tävling


Jag är med i Emelies månads tävling!

F


John Lindberg Trio ♥




min fina ponny <3

NU: BAKNING

Har verkligen ingenting att göra så jag tänkte ta fram receptboken och göra en kladdkaka, hur gott låter inte det? ;) Ni kan även passa på att klicka in på min kusins blogg, som bakar superfina och goda tårtor och andra bakelser! Klicka HÄR för att komma dit, hon finns även i länkmenyn ;)

TITTA VAD JAG HAR GJORT..


Brosket i vänster öra och..

och ett till i höger.
Gjorde det i tisdags, tillsammans med Sara som också tog 2 hål till ;)

JAG BLEV VECKANS BLOGG


Tack super söta Frida!

TV MYS

Ska alldeles strax äta middag med familjen, sen kolla på ponnyakuten ;) Tänker stänga av datorn nu, så vi hörs imorgon! Puss och godnatt!


ffffffeeeeliiiciiiaaaaeeeeeeeeeheheh`???!!

I'M HOME AGAIN

Nu har jag kommit hem! Ja, jag kunde ju inte sova idag pga av att jag sprang på toaletten typ varje halvtimme. Hade alla symptom man ska ha för att ha urinvägsinfektion, så ja.. nu blir det penicillin för min del resten av veckan. Ska även dricka massa tranbärsjuice för det visade sig vara bra för infektionen.
Blir hemma från skolan någon dag nu i veckan, tråkigt.. Men så är det!
När vi hämtade ut medicinen passade vi även på att ta en liten vända på stan, mamma köpte ett par "orm"leggings till mig, på Åhléns för 50kr, hur billigt?! Skit snygga var dom i alla fall.

KAN INTE SLUTA SKRATTA..


Inspelad 21 januari 2006, vilka minnen alltså!


AKUTEN NÄSTA

Nu är jag hemma. Mamma och pappa fick lov att hämta mig tidigt idag, eftersom jag inte sovit någonting alls inatt.. Om en stund ska jag till akuten.. berättar mer om det senare! Orkar inte blogga nu, så vi hörs ikväll eller imorgon. Ha ett bra avslut på veckan nu, kramar!


I LOVE YOU


KVÄLLENS MIDDAG


Sådär. Middagen som jag lagade till mig och pojken min är nu uppäten. Det blev skinksås med pasta och blåbärdricka ;) Snart ska Mick fixa efterrätt! Hur gott?! ;)
Orkar nog inte blogga mer idag, så vi hörs imorgon sötisar. Pussis!

LÖRDAG

Vi tog en promenad med Moa idag. Det var ju trots allt plusgrader, amazing! Sen blev det en tur till Hjultorget. Nu sitter jag och Mick framför en film och käkar skumtomtar och dricker såndär' blåbärs dricka ;) Gott så in i h**lve*e!
Jag ska börja med mat om en stund, och han ska fixa efterrätt!
Puss

HELLU

Sådär. Nu kan jag slänga in ett inlägg igen. Hann inte igår, vi drog till Teddy igår kväll å kom hem typ tolv inatt. Det blev en trevlig kväll i alla fall, och dit ska vi förmodligen idag igen ;) Hoppas eran fredag var bra!
Ska göra mig klar nu, så vi hörs alldeles strax!


@ STOREBRORS PLACE

Hej. Sitter hemma hos min storebror just nu, ska alldeles strax knalla tillbaka till skolan. Blir stallet efter skolan tror jag, så vi hörs imorgon när jag kommit hem till fina Mick ♥ Men ni överlever, pusshej!

I'M ALIVE

Godmorgon. Hinner inte bli nåt långt inlägg, ska alldeles strax åka till skolan. Ville bara säga att jag lever och att det kanske blir nåt inlägg ikväll.. Puss

SVAR; JAG OCH MIN STOREBROR

Blev inge vintergatan. Avsnitten hade ju inte hunnit landa i min dator, så jag kikade på Gossip Girls istället ;) Lillebror kollade också på det, lillplutten då ;)


Anonym
om #5 MINA SYSKON:
Du och din storebror är sjuuuukt lika ;-)
SV; haha, tycker du det?! Har bara fått höra att jag är lik lillebror!

TILLBAKA TILL VINTERGATAN

Nu ska jag lägga fötterna i fotbad igen och sedan börja titta på "tillbaka till Vintergatan". Ni vet dom där på rymdskeppet? ;) LATERO, xoxo

#5 MINA SYSKON

Jag har två syskon. Två bröder vid namn Fredrik och Hampus. Jag och lillebror har samma föräldrar, men inte Fredrik, vi har bara samma mamma.

