EARTH HOUR

Nu är det earth hour, och vi har endast TVn igång. Typ.. Käkar jordgubbar också! Mums. Vad har ni för er en kväll som denna?


ÄNDRADE PLANER

Åkte hem idag istället, för Sebbe skulle ändå vara borta hela dagen imorgon för att vara målskytt på målvaktsgrejen som är där i helgen.
Vi var i alla fall på A-lags matchen idag. Jäklar vilket tryck det var i arenan! Och Leksand petade ner Djurgården till Allsvenskan. Grymt!
Nu ska jag hämta min middag.. Pizza!


KINECT

Är på kalas! Sebbes kusiners pappa fyllde år förra veckan, och idag firar vi honom. Vi ungdomar spelar Kinect, är helt slut.. Haha! Men roligt :)


VÄSKAN ÄR PACKAD

Hade mitt sista utvecklingssamtal på grundskolan idag. Kändes bra! Har ätit lite sallad som jag och mamma köpte med hem, och har packat väskan för nu åker jag iväg för att spendera helgen med den bästa. Får se hur uppdateringen blir. Ha det bra!


DEPEND

Någon mer än mig som är typ dööökär i Depends nagellack? Så fina färger, billiga och bra. Har ett lager med sånna nagellack, dock hittade jag inte alla. Testade även ett brunt nu. Har haft den ett bra tag men aldrig använt det! Så snyggt.


DON'T FORGET!!

Hemma. Har suttit och skrivit i Edwise. Har utvecklingssamtal imorgon klockan 15, mitt sista i grundskolan! Vart tar åren vägen? .. Jaja. Ska duscha och äta middag nu innan BL börjar. Final ikväll, så det ska bli riktigt spännande att se! Eller vad säger ni? :)
GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN! DEN HITTAR DU HÄR.
image description
Glöm inte Instagram heller, hehe..

NYSKODDA

Åkte till stallet när jag slutat skolan. Efter att hästarna blivit nyskodda red jag och Eva ut en sväng. Underbart. Snart kommer mamma och hämtar mig, hör sen.


TVÅ LEKTIONER KVAR


-

Ingen bra dag. Nu skiter jag i det här, och sover istället. Godnatt.


NEW IN

Det blev en sväng till Borlänge med Emelie efter skolan. Gick till Dollar för att kolla om dom hade kvar ett iPhone skal jag såg där förut, vilket dom inte hade.. Men jag hittade i alla fall ett svart, stilrent och snyggt skal för ynka 20 spänn! Får ha det tills jag hittat något annat. Nu ska jag städa mitt rum (bädda ihop soffan, som jag och Sebbe sov i) och sedan plugga och TV.


SOVMORGON TILL 9.20, MEN JAG DRAR TILL SKOLAN NU.


UNDERBARA LILLA PONNY

Sådär. Är nu hemma igen efter några timmar i stallet. Fick rida lilla Ringo idag! Underbara lilla ponnyn, så rolig att hoppa med! Vi hoppade jättelågt idag, 40-50 cm.. För vi skulle öva ordentligt på ridvägar och galoppen mellan hindrerna. Min kusin var kvar efter hennes ridning för att fota och filma. Lägger upp filmen/filmerna imorgon, eller någon dag då jag har tid :) Printade en bild från filmen, så lägger upp den.


JEANS JACKET

Internet har varit nerlagt på skolan idag, eftersom det tydligen var strömavbrott i typ halva Falun igår. Därav ingen uppdatering under dagen.
Nu är jag hemma, har gjort våfflor till mellis åt mig och lillebror. Men nu ska jag faktiskt åka till stallet och rida. Hoppning idag, så förmodligen blir det på Ringo!
Slänger upp "dagens" också, tog fram jeansjackan idag förresten.


GRATULERAR!

Idag är det Fredriks födelsedag. Han blir 26 år, så stort grattis till dig världens bästa storebror!

