22.54

Kom alldeles nyss hem från en eftermiddag/kväll med Eva. Vi tog en vända på IKEA och Hööks innan vi åkte vidare till Läkerolen. Fick med mig ett par nya ridhandskar från Hööks, supersköna!
Har en lättare migrän just nu, så ska ta och sova. Godnatt!


2 TIMMAR PROMENAD

Gick upp kvart i nio för att gå en långpromenad med min kusin och våra dogs. Det blev en tur på cirkus 2 timmar, snacka om trött i benen jag är nu. Well, har tagit mig en dusch och ska börja fixa mig inför en eftermiddag/kväll med Sebbes mamma :-) Vi ska till Valbo och sedan till Läkerol Arena för att kika på Sebbes match. Hon fyller även år idag, så grattis till henne! Och grattis i efterskott till Sebbes bror som blev 18 år igår! Hörs sen.


ÄR DET REDAN VÅR?


HOPPLA

Pjuuh.. Då var man hemma igen, efter några dygn hos pojken min. Idag tog jag bussen till stallet, och sedan tillbringade jag 6 timmar bland hästarna, min kusin och andra vänner. Supermysigt! Åh, vad jag är glad att jag började på ridskola igen.. Klarar mig inte utan alla underbara människor och hästar.
Nåväl. Hoppningen gick superbra, och var skitroligt! Bästa Ringo. Stannade kvar efter min lektion och kikade på Annica som hoppade Jalle för första gången. Det gick bättre än vad jag trodde, duktiga killen!
Ska sova nu, för att gå upp tidigt och gå promenad med kusin och hennes hund. Godnaaaatt!


FRUKOST PÅ SÄNGEN

Hejhopp. Dagen började med att jag fick frukost på sängen av min käraste Sebastian, gullunge. Annars har det inte hänt mycket annat idag, handlat, ätit och så vidare. Nu sitter han och Max och spelar FIFA. Om en stund går min buss hem, så jag ska packa klart allting innan jag pyser vidare. Ikväll är det ridning, och det är hoppning som står på schemat! Åh, underbart! Älskar det.
Jaja. Vi hörs sen, puss.

Gammal bild.


HOCKEY IKVÄLL

Lyckats få igång telefonen igen, hoppas bara den håller sig såhär. Nåja. Väntar på att Sebbe och dom ska komma hem så vi kan dra och käka på Amore, sedan går vi vidare till Tegera för att kolla A-lagsmatchen :-) Blog U later, puss.


ARG

Sebbe, Tom och Jesper sitter och spelar TV spel medan jag ligger i sängen och är riktigt jävla sur på min telefon. Åh!! Den krånglar igen. Som tusan. Den bara stänger av sig och håller på, orkar inte.. Har inte min dator med mig heller så jag kan återställa den. Så jag antar att jag inte kan nås på min telefon förrän på onsdag eller någonting. Det enda dåliga med iPhone.


HOS SEBASTIAN

Ingen bloggning igår, och anledningen till det var att jag åkte till Sebastian. Första gången vi träffas på evigheter typ, haha. Men jaja. Igår kväll kollade vi på hockey, och sen myste vi ner oss i soffan med chokladpudding och kollade på film. Idag har vi inte gjort någonting. Eller jo, vi TVÄTTAR. Haha, typ första gången i våra liv. Men det går fint. Ska ta och fixa lunch nu. Hej.


FAVORITMAT

Familjen skjutsade Hampus till en kompis strax innan kl. 18, efter det åkte vi och köpte favoritmaten - kinamat! Mums. Kikade på Mello till och från, då jag fixade saker tills imorgon. En helt okej deltävling tyckte jag.
Ligger nu i soffan och kollar på Göteborg Horse Show med mamma. Men ska sova alldeles strax. Måste upp i tid imorgon! Puss hej.


I'M MY OWN WORST ENEMY


GÄSTBLOGGNING - IDA

Hej! Jag heter Ida och är 14 år, fyller 15 i höst.  På fritiden kör jag motocross, som jag började med under April 2011, umgås med kompisar, och lever livet som vilken tonåring som helst.
I min blogg skriver jag om motocross, min vardag och allt möjligt som hör till mig, och jag känner för att skriva. Jag fotar även ibland, och då dyker bilderna upp, jag fotar med min NikonD40, vilket funkar bra för mig..
Jaa, vad kan jag berätta mer? Gå gärna in och läs på min blogg istället, www.idaflinks.blogg.se
Kram, Ida!

