FUNKTIONÄR

Gick upp tidigt idag för att tillbringa hela dagen på ridklubben. Det var KM dressyr idag, imorgon är det hoppning. Har jobbat som funktionär och haft det superbra! Om en liten stund ska vi hämta min kusin. Hon ska vara här ikväll, och sova kvar. Kul att få tid tillsammans!!


JAG ÄLSKAR DIG. JAG ÄLSKAR DIG SÅ OÄNDLIGT MYCKET.


FINALLY FRIDAY

Hej gofisar! Min dag har bestått utav orientering. I alla fall 2-3 timmar av min dag. Det gick faktiskt jättebra, ända tills jag klev ner i ett lerhål, så jag fick lera och vatten i hela skon och på halva benet. Bra Felicia! Åkte till Falun direkt efter att vi kommit tillbaka från berget. Då lunchade jag med mamma på Victuscella. Gott, men maten var typ kall?! Nåväl. Har bara gått omkring hemma hela eftermiddagen. Blir så slut i hela kroppen när jag går upp 5.20 varje dag, men tur vi inte har några långa dagar! ;) Lagade middag nu på kvällen. Färska hamburgare med hemgjorda pommes. Gott, gotti, gott, gott! 

Tog en promenad med min allra bästa vän också.

VILL ÅKA IVÄG IGEN

Sitter och tittar på massa bilder från utomlandsresor. Kan ju säga att jag verkligen vill åka till värmen igen, och bara koppla av och ta det lugnt. Blir brun och fin. Önskar inget hellre just nu.
Rhodos 2012


MYSKVÄLL

Kan äntligen blogga från min iPhone igen. Åh! Har bara slöat hela eftermiddagen. Åt middag och sen gick jag upp till mitt rum. Myste ner mig i sängen med levande ljus och tittade på TV. Kockarnas kamp, och nu Hela Sverige Bakar! Älskar matlagningsprogram. Har pratat med min käraste storebror en stund nu också. MÅSTE ÅKA TILL IRLAND SNART!!! Ja. Det var allt för mig idag. Godnatt!


THURSDAY

Slutade tidigt idag, as usually on thursday. Direkt efter sista lektionen åkte jag till pappas jobb för att städa en bil som pappa köpte igår. Ska nämligen övningsköra i den också, haha! Kom alldeles nyss hem. Myst ner mig i soffan och tittar på TV. Fryser och är jättetrött. Inte bra.
Ridningen gick i alla fall toppen igår! Gayaal var lydig och skötte sig suveränt, och han fick ha nya pyjamasen på sig inatt. Köpte det gröna fleecetäcket på Hööks när jag och mamma var där förut. Satt som en smäck!

FINASTE KILLEN ♥

STALLET

Känner mig verkligen sjukt seg. Men jag måste pallra mig iväg till stallet så fort pappa är hemma igen. Förhoppningsvis får hästarna mig på bättre humör igen. Och det kommer ju verkligen kattungarna att få mig! De har blivit så himla stora nu. De har börjat krypa runt och busar. Snuttisarna!


Bilderna är från förra helgen. Då var dom 2-3 veckor!

NOTHING ELSE MATTER


HEMMA IGEN

Hej alla ni underbara läsare som fortfarande är kvar trots att jag inte har uppdaterat någonting de senaste dagarna, men Blogg.se's app fungerar fortfarande inte för mig.. Så det är anledningen till att det inte har uppdaterats någonting. Var hos Sebastian i lördags, och sen har jag varit i skolan. Sov även hos Sebbe i måndags :) 
Igår åkte jag och Maria till Rita för att rida. Jossan följde också med, så vi var tre stycken på tre ponnier. Det blev en tur på nästan 2 timmar. Så underbart! ♥ 
Fick sluta lite tidigare idag, så är hemma nu. Men om ett tag ska jag iväg till stallet för att rida lektion på världens bästa Gayaal. Hoppas det går bättre än förra veckan bara.