Liten kille. Liten tjej.
Love U

FRUKTSALLAD

Tagit bort typ 600 bilder och massa annat, ändå är det fortfarande jättelite minne kvar.. Suck. Får fortsätta en annan dag, för nu tänker jag ta en dusch, måla naglar och allt det där och sedan väntar en smarrig fruktsallad på mig! Och nu började "Maria Wern" också, grymt bra!

RENSAR

Stod för middagen idag. Korv och makaroner. Exklusivt va? Ska ta och rensa min dator på bilder och massa sånt, har liksom inte mycket minne kvar.. Hehe. Ska kolla "Leila bakar" medan också, mys. Får se om jag ska rensa min garderob också, medan jag ändå håller på!


JÄKLA VÄDER

Måndagar är verkligen helt värdelösa. Tog en promenad från skolan till stan efter skolan, så jag kunde ta bussen hem och nu sitter jag här. Nudå? Tänkte gå ut och fotografera, men solen försvann ju, och det börjar bli dåligt väder.. Får ta och kika runt på lite iPhone skal istället, är i behov av ett sånt känner jag. Vill ha ett från mirabling igen, dock till en 4a efter som jag har en sådan nu. Hade ett rosa, glittrigt skal till min 3GS som jag fick av Sebastian och jag var SÅÅÅ himla nöjd med det.

Q/A - MIN HEADER

Hejhej , super fin blogg.. Har du upplösning1000 på din header eller har du laddat upp den någon annan stans :)?
tacksam för svar snygging ! ;)
Hejhej , super fin blogg.. Har du upplösning1000 på din header eller har du laddat upp den någon annan stans :)?
tacksam för svar snygging ! ;)
- För det första så vill jag säga, tusen tack för de fina orden! Och nu till frågan - ja, jag har storlek 1000 när jag laddar upp mina headerbilder här på blogg.se. Bredden på min blogg är också så bred, så ja. 
Är det någon mer som undrar något över designer? Ställ gärna de frågorna då! :-)

MONDAY MORNING

Godmorgon!
Måndagar är inte så speciellt roliga att gå upp på, men ett plus är att vi slutar rätt tidigt då. Har i alla fall käkat frukost i skolan, as usually. Så himla skönt att det finns här, så man slipper krångla med det hemma! :) Får se om jag sticker iväg till Borlänge efter skolan. Måste köpa skal till min iPhone..


JOHN BLUND

Så himla skönt att lägga sig i sängen, när kroppen är helt slut efter att ha varit ute en hel dag i solen. Dock känns det mindre bra att inte ha någon bredvid sig.. Så tomt. Får klara mig några nätter utan honom vid min sida, helt enkelt.
Ska i alla fall låta John Blund ta mig vidare i drömmarnas värld nu. Vi hörs imorgon! Godnatt.


MYSKVÄLL MED RÄKOR OCH GREJER


SOMMARTID

Vaknade sent idag, eller ja, det kanske inte var så sent egentligen eftersom det är sommartid nu. Gick upp kvart i tolv, och sedan var vi utomhus hela dagen. Underbart väder! Spelade kubb, tvättar Golfen, spelat lite fotboll och innan Sebbe skjutsades till Leksand så åkte vi iväg till skogs för att se ett litet vattenfall. Är hemma nu i alla fall!


.

Köpte med oss mat på vägen hem. Det blev en förlust, men det är bara att ta nya tag! Ska alldeles strax gå och sova. Vi hörs imorgon, puss!


LÖRDAG

Guten Tag! Nej, men, hej.
Gick upp i tid för att åka till staden och fixa skor åt Sebbe. Sedan blev det kalas hos hans kusin som fyllde 5 år!
Ska äta lunch typ nu, sen åker vi till Leksand för att kolla A-lags matchen. Hörs hej.


NORMALT

Gick ut med hunden, alla tre, men Corinne hoppade av efter vägen vid några vänner. Nu sitter jag, Sebastian och lillebror och kollar TV. Ska hoppa in i duschen snart, för imorgon bitti ska vi till Falustad och sen på kalas och på kvällen ska vi kika A-lags matchen i Leksand! :)
Såhär normala är jag och min pojk. Hehe..