Fredrik fyller 25år den 27 mars, så det skiljer 10 år mellan oss.

Hampus fyller 13år den 13 augusti.

FELICIA M ISRAELSSON


SÖTA FRIDA!

Jag har anmält mig i "veckans blogg" hos söta Frida Gullarbergs :)

#4 MINA FÖRÄLDRAR

Mina föräldrar, Anders och Camilla, träffades år 1993, och sedan dess har dom hållit ihop. De gifte sig den 28 juni 2003. Mamma fyller 46 den 5 maj och pappa 43 den 7 oktober.

Mallorca 2008
Min ena moster och mamma.



SJUK

Godmorgon. Stannade hemma idag, igen. Mådde inte alls bra när jag vaknade :( Ligger framför TVn och kikar på "våra bästa år", i love it! Hör av mig snart, när det är slut.


PONNYAKUTEN

Nu ska jag kika på ponnyakuten och lägga fötterna i ett fotbad. Senare åker jag till fina Sammi ♥

#3 MINA RÄDSLOR/FOBIER

Okej. Hur ska jag kunna skriva det här inlägget utan att få panik?! Well, let's see!
Jag har en stor fobi för ormar, sniglar, paddor, grodor och sånnadär slemmiga saker. Okej, ormar är inte slemmiga, men jag hatar dom ändå. Förut hade jag inte någon rädsla för dom, men nu vet jag inte vad som hänt. Spindlar är helt OK. faktiskt, det har jag alltid tyckt.
En annan rädsla jag har är att någon i min familj/släkt dör före mig. Vet inte vad jag skulle göra då.. men vi alla vet att det en vacker dag kommer hända.. :(

Tror faktiskt inte att jag har några andra rädslor eller fobier.. ;)

ÄNDRINGAR


Tar bort nummer 3, eftersom jag knappt använder handväska längre. Sry.

SVAR; FELICIA 35 år

Anonym om VI KÖR PÅ EN..:
Om du skulle beskriva din framtid , hur tror du det skulle se ut?
Felicia 35 år:
SV; det var en förjäkligt bra fråga hörrudu. Förmodligen är jag en hemmafru och mamma till 2 barn. Och förhoppningsvis gift med Mick såklart ;) Mer vet jag inte, och jag orkar heller inte tänka på det! Många år dit ;)

WATER


BILDER PÅ MIG SOM BLONDIN

Haha.. 3-4 år gamla bilder. Tänk att jag är sådär blond egentligen.. jag saknar det faktiskt ;)

SVAR; bilder när jag rider

- om SMÄLTER LITE DÅ..:
kan du inte lägga ut bilder i stallet och när du rider ?
SV; har tyvärr inga bilder än, men det kommer nog bli en hel del bilder på mig och Sammi. Men kan slänga upp några gamla bilder, där jag rider andra hästar.
Mingla och jag. 1-2 år sedan.
Steve och jag, typ 3-4 år sedan.
Hassan och jag, ridlägret 2008. Då var det även första gången jag tävlade, och då kom jag på delad andra plats.
Doris och jag, 2 år sedan.
Mikado och jag. Saknar dig favoriten <3
Dåliga bilder på mig och Axel. 3 år sedan.
Jag och Rebel R, som även var den första hästen jag ramlade av. Saknar dig <3
Jag och Lola. Finns mer bilder på oss, men hittar dom inte.
Sammi och jag, ridlägret 2009. Nu är det vi igen ♥
Ja, det var en hel del bilder som jag tagit från min bilddagbok. Dålig kvallite, men det duger väl?

SORRY GUYS

Hoppsan! Ingen bloggning idag ser jag ;) Vaknade runt 11 och inte långt efter det följde jag med mami och dadi till Falun en sväng. Kom hem runt halv fyra tror jag och sen dess har jag bara legat framför TVn, tråkigt ja. Hann inte åka till min fina ponny idag, eftersom mami och dadi skulle på typ fest eller vad det var. Undra hur piggelin han kommer vara imorgon då (?!) ;)
Svarar på frågestunden alldeles strax, så puss.

SMÄLTER LITE DÅ..

Mamma och Johanna lagar god mat i köket medan jag latar mig framför TVn. Let's dance började ju precis så ni kan gissa vad jag tittar på ;) Det blir en myskväll för mig själv. Fast hade hellre varit hos min Mick såklart.. åh, det är sjukt vad jag saknar honom.. varför bor vi så långt ifrån?! :( Men vi klarar allt ändå! ♥
PUSS

smälter lite då.. aragon och hans valpar för snart 1 år sen.. så söta!

NY DESIGN!

