TRUE

My whole life waiting for the right time
To tell you how I feel.
Know I try to tell you that I need you.
Here I am without you.
I feel so lost but what can I do?
'Cause I know this love seems real
But I don't know how to feel.
We say goodbye in the pouring rain
And I break down as you walk away.
Stay, stay.
'Cause all my life I felt this way
But I could never find the words to say
Stay, stay.
Alright, everything is alright
Since you came along
And before you
I had nowhere to run to
Nothing to hold on to
I came so close to giving it up.
And I wonder if you know
How it feels to let you go?
You say goodbye in the pouring rain
And I break down as you walk away.
Stay, stay.
'Cause all my life I felt this way
But I could never find the words to say
Stay, stay.
So you change your mind
And say you're mine.
Don't leave tonight
Stay.
Say goodbye in the pouring rain
And I break down as you walk away.
Stay, stay.
'Cause all my life I felt this way
But I could never find the words to say
Stay, stay.
Stay with me, stay with me,
Stay with me, stay with me,
Stay, stay, stay, stay with me.

I'M GLAD I GOT YOU


finaste killen

felicia MARIA israelsson

Godmorgon. 28 februari idag, vilket innebär att jag har namnsdag igen ;)
Ska alldeles strax kliva upp ur sängen sen åka å träffa Sara. Hörs när jag är hemma igen, puss.

those were the days . . .


k o m m e n t e r a m e r a

Nu tänker jag lägga mig i sängen och sluta mina ögon för dagen. Är skit trött.. goodnight!

FILMTIPS


Har precis kollat på en super bra film. Fick låna den av farmor för hon trodde att jag skulle tycka om den, och hon hade rätt.
Huvudrollerna spelas av Lindsay Lohan (Ashley) och Chris Pine (Jake).

VÄRD ATT SE, TJEJER..

12e BILDEN - EN BILD PÅ DIN VARDAG


ja, man tillbringar ju varje vardag i skolan. så här är en bild på en av korridorerna.

MELODIFESTIVALEN

Lillebror och jag är hemma själva. Han spelar dator, och jag sitter framför TV'n just nu. Melodifestivalen börjar strax, så det tänker jag kika på sen blir det förmodligen film..
Bloggar kanske mer senare, puss.


YOU'RE MAKING ME HAPPY


Åh, du är verkligen hur bra som helst!

BILDER FRÅN "KLASSFESTEN"


NÅGRA BILDER FRÅN SÄLEN



papi ville inte vara med på kort när dom lagade mat, å precis då lyckades han ha ut hela foliérullen....

stugan utefrån.

godmorgon på dig också papi

Hade inte med mig kameran ut på fjällen och så.. men här är några från stugan i alla fall.

HEMMA

Åkte till Svartnäs imorse för att kika på skotercross. Håller på att ladda in bilder från kameran, så det blir nog massa bildbomber ikväll. Låter det bra? :)

LÄNK TILL AMANDA


Jag har maaaaaaassor med bilder i min kamera, som jag inte orkar ladda in.. så här kommer en bild från AMANDAS fina blogg (mer kommer sen) 8b - bästa klassen!


MYSIGT

Godkväll. Har precis käkat tacotallrik, efter en eftermiddag i stallet. Det blev en sjukt rolig barbacka tur med Kajsa och Linnea. Kajsa på Sammi å jag och Linnea på Lukas. Gick ju faktiskt bra att galoppera två, haha.. ;) Ska mysa ner mig i min säng och slå på en film. Imorgon ska familjen Israelsson gå upp tidigt eftersom vi ska till Svartnäs för att kika på skotercross, hur najs?!

Puss på er!

KLASSFEST

Hej på er.. allt bra? ;) Nej, usch va fult haha.. Är hemma hos Sara nu, vi ska baka och så, sen ska vi till skolan igen. Det är ju "klassfest" ikväll, och det blir ett knytkalas också. Tjockt. Hur som helst, så ska jag käka upp min BILLYS nu så hejs.