1:A PLATS

Åkte hem med Johanna och Danne, var så kall och frös så orkade inte vara kvar. Kom nyss hem, efter att ha varit där sedan 7.40 imorse. Men det var en underbar dag, och lillebror vann!! :-D Får se när dom andra kommer hem.


22.21

Nej nu ska jag gå och lägga mig. Måste, om jag ska orka upp strax efter 6 imorgon bitti. Godnatt.

HEMLAGAD PIZZA, mysfredag

Mysfredag hemma med familjen, ja så är det. Jag fixade hemlagad pizza, mums. 

GÄSTBLOGGNING - VILMA

Hej ! Jag är en 12 årig tjej (13 i sommar). Älskar att röra på mig och stojja. På fritiden kör jag cross, umgås med mina kompisar och shoppar ! I min blogg bloggar jag om min vardag och min mamma som dog i cancer 2010. Vad kan jag säga mer?....jo jag älskar sommaren. Jag gillar att knäppa kort också, dock har jag ingen bra kamera. Men jag och min pappa ska åka och köpa en om nån vecka så då kommer jag knäppa jätte mycket kort ! Självklart knäpper jag kort nu också, eftersom att det är bland det bästa jag vet !
Om ni vill veta mer om mig så kolla in min blogg, vilmasahlin.devote.se  !
Många kramar från mig :)

SKOG CITY GRAND NATIONAL

Fy så skönt att det nu är ett lov framför sig. Alltså ingen skola på måndag, åh, underbart!
Åkte till pappas jobb när jag hade slutat och sen åkte vi och hämtade en fyrhjuling som vi ska ha imorgon. Då är det nämligen Skog City Grand National. Känns så himla bra att äntligen få vara bland motocrossfolket och alla hojarna. Hoppas ni kommer dit och kikar! :-)

INVÄNTAR EN HALV LEKTION

Ja, rubriken säger det mesta. En halv lektion kvar, sedan städning av skåpen och sen är det LOOOOOV!!! Så underbart jäkla skönt. Eller vad säger ni? Slänger upp bild på dagens. Bara en skön tunika och strumpbyxor.


HÄRLIGT VÄDER

Helt slut efter en dag i backen med världens bästa vän! Nu äter vi mellis och pratar blajjjja. Slänger in några bilder från idag.


DU ÄR DEN BÄSTA SOM FINNS


RACE

Hade inte en blekaste aning att min bild skulle vara med i typ Sveriges största motocrosstidning. Och så kommer man hem och ser det! :-D Rätt så fränt, ajamen. Och för er som vill se flera motocrossbilder som jag tagit så kan ni gå in HÄR. Dock inte uppdaterat på evigheter, men snart kör säsongen igång igen. Gilla även min Facebook sida, om ni har lust! :-)

BJUDEN PÅ MIDDAG

Hallihallå. Nu är allting inhandlat tills imorgon och vi ligger helt utslagna och pratar goja. Jag och Emmy alltså! Blir bjuden på middag här, så är kvar än. Myspys! Hon har precis lockat mitt hår, rätt så coolt tycker? Eller vad säger ni? Haha vi hörs sen.


3 PROV

Finally. Slut på denna skoldag! Den bestod mestadels av prov. Ja, hela 3 stycken! Dock var en utav dom muntligt i nationella svenska. Gick helt okej, ärligt talat. Men ja. Sitter och väntar på min bestiiiiis Emmy, sen far vi upp till Maxi och handlar gottigottgott tills imorgon.


.

Godmorgon. Väntar på att mamma ska bli klar så vi kan åka till skolan. Slutar halv fyra, efter det ska jag och mami handla tills imorgon! Då är det friluftssag. Jaja, slänger väl in bilder från idag.


FETTISDAGEN

Trött - ja! Åh, helt slut efter denna fettisdagen. Har faktiskt inte ätit semla, gjorde ju det igår, men jag är helt slut pågrund utav kvällens pass i ridhuset. Världens bästa häst skötte sig utmärkt och det gick hur bra som helst! Kan inte förstå vilket jobb vi har gjort. Är så himla glad ♥ Ska faktiskt ta och pallra mig upp till min säng. Ny dag imorgon. Vi hörs då, puss och kram. Natti.

SLÖ

Godmorgon. Är så jäkla slö, så jag orkar knappt göra mig klar. Drog på lite mascara och mjukiskläder. Åh, så skönt! Om en stund far jag till skolan, ikväll är det ridning så jag är upptagen och kan inte uppdatera bloggen. Men ja, vi hörs! Puss och hej.


