GRATTIS!

Stort grattis till er nyfödde son Ida och Tobias! :)
Klicka HÄR för att följa Idas blogg.

godnatt världen

Nu ska jag lägga mig, prata med Carro och sedan sova. Imorgon är det först skola, sen vidare till Rättvik för att kika på Motospeed och träffa Oskar och massa mer! :) Så vi hörs väl imorgon kväll, pussnatti.

det var ditt val. jag är fri nu.


.


take it away
take me far away
take me where the lonesomeriver flows..
this is it!

TUMMEN UPP

Kom nästan nyss hem från skolan. Hade sovmorgon idag ;) Städade på Hemkunskapen och fick reda på betyget, och jaa.. JAG ÄR SÅÅÅ GLAD! MVG! :D Sen hade vi matte, och då fick vi godis å allt möjligt av en assistent, hur gott?! Haha.. sen lunch. Sen SO, försökte fixa ihop reklamfilmen, men det gick inte, så vi fick göra vad vi ville. Sen hade vi engelska, då spelade vi fotboll å fick reda på betyget.. ÄNNU GLADARE TJEJJJJ! har höjt mig från G till VG! ;) Sen hade vi NO och då tittade vi på film, å fick reda på betygen där med.
G i kemi, biologi och matte.
VG minus i tyska!
Resten får vi veta senare.

SV; VART KOMMER TRÖJAN IFRÅN?

maria om .:
Vilken fin tröja! Var är den ifrån? :)
SV; Tack! Jag köpte den på Lager 157 i Sågmyra för, hör och häpna, 125 kronor! Finns i gräddvit, ljusbrun och svart färg.

AAAARG!!

Klicka HÄR, så får ni den j*kla anledningen..

GRATTIS!

Måste ju passa på att gratulera bästa Axel på hans födelsedag!

Grattis Aaaaxeloo ♥

.


Hoppas att du är mycket väl medveten om, vad du mister.

ut på springtur!

Hej loveeeers! Gör knappt nånting i skolan nu, asskönt! Har i alla fall precis kommit hem, och nu ska jag damma av springskorna och ge mig ut på en tur. Byebyeee!

MAMMORNAS DAG!

Efter 3 pass på banan, så är jag hemma igen. Har duschat och gjort mig klar och nu ska jag och familjen åka in till stan för att käka på någon resturang! :) Vi hörs sen, puss.

oldie.

FELICIA M ISRAELSSON


HAD ENOUGH


UPDATE

Godmorgon sötisar. Förlåt för dålig uppdatering, men jag är helt sjukt less på allting nu! Längtar som f*n till sommarlovet.. Nåväl. Igår körde jag cross, askul! Finns bild och text om det HÄR.
Nu ska jag och mamma ta Opeln till Lager 157, sen åker vi till Insjön. Ska hämta mina grejer hos Mick. Och för er som inte vet vem det är, så är det mitt ex. Har inte hunnit hämta alla grejer, så det får bli idag! :) Hörs sen, pussis.

...


Tell it to my heart,
tell that I'm the only one..

älskling.


3 mil cykling!

Hej på er! Jag är redan hemma. För jag har, hör och häpna!, cyklat 3 mil idag! Duktig tjej! ;) Det var BB idag. Alltså Britsbragd, och ja.. fan vad drygt det var! Men jätte roligt :) Nu har jag duschat och gjort mig klar, för jag ska hem till en kompis och plugga på till provet jag har imorgon. Kommer hem runt fyra/fem kanske. Hörs då! Puss.


ni är bäst.


call your girlfriend


yesman.

Har precis käkat grillat med mami, papi, lillebror, storebror, Jösse och Simon. Mumma! Nu tänker jag luta mig tillbaka och bara ta det lugnt. Det är ju lill-lördag! LATERO...

home

Skolan var rätt chill idag, skönt. Åkte ner på stan och träffade Fredrik, käkade glass, pratade om allt möjligt. Länge sen man umgicks med honom.. Men nu jävlar :) Sen fick jag åka med Sebbe hem, tack för skjutsen! ;)
Nu sitter jag här, och ska fixa alla bilder som jag tog igår kväll. Hörs väl senare då, puss.