NU: PLUGG

Nu är jag hemma igen. Tog precis en långdusch, men ska plugga och jobba ikapp lite religion, eftersom jag missat några lektioner.. men så långt efter är jag inte :) Ett glas multivitaminjuice får hålla mig sällskap, vilket är så himla gott, men sen tänker jag kika på en film jag fick låna av farmor och farfar. LATER GUYS!

BLONDIN TIDER


I WAS BORN THIS WAY


1 mils promenad på G

Godmorgon. Sitter hemma hos min storebror just nu, men ska gå till skolan om en stund. Har ju den såkallade britsbragden idag, längdskidor 1,8 mil. Men jag ska promenera istället och min hund får också följa med :D När vi har slutat går jag hem till min farmor och farfar, mys.

11e BILDEN - NÅGON DU KAN BERÄTTA ALLT FÖR


Du är min allra bästa vän. Den bästa vännen man kan ha. Jag är ingenting utan dig. Kommer aldrig släppa taget om oss. Jag älskar dig Sara!

LOVE


BABE

Hemma efter en dag överallt. Åkte till donken efter skolan, sen ner till stan, var där i typ 10 min sen bestämde jag och Sara oss för att åka till Borlänge/Kupolen så ja.. Va där i typ 20 min, sen åkte vi hem igen. Tog 16.00 bussen hem, fast hem till kusinerna. Maria ville ha hjälp med hennes lösnaglar, så jag ställde upp ;) Är hemma nu i alla fall. Pratade precis med älskling ♥

finaste killen

DONKEN

Hej där, kära läsare! Sitter på donken med några klasskompisar just nu. Blev lunch här idag, eftersom vi slutade 11.30 ;) Ska nog snart till Sara, sen hem. Puss

NATTI

Kom nyss hem från en kväll hos kusinerna. Sofia hade gjort en supergod tårta och andra bakelser :) Ska ta och lägga mig i sängen nu, är jätte trött.. Bloggar mer imorgon guys, puss och godnatt!

2 FRÅN SÄLEN


FOTO: Johanna Gifting

Finns nog mer bilder, och jag har lite bilder i min kamera som jag lägger upp imorgon kanske.

HÖRRU!!

Ni är runt 100 unika varje dag.. MEN VART ÄR KOMMENTARERNA?! Kom igen nu.. får jag mer kommentarer på tips om vad ni vill att jag ska skriva om, så blir det självklart mer inlägg. Kommentera mer sötisar, puss.

felicia ja

KALAS

Pallade inte starta datorn och så när jag kom hem igår men nu hade jag lite tid över för att blogga ;) Slutade 14.55 idag och då gick jag hem till storebror. Pappa hämtade mig någon timme efter det och snart ska vi åka till mina kusiner eftersom deras pappa fyller år :) Grattis till dig Conny!
Imorgon slutar jag 11.30 - skönt med bara två lektioner ja ;) Vet inte vad som händer efter skolan då, men det visar sig.

LITEN FRÅGESTUND

Jag har ingenting för mig just nu, så jag hade tänkt att köra en liten frågestund igen. Men den här gången får du klicka HÄR för att ställa en fråga! Alltså i BLOGGSVAR. Lovar att svara!

competition


Emblems

UNDERBART

Åh fyfan.. vilken rolig dag det har varit! Åkte mot Hundfjället imorse, och där var vi hela dagen. Åkte några åk med storebror innan vi hittade på Johanna och Danne igen så då åkte vi med dom resten av dagen. Åkte bara svarta och röda backar.. och såklart "trollskogen" ;) Vi tävlade mot varandra i "SKICROSS" - vilket var hur kul som helst! Storebror och Danne gjorde världens vurpor medan jag och Johanna garvade.
Klarblå himmel, strålande sol och runt 10 minusgrader. Perfekt väder, enligt mig :)
Nu ska vi snart laga mat och sedan basta. Ikväll blir det "melodifestivalen" och såvidare samtidigt som vi ska grilla marshmalows *stavning*. See you later.