NIGHTTT

Tryckt i mig min semla nu på kvällen. Egentligen är det ju fet tisdagen imorgon, men då hinner inte vi äta tillsammans, så vi passade på idag! Har precis tagit mig en dusch, men ska sussa nu. Hej och svejs, nightttt.


ALLTID ÄR DET NÅGONTING MAN VILL HA


Snäll dotter jag är, haha. Men nu ska jag kika på TV! Hejs.

SEMLOR

Åh, vet ni vad jag har gjort? Jag har gjort semlor! Haha, inte ett mästerverk direkt, men de duger. Är klar med religonen nu också, skönt. Ska ta och gå en långis med mysis (Aragon) innan mamma kommer hem och ska göra mat, och när jag är tillbaka blir det styrketräning and so on.

PLUGGKVÄLL ISTÄLLET

Stannar hemma istället. Måste göra klart religionen och massa annat, kom jag på. Får ta och träna hemma istället, har ju tur som kan göra det! :) Sedan tänkte jag rensa ur min garderob. Hade varit skitkul att vara med på fysträningen, men skolan måste väl gå först.. Eller? Dö.

I'M WALKING AWAY, TO FIND A BETTER PLACE.


FÖRSTA GÅNGEN

Satt och tittade på videor från första gången jag red Gayaal i ridhuset. Dock var det bara en snabbis, men ändå. Herregud, vilken skillnad det är nu! Åh. Ska försöka få med mig Annica till ridhuset så hon kan få filma oss, så ska ni få se vilken skillnad det är. Underbara häst. Vilket jobb vi har gjort! ♥

NU:

BESÖKSREKORD

Älskar måndagar. Slutar tidigt och hinner hem i tid för en gång skull! Jaja. Ska ta och slänga i mig någonting att äta och kanske plugga lite (?) innan jag drar in på fysträningen. Så brukar mina måndagar se ut. Skönt.
Haha, förresten så var det många som sa att jag var lik Molly idag igen! Till och med lärarna. Kul, haha :)
Och vet ni, jag hade besöksrekord på min blogg igår, helt underbart! Hoppas det fortsätter så!

LOCKIGT

Godmorgon. Körde på lockigt idag, för typ första gången. Helt okej, eller? Haha nej men sitter och väntar på att första lektionen ska börja. Slutar två, bloggar efter det!


MYSKVÄLL

Anledningen till att bloggen inte varit så aktiv idag är för att jag, som sagt, har kikat på playkanalerna. Haha, slö söndag. 14 avsnitt av "Elsas Värld" är nu sedda. Har lagat middag också, kycklingwook i kokosmjölk med äggnudlar. Mums! Åt nyss fruktsallad. Kul att veta va? Nej. Men nu ska jag gå upp till min säng. Puss och hej.

WHAT DIFFERENCE DOES IT MAKE..


HUR KAN DET HÄR KOMMA SIG?

Kikade precis in på statistiken och upptäckte det här:

Att man kan bli så glad för att statistiken höjs...

MYSSÖNDAG

Lite glad blir man ju när man ser att snön droppar ner från stuprännorna, eller vad säger ni? :) Nåja. Är hemma själv nu jag, men killarna i huset kommer väl hem alldeles strax. Ska ta och göra en smoothie och mysa ner mig framför några avsnitt från playkanalerna.


Todays mysfit.

OPLANERAT

Godmorgon gullisar. Pallrade mig upp från sängen strax efter nio, åt frukost med familjen och nu sitter jag här. Hoppade in i duschen men det var iskallt, så jag fick fylla på pellets och nu väntar jag på att det ska bli varmt. Vet då sjutton inte vad som händer idag.. Totaly oplanerad söndag. Men men. Vi får se, alltid hittar man på nåt! ;)

HMM..

Min favorit från kvällens deltävling är absolut Molly Sandén. Åh, vilken röst hon har! Haha, lite kul att det är jättemånga som sagt att vi är lika varandra. Eller jag kanske är lik henne? Hmm, vem vet ;)

Snygg är hon då i alla fall!

OINTRESSANT

Så. Då var jag hemma igen, och har precis ätit tacos med familjen. Nu inväntar vi Melodifestivalen, måste ju se även fast jag var där igår :) För övrigt så har det inte hänt något annat speciellt idag. Tråkig lördag, men ändå skönt att vara hemma någon gång. Dock saknar jag Sebastian, som är i Stockholm på dubbelmatcher i helgen. Hoppas det går bättre imorgon. Äh, nu bara babblar jag. Hej så länge.

