MOT FRISSAN

Sitter och väntar på bussen till Falun eftersom jag ska göra en håruppsättning hos frissan. Det tog 2,5 timme att cykla! Rekord typ, haha.
Men jag kanske uppdaterar senare om jag hinner, annars får ni ha en bra kväll!


3 MIL LÅNG CYKELTUR

Hej och godmorgon! Idag är det Britsbragd så vi ska cykla 3 mil. Har redan cyklat halva, så ska cykla hem nu! Vi hörs sen.


NEWIE

Eftersom de skor jag skulle köpa inte fanns kvar, så fick jag lov att hitta några andra snabbt och smidigt som passade till min korallröda klänning. Sprang in hastigt på Åhlens och fick med mig ett par svarta. Hade tappat hoppet en stund där! Men tur vi hittade dom.
Nu ska jag fixa naglar och allt det där. Smakprov på klänningen får ni här.


DRIVE IN

Har köpt det sista inför balen och nu kör vi Drive in på Donken!


FIX INFÖR MORGONDAGEN

Nu är jag på väg till skolan, slutar tidigare idag och efter det åker jag och mamma till Kupolen i Borlänge för att fixa det sista inför morgondagens bal/vårfest!
Testade att sminka mig inför imorgon, ni ser på bilden. Vad säger ni?


KVÄLLSMELLIS

Gayaal var ovanligt lugn och fin idag. Jag red utan snodd och det gick bättre än jag väntat mig! Otroligt att han inte bockade en enda gång, haha.
Duschade och åt kvällsmellis när jag kom hem. Så gott! Iste med smak av persika och yoghurt med fryst hallon och mango och müsli med russin och massa annat gott!
Nu ska jag sova. Natti.


STALLET

Sitter på bussen hem nu efter en helt okej dag i skolan. Ska hem och äta någonting, sen iväg till stallet och rida lektion med bästa Gayaal!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/851843/images/2012/pic_204543599.jpg" class="image">


WHO KNOWS

Nu har jag och mamma plockat undan och städat huset, eftersom det kommer en fönsterputsare hit imorgon! Har hunnit prata med Sebastian och bäddat rent sängen också.
Ska försöka sova nu. Vem vet när vi hörs igen, godnatt!


NYTT

Gjorde snabbt en ny header till bloggen. Vad tycks? 

Klicka för att få bilden större..

RHODOS 2012


Saknar verkligen super duper mycket, och jag är inte alls avis på min pappa som åker till Mallorca imorgon..

FREDAGS

En riktigt depp dag. Inte bra alls. Men det är bara att bita ihop och gå vidare.
Åkte till stan med Sara efter skolan, kollade på skor till vårfesten. Ska köpa dom på onsdag! Var hem till Corinne nyss och kollade om hon hade några jag kunde låna, men nej, tyvärr var det fel storlek, annars hade de varit perfekta!
Tänkte lägga upp lite bilder från Rhodos snart, håll utkik!

Tre bilder från fredagen.

TÄVLAR


SKOLA

Åkte till skolan tidigt idag eftersom pappa åkte med oss in, han ska nämligen till Arlanda ikväll för att flyga till Mallorca imorgon. Är inte alls avis, nejnej..!
Mitt humör är inte på topp och jag är bara så trött och så. Skönt att gå osminkad i alla fall.
Jaja. Later.


MORS DAG

Dagen har bestått av morsdagfiranden och har även bättrat på brännan och varit ute i solen med älskling. Följde med till Sebbes mormor och hade trevligt där, sen åkte jag hem och farmor och farfar kom hit och grillade. Kollar på film nu, men ska sova alldeles strax. See ya.


GRATTIS GRATTIS

Har kikat klart på Eurovision, och stort grattis till Sverige som tog hem hela skiten! Loreen är hur bra som helst. Hon är värd det här.
Nu ska jag krypa ner bredvid Sebastian, godnatt!


FISKETUR

Efter att jag och Eva slagit ner stolpar till hagen så åkte jag, Sebbe, Jonte, Viktor och Jesper ut på sjön i några timmar. Är hemma igen och nu ska vi titta på Eurovision!