ON MY WAY

Nu ska jag iväg igen. Till Sebastian och hans familj. Kommer hem imorgon, kanske hinner uppdatera då.

MITT RUM ÄR KLART

Ja, nu är det så gott som klart. Ska bara fixa en gavel till sängen och ta ut soffan, och fixa lite smågrejer till hyllan och fotografier till ramarna. Men annars är det färdigt, och jag är grymt nöjd! Tänkte visa lite "före och efter" bilder. Och anledningen till att vi gjorde om lite, var för att jag fick en större säng osv.
FÖRE:
EFTER:


GÅRDAGEN

Blir så himla less på Blogg.se's iPhone app, det går ju liksom inte att göra inlägg.. Åh, hoppas de fixar det snart! Därför har jag inte kunnat uppdatera någonting. Sorry. Men gårdagen var fullspäckad. Först skola, sen åkte jag och Maria till Rita för att rida en sväng. Eller ja, hon skulle göra det, men sen behövde Ritas shettis motioneras så jag fick äran att ta honom på en tur. Det var helt underbart att få rida en så liten häst igen, väcktes många minnen. Måste dock ha sett idiotiskt roligt ut ;) Och efter det åkte vi till Sofia eftesom hon fyllde år! Grattis igen, i efterskott kusinvitamin :) 

TORSDAG 20 SEPTEMBER

Hej gofisar! Idag var det en såndär kort dag igen. Tre lektioner, slutade 12.30 vilket är så himla underbart! Kom dock hem en timme senare, då jag har en bit att åka och det tar tid med alla bussar och så vidare. Har druckit en god smoothie och nu väntar jag på att min kusin ska ringa. Vi ska nog ut och fotografera, nu när vädret är på topp för en gång skull. Ska fixa lite på mitt rum innan det.

Det var jättekallt hemma hos oss imorse, endast 1 grad!? Och dimman låg som ett täcke över oss. 
Lite bilder på dagens också. Haha.

A PROMISE MEANS EVERYTHING, BUT WHEN IT IS BROKEN, "SORRY" MEANS NOTHING.


KVÄLLENS PLAN

Nu är jag hemma igen! Åkte till Sebastian igår igen, och vi tittade på A-lagsmatchen mellan Leksand och Tingsryd. Vinst för hemmalaget, tjoho. Idag har vi haft tre lektioner (som vanligt på onsdagarna, skönt att sluta fem i ett), matematik, hygienkunskap och engelska. Om en stund kommer Maria och hämtar upp mig och så åker vi till stallet. Dressyr ikväll. Får se hur det går, men jag är taggad! Känns så himla bra och roligt nu när jag vet ytterligare lite till hur Jalle fungerar. Så ja, det kommer bli en toppenkväll tillsammans med vänner och hästar.



THEY'RE MINE

Tog bussen in till stan runt halv ett. Köpte dom där ursnygga skorna från Åhléns, och ett svart linne från Gina. Nu är jag 499 spänn fattigare, men det är dom värda! Så sköna, stilrena och snygga. Precis vad jag letat efter! När jag kom hem åt jag lunch, Thaikub som man kan köpa på mataffärer. Supergott och enkelt! Thaimat man värmer i mikron bara. Ska ta och packa lite grejer nu, för jag ska åka till Sebastian snart. Vi hörs.







LEDIG

Godmorgon! Idag är jag ledig, då vi har studiedag. Har ätit en frukost i det HÄR stuket, titta på "Våra bästa år" och bara tagit det lugnt och myst i min onepiece (älskar verkligen att bara gå omkring i den). Ska ta och fixa lite på mitt rum och göra mig klar. Sedan plugga lite engelska och svenska, kanske matte också. 

Myst lite med min älskling på morgonkvisten också. 



ME WANT



Sprang in på Åhléns här om dagen, och såg dessa skor. Man liksom ba: GE MIG! Ska nog faktiskt punga ut 500 spänn och ta med mig dom hem. De är ju så snygga! 