FELICIA M ISRAELSSON

Jag ska alldeles strax sova. Har jätte ont i magen, så ska sova bort smärtan :) Kikar på "let's dance" nu tillsammans med de andra, så pallar inte skriva mer nu. Godnatt då.


i don't know what to do


LINDVALLEN

Tillbaka i stugan igen, efter en heldag i Lindvallen. Var superkul faktiskt, men imorgon ska vi förmodligen till Tandådalen :) Ikväll blir det tacos och sedan bastu. Storebror kom också hit nyss, så nu är vi 8 pers här! Vi hörs senare sötisar. Puss.


fina killar

THAT'S WHO I'M


10e BILDEN - NÅGON DU TYCKER ÄR VÄLDIGT SNÄLL


kusin <3

9e BILDEN - NÅGON I DIN SLÄKT


kusin, lillebror, storebrors lillebror, Axel, Sofia, moster och morfar

FREDAG

Godmorgon. Har precis sovit i några timmar och nu är det snart dags för frukost. Antingen ska jag åka skidor eller bada idag, haha.. jag vet inte riktigt än ;) Skriver mer senare, puss.


AJ DU, *kanske lite känsliga bilder*


FRAMME!

Nu är vi framme i stugan. Har precis ätit grillad kyckling och ris med currysås. Jag var ju så smart och brände mig på kycklingdisken i Mora, så nu har jag världens brännmärke på handen :(..;) Är hur trött som helst, så ska bara ta det lugnt resten av kvällen. Skriver kanske senare! Puss

oldie

GODNATT

Nu har jag packat nästan allt. Fortsätter imorgon när jag kommit hem från skolan :) Tog precis en kall dusch (fanns inge varmvatten..) och ska alldeles strax slänga mig i sängen. Tar med mig datorn till Sälen imorgon så det blir massa bloggning där :D Låter det bra? Ja. Hehe..
PUSS PÅ ER KÄRA LÄSARE

8e BILDEN - EN PERSON SOM DU SAKNAR


7e BILDEN - EN BILD SOM DU ALDRIG LAGT UPP


SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN

Cecilia om DET ÄR DAGS FÖR EN..:
Vilket schampo använder du? Du verkar ha så fint hår;)
SV; hmm.. jag tror det är något TREsemmé eller vad det heter.

Emmaaaa om DET ÄR DAGS FÖR EN..:
Om du fick vara vem som helst för en dag, vem skulle du vara då? :-)
SV; jadu, jag vet faktiskt inte. Någon kändis kanske, vem vet? ;)

Matilda ([email protected]) om DET ÄR DAGS FÖR EN..:
Vem är din största förebild? :)
SV; oj vilken fråga.. Haha, tror inte jag har någon förebild faktiskt.

kajsa om DET ÄR DAGS FÖR EN..:
äter du p-piller? isf tycker du det funkar bra? :)
SV; ja, jag äter p-piller. Det funkar hur bra som helst! I love it!

emma om DET ÄR DAGS FÖR EN..:
vad gjorde att du började blogga?
SV; det var många år sedan jag startade en blogg. Men jag tror mest att det var för att jag ville ha någonstans att skriva av mig, eftersom jag först skrev dagböcker förut men det orkade jag inte med så.. Ja, det är nog en anledning till att jag började blogga.

Tack för alla frågor sötisar. Inom kort lägger jag upp en till frågestund, men tills dess kan ni ställa frågor i rutan till vänster. Alltså i BLOGGSVAR. Puss

SÄLEN

Hemma efter en dag full av roligheter. Både jag och Sara gjorde några fina vurpor kan jag säga dig. Jag fastnade i liften och hon ramlade på en box.. ;) Farfar hämtade mig klockan 14, och sen hämtade vi farmor och åkte till farbror för att vattna hans blommor osv. De ville se Sammi och stallet så vi åkte dit en sväng, sen hem till dom igen ;) Papi hämtade mig och då åkte vi till frissan för han skulle klippa sig.