BRA KVÄLL

Rubriken stämmer. Det blev en underbar och bra kväll med klassen uppe vid Stångtjärn. Vi grillade och umgicks. Sebbe och Jonte hämtade mig och så åkte jag till dom. Idag har jag ridit Gayaal på uteridbanan, varmt men skönt. Nu ska jag och Sebbes mamma Eva ut och göra hagar :-)


SKOLAN LEVERERAR

Skolan serverade grillat ute på gården idag, underbart! Nu käkar vi glass och spelar biljard innan skolan börjar igen.


ON MY WAY TO SCHOOL

På väg till skolan nu. Har med mig min crosshjälm, för jag åker med Viktoria ner till Eternal Return och efter skolan följer jag med Sara hem. Ikväll är det klassfest!


SOMMARKVÄLL

Gick ut och hjälpte pappa i trädgården. Rensade ogräs och gjorde lite fint i hundgården. Sedan grillade vi, gott! Har precis ätit efterrätt - fruktsallad med hallonkesella, mums!
Ska faktiskt sova nu. Puss!


MYS I SOLEN

Pust! Var kvar när jag slutat skolan för att kolla på en konsert som några på skolan har annordnat. Faktiskt riktigt bra!
Hade velat kolla på Hälsinggårdens bal, men åkte hem istället. Bytte om till bikini och gick ut till den 26 grader värme som är här! Duschade hunden, och nu äter jag melon och kiwi och dricker iskallt iste! Mums! Ska gå ut och sola en stund snart.


UPPDATERAR OFTARE DÄR

Eftersom bloggen inte uppdateras lika ofta just nu, som min Twitter och Instagram så kan ni gärna börja följa mig där!
FIsraelsson@TWITTER
feliciaisraelsson@INSTAGRAM
Pussgodnatt.


KVÄLLSMYS FRAMFÖR TV'N

Gjorde iordning yoghurt med frysta hallon och mango och med müsli och russin. Mums!


SPENDERAT TID MED VÄRLDENS UNDERBARASTE VÄN

Åkte jag hem? Nej. Corinne ringde mig när jag var halvvägs hemma, så jag satt kvar och så åkte vi till Lager 157. Kollade runt på skor till hennes bal, och jag fick med mig ett par höga ballerina. Söta tycker jag. Pangpris var det också, ynka 50 spänn! Fick med mig en söt blus och en tröja också.
Bra dag. Underbar vän!
Nu är jag hemma, har precis gått en promenad med Aragon.


ON MY WAY HOME

Sitter på bussen hem nu. Sverige levererar med vädret alltså, så jag ska hem och lägga mig i solen!


SOVMORGON

Godmorgon!
Har sovmorgon idag, börjar 9.20. Skönt. Sitter i korridoren och snackar med Sara och Emelie om gymnasiet, vi ska gå samma linje, men ska alldeles strax gå till NO salen. LATER.


GLAD

Hästsporten är verkligen det bästa som finns. Efter varje lektion finns det alltid ett leende och stolthet. Djuren är helt otroliga! Idag hade vi hoppning, det blev inomhus och jag fick Kastoni. Hon är inte så van att hoppa, tittig och tvekar, trodde verkligen det skulle gå åt skogen innan vi började efter vad folk sa. Men fyfan vad roligt det var! Hon var speciell. Men jag älskar sånna hästar! Grymt kul var det. Min kusin stannade kvar och filmade, så slänger upp filmer senare.
Fick träffa Sebastian en stund också, han är sjuk. Stackarn. Men han är på bättringsvägen!
Nu ska jag sussa! Godnatt!


HÄRLIGT VÄDER

Skolan var så himla långtråkig idag. Tog en glass på stan med Viktoria, Ville och Rami innan jag gick till mamma. Nu sitter jag i bilen och är på väg till stallet. Hoppning idag! Och solen skiner och värmer så det blir nog utebanan idag :-)


HÄLSAT PÅ VÄNNER TILL FAMILJEN

Trodde jag skulle redigera massa bilder och hålla på, men nej. Blev inte riktigt enligt planerna. Mamma och pappa skulle hem till Jösse och Anna och detas bebis, så jag följde med eftersom jag inte träffat dom på ett tag. Men jag kopplade hunden och tog en promenad dit, medan dom andra åkte bil.
Nu ska jag sova. Vi hörs imorgon!