Hofors

Blev inge Donken med Axelooo idag, får bli imorgon istället. Följde med pappa och lillebror till Hofors, för att kika och fota lite mxträning. Awsome! Nu ska jag göra klart religionen som ska vara inlämnad imorgon.. usch! Hörs då, häj!

it was your choice, and you let me go.

Varit ute med hunden en stund. Behöver tid för mig själv just nu, och kan tänka riktigt.. Men jag orkar inte sitta här mer nu. Så jag stänger av den här dumburken och lägger mig i sängen. Imorgon är det skola, sen åker jag och Axel till Donken eller nåt, och käkar glass. Hörs då! Pussgodnatt.

BLOGG.SE's FRAMSIDA

Ja, titta dääär, min kusin är med :D Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!

you're not the one you used to be


det gör ont.
så jävla ont.

AVSLUTNINGSKLÄDERNA..

Okej. Ni får väl se vad jag ska ha på mig då..
Vaaaaad tycks? ;) + lite smycken osv..

new haircolor

Hej sötisar. Gick hem från skolan idag, kände mig inge pigg alls.. åh, jag som vill hinna umgås med klassen osv innan avslutningen :( Har sovit en stund nu, så är lite bättre nu. Ska ta och plugga lite kemi nu, har prov snart.. Hörs senare!
Nya hårfärgen. Syns dåligt, men shit the same. Kommer bättre bilder senare.

true words


I feel your arms around me, but not the heat..

BRB, HÅRFÄRGNING!

Sådär. Hemma! Julia kom precis hit, så nu håller hon på att färga mitt hår. Awsome dude! ;) Efter dethär följer jag med mamma och pappa ut en sväng i Opeln. LATERO!

mot Jämmerdalen.

Godmorgon kära läsare! Kul att ni fortfarande kikar in här, även fast jag inte har uppdaterat så mycket den här veckan. Keep going! :) Har precis gjort mig klar, ska bara käka frukost och så.. sen åker jag och pappa till Jämmerdalen. Jag kan tyvärr inte köra.. men följer med i alla fall :) Åker förmodligen med Julia hem, för hon ska färga mitt hår. Woho! Så vi hörs ikväll, pusssssss.

Baby you're firework


NEW IN

Puuuh.. helt slut är jag. Men jag är supernöjd att jag följde med, för massor av prylar fick följa med hem :D

Skor till avslutningen.

Nu jäklar ska utväxten bort!

2 toppar.
Avslutningsklänningen får ni inte se riktigt än. Bara 1 smakprov på första bilden, den som ligger under topparna där ;) Supernöjd är jag!

mot Falun

Ja, nu skjutsar pappa in mig och mamma till Falustad. Får se om jag orkar gå runt, i alla fall en stund. Måste köpa hårfärg och avslutningsklänning osv. Hörs när jag kommit hem!

ingen rubrik

Godmorgon. Eller ja, eftermiddagen har precis börjat. Har jätte ont nu.. Mer än igår. Så ska ta mig en tupplur igen, få se om det blir bättre. Är trött på att vara hemma och inte kunna göra någonting.. vill till skolan å träffa alla ju! .. Nåväl. Godnatt för en stund.

.

I take a part of you with me now, and you won't get it back.
And a part of me will stay here, you can keep it forever, dear.
I'm gonna miss you wherever I go.
I'm gonna come back, to walk these streets again.
But remember that we had fun together.
Byebye.

kinamaaaaat

Hampus och pappa har dragit iväg till Hofors för att kika motospeed. Jag skulle också varit med, men klarar inte av det pågrund av smärtan å snuvan. Mamma är i alla fall påväg hem. Och med sig har hon kinamat! Åh, vad gott det ska bli! Sedan blir det ännu en kväll framför TVn, tillsammans med mamma antar jag. Puss!
saknar dig ponnybus ♥

toddlers & tiaras

Sov bättre inatt, men har fortfarande ont. Nu tänker jag fortsätta titta på TV. Ett program jag började följa igår. Toddlers & Tiaras. Skönhetstävlingar för småtjejer. Helt sjukt! Kanske hör av mig senare, vi får se.

