wiho

Såja. Då var vi äntligen i Sebbes lägenhet igen :) Innan det har vi varit på kalas hos Viktor, som fyller år på tisdag. Men ah.. ska kika på TV nu och så. Längtar tills imorgon!! Hihi, mer får ni läsa då, puss godnatt ;)


.

Det blev en jättetrevlig kväll vid dammen igår. Åt god mat och badade tunna :) Mådde pyton imorse... men nu mår jag mycket bättre. Åkte och kikde på lillebror som tävlade, duktig! Och när vi kom hem hade dom hämtat nya kattungen Skrållan, söööt. Hinner inte skriva mer nu, ska iväg till en sjö och bada osv nu, så pusssss.


HMM..

Hej på er! Jag och Sebbe har ingen aning om vad vi ska göra idag.. eller jo, ikväll vet vi, men på dagen då?? Får klura lite till :) Jo, ikväll ska vi till hans kusiner och grilla och bada tunna, trevlgt ;) Puss så lääänge ♥

min ögonsten.


HOS SEBASTIAN

Vilken dålig uppdatering det är här. Men jag kan tyvärr inte blogga mer än vad jag gör just nu, eftersom jag inte har tillgång till min dator (där jag har bilder, och så vidare). Men men.. det blir snart bättre!
Var på crusing i Falun igår kväll. Trevligt, ja! Idag har badat Aragon, lagat lunch... sen åkte vi hem till Sebbe igen :) Badat, åkt fram och tillbaka till Rättvik, kikat på motocross.. och så vidare. Nu ska vi äta nåt, och sen bara ta det lugnt :)


BÄSTA


min Sebastian. love you ♥


SEVÄRD UTAN 3D

Hmm.. hur ska jag börja mitt 1923:e inlägg? ;) Får bli det vanliga.. Hej däääär!
Var ju som sagt på bio igår kväll. Sista Harry Potter filmen, i 3D. För er som har tänkt att se den i 3D.. det är inte alls värt pengarna. Tror nästan den är ännu bättre utan :) Man satt och väntade på att nåt spännande skulle hända, men det slutade inte med det, så.. Nåväl. Ska inte avslöja något mer om filmen nu ;)
Idag åkte vi till deras brygga och låg där i några timmar. Sebbe och Jesper åkte vattenskidor och ring. Men nu är vi hemma igen, och alldeles strax kommer mamma eller pappa och hämtar mig och älskling.. då blir det crusing i Falun!
Vi sover nog hos mig inatt, haha.. första gången på 2 veckor som jag ska sova i min egna säng ;)


UPPDATERING

Godmorgon! Har nästan precis käkat frukost och grejat. Om en stund kommer mamma och hämtar mig, då ska jag hem och fixa lite. Sen in till Falun och kika bio med grabbarna :) Bloggar kanske när jag är hemma, puss så länge.


FULLPROPPAD DAG

Vaknade tjugo i tolv idag. Haha.. :) Gick upp, åt frukost, å fixade till Sebbe.. tidsfördrift kallas det. Sen gick vi ut och plockade hallon till tårtan. Mamma kom och hämtade mig, å då åkte vi å fixade presenter till älskling. Av mig fick han.... presentkort på bion', en parfym, en diskborste (rosa!! bara jag som kommer använda den ändå.. ;)) och ni vet sånnadär PEZ godisar? ;)
Kändes jätte konstigt att träffa mamma och pappa idag, har ju inte träffat dom sedan förra torsdagen?! Men men, kul var det!
Nu är jag hos Sebbe igen. Har firat hans födelsedag :D Och imorgon ska vi gå på bio, med Jonte, Jeppe, Viktor och Isak. Sista Harry Potter filmen i 3D!
Men nu ska jag kika min FB, puss och godnatt ♥


GODNATT

Nu ska Sebbe ha datorn och svara på massa gratulationer på FB.. ;) Sen ska vi sova, så vi hörs imorgon! Puss på er, och godnatt :)♥


GRATTIS ÄLSKLING ♥


när du fyllde 13 år.. det kommer jag ihåg som igår.
men det var för 3 år sedan.
idag fyller du 16, min fina kille ♥
GRATTIS på din födelsedag!
Jag älskar dig,
nu.. då & föralltid
min Sebastian Fakt ♥


ingen bloggfantasi

om 3 minuter... då fyller Sebbeeeee år ;)

.