BLICKAR TILLBAKA

Tog mig en bit tårta och satte igång med plugget. Men det varade inte länge eftersom Word inte fungerar på min dator längre, så jag får göra det en annan dag i veckan. MÅSTE göra det!
Gick ut på gården med hunden och katten istället, och kameran förståss. Fotografering, ja. Lägger upp senare. Pappa har kört igång grillen, mums. Sitter och läser vad jag skrev på bloggen för 1 år sedan, då min och Sebastians resa började. Det är liksom dagar som denna som får en att blicka tillbaka och minnas hur allting startade. Tiden går så himla fort!

VIKTORIA

Min fina vän har skaffat en ny, fräsch blogg och börjat om på nytt igen. Så klicka HÄR för att komma till Viktorias blogg och följ hennes äventyr!
Länkbyte? Mejla till [email protected]

You only live ones, and the time it's now, and there's only one that knows how to live - and it's you


DET BLIR BÄTTRE

Min blogg är verkligen sjukt tråkig just nu. Det har varit fullt upp med skolan. Läxor, prov, inlämningar och allt det där. Men när den här veckan är slut så har vi inte så mycket kvar, så då kommer bloggen bli som vanligt igen, kanske ännu bättre ändå!
Nu sitter jag i korridoren. Har en lektion kvar, som börjar 12.55, så det är en stund kvar...


DREAM ON

Drömmer mig tillbaka. Tänk vad tiden går fort! För tre veckor sedan hade vi precis landat på Rhodos. Har inte visat alla bilder än, kom jag på. Men det kommer i veckan! Promise. Nu ska jag sova. Det är läskigt tomt och ensamt i min säng. Vill ha min gos här nu!


HEMMA

Nu är jag hemma igen efter att ha varit hos "hem nummer 2" som Sebbes mamma sa, haha. Fredagen bestod av hästar, då Farello gjorde 3 års testet. Igår var det kalas så då gjorde jag tårtan och hjälpte Eva. Idag åkte hon och jag in till Falun och kollade innebandy en snabbis, sen åkte vi hem och då lastade vi crossarna och åkte till en skogsbana. Jag, Sebbe, Jonte, Viktor och Jesper!
Är hemma nu i alla fall. Följde med till Leksand och lämnade Sebbe och så köpte jag hem mat eftersom familjen åt på vägen hem från USM:et!


BAKAR

Det gick bra igår, han var jätteduktig! Fina bebisen.
Just nu håller jag och Sebastians mamma Eva på och bakar och fixar inför kalaset ikväll. Ska fortsätta med det, så vi hörs senare!


3 ÅRS TEST PÅ G

Om en stund åker jag och Sebastians mamma till Högbo för att hennes häst Farello ska göra 3 års testet!


ÅKER BORT

Istället för att sova helt hemma själv inatt, så åker jag till Sebastian. Hejsvejs.


TWITTER!


RENSAT OCH STÄDAT

Min dag bestod av städning. Rensat ur min del av vår "walk in closet". Fick ihop över 2 stora papperskassar! Städade mitt rum efter det, och nu har jag tagit en långdusch. Skönt, ja! Ska äta nu, sen vet jag inte vart jag ska, haha.


BILRESA TUR OCH RETUR PÅ CIRKUS 4 TIMMAR

Ooups.. Ingen bloggning idag. Därför att jag, mamma och pappa begav oss upp till Orebaden för att lämna våran stora crossbuss. Det gjorde ont i hela mig, tyckte om den så mycket! Men det blir nog bra det här också.
Åkte en liten omväg hem, för att komla djur, haha. Sammanlagt såg vi 4 älgar, 1 räv och massa rådjur. Bilderna suger.
Jaja. Nu ska jag sova! Tack och hej.


TRÖTT

Tog in en blöt häst från hagen, gjorde iordning oss två och begav oss till ridhuset. Lektionen gick super. Han var pigg och bockade som tusan i början, men det gick över. Är så glad att jag har den bästa medryttarhästen!
Nu ska jag sova. Godnatt.


DAGS FÖR ETT PASS I RIDHUSET PÅ FINASTE GAYAAL


BED

Fanns inge glass som jag tycker om, så jag gjorde en smoothie istället. Kom på att jag har nationella imorgon, så ska dricka upp det här och sova. Godnatt!


MIDDAG

Har suttit med engelskan hela dagen. Mejlade till mamma så hon skrev ut uppgifterna, men hon glömde hälften så det blev kattskit ändå.. Får fixa det imorgon!
Lagade mat idag, köttfärssås, mums. Tog mig en dusch och nu kollar jag på TV. Ska nog äta lite glass.. Hihi!