HEMMA

Sådär. Som några redan vet så har jag legat med bihåleinflamation sedan i fredags. Å för varje dag som gått har det bara blivit värre, har käkat olika mediciner men ingenting har hjälpt. Det har gjort så ont i halva ansiktet, att jag inte kunnat äta eller sova.. Men nu har jag äntligen fått penecillin, så får hoppas att det hjälper. Men det kommer ta någon dag innan det börjar hjälpa.

skit i bilden.

bye.

Yep. Akuten nästa. Förhoppningsvis blir det ett avslut på smärtan i halva ansiktet. Don't worry! Hör nog av mig när jag har kommit hem ikväll eller nåt. Take care ♥

ord kan inte beskriva..

du är min hjälte. vad skulle ha hänt.. om inte du var där? ♥
jag älskar dig. min prins. min Bernami's Aragon Amaro.

...

Blev ingen bloggning igår.. men ja, ni kan läsa på MXPHOTOGRAPHS varför.. Mår verkligen uruselt just nu, så orkar inte blogga. Vi får se när jag uppdaterar här. Ha det bra så länge!

HEJDÅ!

Godmorgon! Hoppas ni har sovit mycket bättre än mig.. Har precis packat det jag ska ha med mig. Snart bär det av till Älvdalen, men först till Mora för att köpa medicin till lilla mig. Jag uppdaterar när vi är framme, ikväll eller nåt. Så vi hörs då sötisar. Puss!

gnatt..

Orkar inte sitta här mer. Måste upp tidigt imorgon också, eftersom jag inte börjat packa än.. åååh, vad jobbigt allt blev. Nåväl. Godnatt.

say goodbye of my heart tonight


hjärtat


FREDAG DEN 13E, inte min dag..

Okej. Det här har inte alls varit min dag. Började med att jag försov mig imorse.. sen hände en grej.. (mina närmaste vet bara om vad jag har för "fel"), och sen höll jag och mamma på att krocka när hon skjutsade mig till skolan. Väl på skolgården låg det en snigel. Ja, ni hörde det. EN SNIGEL. Bland det värsta som finns! På idrotten började jag få ont i min vänstra bihåla. Och ja, nu ligger jag troligtsvis med bihålinflammation.. Hur kul!? Åååååh.. får se om jag orkar följa med till Älvdalen imorgon. Har sovit en stund när jag kom hem, så mår lite bättre nu.. men vi får se. Inte på humör alls, så jag tänker inte tråka ut er. LATERO!!!!

TITTA HIT!

Min kusin, hon som bakar, är med i en tävling. Klicka HÄR för att se bidraget, och snälla, rösta. Det är hon värd ;) Och förresten, länkar hennes blogg också! (finns även bland länkar, men ändå..)
http://tiabo.blogg.se

HURTIGT!!!

Skolan var helt okej. Förutom att jag slutade fyra.. men det är trots allt bara varannan torsdag ;) Tog med mig cykeln imorse, för jag ville faktiskt vara lite hurtig och cykla till Sammi när jag slutat. Vilket är nästan 1 mil! Woho, bra där Felicia! ;) Har hjälpt mamma att städa lite nu på kvällen, och suttit ute på altanen med RACE och lyssnade på åskan. Mysigt, ja. Men nu ska jag ta en låååångdusch och göra lite tjejgrejer sådär efter, borde packa lite också.. men men ;) Godnatt!

min prins.

summerfeeling.

Det blev första åkturen i Opeln för i år, ja. Sommarkänsla eller vad? ;) Sommarvärme är det då i alla fall. Storknar snart.. Men jag ska då f*n inte klaga, som jag väntat på denna värme. Synd bara att det ska bli sämre väder i helgen.. Nåväl. Får i alla fall vakna av ljudet från motocrossarna på söndag! Love..
Nu tänker jag vrida upp fläkten ännu lite till, och sova. Imorgon ska jag vara hurtig och cykla 8 km till ponnybusen. Miss him.. <3! godnatt i alla fall.

GRATTIS MORFAR! ♥

Hann knappt komma in genom dörren förrän telefonen ringde. Det var Corinne som ringde å ville ha med mig ut på promenad så vi tar med oss hundarna och går en sväng. Åker hem till morfar ikväll, eller ja, när jag kommit tillbaka från promenaden. Han fyller nämligen år :) Grattis "hooppat"! ♥


.

Går ut med hunden en sväng. Behöver tänka på annat en stund.