MYSKVÄLL

Hallå, hej. Handlade massa gott påvägen hem, eller snarare sagt, pappa betalade. Min fina vän Corinne kom hit och hälsade på, och nu kikar vi TV efter att ha varit och käkat på pizzerian. Om en stund kommer Sebastian hit. Min gosis!
Dagens mysklädsel:


FREDAG

Två lektioner kvar, sen helg!!!!


BL

Åt ett litet påskbord till middag. Gott var det, hehe. Har gjort mig klar inför natten, och kröp precis ner under min favoritfilt för att kolla Biggest Loser samtidigt som jag följer A-lags matchen på stats. Imorgon är det fredag vilket innebär helg! Så himla skönt. Vi hörs då, godnatt!


HOS KUSINERNA

Tjollahopp. Slutade fyra, gick hem till storebror, sen hämtade vi mina kusiner och nu är vi hos dom. Barnvakt. Men jag ska snart hem! :-) Hann med och gosa med bebisen hos Fredrik också! Men vi hörs när jag är hemma igen.


MUSIKLEKTION


07.34

Godmorgon!
Är redo för skolan nu, så jag ska alldeles strax få skjuts dit. Slutar sent idag.. Blä. Men jag uppdaterar säkerligen under dagen!


TIME FOR BED

Måste sova nu, om jag ska orka med skolan imorgon. Får hoppas huvudvärken släpper helt snart! Godnatt mina fina, puss.


NY DESIGN

Har fixat med min gamla iPhone så att lillebror kunde få den. Och så fixade jag med min nya ;) Så glad! Hunnit tagit en dusch också, skönt. Men nu ska jag kolla TV. Förresten, har gjort en ny design också, så tryck F5 om ni inte ser!


VÄRLDENS BÄSTA FÖRÄLDRAR

Tänk att pappa alltid ska luras och hålla på, haha! Frågade om jag kunde starta min telefon snart, och vad gör han då?! Jo, han drar upp en iPhone 4 kartong ur fickan! Woho, äntligen! Världens bästa mamma och pappa, det har jag det ♥

KRÅNGEL TELEFON

Blä. Legat och kollat på TV hela dagen. Klickade in på SVTPlay och såg 5 avsnitt utav Ponnyakuten också. Men för någon timme sedan så pallrade jag mig upp och städa mitt rum. Såg ju förjävligt ut, rent ut sagt! Pappa ringde och sa att jag skulle stänga av telefonen också, för den ska bli fixat på nåt jäkla vis av någon via någon sida? Öh, va tänkte jag då? Fattar ingenting. Men förhoppningsvis är den igång snart igen. Det är rätt många iPhone 3GS's som krånglar nu va? Har hört det av några i alla fall.
Jaja, funderar på om jag ska fixa designen lite nu, medan jag ändå håller på och pysslar och har mig.

Gamla bilder, från typ förra gången jag storstädade mitt rum. Ser ännu fräschare ut nu, då jag rensade hyllorna ovanför byron och städade yttreligare i byrons rutor. Fixade datorhörnan också!

HEMMA

Vaknade med huvudvärk och magont. Ondheten i magen är borta nu, men huvudvärken är kvar. Ska ta och vila och bara ta det lugnt, så får vi se om den släpper. Jaja.


SPÄND HÄST

Jalle var spänd i början av lektionen. Blev ett rejält bocksprång, men sen släppte han och blev riktigt fin. Kunde till och med trava över bommar med fjanthästen! ;) Har ätit mat och ska hoppa in i duschen nu. Vi hörs imorgon!! Puss och godnatt mina fina.


UP, SIDE AND DOWN


FÄRDIG

Wehå, godmorgon.. Var inte alls pepp att gå upp imorse, men jag var tvungen och nu sitter jag här - 15 min senare, och är redan klar..? Funderar på att göra en smoothie till frukost, medan jag ändå väntar på mamma som inte ens har börjat göra sig klar än. Well, well.
Ikväll är det ridning, så vi får se hur det blir med uppdateringen, men glöm inte att det finns en "frågestund" lite längre ner!!


.