Sådär. Dammsugit och torkat golvet, duktig jag är. Har fixat en ny design, väldigt lik den andra men shit the f*cking same, eller? Ska väl finslipa den lite mer, men inte nu. Ska dra mig ner mot soffan och lägga mig där en stund. Skönt. Lägger väl upp nåt inlägg lite senare, så ja.

random bild.

SET THE WORLD ON FIRE



WATER



JUST THE WAY YOU ARE

Nu ska jag ta och städa. Sen ska jag lägga mig framför TVn igen. Slänger in nåt inlägg när jag är klar sötisar.


haha, usch vilken gammal bild!


STÄLL FLER FRÅGOR!

Ja, frågestunden är inte slut än så än finns det chans att ställa frågor! Klicka HÄR för att komma till det inlägget-


I'M HOME AGAIN..

Hemma igen. Mådde dåligt så var med på två lektioner, sen pallade jag inte mer. Ska vila lite nu, så min mage lugnar ner sig.. och migränen.. usch, hatar att vara sjuk! Hoppas det blir bättre imorgon då jag ska till ponnyn. Skulle dit idag, men blev sjuk :( Saknar honom! & jag saknar Mick också!
Skriver alldeles strax.

hehe..

Alltså förlåt för dålig uppdatering, men jag har inte hunnit sitta vid datorn.. Inte gjort det sen söndags typ, så ja.. Förlåt! Men det är ju så att jag har ponnyn jag är hos nästan varje dag, och när jag kommer hem därifrån är klockan typ åtta varje gång och ja, jag hinner verkligen inte. Men ja, jag ska bättra mig :)

Det har varit en lugn skolvecka, och efter skolan också. Jaja, nu ska jag sticka till skolan, så vi hörs senare!
Pussis


PYSSLA OM MIG SJÄLV

I'm home bitches. Det var en lugn skoldag och vi slutade tidigt, stort +!
Sammi får vila idag och imorgon, han var ju så duktig igår :) Ska ta och pyssla om mig själv nu, ja måla naglar och sådär.
saknar min pojkvän hur mycket som helst oxå..:(
Jaja, skriver senare.

SÅ NI VET VART JAG ÄR LIKSOM

No:n var inställd så vi slutade 14 idag, hur skönt?! ;) Gick hem till storebror och ja, nu sitter jag här. Han ska alldeles strax skjutsa mig till min fina ponny, så det blir en sväng på honom idag.
Laterooo

Blääbra

God kväll. Har ni haft en bra dag? Det har inte jag. Det enda bra hände efter skolan, då Kajsa hämtade mig. Vi tog en sväng på Sammi och Noble, busiga som dom är. Min lille plupp var helt slut efter att han fick galoppera av sig i snön ;) Love him!
Har typ precis duschat och ätit middag, nu ligger jag i sängen och väntar på att pojkvännen ska ringa. Trodde att det var "familjen annorlunda" idag, men nej.. TRÅÅÅKIGT VÄRRE!
nej, vi hörs imorgon. Godnatt..

INGEN GUDSTJÄNST

Har varit hemma ett bra tag men har inte orkat blogga. Blev inge gudstjänst idag, var ju typ ingen annan som skulle gå? Måste gå på minst 5 innan jag kan konfimera mig.. Får gå med Sara på söndag eller nåt ;) Kikar på "vad blir det för mat?" just nu, men klockan åtta blir det ju äntligen "solsidan"! Innan det ska jag hinna gå ut med Aragon och fixa dip till grönsakerna jag ska mumsa i mig ;) Har varit sugen på det hela helgen, så det blir nog ett bra avslut på denna vecka.
Imorgon ska jag till min ponny efter skolan, så kommer hem efter sju kanske. Får se om jag slänger in ett inlägg då. Puss


GLÖM INTE....

http://feliciaisraelsson.blogg.se/2011/january/vi-kor-pa-en.html
http://feliciaisraelsson.blogg.se/2011/january/vi-kor-pa-en.html
http://feliciaisraelsson.blogg.se/2011/january/vi-kor-pa-en.html

LOVELOVELOVE

Blir inte så mycket bloggning idag kan jag säga. Är ju hos min pojkvän nu, men ska snart åka hem. Ikväll ska jag till Falun på gudstjänst med konfan, så kommer hem på riktigt ikväll någongång. Nu ska jag mysa med Mick, de sista timmarna jag är här för den här veckan. Vi kommer nog inte ses på några helger framöver :( Tur att jag har min ponny som jag kan ta hand om då! ;) Nej men vi hörs senare!



RUBRIK?