QUESTION - SKA JAG?..

Efter många år som brunett vill jag nu bli ljushårig igen. Men frågan är ju bara om man vågar..? Och ska man bli verkligen blond, mörkblond, slingor, eller jätte ljustbrunt? Åh.


Klicka på bilderna för att få de större. Bilder på mig och min hårfärg genom åren......

STÄDAR..

Hampus och pappa kom nyss hem från Vintercupen, och jag hjälper mamma att städa. Om en stund åker hon och jag in till Falun för att storhandla mat. Länge sedan, haha. Ha en bra lördag, puss så länge.

GÄSTBLOGGNING - MONICA

Hei!
Jeg er en 22 år gammel jente fra Norge, nærmere bestemt en liten by kalt Alta.
På bloggen min skriver meg om mote,  sminke, mat og generelt om min hverdag.
Jeg er gift med en mann som er fisker, derfor navnet på bloggen; http://fiskerfrue.blogg.no.

SANNINGEN.

Jag kanske ler och är glad på utsidan. Men vet ni, egentligen skäms jag över mig själv. Jag är hela tiden rädd, rädd för att ni ska tycka att jag är ett mongo och konstig när jag kan gå/sitta helt normalt och plötsligt rycka till i hela kroppen. Ibland kan det till och med vara en sån kraft så jag ramlar. Det är jobbigt. Ni kanske skrattar åt det. Det gjorde jag också i början. Men nu.. Nu är det bara jobbigt och det blir värre, och värre.. Men ja. Nu behöver ni inte tycka att jag är ett mongo eller så, för jag kan inte styra mina "ryck". Och jag kan heller inte hjälpa att det är en typ av "epelepsi" som läkaren tror..

HAN KOMMER FÖRVÅNA ER

Då var man hemma efter en mor- och dotter kväll i Tegera Arena. God mat och trevligt sällskap. Riktigt skönt att sitta i logerna, så man slipper allt trängsel och så. Men ja. Bra låtar, tyckte jag. Och bara så ni vet, så va nästan Björn Ranelid bäst, och då är jag seriös ;-) Hann även med att träffa min gos, Sebastian. En snabbis bara. Men det var ju alltid nåt!
Ska sova nu. Ny dag imorgon. Godnatt!


MOT LEKSAND


MELODIFESTIVALEN IKVÄLL

Hallå på er. Sitter i skolan med mina klassisar, väntar på att NO:n ska börja. Efter idrotten blir det ilfart hem och sedan iväg till Leksand med mamma. Vi ska nämligen sitta i YA:s loge med matbuffé och allt och kolla på genrepet av Melodifestivalen! :) Kommer bli roligt som tusan, skulle jag tro!


HALVDÖ OCH SOPSLUT

Ursäkta mitt språk, men FYFAN vilken dryg träning det var idag!! Först lite MAQ, sedan flera småmatcher innebandy och så avslutade vi allt med staffetter.... Så ja, här ligger jag helt utpumpad, sopslut och halvdö i min säng efter 2 timmar med SMK Dala folket.
Har ställt klockan nu också. Sista skoldagen för denna vecka imorgon! Och vet ni? Imorgon ska jag och mamma ut på roligheter! Berättar mer imorgon eller nåt ;) Pusshej, godnatt!


FÖLJ JÄTTEGÄRNA:


GLAD TJEJ

Fick tillbaka kemi provet alldeles nyss, och jag blev seriöst överlycklig när jag fick se betyget! Trodde hela skiten skulle gå åt skogen, och så fick jag VG utan kompliteringar och allt! Whoop whoop!


Dagens.


5 TIMMARS STÄDNING

Vi blev inte klara med städningen förrän tio igår kväll, så jag sov kvar. Har gjort mig klar och fixat, ska alldeles strax gå ner till skolan för att käka frukost. Hur skönt som helst att det finns där, gratis dessutom haha ;) Well. Kanske drar ner på stan efter skolan, måste köpa en ny foundation.. Jaja, kbry va. Pusshäääj.

DET SKET SIG

Sminkvideon sket sig. Haha, får göra det en annan gång. Ska ta och pallra mig iväg till bussen om en stund för att sedan färdas till Falun. Ska tjäna pengar, för jag ska städa storebrors lägenhet. Sounds great! Pusshej.