Träffade Corinne och Elin när jag kom hem också, trevligt! Men nu ska jag packa och så, imorgon går jag halvdag sen är jag ledig. Åker nämligen till Sälen imorgon ;)



MOBILBLOGGAR

Godmorgon kära läsare! :) Skriver från iphonen nu så det blir ett kort inlägg.
Mamma skjutsar mig alldeles strax till Sara, sen är vi där i typ 1 timme och sen far vi mot backen. Tråkigt att det inte kommer vara så fint väder idag, men jaja.. Haha.
Nu ska jag packa matsäcken, puss.

KÄLLVIKSBACKEN IMORGON

Nu ska jag fixa klart allt till imorgon. Ska vara hos bästavän runt 8 imorgon bitti, sen blir det backen hela dagen! Vi hörs imorgon när jag har kommit hem kära läsare. Puss och Godnatt! ♥


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!

STORT GRATTIS TILL MIN EMMA SOM FYLLER 15ÅR IDAG!

ÄLSKAR DIG MASSOR

EN LISTA

1. Har du ett par string? - ja
2. Vem var den senaste du kysste? - mick
3. Vilken BH storlek har du? - 75b tror jag
4. Trivs du med det? - aarå
5. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? - jag vet inte
6. Gillar du nån nu? - jag älskar min mick
7. Vad gjorde du inatt? - sov
8. Och i förrgår natt? - sov
9. Vad gör du innan du ska sova? - bloggar, smsar, facebook eller läser
10. Kan du prata med din mamma om allt? - mjadå
11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? - ja
12. Har du varit gravid? - nej
13. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? - haha, han skulle aldrig göra det nu, men om så jadå.
14. Choklad eller glass? - glass
15. Cola eller Pepsi? - pepsi
16. String eller hipsters? - hipsters
17. klackskor eller gymnastikskor? - beror på
18. Kjol/klänning eller jeans? - beror på 

Tio saker om ditt liv
1. Har du någonsin varit kär? ohja
2. Tror du på kärlek? - ja
3. Har du gjort något du verkligen ångrar? - mhm
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat?- har väl hänt
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - hmm
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - haha, nej
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - njae sådär
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - inte vet jag?
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - jadå

Tio Har du nånsin
1. Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut? - nej
2. Har du nånsin velat ta livet av dig? - hmm
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - ja för andra gången
4. Har du hoppat bungy jump? - nej
5. Har du nånsin varit med i en olycka? - nej
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? - haha neje
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa - ohja
8. Har du nånsin gått på bio ensam? - nej
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - va?
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - yes

Tio Känslor
1. Saknar du någon just nu? - om jag gör
2. Är du glad? - åhnej!
3. Är du fundersam? - ja
4. Är du uttråkad? - nej
5. Är du rysk? - nej
6. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - ja
7. Gillar du någon just nu? - jag älskar mick

Om dig
1. Hur mycket är klockan just nu? - 20.22
2. Namn? - Felicia Maria Israelsson
3. Vart bor du? - typ Falun
4 Hur många barn vill du ha? - 2 tror jag
5. Vill du gifta dig? - mjadå
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? - beror på
7. Har du ätit sushi? - ja
8. Favoritglass? - polka och mintchoklad
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - har inte en aning

Skulle
1. Skulle du vilja vara längre? - haha, ja!
2. Skulle du vilja väga mer? - nej
3. Skulle du vilja ha sex nu? - nej
4. Skulle du vilja dricka dig full nu? - nej

Kan
1. Kan du röra på öronen? - nje
2. Kan du slicka dig på näsan? - nej 
3. Kan du kolla i kors med ögonen? - ja
4. kan dina föräldrar lita på dig? - ja
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - hmm..
6. Kan du va på en fest utan att dricka? - ja
7. Kan du tänka att pierca dig i naveln? - mer än gärna!
8. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? - ja

Har
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? - jag vet inte
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? - nej
3. Har du syskon? - ja
4. Har du ljugit på någon fråga ? - japp
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? - jag vet inte
6. Har du kysst någon som är fyra år äldre? - nej
7. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? - nej, men Mick är 3 år äldre.