Åkte inte på någon träning. Kände att mitt knä inte riktigt var taggad till det.. Så nu ligger jag i soffan och låter Tigerbalsam vara min bästa vän, medan jag kollar "familjen annorlunda" och följer Leksand-Djurgården via Stats. Följde med pappa till Säter förresten. Hämtade en motorcykel till farfar :-)
Men jaja, nu ska jag fortsätta kolla TV. Godnatt!


BAKAT

Hoppla! Tog fem över två bussen hem efter att jag gjort provet. Det gick helt okej faktiskt. Har bakat muffins med lillebror nu, och ska alldeles strax laga mat när pappa kommer hem med grejerna. Får se om jag tränar ikväll.. Har så jäkla ont i knät.


MATTEPROV

Fick en snickers av en liten tomte, så nu sitter jag och tröstäter för att vi snart har matteprov.. Haha! ;) Slutar när jag gjort det, härligt.


ÅT SKOGEN MED VÄDRET

Åh.. Har dragit på mig vinterjackan igen, eftersom vädret är åt skogen idag. Blåser som sjutton och lite snö på det oxå. Ska i alla fall till skolan nu, så vi hörs när jag kommit hem!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/851843/images/2012/pic_194564756.jpg" class="image">


TIGERBALSAM

Var det någon mer än jag som inte fattade sista avsnittet av "äkta människor"? Förstod verkligen nada..
Men ja. Har duschat och hunnit äta glass med jordgubbar också, och smörjt in mitt knä med tigerbalsam. Grymt skönt, att känna värme istället för smärta. Blir bara värre.. Men nu ska jag inte klaga på det, för jag ska sova. Vi hörs imorgon! Pussgodnatt!


JAG ÄR EVIGT TACKSAM SOM FÅR KALLA DIG MIN


VARIT BORTA

Igår morse strax efter 8 åkte jag till stallet för att rida i ridhuset på Jalle, med Sebbes mamma Eva och hennes Farello. Det gick bra. Åkte hem och packade och gjorde mig klar, sedan åkte vi till Leksand. Sebbe kom hem igår redan, så jag stannade kvar och kom nyss hem. Vi kikade hockey både igår och idag, och allt annat däremellan. Så igår kändes det inte lika tomt när jag skulle sova. Då låg min gos bredvid!
Ska plugga och äta nu. Hejs.


GODNATT

Åh, herregud.. Är det någon som är trött här? Svar - ja! Virriga Felicia. Höll på att ställa alarm på 5.55, trodde det var skola imorgon.. Men kom på mig själv efter ett ögonblick, som tur var. Ska i alla fall försöka sova nu. Känns tomt att inte ha S här bredvid mig en fredagkväll.. Men jaja. Sov gott hörrni!


DINNER

Sådär. Hälsade på mina farföräldrar på vägen hem, trevligt värre! Har ätit middag alldeles nyss. Den bestod utav tonfisk- och räksallad. Mums. Ska ta och fixa Nellies header när hon skickat bilden lite senare. Sen händer det väl inte mycket mer ikväll? Nej.

HEMMA

Hemma nu. Men ska faktiskt iväg igen, då jag följer med och skjutsar lillebror Hampus till sin kompis. Ska nog hälsa på världens bästa farmor och farfar också. Inte träffat dom på ett tag nu!
Well. Hörs sen, puss på er.


FREDAG

Solen skiner och det är fredag. Snart är det helg, och jag har ingen aning vad jag ska göra, förutom imorgon då jag ska rida. Sebastian är borta på match hela helgen, så honom får jag ingen tid med. Skulle ha åkt till Sälen, men så blev det inte heller.. Haha!
Körde i alla fall på lockigt idag. Nu ska jag snart på NO, sedan idrott och sen hem!


NORRSKEN

Var nyss ut och kikade på norrsken. Så himla fränt! Såg det i söndags också men nu lyser himlen grön igen.
Ska gå och sova nu i alla fall. Godnatt!
Snyltbilder från Google ;-)


Sista bilden är från i söndags, då bilden togs i Insjön.