Dagens face.

STUDIEDAG

Åh, så skönt med sovmorgon och studiedag! Eller vad säger ni? ;) Mindre skönt blev det nyss, då jag skulle byta örhänge och fick ett såntdär epelepsiryck så att jag råkade göra ett djupt jack i örat som inte vill sluta blöda.. Åh, klantarsel gånger tusen! Men vet ni vad? Jag ska försöka göra en sminkvideo idag, som ni tjatat om. Slänger upp den om den blir bra. Puss.


GLAD ALLA HJÄRTANS DAG..

Ridningen gick bra. Är skit trött, arg, sur, grinig och allt det där. Bäst att sova kanske? Ja. Men glad alla hjärtans dag, hoppas ni firade den tillsammans med pojk/flickvän, familj, vänner och att ni fick något fint och gulligt!! Imorgon får jag sova hur länge jag vill, studiedag. Lovely. Godnatt.


OFF TO THE STABLE

Väntar på storebror, sedan skjutsar han mig till stallet. Ikväll är det ridning som står på schemat, och jag håller tummarna för att det ska gå bra den här gången också!

Finaste Gayaal ♥

IT'S FINE. I'M USED TO IT..


Q/A - ALLA HJÄRTANS DAG PRESENT

Jättesöta! Men du, vad kan man köpa till sin pojkvän/flickvän i alla hjärtans dag present? Din blogg är grym!
- Först och främst vill jag bara säga att jag blir så himla glad när jag får höra sådant, om mig och Sebastian! Gullisar. Men nu till frågan - vad kan man köpa till sin pojk/flickvän i alla hjärtans dag present? Det behöver ju absolut inte vara något dyrt, men jag tycker i alla fall att det borde ha med "alla hjärtans dag" att göra, så varför inte en chokladask, rosor, doftljus,, något fint smycke, eller nåt i den stilen, kanske en tröja? Det är helt upp till en själv. Men kom ihåg att det inte behöver vara en sak, du kan ju även bjuda ut honom/henne på en romantisk middag (eller överaska med en hemmagjord), på bio eller nåt sånt.
Hoppas att mitt svar räcker, kram!


STOREBROR

Godmorgon. Sovit gott? Det har jag i alla fall. Dock var det inte lika skönt att vakna med träningsvärk i hela kroppen, men det är ju ett tecken på att gårdagens träning var till någon nytta! ;) Sitter hemma hos min storebror och väntar på att klockan ska bli typ 9.15 så jag kan pallra mig ner till skolan med Aragon. När vi är klara med promenaden går jag ner till farmor och farfar, får se om jag kan uppdatera då! Annars så får ni ha en underbar alla hjärtans dag, tillsammans med nära och kära! ♥ Kraaaaaaamisar.

BB

Nä. Nyduschad och redo inför några timmars sömn, så nu går jag och lägger mig. Imorgon är det BB- Brits Bragd skidor, fast jag ska gå en promenad istället och Aragon följer med! Och på kvällen är det ridning som står på schemat, så om jag inte bloggar imorgon vet ni varför.. Godnatt.



IMORGON ÄR DET ALLA ♥ - DAG, VARFÖR BARA VISA SÅ MYCKET KÄRLEK PÅ EN DAG, ISTÄLLET FÖR ATT GÖRA DET HELA TIDEN?


Q/A - VILKA JAG TRÄNAR MED, SMINKINLÄGG?

Vilka är det du tränar med? Å kan du göra ett inlägg med hur du sminkar dig?:)
- Jag tränar med SMK Dala Falun, alltså motocrossklubben. Klubben hyr en gymnastiksal, och där kör vi ett grymt fyspass och avslutar med lite innebandy. Riktigt roligt, men jobbigt. Allihop har nåt gemensamt, och så har vi alla växt upp med varandra. Superroligt! Åh, men absolut, det kan jag göra, när jag har tid! Kul att du vill se! Kram :-)


Q/A - VÅR RESA

Kollade igenom "ej godkända" kommentarer som jag inte sett förut, och såg att jag hade fått massor av frågor om hur jag och Sebastian träffades, så jag tar väl och berättar det. Kortfattat.
Jo, det började med BDB (BildDagBoken) för cirkus 4 år sedan. Vi blev vänner där, började prata, smsa, ringa, chatta och så vidare. Vi var barn, haha och var tillsammans 2 gånger. Dock var det oseriöst, då vi aldrig träffades. Men vi har alltid funnits vid varandras sidor sedan dess. Han har stått, och står, mig närmast.
Men ja. I november 2010 träffades vi för första gången, då jag var ner till min gamla skola och kollade på deras "låtprojekt". Nästa gång vi träffades var i maj 2011, och där började allting om på nytt och känslor och vänskap utvecklades till kärlek. Den 10e juni 2011 blev det vi, på riktigt.
Så på den vägen är det! :-) Har ni mer frågor? Ställ dom.