LOVE

Kom nyss hem från S. Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll förutom att packa. Hörs snart!

HOPPAS NI HAFT EN BRA ALLA <3-DAG!

Åkte till stallet efter skolan. Tog med mig S på en liten promenad i den fina vårsolen. Det blev en väldigt mysig alla <3-dag tillsammans med hästarna. Fast jag det hade inte suttit fel att fått träffat Mick idag.. men det blev ju inte så eftersom det var en vardag :( Anyway. Nu tänker jag lägga mig i sängen och läsa lite innan jag somnar. Hoppas ni haft en riktigt bra dag! PUSS OCH KRAM!

finaste ponnyn i hela världen

½ år


jag älskar dig.


JORDGUBBS TE

Nu har jag tänkt att krypa ner i soffan med en kopp te jordgubBste som min mamma köpt till mig ;) Tack mami! ♥ Taggar inför en lugn vecka med typ 2 dagars skola. På onsdag är det friluftsdag - vilket kommer spenderas i backen. Och på torsdag går jag halvdag och sen är jag ledig, för då åker jag + min familj och en annan familj till Sälen. Lovely! Men jag kommer sakna min Mick hur mycket som helst.. men men :(
Vi hörs imorgon om jag hinner, efter jag har varit hos finaste ponnyn i hela världen. Älsklings Sammi ♥


HOME

Mamma och pappa hämtade mig runt ett idag, och då åkte vi till Borlänge för att kika på soffor. Vi letar nya till vårat vardagsrum förstår ni ;) Jag har precis lagat mat, vilket blev fail.. menmen ;) Snart blir det efterrätt, och efter det - SOLSIDAN!
Nu tänker jag kolla på "ponnyakuten" :) Puss

GODMORGON

13 februari. Ja, dagen innan alla ♥-dag. Jag och Mick spenderar helgen tillsammans och gör massa roligt nu, istället för imorgon då vi inte kan träffas. Vi ska alldeles strax gå ner och käka frukost, sen får vi se vad dagen bjuder på. Vi hörs sen, puss!

BROLLE (L)

Har precis spenderat några timmar framför TVn med Micks mamma. Självklart gick bästa Brolle vidare till final!! Hur glad är jag? SUPERGLAD :D Ska väl alldeles strax sova tror jag, så vi hörs förmodligen imorgon (om jag inte blir vaken längre.. vilket kan bli svårt eftersom jag är supertrött)(kbry) ;) Hej så länge!

saknar dig malin

6e BILDEN - EN BILD PÅ DIG OCH EN VÄN DU INTE VARIT MED PÅ LÄNGE


I MISS YOU BABE

5e BILDEN - EN GAMMAL BILD PÅ DIG SJÄLV


haha, aww ;)

DET GÅR INTE ATT LADDA UPP BILDER!? IKONEN HAR FÖRSVUNNIT!

Godmorgon. Sovit gott?
Det blev en bra kväll igår med resturantmat och sedan bowling. Jag kom 3a igen, king ;) Vad jag och Mick ska göra idag har jag ingen aning om. Det får han bestämma. Men vi hörs senare, puss.

HOS BVÄNNEN

Sitter hemma hos bästavännen Sara just nu. Men ska alldeles strax sätta mig på bussen till Blge för att bowla med älskling, Ida, Adam, Teddy, Manny och några till. Sen stannar jag hos Mick hela helgen så ja.. vet inte om det blir så mycket bloggning men ;) Nu måste jag pysa, puss på er!

4e BILDEN - EN BILD PÅ EN KONSTIG TID I DITT LIV


THREE YEARS AGO

GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN!!!

KLICKA HÄR SÅ KOMMER DU TILL DET INLÄGGET, (ställ vilka frågor du vill).

BLABLABLA

Kom nyss hem men har ingen blogglust alls så det blir ett kort inlägg. Hejs.

DET ÄR DAGS FÖR EN..


FILMMYS

Nu ska jag lägga mig framför en film med en kopp te, hur skönt låter inte det? Skriver mer senare tror jag, hej så länge!