Har precis lämnat lite käk till Mick. Efter det åkte jag och hans mamma till Clas och lite andra ställen, mys. Nu ska jag chilla jääärnet tills han kommer hem igen. Har inget speciellt att skriva om för den delen heller.. Vi får la se vad jag hittar på. OCH GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN, KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA DIT!!!

VI KÖR PÅ EN..


fråga vad du vill. men var inte så säker på ett svar tillbaka, om det är för privat.

GODMORGON!

Nu har pojken min åkt iväg. Har sovit ända till nu, men kan fasiken inte somna om igen.. även fast jag vill! Får väl se vad jag hittar på under de timmar Mick är på kurs, men det blir i alla fall en heeel del inlägg skulle jag tro ;) Ska kika runt på olika bloggar nu, så hör av mig snart!

IT'S TIME FOR BED

Nej nu ska vi sova. Eller i alla fall jag som är supertrött efter den vecka som varit. Mick pratar i skype med sina kompisar, så det ljudet får jag somna till, vilket jag faktiskt älskar! Somnar bättre när det låter runtomkring mig ;) Anyway. Får sovmorgon imorgon, eftersom Mick ska åka till Leksand för att gå på skoterkursen runt 8. Så blir hemma här i några timmar utan honom, men det är nice! Så det blir nog lite inlägg imorgon :)
Hoppas ni har haft en bra start på vårterminen kära läsare. Puss och godnatt!

i början av vårat förhållande. 5 månader med dig älskling, snart ett halv år. aldrig utan dig igen. jag älskar dig.

I WANT THAT HAIR BACK


te amo


foto: Kajsa
är så förjävulskt glad att jag får vara med dig igen. ponnyn som jag förövrigt ramlade av i tisdags ♥


BAD UPDATE

Jag vet. Sämst uppdatering den här veckan, men jag har ju som sagt en ponny nu som jag är hos nästan varje dag. Ska bli bättre, men ja.. Är i alla fall hos Mick nu och blir här hela helgen :) Skriver mer alldeles strax!

5 månader

Det är den 14e januari och vad är det för speciellt då? Jo, min namnsdag. Men inte bara det, nej juste. Det är ännu en till månad tillsammans med min Mick! Jag älskar dig hjärtat <3

lite uppdatering

Dålig uppdatering, jo jag vet kära ni. Hemskt ledsen för det, men har haft fullt upp igår och idag.
Var ju som sagt hos min busiga ponny igår och vad som hände då talar jag om imorgon ;)
Idag drog jag på mig pjäxor och mina twintips, blev en kväll i backen med Sara. Kommer nog em videoblogg om det imorgon, om jag hinner dvs.
Ska till ponnyn imorgon också, så skriver mer framåt kvällen!
Puss och godnatt

FINA KILLEN

Nu ska jag kika på TV resten av kvällen. Imorgon är det skola igen, så ska ta det lugnt ikväll. Efter skolan ska jag stressa hem, sen hämtar Kajsa mig. Ska till ponnyn min, så kanske inte blir nåt inlägg imorgon. Men ni överlever väl? ;) Bra. Godnatt ♥

fina killen där


I'M IN HEAVEN

Var ner och kikade på nya tvättmaskinen för en stund sen. Påvägen upp såg jag en låda fullt med smycken och saker i. Jag smäääälter, kolla bara! Armbanden liksom, hur coola som helst!? Tänk att min mamma haft dom när hon var yngre, haha. Blev inte så bra bild på örhängerna och halsbanden, men alltså åååh! Som sagt, jag smälter!

kolla ormbandet, åååååh... mina!

FÖRRA VECKANS BLOGGVINNARE!

Ja, skulle egentligen utsätt vinnaren igår men jag hann ju inte, så jag gör det nu..
FÖRRA VECKANS VINNARE ÄR FINA:

[klicka på bilden för att komma till vinnaren]
Anledningen till att jag valde just Ida är för att jag följer hennes blogg nästan varje dag. Hennes blogg handlar om hennes graviditet, Tobias och hennes vardag. Ja, jag behöver inte säga så himla mycket mer för ni kan själva klicka in och läsa!
Ida, jag hoppas att allt går bra nu. Och jag hoppas att vi ses nångång'! Tusen kramar ♥


GRATTIS ALICE!

Första skoldagen avklarad. Kändes faktiskt bra att komma tillbaka från all ledighet, men jag hade svårt att gå upp tidigt imorse ;) Har saknat klassen super mycket!
Det gick förresten jätte bra igår, med ponnyn alltså. Men idag får han vila. Vi får se vad jag hittar på ikväll, men jag tror det blir några inlägg i alla fall!