GÄSTBLOGGNING

Hejsan alla ! Jag heter Emmy och är 13 år. Jag driver en blogg som handlar i stortsätt om allting mellan himmel och jord, allting som kan hamna i mina tankar och även en massa tips om saker. Jag passion i livet är att rida och att fota. Jag rider två gånger i veckan och fotar nästan konstant. Så det kommer även upp bilder på min blogg. Jag tycker att ni ska fortsätta att följa Felicias blogg, den är ju superfin ? Det tycker jag iaf.
Har det bäst !
/ Emmy
www.olssonlaursen.blogg.se

SKOLA. MELLIS. TRÄNING.

Finally home. Även fast måndag är första dagen på veckan, så älskar jag den för att det är kort skoldag :) Ska käka lite mellis och fixa lite innan pappa kommer hem med pellets som ska in i källaren, sedan in på träning. Ja, så är det.

IN SCHOOL

Usch, måndag igen.. Det var knappt så jag orkade kliva upp ut sängen imorse, då klockan ringde 6. Men till slut var jag uppe, och nu sitter jag i skolan och väntar på att sista lektionen ska börja! Ikväll blir det fysträning med grabbarna, äntligen! Well, hör sen. Såhär snygg kände jag mig imorse:


SKRIDSKOR, SLALOM, SKOTER.

Hej på er. Nu är jag hemma igen! Det blev en lyckad helg, as usually when I'm with my boy ;-) Vi åkte både skridskor, slalom och skoter. Superkul! Men ja. Nu är jag hemma. Ska kika på TV nu, med familjen. Imorgon är det skola igen så det blir nog en tidig kväll.
Slänger in en bild från igår.

8

Idag har jag och Sebbe hållt ihop i 8 månader. De bästa i hela mitt liv. Älskade, älskade du!
Och vet ni vad? Jag får somna brevid honom ikväll, nästan första "månadsdagen" vi träffas, hehe. Men ja. Myspys. Åker dit om ett tag, ska bara packa och kolla så jag har med mig alla skidgrejer för vi ska nämligen till backen imorgon. Hua. Inte åkt på över 1 år! :) Men det ska nog bli kul. Om inte, så kommer dom ha roligt åt mig, haha.
Allt det där innebär att bloggen inte kommer vara aktiv under helgen, men jag är tillbaka så fort jag kan. Under tiden kan ni ju ställa frågor i FRÅGESTUNDEN!
Puss och kram, ha en bra helg! ♥

Dig älskar jag. Jag älskar dig, utav hela mitt hjärta ♥

GÄSTBLOGGA?

Vill du gästblogga här hos mig, och få nya läsare till din blogg? Då gör du såhär:
- skriv ett mejl till [email protected] där du presenterar dig själv (t.ex vad du bloggar om, vem du är osv.), samt bifoga en bild på dig själv, din header eller nåt i den stilen. Jag svarar på ditt mejl så fort jag sett det, och publicerar sedan det du skrivit här på min blogg. Alla som vill får den här chansen. Dock endast seriösa! 

Q/A

Du är så fiin! Älskar din header! Vad använder du för systemkamera?
- Tack tack! Blir så himla glad när ni skriver sånt! Jag använder en kamera som heter Nikon D3000. Dock har jag olika objektiv beroende på vad jag fotograferar. När det är motocross, hockey eller någonting annat rörligt har jag ett objektiv från Tamron, 70 - 300. Annars orginalet. Är det något mer ni undrar över? Ställ de frågorna.

ORKAR INTE

Fy sjutton vad trött jag är. Hade NP imorse vilket gick hyffsat, tror jag. Käkade lunch på Varpan, eftersom vi hade 2 timmars hål efter, vilket var skönt men slutade ändå 16. Blä. Och på allt det här så måste jag plugga som tusan nu. Har NO prov imorgon, och tyska glosor.. Missade träningen pågrund av allt det här också. Fan.

VÄLKOMMEN TILL VÄRLDEN MILTON!