KOLLA HIT:

Har fått massvis av frågor den senaste tiden. Anonyma har jag inte svarat på, men nu har alla ni chansen att ställa frågor här, som jag sedan svarar på i ett inlägg. Anonym eller ej, spelar ingen roll.

SMOOTHIE

Gjorde en smoothie när jag kom hem. Så enkelt, och så gott!
2-3 dl vaniljyoghurt (eller så mycket du vill ha)
1-2,5 dl frysta jordgubbar (eller annan frukt om så vill)
Och så lite vaniljsocker efter smak, om man vill.
MIXA


PROV HIT, PROV DIT

Godmorgon. Sitter och pluggar lite till på det vi har prov i idag. Åker snart till skolan. Slutar tidigt, då får vi se vad som händer. Jaja, later!


46

Maria har åkt hem. Ska ta och stoppa i hörlurarna och börja plugga, igen. Har NO prov imorgon, muntligt. Kul att det är ett rätt så intressant ämne i alla fall - nämligen astronomi. När jag är klar med det där så ska jag dra på mig träningskläderna och köra ett kort träningspass innan det är dags att sova. Bara 46 dagar kvar nu!

Ni glömmer väl inte att jag också har Instagram? Gammal bild, men följ gärna.

Q/A - VART ÄR GLASÖGONEN KÖPTA?

Vart är glasögonen köpta?
- Jag sprang runt på stan medan jag väntade på bussen och gjorde ett spontanköp. De är köpta på Gina Tricot för ynka 79 spänn. 


BOOMIA

Åkte direkt hem efter skolan, och påvägen hem så hoppade min kusin på bussen också eftersom hon skulle med mig hem. Har suttit och hjälpt henne med bloggdesignen, för hon har nämligen gjort en blogg! Eller jag har hjälpt henne med att skapa en :-) Dunderkul!
Så kika in HÄR eller på bilden nedan.
Ska fixa mat nu sen får vi se vad vi hittar på.



NP

Hallådär! Började morgonen med NP som sagt. Har rast nu ett tag, innan vi ska in och göra del B. Del A gick helt okej, bättre än vad jag trodde, så det känns skönt. Slänger upp bild på dagens, om ni är så intresserade.


LORTIG

Hoppla! Skolan var lika seg idag igen, som igår typ.. Pallar inte. Dock så kan jag somna med ett leende på läpparna, då det gick super på ridningen. Min och stjärnhästens insats gjorde susen. Vi red för Gemma idag igen, och gjorde några övningar ur lätt C programmet. Jättekul! Jag som är så jäkla efter, har ju aldrig i hela mitt liv ens kollat upp hur ett dressyrprogram går till liksom.. Så det var riktigt roligt! :-)
Åkte dit direkt efter skolan, eftersom jag tog hand om hela stallet idag. Sebbes mamma är i huvudstaden, och behövde hjälp. Klart man ställer upp!
Nu ska jag duscha, och sova. Imorgon är det NP.. Suck!


TVtime

Hej och hå, då var dagens hemmaträning avklarad. Har hunnit duscha och ätit middag. Förresten, så fick jag hem min nya sportbh från NewBody förra veckan (sålde ju för ridklubben). Favoritfärgen också!
Nu ska jag kolla på "familjen annorlunda" och mysa ner mig under en filt. Godnatt!


SUNNY DAY


NEW IN

Humöret är inte på topp, då allting är.. Ja, man kan kalla det kaos. KAOS! Slutade tidigt idag och då tog jag bussen ner till staden för att kika runt en sväng innan bussen hem gick. Fick med mig lite "bra att ha" saker. Ska ta och plugga arselet av mig nu och äta mellis (yoghurt med banan och mammas hemgjorda müssli), sedan träna. Dock inte på fysträningen, utan hemma. 

...

Jag som sa att jag skulle träna stenhårt från och med nu..?! Seriöst, FULLPROPPAD vecka! Åh, allting på samma gång. Orkar inte!