MIN HELG

Go'kväll på er allesammans! Jag har haft en superhelg hos Sebastians familj. Han var kvar i Leksand igår, så jag var ensam med hans familj hela kvällen och sov kvar där. Men det var trevligt och mysigt ändå! Tur man trivs och att dom är toppen ♥ Idag åkte jag och Eva till Leksand för att se seriepremiären för Sebbe. Leksand - Mora, och LIF vann med 7 - 3! Superbra! 
Åkte hem när vi kom tillbaka, åt middag med familjen och sedan åkte vi till Falun för att handla och äta glass. Myssöndag. Ska ta och tvätta mig och krypa ner i min onepiece, sedan blir det film med familjen. Cozytime!

LÖRDAG

Godmorgon! Sebbe gick upp för 3 timmar sedan och är på träning i Leksand. Jag gick upp för 1 timme sen, och har precis ätit frukost. Är hemma här själv, och får se om jag stannar kvar över natten igen. Sebbe skulle tydligen vara i Leksand ikväll, så vi får se hur jag gör helt enkelt.


VET NI VAD

Vet ni. Bloggen kommer vara urusel i helgen (om jag inte hinner fixa några tidsinställda inlägg), för om ett tag åker jag till Sebastian igen. Bara så ni vet liksom. Måste ju vara med honom så mycket det bara går nu, för på söndag drar säsongen igång igen och han har ännu mer matcher och grejer. Men nåt inlägg kommer kanske upp, vem vet! Håll ut mina käraste läsare! 




FÖDELSEDAGSTÅRTA

Jag fyllde faktiskt år i onsdags, och igår kväll hade vi kalas för mig. Gjorde en tårta och fixade lite annat gott, men slänger upp bilder på en tårta jag aldrig har gjort förut. Den innehöll nutella och marsansås. Enkelt, men gott!
Fick superfina presenter av mina nära och kära, som till exempel: receptböcker, påslakan, pengar, presentkort och så vidare. Och så fick jag även en onepiece (knallrosa!!! min favoritfärg) utav Sebastian. Han vet vad jag vill ha! ;)
Men tack alla ni som grattade mig. Ni är guldvärda! ♥







SWEET SIXTEEN


TISDAG

Hallå där! Är helt slut i kroppen efter att ha stått i caféterian två dagar i rad. Man är ju liksom inte så van vid att gå runt och stå hela dagarna, men kul är det! Åkte hem till Sebbe efter skolan, lite halvlång resa hit, men det gick. Han är på träning och jag har jobbat lite matte (måste ju fortfarande göra alla skolarbeten fastän jag står i caféterian hela veckan). När han kommer hem ska vi till Amore och käka pizza. Jag fyller ju år imorgon!! Wiho!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/851843/images/2012/pic_504f68dee087c33c140ba5ca.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/851843/images/2012/pic_504f68dee087c33c140ba5ca.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/851843/images/2012/pic_504f68e39606ee5e4f1dc2f1.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/851843/images/2012/pic_504f68e39606ee5e4f1dc2f1.jpg" class="image">


VÄRLDENS SÖTASTE


Hittade en ur söt bild på Sebastian, här var han inte gammal. Haha!
Tack för att du har varit min i hela 15 månader idag,
du är allt jag någonsin önskat. Jag älskar dig, oändligt mycket älskling ♥

SMYGTITT

Ska hjälpa mamma med maten nu, och sedan fixa lite på med mitt rum. Har fått hem sängdrapperiet nu, så ska fixa det och lite mer. Men ni kan få en liten smygtitt på hur det ser ut just nu :)





Q/A - HUR JAG APPLICERAR MIN FOUNDATION

Q - Hej, hur sminkar du på foundation(om du använder det?), med hjälp av borste eller med fingrarna? Har hört från vissa att det är bättre att ta med fingrarna än med borste för där samlas det bakterier. Kram

- Hej Rebecca! Jag brukar använda mig utav en borste, oftast, men jag har faktiskt använt mig utav fingrarna den senaste tiden då jag inte har haft tid att köpa en ny foundationborste. Alltså, visst samlas det en sjujäklans massa bakterier i en borste, men om man är noggrann och gör rent den så är det ingen större fara. Om man använder fingrarna, så se till att tvätta händerna ordentligt efteråt så att man inte smetar och kletar foundation överallt! :)

Slänger upp en film om hur jag gör rent mina sminkborstar! 