Förresten.. GRATTIS ALICE, PÅ DIN 15ÅRS DAG!
älskar dig tremänningen.

SVAR; VEM ÄR DET DÄR?

Anonym om JAG ÄR GLAD ATT JAG HAR DIG:
Vem är det där?
SV; det är min fina storebror Fredrik.

DAGENS FRÅGA: VILKEN SKA JAG HA?

Har gjort en ny header, men vet inte om jag ska ha kvar den gamla eller om jag ska ta den nya. Vilken tycker du?
KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT FÅ DEN STÖRRE!

ONE DAY LEFT

Mick åkte hem för en stund sen, och nu sitter jag här. Ska alldeles strax dra på mig stallkläder, för att sedan åka till ponnyn :) Det blev en bra helg till slut, och ja imorgon börjar skolan igen.. Vill inte! De här 3 veckorna har gått så otroligt fort, men men. Står inte på förän jag får några dagar ledigt, när jag åker till Sälen! Skönt!
älskar dig hjärtat.

AWWW

Blev sjukt överaskad när Mick klev in på rummet för några timmar sen. Han sa att han skulle komma ikväll, så jag höll på att ramla av stolen när en blond kille klev in i mitt rum. He´s so cute!
Han är med min storebror just nu. Haha, dom skjutsar mor och far och massa andra till krogen, och Fredrik ville ha lite sällskap ;) Håller på med en till överaskning nu, så måste bli klar innan Mick kommer hem igen!
random bild sådär. haha

#2 MIN POJKVÄN OCH JAG

Min pojkvän heter Mick. Mick Jansson. Han föddes i huvudstaden den 30 november 1993 (alltså 17år), men har bott i Dalarna de senaste 5 åren, tror jag?! Vi träffades för första gången i början av augusti 2010, men vi hade smsat och så sen april eller nåt. Den 14 augusti 2010, blev vi två 1.
Ska jag vara helt ärlig, så har jag aldrig träffat någon som är så jäkla bra som han. Har aldrig riktigt känt sånna här känslor för någon annan. Det känns så specielt, och så underbart! Ja, som många andra tjafsar vi och har oss, men det har aldrig varit nåt allvarligt så.
Nu firar vi snart 5 månader, och det är det längsta förhållandet för båda två. Han är min drömprins, så är det bara! I hans närhet trivs jag allra bäst. Mick gör mig lycklig och med honom kan jag vara mig själv.

Ja, ni vet redan en hel del om oss. Och jag har skrivit en lång berättelse om oss för någon månad sen, så tänker inte skriva mer här nu ;)

har inga nya bilder, haha

TRETTONDAGSRUNDAN 2011

Sådär ja, hemma igen! Lillebror blev 5a i sin klass, och papi kom på 17e plats i hans klass efter första varvet, men sen bröt han pågrund av hans rygg :( Åkte med storebror och mami till ICAMAXI för att handla lite mat och så tills ikväll. En familj ska sova här i natt, för de vuxna ska på krogen osv ;) Blir väl barnvakt jag då, haha.. Men, jag blir i alla fall inte det ensam, nej för Mick kommer hit om en stund också. Mys!

GREAT

Storebror lagade en jätte god middag. Efter det blev det en lugn fredagskväll med familjen. Förutom pappa som sprang runt som en galning för att fixa allt tills imorgon ;) Han och Hampus ska tävla imorgon, så då går vi upp tidigt för att heja på dom ute i skogen!
Hoppas ni haft en bra dag, så skriver jag imorgon när jag kommit hem. Puss och godnatt! ♥
HAPPYFACE

TEENAGE DREAM


BRA MUSIK PÅ HÖGSTA VOLYM JA, DET ÄR DAX FÖR STÄDNING!


IGÅR OCH IDAG

Nu kan jag slänga in ett inlägg. Hade fullt upp igår och idag också. Gårdagen bestod av provridningen, och ni vill väl veta hur det gick? ;) Det gick superbra! Får åka dit till ponnyn hur mycket jag vill, känns hur bra som helst! Ja, ni kan ju förstå att jag är väldigt glad över det :) Klockan 17 igår började våran bowling tid. Tävlades mot mami, papi, mina två bröder, farmor, farfar och farbror. Jag kom 3a! Pappa och storebror låg 1a och 2a. Haha, jag har fan blivit duktig på bowling ;)
Idag har jag haft en heldag med min storebror. Var på arbetsförmedlingen, käkade pizza, hälsade på hos mina tremänningar och så. Det var väldigt trevligt! :)
Nu ska jag prata skype med älskling. LATERO

punkt punkt punkt

Hemma efter en lång dag. Pallar inte skriva mer idag, det får bli imorgon. Gnatt

Samurai Suprise

Godmorgon kära ni! Sovit gott? Det har jag. Fast jag saknade ju Mick såklart..
Anyway, nu har jag dragit på mig varma ridkläder. Ska ju äntligen åka till Kajsa för att provrida Sammi :) Hoppas det går bra!
Nu måste jag göra mig klar, hejsvejs!