MÅNDAG


HEMMA

Hallå! Har precis duschat och fixat. Kom hem för en liten stund sedan. Följde med Sebbes mamma och bror till Leksand för att kolla hockey. Jaja. Har precis klämt i mig chokladmousse med jordgubbar som mamma hade gjort.
Hua, måste träna hårt från och med nu! Det är ju inte långt kvar till Rhodos ;-)
Gårdagen var i alla fall supermysig!
Godnatt.


MYSPYS

Nu har vi laddat upp med både nyttiga och onyttiga ätbara saker. Jordgubbar, melon, popcorn, ostkrokar, godis och allt där emellan. Har fått hemleverans av Emmys päron, kinamat! Och vet ni? Min kusin kom hit också :-) Nu är vi i alla fall redo för en kväll framför TVn och Melodifestivalen. Final idag, och jag håller på Loreen och Molly.
Ha en bra kväll!

Får även gratulera lillebror till en total 2:a plats i Vintercupen!

9


Dig älskar jag. Jag älskar dig mest i hela världen!
Ord kan inte beskriva min kärlek till dig.
Världens bästa

KATTVAKT

Godmorgon! Är ju som sagt hos min storebror, och blir kvar här hela helgen eftersom jag ska vara kattvakt. Om en stund ska vi hämta Emmy, så stannar hon här med mig. Mys! Ska göra mig klar nu. Hörs sen.

TACOMYS

Helt värdelös skoldag. Haft huvudvärk till och från idag också.. Men nu är det i alla fall bättre! Sitter hemma hos Emmy, ska käka middag här ikväll :-) Senare hämtar min storebror mig, och så sover jag där. Ska ju vara kattvakt!


10 ÅR

Idag fyller min lilla kissemiss hela 10 år!
Det är faktiskt helt sjukt vad fort tiden går..
Men ja, GRATTIS älskade lille vän! ♥

JAG KAN ALDRIG VARA DEN DU VILL ATT JAG SKA VARA BABY


ADELINA

Gör ett länkbyte med denna fina tjej, Adelina! Klicka HÄR, så kommer du till hennes blogg.

1 VECKA FULL AV MOBILBLOGGNING

Hej på er! Det här är första gången jag startat datorn på över 1 vecka, så det har bara vara tråkiga mobilinlägg, men nu är jag på G igen! :-) Slutade fyra idag och efter det gick jag hem till min storebror en stund innan mamma hämtade mig. Ska snart äta middag. Vi får se vad som händer sen!

GODMORGON

Vaknade med huvudvärk, usch och fy. Pallrade mig upp i alla fall och ska snart till skolan. Hoppas värken släpper. Jaja. Slutar sent idag. Skit också.. Hejs.


ÄNDRADE PLANER

Skolan var riktigt tråkig. Usel. Åkte i alla fall med Sebbes föräldrar hem till dom, och snart ska jag och hans mamma Eva ut i stallet och fixa och sedan upp till ridhuset. Skulle egentligen vara med Emmy idag, men Jalles ägare är sjuk och frågade om jag kunde ta honom :-) Hörs sen.


SÅ HIMLA BRA

Godmorgon! Ridpasset igår gick SÅÅ himla bra, och jag red med ett leende på läpparna hela lektionen! Underbara Gayaal. Vi red för hans förra ägare, Gemma. Skitroligt!
Har dragit på mig myskläder idag. Tights, linne och tjocktröja. Skönt.
Om en stund ska jag åka till min fina Emmy, för att äta frukost. Vi har ju sovmorgon på onsdagar.. Blog U later ;-)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/851843/images/2012/pic_192793784.jpg" class="image">


FILM

Hallå, där! Sitter och väntar på att engelskalektionen ska börja, film står på schemat. Har tyska efter det här och sen slutar jag. Slänger upp en bild på dagens oxå, haha. Hejs.


2,5 TIMMAR

Hemma igen, efter att ha suttit och lyssnat på månadsmöte som varade i 1 timme, plus ett till möte efter det.. 2,5 timmar sittandes. Hua! Men ja, ska ta och sova nu. Och hoppas på det bästa.. Och imorgon är det förhoppningsvis ridning, så då blir bloggen ouppdaterad. Just so you know :-) Godnatt mina fina.