SJUK

Stannade hemma idag. Legat och hostat hela natten, så sömnen var åt skogen rent ut sagt. Vill verkligen bli helt frisk nu! Lillebror är hemma, han är också förkyld. Måste ha smittat honom, haha. Sitter och jobbar med engelskan som ska vara klar imorgon. Åh, fy skäms Felicia. Jag har gjort 4 uppgifter, 13 kvar! Usch.
image description


7:E PLATS

Lillebror slutade på en 7:e plats totalt efter de fyra heat som körts i hans klass i helgen. Kedjan hoppade av två gånger i sista, så han kom långt bak då. Men men! Träffade äntligen min Emma, och jäklar vad vi har pratat på idag! Åh, saknar henne redan. Kom hem vid nio ikväll, skönt. Har tagit en dusch och nu ska jag sova. Godnatt!


LÅNG DAG

Hampus kom 6a i första heatet, och nu väntar vi på andra. Tidsschemat ligger rätt så mycket efter, så det kommer bli en lång dag! Ikväll kommer min efterlängtade Emma hit upp också! Inte träffat henne sen i somras.. Kommer bli kung!


FRAMME

Efter nästan 2,5 timmes bilfärd kom vi fram till Ljusdal! Nu sitter jag och mamma i vår nyinköpta husvagn och äter kvällsmat, hästkorvsmacka! Mums. Jag häller i mig jordgubbste också, min hals kan ju liksom ta sig någonstans! Ska sova alldeles strax. Men vi hörs imorgon! Puss natti :)


MINNESRACE

Nu far vi upp till Ljusdal för två dagars tävling. Det är minnesrace för Christian som lämnade oss just där för ganska precis ett år sedan. Vi tänker på dig varje dag!! I helgen kör vi för dig.

Bloggar kanske senare. Puss!


PÅVÄG

Handlade med mamma när jag slutat, och ni är vi påväg hem. Äter en Corny för jag är hungrig... Ska hem och fixa mat sen åker vi!!!


NP X2

Piss väder! Har gjort två nationella idag. Eller ja, engelska muntligt och tyska skriftligt. Blä! Väntar på Sara och Viktoria, sen ska vi äta. Vi hörs sen!


UT PÅ ÄVENTYR

Mitt humör har varit åt skogen idag. Glad. Ledsen. Sur. Deppig. Lycklig. Ja, en massa olika sätt. Vet faktiskt inte varför. Kanske på grund av förkylningen som tar kol på mig? Blev i alla fall på mycket bättre humör när Sebastian ringde mig för en stund sedan. Nåväl. Ska lägga mig nu efter att ja hjälpt mamma och pappa med täcken och sånt i vår nya husvagn! Jo, ni hörde rätt. I onsdags köpte vi en husvagn, eftersom stora crossbussen är såld. Vill verkligen ha kvar den, men nepp. Vi hörs kanske imorgon!


LÄNKBYTE

Den här fina tjejen skrev till mig på Facebook och frågade om vi kunde göra ett länkbyte. Självklart!

Klicka på bilden för att ta dig till hennes supersöta blogg!
Vill du också göra ett länkbyte? Mejla en bild och din bloggadress till [email protected]

Q - BIKININ

Skitsnygg bikini! Vart har du köpt den?
- Har fått fler kommentarer om min bikini, vart den är köpt och så vidare. Jo, det är så illa att jag köpte den nere på Rhodos i en bikinibutik, så jag tror tyvärr att den inte finns att köpa här hemma i Sverige. Det är ju liksom inget märke så.


Vill bara säga att sånna här kommentarer gör mig glad. Har fått flera idag, och jag är verkligen tacksam över att få höra och läsa sånt! Och som svar till dig Emma, jag och Sebastian har varit tillsammans i hela 11 månader idag! :) Tack för era kommentarer! KRAMAR



Här har vi bikinin!

FAVORIT

Har precis lagat mat. Åh, så gott! Älskar verkligen min egna skink/bacon sås med pasta! En av mina favoriträtter om jag gör det själv. I alla fall en sak jag är bra på, haha.. Jaja. Nu ska jag äta!


16.53

Hejhopp. Klarade mig genom dagen, även fast det var jobbigt med denna förkylning. Tur jag har mina vänner som kan sprida glädje, hur jag än mår!
Stannade kvar efter skolan eftersom jag gjorde nationella del B1 och B2 i matematik, inga kommentarer, haha. Nu sitter jag på mammas jobb och väntar på att få åka hem. Blir inget gym ikväll heller, åh.. Får plugga istället!