Bernami's Aragon Amaro

3e BILDEN - EN BILD PÅ NÅGON I DIN FAMILJ


papi ♥

VINTERBUS I SNÖN





Alltså... HAHA! 3e bilden.. olika ansiktsuttryck på varje bild! finis

HEMMA

Kom typ nyss hem från skolan. Min hals värker och jag är hur trött som helst. Det blir verkligen en tidig kväll för mig skulle jag tro. Nu ska jag ta och kela lite med min kisse, så vi hörs snart!


älskling.

YOUR LOVE'S A DRUG


IT'S TIME FOR BED

Nu har jag krypit ner i min rosa säng. Har precis pratat med pojkvännen och Måns, men nu ska jag fortsätta läsa ur boken jag började läsa igår/inatt. Den är superbra, verkligen!
Vi hörs nog imorgon, puss och godnatt sötisar <3

BILDBOMB FRÅN IDAG


HEMMA

Hemma igen. Laddar in bilderna från kameran nu, så det blir en liten "bildbomb" om en stund. Det var super skönt ute och solen värmde mot ansiktet, mys. Har precis ätit god mat, yeah..

NORMALA SYSKON NIVET


vi är inte klara med dom kommentarerna på långa vägar!

DET KILLAR BORDE VETA

1. Kysser alltid henne inför sina vänner
2. Våga hålla henne i handen när ni går ute
3. Säga "jag älskar dig" inför folk
4. Hör av sig till henne
5. Messar om de ska träffas
6. Säga att hon är hans allt
7. Säga att hon är underbar
8. När de ses gå fram och kyssa och krama henne
9. Erbjud henne jacka om det är kyligt
10. Håll om henne nära ditt bröst
11. Ler hon vill hon att du ska le tillsammans med henne
12. Ta bilder med henne, en bild säger mer än tusen ord
13. Låt henne sitta i ditt knä
14. Lek med dina fingrar i hennes hår
15. Krama henne bakifrån och håll henne runt midjan
16. Berätta för henne hur vacker hon är
17. Om du märker att något är fel, fråga. Förnekar hon det så håll bara om henne utan att säga ett ord. Hon förstår då att du finns där, oavsett vad.
18. Kysser du henne framför andra tjejer, då inser hon att hon är den enda som betyder något för dig
19. Det värsta som finns är om du ljuger för henne. Berätta sanningen, även fast den kan svida ibland
20. Smsa eller ring henne på kvällen och berätta hur mycket du saknar henne.
21. Håll henne tätt intill dig när det är kallt, då kan hon även hålla om dig.
22. Lämna henne ALDRIG på skänt eller var arg å henne. Om hon är upprärd, trösta henne
23. Titta henne djupt i ögonen och säg att du älskar henne
24. Lägg er och kolla på stjärnorna och låt henne vila sitt huvud på ditt bröst och låt henne lyssna på dina hjärtslag
25. Se till att det är du som tar första steget och tar henne i handen när ni är i stan. Hon vet då att du inte skäms för att visa att hon är din!
26. Försök hålla om henne så länge som möjligt när du kramar henne.
27. Trösta henne när hon gråter. Torka bort hennes tårar och håll henne tätt intill dig.
1. Kysser alltid henne inför sina vänner
2. Våga hålla henne i handen när ni går ute
3. Säga "jag älskar dig" inför folk
4. Hör av sig till henne
5. Messar om de ska träffas
6. Säga att hon är hans allt
7. Säga att hon är underbar
8. När de ses gå fram och kyssa och krama henne
9. Erbjud henne jacka om det är kyligt
10. Håll om henne nära ditt bröst
11. Ler hon vill hon att du ska le tillsammans med henne
12. Ta bilder med henne, en bild säger mer än tusen ord
13. Låt henne sitta i ditt knä
14. Lek med dina fingrar i hennes hår
15. Krama henne bakifrån och håll henne runt midjan
16. Berätta för henne hur vacker hon är
17. Om du märker att något är fel, fråga. Förnekar hon det så håll bara om henne utan att säga ett ord. Hon förstår då att du finns där, oavsett vad.
18. Kysser du henne framför andra tjejer, då inser hon att hon är den enda som betyder något för dig
19. Det värsta som finns är om du ljuger för henne. Berätta sanningen, även fast den kan svida ibland
20. Smsa eller ring henne på kvällen och berätta hur mycket du saknar henne.
21. Håll henne tätt intill dig när det är kallt, då kan hon även hålla om dig.
22. Lämna henne ALDRIG på skänt eller var arg å henne. Om hon är upprärd, trösta henne
23. Titta henne djupt i ögonen och säg att du älskar henne
24. Lägg er och kolla på stjärnorna och låt henne vila sitt huvud på ditt bröst och låt henne lyssna på dina hjärtslag
25. Se till att det är du som tar första steget och tar henne i handen när ni är i stan. Hon vet då att du inte skäms för att visa att hon är din!
26. Försök hålla om henne så länge som möjligt när du kramar henne.
27. Trösta henne när hon gråter. Torka bort hennes tårar och håll henne tätt intill dig.