Du var den jag litade på.
Den som alltid stod vid min sida.
Vem är du nu? Inte den du var förut i alla fall.
Du svek mig. Du sårade mig. Du krossade mig..


HEMMA

Gick upp halv åtta igår morse. Packade ihop allting, och sedan började vi våran färd hem. 10 timmar senare var vi hemma :) Käkade tacos och sen badade jag och Sebbe bubbelbadkar och bastade.
Idag har vi inte gjort så mycket, mer än att åkt till Slogskärre och kollat på lite cross, och han körde. Sen har vi bara tagit det lugnt.. sover kvar inatt också ;) För imorgon fyller älskling år! Pluttis ♥


DRAR NER TILL HAVET

Japp, du läste rätt! Sista dagen här på Öland, och solen skiner. Så nu drar vi ner till havet och steker ;)


UNDERBART

Hej mina söta läsare! Åh, vad bra jag har det, här nere på Öland! Livet leker och det känns underbart :)
Idag vaknade jag och Sebbe 11, sen tog vi våra strandgrejer och stack ner till havet i några timmar. Bada och solade. Nu på eftermiddagen hyrde vi en såndär' trampbil, och åkte runt med den tillsammans med Viktor och Jesper. (Och käkade mjukglass ;)) Nu är dom nere och badar, och jag passar på att blogga lite!

skitfula webcam bilder, men ah, dom får duga ;)


BÄTTRAT PÅ BRÄNNAN

Det har varit sjukt fint väder idag. Så vi har leget nere vid havet hela dagen. Superskönt! Nu ska vi gå bort till dom andra, och käka. Sen blir det en helkväll där som vanligt ;) Pusspuss
osminkad å trött tjej - hej!
vilken rand jag fick idag vaaa? ;)


SV; ANONYM

Anonym om hemma:

guud va fin blogg du har felicia! kolla gärna in på min om du har tid och lust då jag skriver om min vardag som mest kretsar kring hästar. ;)
kram!

SV; Tack! Men vem skriver? ;)


UPPDATERING

Godmiddag ;) Igår låg vi nere på stranden hela förmiddagen, hur skönt som helst. Efter det spelade vi tennis, sen sprang jag och Sebbe 1,5 km och efter det cyklade jag 3 km och han sprang.. Vilken semestar huuhh? ;)
Just nu regnar det, men vi ska åka iväg till Trollskogen och kolla nu, (och äta mjukglass i Byxelkrok / Sebbe). Får höras lite senare, puss!


ONE YEAR ..


1 år har gått, sedan jag gjorde det collaget. För det var för 1 år sedan Mabel fick tillbaka sina vingar.
16 juli 2010. Ett långsamt farväl.
Jag saknar dig prinsessan. Men jag vet att du har det bättre nu.
Vi ses snart ♥


SV; ARAGON

* om KOLLA HÄR::

hur länge har ni haft Aragon? :)
och vad är det som du gillar hos honom? :D
ni är söt tsm, du och din hund :)

SV; vi har haft Aragon sedan han var 5 år. Alltså lite mer än 3 år. Först hade vi honom på foder i 1 år, men när tiden var inne och vi skulle lämna tillbaka honom, så fick vi köpa honom. Ingen i familjen skulle klarat av att lämna tillbaka honom. Våran lilla prins.
Vad jag gillar hos Aragon? Det var en bra fråga.. det finns ingenting som jag ogillar med honom. Så jag gillar hela han. Jag älskar hans sätt att trösta mig när jag gråter Jag älskar att vara i hans närhet. Varje morgon när man kommer ner från övervåningen, så står han där och vifftar på sin svans och hoppar runt och är hur glad som helst. Det älskar jag. Och när man varit borta ett tag, och kommer hem, då springer han in och hämtar skor och slänger runt med, han blir hur glad som helst. Det älskar jag också.
Jag älskar honom. Vet inte vad jag skulle göra utan Aragon.