Inatt föddes mitt första kusinbarn, som samtidigt är min fyrmänning. Åh, så himla roligt!
Lillkillen ska heta Milton och föddes runt 1. Stort grattis till Sofia och Axel! ♥

IT'S OKAY NOT TO BE OKAY


Klicka häääääär, puss

MÄSTERKATTEN

Tjoho. Vi körde drive-in på Donken innan bion började, hm.. Trodde att vi skulle kolla på "en gång i Phuket" men istället såg vi "Mästerkatten" i 3D. Faktiskt en rolig film! Men jag förstår mig inte på det där med 3D.. Egentligen är det ingen skillnad, så jag hade kunnat se den utan det. Jaja. Ska plugga nu. NO prov på fredag, usch. NP morgon bitti också, huuuuua! Well. Good night my lovely readers.

I HEART YOU


NELLIE

Hjälpte snyggNellie med hennes header igår. Passar på att länka henna hääääär, bara för att hon är grym.

BIO TONIGHT

Godmorgon. Har sovmogon idag, skönt! Slutar halv fyra och då måste jag skynda mig hem för att städa och fixa lite innan vi åker in till Falun och kikar på bio ikväll. Mamma och pappa kommer hem idag också förresten! Åh, äntligen!
Men vi hörs sen. Puss.

DONE

Sådär, ja. Då var mitt allra första NP gjort. Gick väl helt OK, tror jag :-) Väntar på att lillebror ska komma hem från affären med bröd, så jag kan käka lite innan jag åker till stallet för ett pass i ridhuset med Gayaal!

And this is me todaaaay bitch

TRÄNING PÅ G

Tar och byter om och hoppar upp på gåbandet en sväng och sedan lite styrka and so on!

Yesterday.

KAN INTE SLUTA SKRATTA..

Hittade den här videon som spelades in för flera, flera år sedan. Typ 2004 eller vad det var! Jag och min barndomskompis Angelica spelade in en nyhetssändning med hjälp av hennes pappa. Haha, åh, glömmer aldrig! ♥



Old times ♥ Min allra första bästa vän, 14 år sedan vi träffades första gången! Tiden går fort..


DU FÅR INTE RIVA MINA MURAR, SOM JAG OMSORGSFULLT HAR BYGGT - OM DU INTE SKYDDAR MINA DRÖMMAR, SÅ ATT JAG KAN SOMNA TRYGGT.


NATIONELLT PROV

Hallå. Hemma efter en kort skoldag. Älskar måndagar! 9-14 går vi, skönt.
Vad ska jag göra nu då? Jo, plugga. Plugga. Och plugga. . Har förresten mitt första Nationella prov imorgon, hua!

FRÅGESTUNDEN ÄR FORTFARANDE IGÅNG

Ja, frågestunden är fortfarande igång. Fråga på, om vad du vill, anonym eller ej, det spelar ingen roll. Tryck HÄR för att komma till inlägget. Puss på er.

NEW IN

Det här har fått följa med mig hem de senaste dagarna. Lite "bra att ha saker" ;-)

UMGÅTTS MED FARMOR

Farmor hämtade mig 10 imorse och då åkte vi till Borlänge för att kolla på hundutställning. Farmor letar hund, så vi kikade runt och frågade folk om olika raser. Efter det åkte vi till Kupolen för att luncha och springa runt i affärer. Hittade ingenting där. Men påvägen hem svängde vi in på Dollar Store, fick med mig lite smått och gott. Tack farmor! ♥
Har handlat med storebror och när vi kom hem gick vi ut på långpromenad med Aragon, Victor, Bea och Mira.

MOTOCROSS


BLOG YOU LATER

Godmorgon. Ännu en dag är påbörjad. Klev precis upp och har ätit frulle, nu ska jag göra mig klar för farmor hämtar mig om en stund. Vi ska, som sagt, på hundutställning idag :-) Så jag bloggar när jag kommer hem!

NY I LÄNKLISTAN


Snyggaste Celinne! 
http://hedpellascelinne.devote.se/

ÖVER 150 UNIKA!

Nä, nu ropar sängen på mig. Måste lägga mig i tid om jag ska orka gå upp tidigt imorgon. Klockan 10 hämtar världens bästa farmor mig och sedan far vi till Borlänge för att kolla på en hundutställning! Det ska bli roligt, har aldrig varit på någon sådan förut :-)
Förresten, det är riktigt roligt att ha över 150 unika besökare idag! Åh, love you readers!


NY DESIGN!