2a BILDEN - EN BILD PÅ DIG SJÄLV


GOODMORNING

Hey där. Blev ingen bloggning igår när jag kom hem, hade verkligen ingen ork. Kollade på melodifestivalen osv.. ;) Idag ska mami, papi, lillebror, Aragon och jag ner på sjön och grilla korv osv - trevligt! Kameran får faktiskt följa med då så bilder kommer. LATERO

A YOUNG GIRLS HEART


GODMORGON!

Godmorgon. Här sitter jag och lyssnar på JLT (♥!) men ska alldeles strax åka till Sammi. Skriver mer när jag har kommit hem kära läsare. Förresten steg statestiken igår igen från att varit lite låg denna vecka :D Tusen tack!


GODNATT

Nu orkar jag fasiken inte vara vaken mer, helt slut är jag. Legat med urinvägsinfektion, käkat penicillin, sjuk ponny, en del att ta igen i skolan under de två dagar jag var hemma i veckan, teater igår, beep test idag (och jag slog mitt rekord! hur najs..?!), och så vidare. Har ingenting planerat i helgen, så blir nog en lugn lördag och söndag. Nej nu säger jag godnatt. GODNATT!


SÅ SANT...


En av de bästa klasskompisarna fixade John Linberg Trios nya skiva, med autografer och allt.. HUR GLAD?! Tuuuuuuuuusen tack Simon!!

...


SUPER!

Filmen var superbra! Fast jag skulle nog inte fattat något om jag inte hade läst boken, vilket jag faktiskt har gjort ;) Hmm.. undra vad jag ska göra nu.. kanske kolla några fler avsnitt av "tillbaka till vintergatan" nu när jag ändå sitter här?.. nåväl, vi får väl se!
Jag skulle faktiskt hellre ligga brevid min pojkvän just nu, men det får bli nästa vecka! Om jag längtar?.. SJÄLVKLART! Vi firar faktiskt ½ år den 14e så.. ;) Nej, nu ska jag sluta babbla om oss igen, haha! LATERO

fin bild min kusin gjorde på julafton ;)

DAGENS OUTFIT


NEXT: LÅT DEN RÄTTE KOMMA IN


STARTLISTAN.


Blir tyvärr ingen tävling/träning för mig och Sammi imorgon eftersom han blev sjuk :( Men såhär skulle våran lördag sett ut. Men mer tävlingar kommer :D


två suddiga bilder på mig och S, som farmor tagit, från ridlägret 2009 då vi kom 2a. första gången jag hoppade 70 bana. älsklingsponnyn

NUSÅ!

Nu ska jag ta och kika på vintergatan. Den är äntligen klar, såå... ;) Hörs sen sötisar, puss.

EN LITEN LISTA

Namn: Felicia Maria Israelsson
Piercingar: 5 i öronen
Tatueringar: -
Längd: 1.57 cm
Skostorlek: 36-37
Hårfärg: brunt
Fräknar: nope
Motto: hmm..