FRAMME

Hejdär! Igår morse började resan ner till Öland :) Åkte ända upp till Byxelkrok och övernattade där, vid havet. Idag åkte vi till Ölands norra udde, där Långe Erik står (en fyr, för er som inte fattar) och var upp i den. Men nu har vi äntligen checkat in på Böda camping! :) Hörs lite senare, puss.


SV; frågestunden


Anonym om KOLLA HÄR::

1.vill du tatuera dig?
2.om du fick pireca dig vart som helst, vart skulle de vara?
3.har du någon bild på ditt rum? :D
4.vad är din favorit outfit?
5.sminkar du dig jätte mycket?
6. lägger du ner mycke tid på ditt hår?
kraaaam på dej finaste ! :-)
SV; 1. Hmm, i framtiden kanske.
2. Naveln!
3. Ja, det har jag, klicka HÄR.
4. Öhm.. jeans och tjocktröja på vintern, short å nåt linne på sommaren :)
5. Nej, inte längre.
6. Ibland, beror på vad jag ska göra!
brunett bruuuno om KOLLA HÄR::
hur,många språk kan du. och varför kan du så många språk vaarför vaarför vaarför, vi ses
SV; svenska, engelska och tyska. Så som många andra, så läser jag det i skolan.
Anonym om KOLLA HÄR::
Hur träffades du och sebastian?
Hur gammal är han?
Hur gammal var du när du börja köra cross?
Hur lång tid tog det innan du började tävla inom crossen?
Vad har du för cross? 125 eller 85? :)
Hur långt vill du gå inom sporten?
Kör sebastian cross?
Vilken klubb kör du för?
vart bor du?
blev lite många frågor, haha.. :)
SV; 1. Allt detdär med Sebastian är en lång historia. Vi lärde känna varandra via Bilddagboken för lite mer än 4 år sedan, och sedan dess har vi alltid funnits vid varandras sida osv.
2. Han fyller 16år den 25 juli.
3. Jag har inte tävlat ännu, bara 1 KM tävling på klubben :)
4. Jag har en KTM 85cc från 2007.
5. Långt.
6. Ja, ibland.
7. SMK Dala Falun.8. Falun

ida om KOLLA HÄR::
kan du inte åka i årsunda någon gång? :)
SV; men visst kan jag göra det! :)
E om KOLLA HÄR::
Vad för smink brukar du använda? :)
SV; kan visa i ett inlägg lite längre fram i sommar!

MOTOCROSS TRÄNING PÅ G

Hej alla fina läsare!
Jag har packat och fixat, nästan allting, till Ölandsresan. Och nu på eftermiddagen kom Sebbe hit en sväng också. Spelade kubb och pratade, like usually ;) Nejdå.. men ah. Om någon timme åker jag, pappa och lillebror iväg och tränar motocross. Som jag längtat!
När jag kommit hem ska jag packa ner det sista, duscha och göra mig klar och sedan åka till Sebbe. Sover där inatt, för imorgon åker vi mot Öland. Ååh, livet är underbart ♥

sist jag körde. 6e juni....

HIHI

En fråga till.. och jag svarar på frågestunden ikväll!
http://feliciaisraelsson.blogg.se/2011/july/kolla-har.html

HMM..

Åh, gruvar mig inför morgondagen.. Då ska jag nämligen städa mitt rum ordentligt, och packa. Fast, det är det absolut värt! För på fredag börjar resan till Öland, med Sebbeälskling och hans familj. Som jag längtat! ♥

GRATULERAR!

Jag får passa på att gratulera min kusin som fick sitt körkort idag! :D

DU ÄR SOM LUFT. NÅGOT JAG INTE KAN LEVA UTAN.



GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN!!!

http://feliciaisraelsson.blogg.se/2011/july/kolla-har.html

hemma

Sådär. Hemma igen! Hade en jättemysig kväll igår. Jag och Sebbe åkte ut på sjön med hans kusin. Sen åkte vi hem och plockade blåbär. Hans mamma gjorde en blåbärspaj, sen kollade vi på TV och käkade pajen :) Idag vaknade jag tolv, haha.. drog på mig ridkläder och fixade Jalles grejer.. sen åkte jag och Sebbe upp till hagen och gjorde Jalle klar. Blev en skrittur på över 1h, supermysigt!
När vi kom hem åt vi mat och sen drog vi till Slogskärre och kikade på cross en stund.
Har klippt gräset nu på kvällen. Igen.. ;)
Nu blir det TV!