Fixade en ny header, hade tröttnat på den andra. Vad tycks? Är inte helt klar med designen ännu, men det kommer! Tryck F5 om du inte ser :-)

FRÅGESTUND!!!


FEJKA ALDRIG ETT LÉENDE. DET ÄR OKEJ ATT INTE VARA OKEJ.

Tävlingen blev inställd, så nu är storebror hemma igen. Lillebror sover borta, eftersom det förmodligen är tävling imorgon också, så då åker han med familjen Printz dit :-) Vet då sjutton vad som händer nu och resten av denna iskalla lördag. Tänkte träna lite senare i alla fall.

I KNOW THAT THIS MOMENT WILL BE OVER


DAGENS


BERNAMI'S ARAGON AMARO

Vackra vän. Min gos. Jag älskar dig.

STANNADE HEMMA

Good morning sunshines!
Blev väckt 6 imorse, dock bestämde jag mig för att inte följa med ner till Fragg så jag somnade om. Vaknade nyss. Kände att det var alldeles för kallt att vara ute en hel dag, då skulle jag bara fått infektion. Men jag tänker inte sitta inne hela dagen i alla fall, nej, varför inte gå ut och fotografera i det här fina vädret? :-)

2 veckor sedan.

THREE THRUTHS


MINUSGRADER

Tog mig en dusch. Skönt. Ska ta och lägga mig i sängen och läsa lite. Vi får se vad som händer imorgon. Antingen följer jag med ner till Fragg, eller så stannar jag hemma. Lillebror ska tävla. I minusgrader! Huuua! Mamma ringde från Gran Canaria nyss, och där hade dom 17+ just nu. Åh, vill också ha varmt!
Nåväl. Får nöja mig med att det är 3 månader kvar tills planet lyfter till Rhodos :-)
Godnatt kära ni.

Cypern 2010. Saknar.

MIDSOMMAR 2011


TOP MODEL SVERIGE

Det blev ingen bio. Får bli någon dag nästa vecka istället! Hampus ska förmodligen tävla imorgon, så han måste upp tidigt. Men ja. Tänker ta och fixa popcorn och mysa ner mig framför Top Model Sverige istället, missade det här om dagen. 

FOLLOW ME @ INSTAGRAM


LÅT HELA VÄRLDEN SE DITT VACKRA LÉENDE

Skin, skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra léende
Lys, lys som den stjärna du är.
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.

BLUE OR GREEN EYES


TODAY'S FACE


NEW IN


EN GÅNG I PHUKET

Hej hallå. Var som sagt hos Sebastian igår, därav ingen bloggning. Innan hans pappa plockade upp mig så tog jag en sväng på stan. Fick med mig 3 par trosor från Gina, läppglans, b.u.s och en söt blus från Åhléns för ynka 50kr! Visar den i nästa inlägg. Kom precis hem från skolan i alla fall. Väntar på att tiden ska gå lite fortare så att jag och mina bröder kan åka in till Falun igen, för vi ska nämligen gå på BIO och äta pizza. Myspys.

SIMPLY THE BEST

Skönt, då var träningen avklarad. Har tagit mig en dusch och gjort i ordning mat. Det blev färdig lasange, men med en hel skål grönsaker! Stänger av datorn nu, så uppdateringen är slut för idag.
Imorgon åker jag hem till Sebastian efter skolan. Miss him. Men vi hörs när jag är på G igen :-)
Godnatt readers!

You're simply the best

GÅ EFTER DINA EGNA TANKAR, INGEN ANNANS.

Det där med skitsnack, att folk snackar bakom ryggen är jag så himla trött på. Vafan. Gå inte och tro på vad folk säger om varandra, det kan för det mesta vara bullshit. Lär känna människor utifrån vad du själv tycker och känner. Det skulle bli så mycket bättre då. Punkt och slut.

SOCIALT

Hemma. Rätt så lugn dag. Slutade tidigare för att datorn krånglade åt oss som skulle redovisa. Skönt.
Det ser ut att bli en rolig vecka framför mig, alla tre sitter framför sina datorer i vardagsrummet och matrummet. Haha, socialt. Nej. Men jag ska nog ta och träna alldeles strax, sen får vi se vad som händer! :-)

i måndags

GRAN CANARIA

Då var mamma och pappa framme på Gran Canaria, och jag och mina bröder är kvar hemma i kylan. Hoppas de får en toppen vecka där nere, det är dom värda ♥ 


RSS 2.0