FLÄSKFILÉ

Blev inge skidor idag... Hann inte, eftersom jag hjälpte papi med alla crossgrejer från våran gamla butik :) Blir backen på fredag i stället!
Har just precis ätit suuuuper god mat, fläskfilé med potatisgratin och rödvinsås ;) Fick förresten veta att fläskfilé kom från gris. Själv trodde jag att det kom från kossorna.. Haha.. Ja, jag är blond egentligen!
Ska se på TV nu, så skriver senare. Puss

HUNDRATRETTIO

Åh, vad jag tycker om er läsare alltså! Den senaste veckan har jag haft runt 130 unika varje dag!
Nu ska familjen åka till Falun för att bära ut alla saker från butiken vi hade förut, och runt tolv åker jag till Källviksbacken med Sara ;)

Godnatt

Ligger i sängen och kikar på TV men ska alldeles strax stänga av den och sova. Upp tidigt imorgon för att först hjälpa till att bära saker från butiken och sedan åka till backen med Sara :)
Nattiii

SUPRISE

Håller på att göra en överaskning till Mick. Vad det är, får ni ser när han fått den ;)

JAG ÄR GLAD ATT JAG HAR DIG


MINA NYA HÖGTALARE

Hittade knappt bilder, men sådär ser dom ut ialla fall ;) Är hur nöjd som helst! Kostade ju bara 400kr på Clas Ohlsson, så ja :)

SLALOM, SLALOM BABY

Imorgon blir det förmodligen slalom med Sara. Måste ju inviga årskortet nångång.. ;) Köpte förresten ny hjälm på annandagen, så nu slipper jag den fula rosa med blommor på!

#1 EN PRESENTATION OM MIG

Ja, vem är nu den tjejen som ligger bakom den här bloggen? Det kan jag ta och berätta för er. En tidig morgon, den 12 september 1996 klockan 04.23, föddes jag på Falu BB. Mina två första år bodde jag i Falun tillsammans med min mamma, pappa, halvbror, marsvinet Marwin och katterna Gosan och Dumdum men när det var dax för det tredje barnet i familjen, fanns det inte tillräckligt med plats i det radhus vi bodde i, så vi flyttade till en liten by cirkus 1 mil utanför Falun. Först bodde vi i en lägenhet i någon månad innan vi fick flytta in i huset vi köpt. Förresten hade vi sålt katterna också.
Bara någon dag efter vi flyttat hit kom en tjej från huset snett brevid och frågade om vi skulle leka. Nu är vi 14år, snart 15, och fortfarande super bra kompisar.
2002 köpte vi katten Tarzan, min lille katt som fortfarande finns hos oss. 2008 blev vi fodervärd åt Aragon, våran hund. 1 år efter vi fick hem honom, var vi så fäst vid honom och klarade inte av att lämna tillbaka han. Aragons ägare hade massa andra djur och sålde Aragon till oss :)

Jag har växt upp i en motocross tokig familj. När jag var liten tyckte jag det var piss tråkigt, ville inte alls följa med på träningar och tävlingar. Jag dansade disco och sjöng i kyrkokören i stället men jag hade alltid varit intresserad av hästar. Tjatade på mamma att jag ville börja på ridskola och på min födelsedag när jag fyllde 8 hade jag äntligen fått en plats där. Runt 10-12 års åldern började jag känna av en smärta i mina hälar och det visade sig att jag hade för korta hälsenor, så jag var tvungen att sluta på dansen och även innebandyn jag hade börjat med. Ridningen var bara bra för då sträckte jag ut hälarna. Jag sjöng i kören i flera år men var tvungen att sluta när ridlektionerna hamnade på tisdagar. Tyckte det var hemskt.. för det var så himla kul i kören. Fick ju vara med i "Jesus Christ Superstar" och allt. Nåväl, även i samma veva började jag följa med på crosstävlingarna och träningarna mer och mer. Fanns ju så himla söta killar där ;) Började få tjejkompisar som hade småbröder som körde osv så då var det extra kul att följa med. Nog började jag även bli intresserad att börja köra också, men skulle jag börja med cross var jag tvungen att sluta med hästarna så det fick vara. Men för snart 2 år sen började intresset för hästarna minska och jag tyckte inte det var lika roligt längre.. 1 år senare stod jag där med min alldeles egna cross, den 22 november närmare bestämt! Nej, jag slutade inte på ridskolan då. Övertalade mina föräldrar duvet ;)