I'M IN LOVE WITH JUDAS


iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih


om jag längtar!


<3


.

Stannade hemma från skolan idag. Har jätte ont i halsen och kan knappt röra nacken. Kände av det redan igår, men ah.. Ska bara mysa ner mig i soffan idag och ta det lugnt.

fram å tillbaka..

Haaaallådär! Skola idag för första gången på 2,5 veckor. Det var jätte skönt att träffa alla klasskompisar och även andra ;) Direkt efter skolan drog jag och Sara ner till stan, men efter en runda där bestämde vi oss för att åka till Borlänge istället. Så på cykeln, hem t Sara, tillbaka till stan för att ta bussen till Borlänge. Det enda jag fick med mig hem var 3 nagellack, supersnygga ;) Kom precis hem i alla fall. Vad jag ska göra nu, har jag inte en blekaste om.

godnatt - inlägg..

Ja, nu blir det ett såntdär godnatt inlägg igen. Är helt slut.. kommer ha träningsvärk i 3 månader framöver känns det som.. ;) Hörs imorgon, pussnatti.


HEMMA

Hej igen! Det var riktigt roligt på träningen idag, har saknat det så himla mycket, och bra gick det också! :) Har precis tagit mig en dusch och smörjt in mig, mysigt.. Ska bädda rent i stora crossbussen nu och sedan börja med hemkunskapshäftet. Så vi hörs lite senare :)


MOT CROSSBANAN

Godmorgon pluttisar ;) Nu håller pappa på att lasta 3 hojar, uuhhh.. Hampus, min och Julia. Sen bär det iväg för lite mxträning. Lovely! Hörs när jag är hemma igen, pusssss.

LIFE'S GREAT

baby. i only wanna be with you.

NYA SOFFAN!

Åh herre j*vlar vilken dag.. Hämtade ju nya soffan idag, som sagt. Och pappas fotölj ;) Handlat mat till det jag lagade ikväll. Gott blev det! Vad ska jag göra nu?.. Borde sova snart, crosskola imorgon ju. Längtar sönder.

Sådär såg den ut när jag och mamma kom hem. Pappa hade redan satt ihop den. Men vi tog bort den ena "devanen" så vi fick plats med fotöljen. så den ser ut såhär nu..:

Tagen med min pappas gamla Sony Ericsson.. ;) Min myshörna till höger, ajjamen!

morningggg

Godmorgon! Har precis tagit mig en dusch och ska snart fixa mig. Vi får se vad dagen bjuder på.. Ska i alla fall laga min 3 rätters middag ikväll, och jag har inte ens planerat någonting!? Huuuuuh..?

Lycka tll på konfirmationen idag stumpan! Miss youuuu..



FILMMYS

Nu ska jag ta och kika på filmen jag fick hyra gratis av Preem ;) Sedan ska jag titta på en annan.. och seeeeen sova. Hörs kanske senare, puss.

Saknar dig frugan min


JAG RYSER NÄR JAG HÖR DITT NAMN..

.. det bara är så ♥


tjockismat

Precis hämtat mat från pizzerian.. ;) Mamma är på after work, och lillebror fiskar nere i ån. Så bara jag och pappa hemma, och han har dragit ur en tand idag.. så vi orkade inte laga mat. Har varit till morfar och lämnat soffan i alla fall, så nu sitter jag på golvet.. med en björn i knät ♥

gammal bild. men fan, vad jag älskar dig lillprinsen.

Vart?

Då var sista dagen på PRAOen avklarad.. usch, jag ville vara kvar! Orkar inte med skolan.. Dom var jätte trevliga, och innan jag gick hem fick jag en kasse med massa fredagsmys i ;) + att jag fick hyra film! Jag menar.. hur snälla?! Nåväl.. får ta och bita ihop, de sista veckorna innan skolavslutningen. Sen blir det ett långt och skönt sommarlov.
Nu till rubriken. Ja.. vart f*n ska jag sitta och ha en fredagkväll framför TV'n? Soffan är påväg ut.. och får inte en ny förrän imorgon. Så, sofflös gånger 1000! Men det känns huuuuur bra som helst att vi har köpt en sprillans ny, stor och skön soffa :D Bilder kanske kommer imorgon, för jag hittar inte på google..