HEJDÅ

Det har blixtrat och åskat här under förmiddagen, så har inte haft tillgång till internet då.. men nu så! Eller ja.. dethär blir väl sista inlägget för idag, för om 20 minuter kommer Sebbes mamma och pappa och hämtar mig. Sover där inatt! Ska ut å fiska ikväll med hans kusin, och imorgon ska jag rida Jalle :D Kommer hem imorgon kväll. Puss!

oldie.

SV; RIDBILDER

Anonym (-) om HEMMA:
hej! jag är så grymt sugen på att se bilder på dig när du rider :)kan inte du lägga upp några ?
SV; Hej! Javisst kan jag göra det, dock är det jätte gamla bilder från när jag red på ridskola.. men klicka HÄR för att se inlägget med film och bilder när jag red Jalle första gången, + att det var första gången jag red på några månader :)


ridlägret 2008. första gången jag tävlade i hoppning, och det slutade på en delad 2a plats.

red för det mesta Mingla på ridlektiornena. Dock är bilderna från 2009..

hopptränade Lola, 2009.

jag och min favorit, 2009 ♥
Har som sagt inte många bilder kvar, men ska försöka fixa när jag rider och så vidare. Har du mer frågor, så ställ dom! :)

TIPS

Igår kväll satt jag och läste fina Malins blogg, och hittade ett klipp med en ur rolig kille vid namn William. Kunde inte sluta skratta.. så jag kollade vidare på de andra klippen. Fy vilken rolig kille! Natthumor på högsta nivå ;)
Klicka HÄR för att läsa killens blogg, kika på "videos".


början..

I DON'T WANNA LOSE YOUR LOVE


GLÖM INTE..

det HÄR.

MÄNNISKANS BÄSTA VÄN - min allra bästa vän


hos dig är jag stark. hos dig har jag allt. där vågar jag stanna kvar.
när jag tagit slut. när jag inte orkar mer.. när rädslan tar vid. ja, då vill jag vara i din närhet.
jag älskar att gråta mot dig, i din lena päls. jag älskar ditt sätt att trösta mig. du gör mig lycklig.
världens bästa. min bästavän.
jag älskar dig,
Bernami's Aragon Amaro


DET VAR DÅ DET


Helt sjukt, vad länge sedan jag träffade han. Måste varit i början av 7an, alltså snart 2 år sedan!?
innan det, för några år sedan, träffades vi nästan varje dag.. min storebrors bästa kompis, som nästan varit som min andra bror ♥

HEMMA

Fullproppad dag. Hoppade på samma buss som Sebbe, åkte till stan, fixa skor till honom.. och vet ni vem jag såg där??!?!? Jo, JOHN LINDBERG!!!! ♥ Det gjorde min dag :);)
Efter det tog vi bussen till Donken, käka glass och så, sen åkte vi hem till honom. Åkte upp till hästarna en sväng, åt mat osv.. sen åkte vi till hans morbro som fyller år idag.. Grattis igen! :)
Men nu är jag hemma. Och har precis klippt gräset.. duktig tjej!

BRB

Tänkte bara säga att jag blir mer aktiv här, när jag kommit hem ikväll. För nu ska jag nämligen in till Falun med Sebbe, å köpa skor med honom och så vidare.. Hej så länge!

TIDSFÖRDRIVT (tidsinställt)

Om just dig
Namn: Felicia Maria Israelsson
Född: 1996 09 12
Bor: Falun
Smeknamn: Fellan
Familj: Mamma, pappa, storebror, lillebror, katt och hund
Skola: Brits

Har du under denna månad:
Saknat någon: Ja
Ångrat något: Njae, tror jag inte
Ljugit: Nej
Svikit någon: Hoppas jag inte
Känt dig sämst: Ja
Gråtit: Ja
Skrattat: Åh, ja!
Varit sjuk: Njae
Varit utomlands: Nej
Pussat någon: Hihi, ja
Träffat någon som du chattat med på msn: Ja, världens bästa Carro och Adam! 