Våren 2010 började jag på crossträningar, och fan vad roligt det var! Sen blev det sommarlov och även ledigt från träningarna. Då skulle jag bli skötare på en ponny, Mabel som jag berättat om förut. Men den 16 juli var det dax för henne att springa på de evigt gröna ängarna tillsammans med de andra änglahästarna. Jag var ledsen hela sommaren, och var inte ens i nåt stall förutom de sista veckorna på lovet då jag följde med Lina till hennes ponny.

I alla fall, så red jag klart höstterminen på ridskolan men sen var det nog, tyvärr. Nu ska jag bli medryttare på en ponny jag saknat hur mycket som helst! Han stod på ridskolan förut och ridlägret 2009 fick jag ha honom som min egna ponny i nästan 1 vecka. Ska även börja gymma med mamma och såklart satsa mer på crossen!

Min bästavän heter Sara. Sara Sonehag. Världens bästa tjej! Men har även 2 andra tjejer som står mig hur nära som helst, Emma Karlsson och Julia Larsson.
Har en pojkvän också, som varit min i snart 5 månader. Mick heter han :)
Nej, nu orkar jag inte skriva nåmer'. Har ni frågor om mig och mitt liv, kan ni ställa frågan i bloggsvar som finns i menyn högt upp. Hoppas ni fick reda på något i alla fall ;)

NYA TEMADAGAR

Bestämde mig för att göra nya temadagar, blev ju inte klar med det jag la upp för typ 1 månad sen. Här är det jag kommer berätta om:

TRÅKIGT

Hemma igen. Har ingenting att göra, hur tråkigt som helst! Funderar på om jag ska ta nya bilder eftersom jag inte har några på datorn, men jag pallar inte fixa mig ;) Vi får väl se vad jag hittar på..

MIN ROSA JACKA UTE PÅ VIFT

Vaknade av att min lillebror frågade om han fick låna min rosa jacka.. han sa att jag fick 20kr om han fick ha den.. haha söt lillebror man har ;) Ska ta och fixa lunch till mig och sen gå hem till Julia för att färga hennes hår. 
LATERO

DON'T FORGET IT!

Kom hem runt 18, men har inte pallat blogga förän nu ;) Ligger i sängen och tittar på TV. Vill hellre ligga brevid min pojke.. men men!

GLÖM INTE ATT ANMÄLA ER TILL VECKANS BLOGG!!!
http://feliciaisraelsson.blogg.se/2011/january/veckans-blogg.html

mot Bjursås

Håller på att klä på mig varma kläder, ska ju följa med kusinen till stallet för hon ska börja rida :) Jätte roligt ju!
Måste skynda för dom hämtar mig snart så.. skriver när jag kommer hem!

LUNCHDAX

Har inte sovit nånting' alls inatt.. Haft sånna jäkla magsmärtor så jag nästan kräkts av smärta, uuuehh :( Väckarklockan stod på 8.00 i morse, så då steg jag upp, tog en dusch och fixade mig. Runt 10 tog jag bussen till stan och vad jag gjorde där kan ni läsa i nåt inlägg under. Kom i alla fall hem typ nyss, och nu ska jag laga lite mat. Hörs snart då!

det skulle inte sitta fel nu.. lillebror och jag, Cypern 2010


FINALY

Puuuuh.. har suttit i typ 1-2 timmar och fixat söta Lines design också. Kan ju säga att jag inte tänker göra några designer på ett tag haha ;) Ska kika film nu tror jag, så vi hörs imorgon! Puss och godnatt!

kommer vara tomt utan dig inatt.. älskar dig killen

JULDAGEN 2010, KUSINER

Mosters gamla glasögon vet du. Har förresten dom svarta hemma hos mig nu, som jag använder när jag checkar TV för det är exakt den styrka jag ska ha, perfekt! Fick den där mössan av papi också, hihi favorit.

OBLIQUELY


NY DESIGN!

Hade ingenting att göra så jag fipplade ihop en ny design, mer i min färg haha.. ;) Inte riktigt klar än, men snart så. Tryck F5 om ni inte ser den nya.