DEN DÄR JOBBIGA DELEN

I fredags sa jag hejdå till min storebror. Det var ett fruktansvärt jobbigt att säga hejdå, vi båda stod och grät och kramades. Och varför det? Jo, för att det var sista gången vi träffades på ett tag eftersom han flyttade till Irland igår.
Det känns så tråkigt att inte kunna vara lika nära längre. Kommer liksom inte träffa honom lika ofta. Men vi ska hälsa på honom när vi kan, och han kommer hem till Sverige och hälsar på när han är ledig och har tid. Han har nämligen fått jobb på Irland och ska bo där i minst 21 månader.
Jag vet att han kommer ha det bra där, och att det är något han har velat jättelänge. Men jag saknar honom så himla mycket! Nu har jag någonting att längta efter i alla fall. Världens bästa storebror ♥




MÅNDAG

Åh, förlåt för dålig uppdatering. Igen. Men jag har verkligen lagt bloggen åt sidan över helgen. Det behövdes, då det har varit lite jobbigt. Berättar mer om det lite senare. Förutom den grejen har det varit en bra helg. Spenderade den tillsammans med Sebastian och hans familj i Bjurs. Plockade lingon i lördags med Eva, och på kvällen tog vi med hästarna upp till ridhuset en sväng. Sebbe agerade ridlärare för mig, haha. 
Igår hade han träningsmatch och spelade med J20 mot Västerås, det blev en förlust.
Nåväl. Ska inte skriva ett megalångt inlägg, men idag var det skola igen och det började med att jag och Jennifer stod i caféterian och ska göra det hela veckan. Rätt kul faktiskt!

BLIR TOKIG!!! Nu funkar det inte att ladda upp mer bilder i inlägget..?! 

LITE BILDER GENOM VECKAN

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/851843/images/2012/pic_50499243ddf2b37b8b000195.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/851843/images/2012/pic_5049924ae087c31a4ab9bc4b.jpg" class="image">


INTE VARIT HEMMA

Hej på er! Hemskt ledsen för usel uppdatering, men jag har varit hos Sebastian nästan hela veckan, och hans dator är trasig så har bara inte kunnat blogga. Var hem en sväng i onsdags, för att rida Jalle och ha teori på klubben. Gick super och var hur kul som helst! Men igår åkte jag till Sebbe igen, han hade match mot Huddinge så kollade på den innan jag gick hem till lägenheten och sov. Han kom runt kvart över tio. Nåväl. Sitter i skolan nu, börjar 8.30 och har matematik! Men jag är liksom klar med allt för den här veckan, så vet inte vad jag ska göra. See you later!!


HOS SEBASTIAN

Det var en superbra och rolig dag i köket. Jag och Jennifer bakade cirkus 300 kakor, och förberedde inför korvgrytan till buffén imorgon. Tog bussen till Leksand direkt efter skolan, och nu sitter jag hemma i Sebbes lägenhet. Medan han har varit på träning, så har jag städar hans lägenhet. Gulle mig. Haha! Nej, men väntar på att han ska komma hem och sen sova ganska så snart. Vi hörs!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/851843/images/2012/pic_5044f4919606ee6f250021cf.jpg" class="image">


DEJT MED KUDDEN

Blev en sväng till Borlänge för att hämta lillebror och sedan hälsade vi på farmor och farfar en stund. Har duschat och gjort mig klar inför natten. Min katt somnade i mitt knä, på rygg, haha gullisen! Men ska i alla fall sova nu. Är inte alls avis på Sebbe som är på väg hem från Timrå just nu, efter att ha spelar match. Han är väl hemma runt 1 inatt eller nåt, haha. Plutten då..
Jaja, godnatt!