Många har undrat vart jag har praoat.. bilden har svaret ;)

NEW DESIGN

Så. Nu har gästerna åkt. Puuuh.. är jättetrött och ska lägga mig i sängen nu typ. Var in och tittade på anmälan till Dalacrossen, och det är redan 121 förare anmälda. Iiiiiiiiiiiiiiiiiiih, vad jag längtar!!
Har förresten gjort om designen, ska bara fixa menyn lite, men det ska jag göra när jag får tid.. ;) Är superduper nöjd med headern. Eller vad säger ni? :)
Sista dagen på PRAOen imorgon.. usch :( Nåväl. Åker till ponnybus efter, så hörs imorgon kväll. Nattinatti.

Mammas födelsedagspresent från mig. Jag har gjort den på träslöjden i skolan, nöjd är jag!

DAGENS TIPS:

Satt och läste Isabelle Strömbergs blogg, och fick syn på en länk till en blogg hon har lagt upp. Jag kan säga er, att jag blev fast vid den. Har läst genom allting! Hehe.. Det är en blogg om Astrid Lindgrens sjärnor. Ja, bloggen heter så också. Där får man se hur många av filmstjärnorna ser ut idag, jätte spännande att läsa! Hur kul som helst :)
Klicka HÄR för att komma dit.

BRB.......

Nu har några gäster kommit, så jag stänger ner den här burken för en stund. Hörs sen ;) 

Sådär ja..


Då blev tårtan precis klar. Typ min allra första tårta?! Haha.. duger :D

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN, MAMMA! ♥

Har precis kommit hem efter ännu en dag på PRAOen. Blev ingen mässa.. blev så sent annars :( Ska i alla fall ta och baka en tårta till kalaset. Min mamma fyller ju faktiskt år idag!! Stort grattis till dig mor min ♥

Imorse stod jag framför spegeln innan vi skulle åka.. då slängde mamma ur sig:
"Ska vi ta en 'dagens outfit' bild?"....
så där har ni resultatet ;)

Långt inlägg skrivet från iPhone

Hej alla fina bloggläsare! ;) Det blev några timmar i pickupen. Först till Åshammar, sen Järbo å sen åkte vi till Sandviken och käkade på ett jätte fint, och coolt, ställe vid namn Monroes ;) Sen åkte vi till Danholn, och sedan till MAX för att köpa milkshake.. Mums!
Känner mig lite handikapad när jag inte kan skriva med min högra tumme som är omplåstrad :( Så går det,  om man PRAOAR där jag är..;) Nu tänker jag sova. Imorgon blir det först PRAO, sedan till skolan och hämta mammas födelsedagspresent och sen ska jag och pappa på en mässa om gymnasieval :) Sen hem till gästerna. Pussnatti!

byebye love

Nu drar vi, hör sen. Puss.

S&M

Satt och läste supersnygga Carros blogg, och fick syn på den här..
Kan inte sluta skratta.. Är han seriös?!

Summertime.

Det är inte långt kvar tills sommarlovet nu. Inte alls långt faktiskt. Jag längtar så himla mycket. Då är man fri från skolan. Ha trippelt så mycket tid för nära och kära. Umgås med sina underbara vänner i finvädret.. Och göra allt det där man vill. Men framförallt.. alla motocrosstävlingar kör igång. På riktigt! Redan nästa helg är det första COOR tävlingen. Åh, äntligen! ♥
Sommaren 2011 ska bli ännu bättre än i fjol.

Våran "lilla" maskot ♥

ööööööverskottsenergi på högst nivå

Jag har överskottsenergi.. Springer runt som en galning här hemma, och min lillebror tittar på mig som om jag vore en idiot.. ;) Måste bero på att jag är seriös på PRAOEN?! Gillar platsen mycket i alla fall. Nu ska jag baka muffins, till min mammas födelsedag imorgon. 6 år sedan vi var på Gran Canaria.. Helt sjukt, vad tiden går!
Senare kanske jag följer med pappa och Jösse till typ Sandviken. Hörs seeeeeeeeeeeen, puss.


ett godnatt-inlägg..

