIA M ISRAELSSON


PHOTOGRAPHS

Då var jag klar med bilderna. För den här gången i alla fall. Vad ska man hitta på nudå? Ta en promenad med hunden.. eller? Äh.. här kommer mer bilder.

BREATHLESS


FOTOGRAFERAT

Hej där! Lite sämre väder idag, så jag låg i soffan ett bra tag imorse. Men sen gick jag upp och fixade mig.. tog nämligen med mig kameran ut, och fotade mig själv ;) Det var länge sen! Men ah.. bilder kommer snart.

dagens.

KVÄLLSKÄK

Skön promenad! Nu ska jag gå ner och sätta mig i soffan, käka lite kvällsmat och kolla på TV.. och förståss prata med älskling :D Hörs kanske senare. Puss!

PROMENAD

Har precis målat naglarna. Röda. Lite somrigt sådär ;) Ska ta med mig hunden på en promenad och sedan prata med Sebbe. Saknar honom.. tur att han kommer hit på lördag! ♥

FLY ON THE WINGS OF LOVE


ÖLAND, bildbomb del 1


Vi åkte ner mot Öland på fredagen. Väl därframme vildcampade vi vid havet. På lördagen åkte vi till Långe Erik (en fyr), innan vi checkade in på Böda camping :)

DU ÄR MIN LIVSGLÄDJE


NEW IN

Följde med mamma till stan igår. Och dethär fick jag med mig hem:
En hel karta örhängen från H&M, 50 :-

2 leggings, 50:-/styck Åhléns

långärmad tröja, 50:- Åhléns

Dåliga bilder, jo jag vet! Ser mycket bättre ut i verkligheten ;) Köpte även en tunika på Lager 157 här om dagen för 90kr?! Supersnygg!

UT!

Nej, vet ni vad jag tänker göra nu? Jo, jag tänkte gå ut och lägga mig i finvädret och bättra på brännan ännu lite till ;) Tar nog med mig jordgubbar, vattenmelon och vindruvor. Mumma! 

NY DESIGN!

Såååja! Fixade ihop en ny design alldeles nyss. Vad tycks? :) Jag är hur nöjd som helst! Lite mer stilren, och ja.. helt i min smak!
Tryck F5 om ni inte ser.


I MISS THE OLD US


GODMORGON

Godmorgon. Eller, jag har ju faktiskt varit vaken sen halv tio imorse ;) I vilket fall som helst, så tänkte jag fixa en ny design. Eller vad säger ni? Har tröttnat rejält på den jag har nu, så.. men solen skiner just nu, så jag tänkte gå ut och lägga mig en stund! 

saknar Öland så himla mycket. mer bilder kommer sen :)

ORÄTTVIST

Det är helt otroligt. Trots att jag knappt bloggar, så har jag lite mer läsare än jag brukar. Ni är toppen! :)
Nåväl. Solen skiner och himlen är blå. Vad ska man göra idag tro? Är lite piggare idag faktiskt, men man kan ju aldrig vara säker. Stannade hemma igår, medan dom andra åkte till Jämmerdalen.. Tråkigt. Men sånt är livet, orättvist alltså!
Nu vill jag inte tråka ut er mer, så vi hörs lite senare. Puss! ♥


SV; ANONYM

Anonym om VÄRLDENS BÄSTA:

Ladda upp vad de stod??

SV; hade du inte varit anonym.. så ;)


VÄRLDENS BÄSTA

Jag måste nog ha världens bästa pojkvän. Det tog mig 4 år att få honom. Men nu.. ja, nu är det äntligen vi! Och han gjorde precis min kväll.. han hade inte svarat i FBchatten på typ en halvtimme, så jag började undra varför.. haha ;) Men då fick jag ett medelande.. en text som var säkert 1 uppslag i en stor bok. Åh.. glädjetårar på hög nivå! Världens bästa, min älskling! ♥

Tack för att du finns
Tack för att du är den du är
Tack för att du vill vara med mig
Jag älskar dig!


STÄLL FRÅGOR I BLOGRESPONSE

Medan jag inte är så aktiv här, så kan ni ställa frågor i den blåa rutan till vänster i menyn. Jag svarar på alla!


VETERINÄREN

Åååh.. jag är medveten om att bloggen suger just nu. Men jag kan tyvärr inte hjälpa, inte än i alla fall. Mår jättedåligt, men ska inte till en doktor förrän nästa onsdag!?.. :(
Har i alla fall varit in till veterinären med Aragon idag. Skrutten ♥ Han ska opereras nästa fredag.. :(
Nåväl. Ska försöka äta snart, och baka kärleksrutor som ska med till Linköping på torsdag. Och sen kanske jag följer med till Falun och kikar motocross, om jag orkar. Vi hörs!


ÄNDRADE PLANER

Mhm.. sant. Jag som såg fram emot att åka till Dalhalla ikväll! Men så blev det inte.. ska in till vårdcentralen imorgon förhoppningsvis, eftersom dom på akuten inte lyssnar. Mår skitdåligt, min mage är inte som den ska.. och har inte varit i ungefär 1 månad :( Blir bara värre..
Men aja. Får hoppas att dom andra får det roligt ikväll.. själv får man ligga framför TVn hela kvällen.


IKVÄLL


RSS 2.0