Kär? åjaa!
Önskar du att du bodde någon annanstans? nejdå
Tycker du att du är attraktiv? hm, haha nej?
Dricker du? nej
Röker du? usch, nej!
Vilket schampo använder du? tré semmé 
Vilken parfym använder du? laila bagge, escada osv..
Vad är du rädd för? slemmiga djur, ormar och sånt t.ex
Gillar du att tvätta? brukar aldrig göra det ;)
Gillar du berg- och dalbanor? ja, superkul

Senaste...
Filmen du hyrde? hmm..
Filmen du köpte? du det var ett tag sen!
Låten du hörde: i don't know
Låten du laddade ner? samma svar som ovan
Personen du ringde? mami
Personen som ringde dig? mami
TV-program du såg? project runway
Person du tänkte på? älsklingsmick


Favorit...
Låt: hmm..
Sak att göra: vara med mick eller hos ponnyn
Sport: hästar och motocross!
Dryck: hallonsoda
Kläder: leggings
Film: vet inte
Bil: volvo, hehe
Serie: solsidan

Har du någonsin...
Gråtit över en pojke? ja
Gråtit över en flicka? ja
Ljugit för någon? ja
Varit i slagsmål? gills det med bröder? haha
Blivit arresterad? nej
Träffat någon från internet IRL? ja

Antal...
Gånger du varit kär? 2-3? men aldrig såhär kär som jag är nu!
Gånger ditt hjärta brustit? typ 2 eller nåt 
Hjärtan brustet på grund av dig? i don't know
Tjejer du kysst? haha, 1 i mellanstadiet!
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? många
Gånger ditt namn varit med i tidningen? ett X antal gånger

Senaste...
Boken du läste? "en liten chock"
Personen du fick e-mail av? oskar andersson, reklamskit
Personen du fick brev av? hmm.. konfan? haha
Personen du fick sms av? älskling
Gången hela din familj åt middag tillsammans? förra veckan typ
Saken du köpte? leggigs 

Vad har du gjort idag? varit i skolan
Var det kul? mjadå
Brukar du svära mycket? haha, jadå
När stiger du upp på morgonen? har klockan på 6.20 men går upp 40 min efter ;)
Vad har du på dig? jeans, linne, tröja, strumpor
Vad ska du göra ikväll? ingenting planerat, så hemmakväll
Vad är du allergisk mot? nothing
Var har du ont? ingenstans hehe
Använder du hårspray? yes i do
Kan du stå på händer? haha mot en vägg ja
Håkan Hellström eller The Ark? ingenting
Salt eller socker?  beror på ;)
Gillar du ketchup? beror väl på vad jag äter till
Är du glad nu? mjadå
Var du glad igår? njae
Vad dansar du till? längesen
Stockholm är... ? den bästa staden
Göteborg är... ? en stad jag varit i för lääääänge sedan
Kan du sjunga? mjadå
Spaghetti eller makaroner? spaghetti
Land du vill besöka? åh, cypern igen!

1a BILDEN - NÅGON DU UMGÅS VÄLDIGT MYCKET MED


bästavän.

PICTURES

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någondu tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.
1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någondu tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

REVY

Har precis gjort min hemkunskapsläxa. Fiskgratin med räkor och ost, supergott! Träffade kusinen Sara på bussen hem, och ikväll följer jag med dom på "Grycksbo revyn" - en teater. Kommer bli roligt tror jag ;)
Ska väl ta och göra mig iordning nu, så vi hörs senare. Puss

världens bästa Tarzan ♥

BAD UPDATE

Förlåt för dålig bloggning idag.. men det har varit lite kaos som sagt!
Imorgon ska jag till skolan och efter det ska jag såklart till stallet. Tyvärr ska jag inte rida S eftersom han fått kolik :(:(:( Ska ta några skutt på Lesi för jag ska tävla henne på lördag istället för Sammi.
Nu ska jag sova, godnatt!

RSS 2.0