11


Fyfan vad du är bra. Bäst. 
Det finns ingen som du. Min älskade.

Jag älskar dig! ♥

PYTON

Godmorgon. Jäkla prov, det enda jag åker till skolan för att göra idag. Annars hade jag stannat hemma, mår så jäkla pyton! Men jag får kämpa genom dagen. Sitter och äter frukost, brukar göra det i skolan annars, men jag pallar inte det idag. Jaja. Vi hörs!


NP IMORGON

Nu har gästerna åkt hem. Det var trevligt och kul att träffa allihop igen, var ju borta förra veckan liksom. Jag hade gjort en god tårta ;) Ska faktiskt ta och plugga matte nu, i alla fall kolla genom den. Ska nämligen göra nationella imorgon, eftersom jag missade det förra veckan. Åh, vill faktiskt vara hemma imorgon. Mår pyton.. Men måste få det där provet överstökat!


KALAS

Hej allihop! Allting har verkligen gått i tvåhundra idag, därav ingen uppdatering. Har i alla fall haft uppspel på svenskan idag, och efter det hade vi prov på ALLA epoker.. Blä! Stressade hem och fixade tårtor eftersom vi har 117 års kalas just nu! Morfar fyller 70 på fredag och mamma fyllde 47 i lördags :) Har precis ätit smörgåstårta och snart ska marängtårtan slinka ner. Vi hörs!


BÄSTA HÄSTEN

Stressade hem direkt efter skolan. Vi hade förresten NP i tyska, idag, så läraren ser hur vi ligger till. Och så fick jag tillbaka matteprovet och jag är nöjd med ett VG :) Åkte i alla fall till stallet och red lektion nu på kvällen, snacka om att jag blev glad när jag fick se Gayaal!! Inte träffat honom på 2 veckor. Åh. Det gick bra på lektionen också! Nöjd. Nu ska jag duscha, dricka massa te och krypa ner i soffan. Mår pyton!


OFF TO SCHOOL

Sov som en kratta inatt. Halsen är sämre, och jag är helt slut. Idag är första skoldagen på mer än 1 vecka för mig, känns bra. Orkade inte göra mig klar, så åker utan smink and so on. Blog you later.


TIME FOR BED

Är riktigt trött och halsen gör lite ont. Gjorde mig en stor kopp te, eller snarare sagt mugg. Jordgubbste med honung, så gott! :) Ska dricka det och fortsätta kolla hockeyn. Imorgon är det skola, för första gången på över 1 vecka! Har saknat mina fina vänner.

LITE SMÅTT OCH GOTT


GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN SOM DU HITTAR HÄR

MISS CUPCAKE

Gör en länk till min kusin Sofias bidrag till Miss Cupcake 2012. Klicka HÄR för att rösta på hennes höna! :)
Hon bloggar även på Pralin, LÄNK FINNS I MENYN (går inte att länka..)!



EFTER 5 MÅNADERS LÄKTID

Har inte vågat byta min läkpiercingen förrän efter utomlandsresan, då jag blev tipsad om att det kunde bli infekterat av värmen och så vidare. Men idag bytte jag till den jag köpte nere på Rhodos. Hålet hade läkt jättefint och bra, så det var inga konstigheter! :)

NEW IN - RHODOS

Självklart brann det i plånkan där nere på Rhodos. Det här är lite av det jag fick med mig hem:

Kameran ville inte samarbeta med mig, urusla bilder!
- 1 smyckeshängare.
- 4 så kallade fejk parfymer.
- M&M till mami och papi.
- Halsband och örhängen till mami.
- Halsband till mami och mig.
- Navelpiercing.
- 2 par Ray Ban brillor. Så fejk det kan bli! Men bra att ha, och dom kostade liksom 5€.
- Bikini.
- 3 Tshirts till mina bröder och papi.
Köpte även en Opelnyckelring till pappa, och en avslutningsklänning. Visar den senare! :-)
Kunde liksom inte köpa hur mycket som helst, och var inte i behov av något speciellt heller. Min väska vägde 16kg när vi åkte dit, över 19kg när vi åkte hem..