SHEIIK

Åkte ner till staden med Emmy när vi slutat skolan, tog en frappe och pratade lite. Sedan köpte jag med mig lite gott till min sjuka storebror, och så umgicks jag med honom och Sheiik en stund innan mamma hämtade mig. Ska på möte nu, om jag orkar, haha..


KITTEN

Tur det finns gratis internet i skolan, så jag kan hålla er uppdaterade. Haha, nej men jag väntar i alla fall på min sista lektion för dagen. Slutar typ 13.30, har motion sista halv timmen så.. Funderar på att gå hem till min storebror då, och spendera tid med honom och hans nya lille krabat. Han har nämligen köpt en kattunge!


TODAYS


NYA SKÅP

Godmorgon. Skolan började idag igen, efter en veckas lov. Åt en dunderfrukost här imorse, och vi har fått sprillans nya skåp! Underbart. Men tokigt att hela klassen har fått på samma stället.. Men vi ska försöka fixa det. Nu ska jag på svenskalektion! Hejs.


SÖNDAGSMYS

Har fixat en fruktsallad som består av jordgubbar, vindruvor och bananer - muuuuuums! Ska kolla på TV och äta upp det goda, och sedan duscha. Hörs imorgon! Puss och godnatt.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/851843/images/2012/pic_192441839.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/851843/images/2012/pic_192441852.jpg" class="image">


HEMMA


MAN BLIR ALLTID LIKA GLAD NÄR MAN KOMMER HEM TILL DEN HÄR GODINGEN!


URUSEL BLOGG

Ja, jag vet att bloggen har varit urusel i flera dagar. Men jag har haft annat för mig och tillbringat så mycket tid det gick med Sebastian och hans familj.
Är hemma nu, efter att ha varit i Leksand och kikat på J20's match mot Luleå. Sebastian fick nämligen vara med där idag! Så det var roligt.
Ska äta om en stund och sedan åka hem till min kusin för att hälsa på min fyrmänning och mitt kusinbarn Milton!


DON'T FORGET IT


SUNNY SATURDAY


LETAT HÄSTSKO

Fick i alla fall sova länge idag, skönt! Sebbe och hans pappa åkte till Leksand runt halv tolv. Sedan dess har jag och hans bror lagat pannkakor, och så har jag och hans mamma letat efter Farellos sko i hagen - utan något fynd! Busig bebis är han!
Vi ska i alla fall åka till Leksand och kika på matchen nu. Hejjjj!


TIDIG MORGON

Åkte till Sebbe igår kväll. Eller ja, inte till hans lägenhet utan till hans föräldrar and so on. Och imorse slet han upp mig ur sängen strax efter 5.. Då var det dags att kliva upp och pallra sig ner till sjön för att angla med hans bror, kusiner och kompisar. Var hemma runt 10 igen, och då skjutsades Sebbe till Leksand för att träna.
Har hjälpt hans mamma att göra efterrätt, dukat och strykt duk. Ikväll är det kalas här! :-) Men nu ska jag ta och vila i någon timme. Hörs, hej.


VÄRLDENS BÄSTA VÄN


KLAR

Haha, vad var det jag sa.. Det skulle ta en evighet att fixa alla bilder, men nu är det klart och bilderna är uppladdade på FB. Dock inte min vanliga, utan på MXPHOTOGRAPHS facebooksida som du hittar HÄR. Kika gärna in där, och gilla sidan. Ni vore supergulliga då! :-)
Lillebror.

BILDFIX PÅ G

Nu när jag ändå är hemma och inte har någonting annat för mig så tänker jag kolla igenom och redigera bilderna jag tog i lördags från Skog City Grand National. Det kommer ta en stund, så jag bloggar sen :)

ALONE

Godmorgon. Försökte sova så länge jag kunde, vilket inte gick så bra.. Klev upp och märkte att det inte var någon hemma, kul.. Hampus hade tydligen dragit till backen, utan att jag hade en aning om det. Jaja. Den här goda mackan stod och väntade på mig i kylskåpet så nu tänker jag mumsa i mig den. Hörs hej.


RSS 2.0