KÄNSLOR
Gråter du ofta: Ibland
Skrattar du ofta: Haha, ja?
Hur känner du dig just nu: Trött
Hur har du mått den senaste tiden: Bäst
Har du funderat på självmord: Nej

ÖVRIGT
Har du några hemligheter för dina föräldrar: Haha, klart jag har
Blir du lätt förälskad: Njae
Tror du på ett föralltid: Kanske
Är du förälskad just nu: Jarå
Om ja, vem: Sebastian ♥
Vilken sorts killar gillar du: omtänksamma, roliga, snygga, trevliga.. ja, vad vet jag?
Har du blivit sårad av kärleken: Mhmm
Har du blivit lycklig av kärleken: Men ja?
Ska en kille vara söt eller het : Både och
Ska en kille vara lång eller kort: Lång
Ska en kille vara blond eller brunett: It doesn't matter
Får du många killar: Haha, inte en aning

UTSEENDET PÅ DIG
Brunett eller blondin: Numera är jag brunett, men annars är jag faktiskt blondin
Ögon färg: Grön/grå
Långt eller kort hår: Långt, tror jag? Haha
Snygg eller ful: Bra fråga
Nöjd över dej och ditt utseende: Sometimes
Brukar folk säga att du är snygg,söt,vacker: Hihi, ja
Har någon sagt att du borde bli modell: Ja, faktiskt
Har du långa naglar: Nej, men vill ha..
Har du några piercingar? 5 i öronen
Sminkar du dig:  Ja
Om ja, varför? Är du inte vacker utan?: Ser kanske lite bättre ut med lite smink, aight?

KOLLA HÄR:

Nu var det faktiskt ett bra tag sedan jag hade en frågestund. Så det är väl dags.. eller vad säger ni? :)

fråga vad ni vill.

VART TOG SOMMARVÄDRET VÄGEN?


one month


det tog tammefan, hör och häpna, 4 år att bli din. men nu så.. nu är det vi ♥
jag älskar dig, Sebastian Fakt!

VAKNADE UPP, I ONSDAGS, OCH SÅG UT SÅHÄR..


myggbett på hela kinden.. aldrig varit med om liknande.. haha, tur att det är borta nu i alla fall :D

SKA DET BEHÖVA TA SÅDAN TID?!

Följde med mamma in till stan runt åtta. Skjutsade Jonte och lillebror hem till dom. Hämtade pappa. Åkte till MAX och käkade.. helt sjukt att man ska behöva vänta i över 30 minuter på sin mat!!? Kommer inte äta där på ett bra tag i alla fall!
Åkte och köpte lite lunch till imorgon åt mig, å så vidare.. hemma nu i alla fall.

P.S, kom ihåg att ni kan ställa frågor i menyn!! Svarar på alla :) + att ni kan följa mig via bloglovin' sötisar ♥

ÄNTLIGEN KLAR!

Då var man äntligen klar med bilderna från Dalacrossen! Satt hela kvällen igår, hela dagen idag + några timmar varje kväll under veckan. Men ah, nu är jag klar!
Lägger upp några bilder på mxphotographs, annars finns album på min facebook (Felicia Israelsson). 


morningggg

Godmorgon mina kära läsare! Helt sjukt, vad jag har sovit skönt inatt. Fast jag saknade dock att vakna till motocrossljudet.. Anyway. Idag ska bussen och husvagnen städas ur, så det ska jag hålla på med idag, tror jag?! ;) Ska bara göra klart bilderna.. bara Lima kvar nu! LATERO


EYE


TIDSINSTÄLLT


busunge. slutade med att han slickade på min efterlängtade glass..

GODNATT

Fy F-N vad skönt det var att tvätta sig vid ett riktigt handfat med rinnande vatten, gå på en riktig toalett, borsta tänderna framför en stor spegel.. och allt det där jag inte fått göra under denna vecka ;) Ska bli hur skönt som helst att få sova i min egna säng inatt också. Men tomt.. utan Sebbe :( Nåväl.
Tänkte stänga ner datorn för idag, och få lite sömn. Kaaaanske fixar nåt tidsinställt under natten, men vi får se. Puss, godnatt! ♥

HOLD YOUR HEAD UP HIGH..

.. and this pain will die.