BISKVIER

Jag har spenderat dagen i köket och bakat lite biskvier, för första gången i hela mitt liv. Det var lite svårt, men ju mer man övar desto bättre går det! Råkade dock köpa för lite mandelmassa, så det blev som kakbottnar istället, men det gick bra det med. Receptet hittar du HÄR







Q/A - HUR ÄR DET EGENTLIGEN ATT HA EN HOCKEYSPELARE TILL POJKVÄN

Q - Hur är det egentligen att ha en hockeyspelare till pojkvän? Ni bor väl en bit ifrån varandra också? Träffar du hans föräldrar oftare än Sebastian själv? Har liksom fått den känslan i inläggen du skriver. Bra blogg!
- Hur det är att ha en hockeyspelare till pojkvän? Tja, det är väl ingen större skillnad mer än att vi inte träffas lika ofta som kanske många andra gör då han har träningar varje dag och matcher på helgerna, och ja, vi bor cirkus 3 mil från varandra, så det är ju inte så att man åker dit varenda dag. Men det blir mycket lättare nu, då jag har börjat gymnasiet i Borlänge, så det går direktbussar mellan Borlänge och Leksand vilket gör att jag kan vara hos honom mer i veckorna. Haha, ja, det är faktiskt sant. Jag träffar hans familj mer än honom själv, men jag trivs hur bra som helst i deras närhet. Det är som min andra familj, och deras hem är som mitt andra hem, och jag är trygg och mår bra med dom. Jag kan prata med dom om allt mellan himmel och jord, och det känns så himla bra. Men visst hade jag inte tackat nej till att träffa Sebastian lika mycket, men det är som det är, och varken jag eller han ser några som helst hinder för vårat förhållande. Vi har liksom varit tillsammans i över 1 år, vi vet hur det är och hur det kommer att vara framöver. Det gör ingenting att han bor en bit ifrån, eller att han spelar hockey, för jag älskar honom lika mycket ändå. Jag älskar honom oändligt mycket! Vår kärlek kan ingen förstöra, ingenting kan få mig att sluta tycka om och bry mig om honom. Han är min bästa vän, min själsfrände och pojkvän. Han vet allt om mig, och jag har aldrig någonsin träffat en person som han. Han förstår mig bättre än vad någon annan gör, och det känns så sjukt bra. Med honom vid min sida, är jag den lyckligaste i hela världen. Så är det bara! ♥

Blir så glad när ni säger att jag har en bra blogg, trots att jag kan vara den mest ouppdaterade människan i hela bloggvärlden ibland. Ni är guldvärda mina läsare. Och är det något mer ni undrar över, om mig, Sebastian eller något annat, var inte blyga och ställ frågor! 







5 FRÅN IGÅR: LEKSAND - MÖLNDAL







2 SEPTEMBER - GODMORGON!

Vaknade upp och hade ingen röst, men den är nästan helt tillbaka nu som tur är! Får panik när jag inte kan prata. Men har precis ätit en dunderfrukost med mamma, och nu ska jag fortsätta redigera bilder från gårdagens hockeymatch. Det blev liksom 345 bilder.. Men fan, vad roligt det var att fota hockey igen! :)



1 SEPTEMBER - 11.36

Har varit ganska så sjuk, där av ingen uppdatering på någon dag. Somnade halv åtta i torsdags kväll, sov som en stock hela natten! Var febrig och förkyld, men sömnen hjälpte verkligen så jag var piggare igår. Idag är det ännu bättre, så det känns snart som om det här släpper. Så skönt! Har ätit en dunderfrukost och klätt på mig, ska göra mig klar och lite senare följer jag med svärmor till Leksand för att titta på hockey. Sebbe ska spela idag igen.

Har inga nya bilder. LOVAR att jag ska fixa, och börja om på nytt med den här bloggen inom kort! 


RSS 2.0