VECKANS PLANER


VECKANS BLOGG

TÄVLINGEN AVSLUTAS OM 1 VECKA.

ooaaaaaaaaehhh


lovely

Wiho! Åkte nyss och köpte högtalare och bas till min dator ;) Mami och papi kommer snart och hämtar mig tror jag så jag skriver mer när jag har kommit hem och så vidare.. Hihi, pussis

SVAR TILL FANNY

fanny om liiiteeeee upppdaateriiinnggg:
hej, var du full på nyår? :)
kram, älskar din blogg!!
SV; haha, nej det var jag inte! Ingen av dom jag var med drack under nyår. Det enda vi tog med oss upp på berget var en flaska pomac :) Tusen tack!

råtta på en scooter

Sista inlägget för dagen skulle jag tro. Just nu ligger Mick brevid mig och spelar "rat on a scooter" på sin telefon, han började spela det igår men har redan slagit mina rekord.. ;) Själv kollar jag på "rallybrudar", för 2a gången.. Vi hörs imorgon, så godnatt töötisar' ;)

liiiteeeee upppdaateriiinnggg

Imorgon är det en såndär tråkig dag igen.. för då ska jag åka hem. Har verkligen haft toppen dagar tillsammans med älsklingspojken och andra trevliga människor. Idag åkte vi hem till Måns en stund, men sen åkte vi 3 hit. Grabbarna kollade på lite film medan jag låg och vilade. Skallebang duvet.. Måns åkte hem klockan 18 i alla fall.
Har precis bäddat sängen, och ska snart kolla på TV :)

en lista över 2010

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja, en hel del saker faktiskt. 
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej, inte vad jag kommer på.
4. Dog någon som stod dig nära? Ja. 
5. Vilka länder besökte du? Cypern.
6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011? Jodå, jag har saknat att jag inte träffat de närmaste vännerna i Valbo/Skutskär så himla mycket. Men nu ska det bli ändring på det! 
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 14 augusti, då det blev Mick och jag. Och den 16 juli, då Mabel avlivades.. & såklart DALACROSSEN i somras!
8. Vad var din största framgång 2010? Jag tycker att jag fått mycket bättre självförtroende, och vågar säga vad jag tycker, sen är det väl något mer också.
9. Största misstaget? Ingenting jag kommer på nu. 
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Nej, inte allvarligt i alla fall. 
11. Bästa köpet? Min telefon, hihi iphone 3gs och systemkameran, men den fick jag ju av mina föräldrar.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Haha, godis? Nej, men jag vet inte.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja, det är klart. 
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Alla Nomy låtar, Hey soul sister, Jay Smiths låtar osv.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Ledsnare faktiskt..
16. Vad önskar du att du gjort mer? Att jag inte tränat som jag velat, haha..
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Hmm.. att jag inte blivit så sur för småsaker jämt.
18. Hur tillbringar du julen? Som vanligt. Det var ju ett jämt år, så då firades julen hos oss. Moster, hennes man, deras 3 barn, min familj + storebrorsans lillebror, morfar, pappas tremänning som också är min kusins kille. Sen var det väl några mer också.
19. Blev du kär i år? Ja.
20. Favoritprogram på TV? Hmm.. har faktiskt inte kollat så himla mycket på TV så jag vet inte.
21. Bästa boken du läste i år? Haha, jag kommer inte ihåg vad boken heter!
22. Största musikaliska upptäckten? Jay Smith.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? kommer inte ihåg vad jag fick, haha!
25. Något du önskade dig men inte fick? kolla svaret ovanför.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Jag var först på gudstjänst med konfan, sen åkte jag hem och firade min födelsedag med släkt, familj och min pojkvän!
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Nej, det bästa var när jag fick min prins.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Jag har väl tänkt mer vad jag haft på mig, men ändå har det varit typ vardags stil. Bryr mig faktiskt inte så jäkla mycket om kläder osv.
29. Vad fick dig att må bra? Mick fick mig att inse vad kärlek verkligen är. Sara och jag kom så jäkla nära varandra, så vi är bästisar hihi.. Och så kom jag närmare Emma och Julia! Blev kompis med Loffe också!
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Haha ingen aning!
31. Vem saknade du? Många..
32. De bästa nya människorna du träffade? Kolla svaret på fråga 29 ;)

1 januari 2011

Fasiken vad bra gårdagens kväll blev! Det var hur mysigt som helst att stå uppe vid berget med de som var med, och så fick jag såklart min nyårs kyss av älskling ;) Vi kom hem runt halv ett inatt och då la vi oss och kollade på film. Egentligen skulle vi åkt hem till Dennis och badat tunna, men jag hade inga kläder med :(
Hoppas verkligen att ni fick ett bra slut på året, och en bra start på det nya!
Skriver mer snart, pussss

-


Bilden säger det mesta, vi ses nästa år! :D
PUSS

RSS 2.0