SV; MOTORINTRESSERAD

Anonym om KÄRLEK:
Värst va du har blivit motor intresserad då :O
SV; haha, det där var faktiskt en rolig fråga.. du kan inte ha följt varken min blogg, eller mitt liv så länge. Jag är uppväxt med dethär. Motorlivet alltså.
Dock så har jag inte kört hela mitt liv, men min pappa har kört sedan han var 7 år och min lillebror sedan han var 5-6 år.. så ja, uppväxt är jag.
Men jag har också ett stort intresse för hästar, så det har jag hållt på med i nästan hela mitt liv. Men för snart 2 år sedan, så började jag köra motocross. Och jag älskar det!
Jag älskar dethär. Mitt liv och motocrossen!

KÄRLEK


jag och min vita pärla ♥

HEMMA

Ja, ni läste rubriken. Efter 8 dagar på resande fot, så har vi äntligen kommit hem. Ska bli skönt att få sova i min säng inatt :) Men kommer sakna crosslivet. För nu blir det inte några tävlingar på ett tag. Eller jo.. om 2 veckor, men då är jag på Öland så.. Nåväl. Har ju trots allt varit ute med crossfolk sedan förra fredagen så.. ;)
Ska fixa maaaassa bilder nu.. helt sjukt vad mycket jag knäppt.. men men, det är det jag vill hålla på med så. Hörs snart, puss.

hej snygg tjej.. haha, myggbett på heeela kinden.. varmt... men fyfan vad kul.

åh, älskade, underbara sommar!


BADHUS & GOKART

Godkväll! Haft en sjukt bra dag i Mora idag. Åkte å käkade lunch på Donken, sen åkte vi till badhuset och badade i flera timmar ;) När vi kom tillbaka till banan, så var det gokart som stod på tur. Fyf*n vad roligt!! Har åkt 4 gånger nu, haha.. Förbättrade mig med över 20 sekunder, från första gången, till sista. Hur najs? :D Haha.. nu ska jag fixa med bilder igen. Så vi hörs imorgon! Puss godnatt ♥

sååååå glad, fan va underbart livet är nu ♥

BABY, YOU'RE ALL THAT I WANT.


MORA

Åh, här fungerar internet asbra! Lovely :D
Ja, idag var det tävling nummer 2, i Älvdalen. Gick inte så bra för lillebror idag heller, men men.. Nu är det i alla fall vilodag imorgon, så då kan han vila ut ordentligt!
Var och badade i Siljan nyss, innan vi åkte till Mora (Vinäsbanan). Kallt, men hur skönt som helst! :) Sitter och fixar bilder nu, så vi hörs lite senare... puss!

NU SÅ!

Jag blir tokig!! Internet fungerade inte i Idre heller, och knappt här i Älvdalen...!? Åååh..
Därför det inte blivit någon bloggning.. förlåt! Men ah.. idag var det tävling i Idre, och det gick sådär för lillebror. Får hoppas det går bättre imorgon :D Grattis till Isak, som tog hem segern i 65 GH och grattis till Jonathan som tog hem segern i 85 GH!
Nåväl. Är i alla fall i Älvdalen nu, för första gången sedan "dödsnatten" inträffade för lite mer än 1 månad sedan.. Men men, vi har då sovit bra alla nätter hittills, och det är inte samma buss som förra gången så.. :)
Ska lägga upp lite bilder på min FB nu, från VMet och så vidare. Hej så länge!

hihi, plutt ♥

MOBILBLOGGAR

Internerat har inte fungerat nere i Uddevalla, så har inte kunnat blogga.. Men ah ;) Uddevalla var hur kul som helst, längtar redan till nästa år.
Vi övernattade på en camping i Värmland inatt, men nu är vi on the road again, påväg till Idre :) Mamma ska ha sin iPhone nu, så jag får blogga när vi är framme, om sisådär 4 timmar ;) pusssss

HEJDÅ, för en stund.

Godmorgon!
Har gått upp i tid, för en gång skull, för att packa klart och duscha och greja. Om någon timme kommer Sebbeälskling :) Och efter det åker vi mot Uddevalla! Tar datorn med mig, men i helgen kommer det inte vara såååå bra bloggning. Förmodligen mer under nästa vecka. Ja.. nu börjar det äventyr, jag väntat på sedan förra året! ;) Ha det bra, så hörs vi, puss!


RSS 2.0