NYKLIPPT

Dåliga bilder, jag vet. Hon klippte bort massa slitet, nästan 1 decimeter, och så klippte hon upp det lite igen. Sedan stylade hon det lite också :) Jag är nöjd! Lunchade på China Thai med mamma efter det. Gott! Slängde iväg ett sms till farmor och sen hämta hon mig och så spenderade jag tid med henne. Mysigt! Vi gick långpromenad och så. Saknat henne och farfar jättemycket! Nu ska jag laga mat åt familjen, sen ska vi åka och kolla på husvagn!


HOTELLET

Tänkte slänga upp lite bilder från hotellet. Vi bodde i en typ lägenhet, 2 rum med dubbelsängar och 1 stort rum med två sängar och där var också köket och det. Supermysigt!

Poolen var inte klar i början när vi kom dit, men i mitten på veckan kunde vi bada där! Sista bilden hoppar jag och Jonathan bomben, haha..

GODMORGON!

Godmorgon! Det kändes hur konstigt som helst att vakna upp här hemma, usch. Men nu är det som det är. Ska äta frukost nu och sedan göra mig klar för att åka in till Falun eftersom jag ska klippa mig idag. Tänker bara ta topparna, så det blir inte en sån stor förändring. Efter det ska jag luncha med mami! Usch, jag bara fortsätter vräka i mig köpmat efter en vecka utomlands.. Haha ;) Hårdträningen börjar ikväll igen! 

GODNATT

Så. Då är alla bilder från kameran inladdad, bara telefonen kvar, men det tar jag imorgon! Nu ska jag faktiskt gå och sova. Konstigt att sova i min egna säng.. Saknar verkligen redan Rhodos! :(

Fler bilder kommer..

HEMMA!

Hallå! Nu är jag hemma i Sverige igen, efter en underbar vecka i värmen. Ville verkligen inte åka hem. Hade lätt stannat kvar ett tag till om jag fick. Men men.. Ska fixa lite med bilder nu, dock blev det liksom inte så jättebra kvalité då jag inte hade systemkameran med mig. Huvudsaken var att jag hade en kamera med mig över huvudtaget! ;-)
Skönt med studiedag imorgon i alla fall. Då ska jag till frissan, wehå..

HEJDÅ RHODOS!

Om 20 minuter hämtar bussen upp oss, sedan bär det av till flygplatsen för att resa hem till Sverige igen. Det har varit en underbar vecka, så himla bra. Längtar redan till nästa utomlandsresa.. Vi hörs ikväll!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/851843/images/2012/pic_201404822.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/851843/images/2012/pic_201404822.jpg" class="image">


LAST DAY

Åh, sista dagen... Vill verkligen inte hem, men jag måste och saknar mina familjemedlemmar. Mamma fyller år idag, grattis! Får fira henne när jag kommit hem.
Just nu sitter vi på Alkionis, för 5e dagen, haha! Favorit stället. Men dom ska kolla hockey, och nu sitter vi och väntar in maten. Spöade Sebbe i biljard nyss. Grymt! ;) Jaja. Vi hörs!


GRATTIS MAMMA! ♥

Idag är det min mammas födelsedag. Världens bästa mamma.
Hoppas att din dag blir toppen, ses när jag kommer hem! ♥
Love you.


HAVET HELA DAGEN LÅNG

Hej på er! Legat vid havet hela dagen, blev lite bränd.. Men men! Nu sitter vi på favorit restaurangen Alkionis och kollar hockey, Sverige - Norge. Imorgon är sista dagen här. Ångesten börjar ta över.. Vill inte hem!


BILDER FRÅN APOLLOS HEMSIDA




Ligger nog någonstans här just nu ;)

YESTERDAY


- GLÖM INTE!

Glöm inte frågestunden. Klicka HÄR för att komma dit..
image description

OVÄDER

Inte riktigt oväder, men det åskar i alla fall. Men vad gör det när vi sitter under tak och precis har ätit en god middag? ;) Blev en tripp till gamla Rhodos stad idag. Fränt och fint! Sen tog vi ett dopp i poolen och solade en stund innan vi gick hit för att kolla hockey :)


BLOGGLÄNK


Passar på att göra ett tidsinställt inlägg tillägnat för Celinne.
En tjej med ett utséende som en jäkla stjärna. Hon är verkligen dösnygg. Hennes sångröst finns det inga ord för. SÅ bra är den. Celinne är en grym tjej som finns där för en när man behöver. Tack, tack tack. TACK för att du är så jäkla bra.


RSS 2.0