Har precis kommit hem efter någon timme hos Ove. Ska ta och tvätta bort smink och allt detdär, för att sedan lägga mig i sängen och glo på TV. Eller så stannar jag kvar i soffan och kikar TV with my family :) Vi får se..
Imorgon har jag PRAO igen, eller resten av veckan såklart, så vi hörs när jag slutat efter det! Have a nice night, godnatt..

jag saknar dig. jag saknar dig så det gör ont..

DAGENS FRÅGA:

Har suttit å fipplat ihop ännu en ny header. För jag funderar på om jag ska göra några ändringar i designen. How sounds that? Här kommer i alla fall den nyblivna headern..

[klicka på bilden för att få den större]
Vad tycks?


4 four chord song

Gammal.. Men sååå underbar! ♥


...

There's nothing to say. Nothing you need to know.

50 års kalas!

Fick sluta tio i två idag. Hur skönt? ;) Ska ta mig något att äta nu, sen bara ta det lugnt tills mina föräldrar kommer hem. Ikväll ska vi nämligen på 50års kalas hos Ove. Grattis till dig!
Ove på 2a platsen. Pappa på 3e platsen. Flera år sedan.

dejtar sängen

Åkte iväg en sväng sådär klockan 18 på kvällen. Nä.. Men jag följde med min mor och far till SMK Dalas månadsmöte ;) Har lagt mig i sängen nu, och ska kika lite TV sen sova. PRAO imorgon igen! Skönt.. Vi säger så, godnatt loveeeers!

MER SANNING KAN DET INTE BLI..





...

Bloggfantasin är borta. Igen. Åååååååååh..

.


Awsome

Hemma nu, efter en dag på praoen. Det är hur skönt som helst att slippa skolan ännu en vecka ;) Synd bara att jag har typ 4 år kvar innan jag tar studenten.. Nåväl. Fick sluta tidigare, för det fanns ingenting att göra.. :) Nu tänker jag äta mellis, sen slå på en film. Hörs sen då, puss.

En lista.....

48 frågor när du har tråkigt !

1. Hur mycket pengar har du på din mobil? - 1 kr!
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? -  Av min vovve, hehe
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? - En sopkvast på garagetaket.
4. Hur lång är du? - 1.57 m
5. Vilken är den senaste filmen du sett? -  Familjen Jones

6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen - :( <333
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? - Beror på.
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? - Gifta.
9. När såg du senast din mamma? -  Kollar på henne nu.

10. Är du kär? - Vem vet.
11. Veckans babe? - Ooooh.
12. När vaknade du idag? - Tjugo i nio

13. Vilken är din favoritplats? - På Sammis rygg, eller på pärlans sadel.

14. Vilken plats föredrar du minst? -  Öhm..?
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? Jadu, det har jag inte en aning om ;)

16. Hur stor är din säng? - 90..
17. Vad sover du i? -  Beror på.
18. Hur många kuddar har du i sängen? - 2-3
19. Var bor du? - Det du.
20. Tycker du om kinamat? Älskar kinamat!

21. Tycker du om kaffe? - Ja. Kaffe med mjölk.
22. Vad dricker du helst till frukost? - Juice.
23. Kan du spela poker? -  Nej.
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? - Hihi, ja ♥
25. Vill du ha barn? -  Om ett par år, ja.
26. Kan du några andra språk än svenska?- Typ ja. Tyska, engelska.
27. Har du någonsin åkt ambulans? -  Nej.

28. Föredrar du havet eller en bassäng? Beror på.
29. Vad spenderar du helst pengar på? Hmm.. det vet jag inte.

30. Äger du värdefulla smycken? Nja, haha. Har inte en aning.

31. Kan du rulla med tungan? Hur menar du nu? ;)
32. Vem är den roligaste människan du känner? Jadu. Känner många roliga filurer..
33. Vad har du för ringsignal? *Ring Ring* Iphonesignal.
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Vet inte.
35. Vad har du närmast dig just nu som är svart? Min iphone.

36. Kan du byta olja på bilen? Hehe.. om pappa lär mig så.. kanske ;)
37. Vilken var den senaste boken du läste? Uhmm.. I don't remember.
38. Dansar du i bilen? Haha, nej?
39. När var du i kyrkan senast? Någon månad sedan.
40. Piercing? 5 i öronen.
41. Har du någon tatuering? Nope.
42. Har du provat droger? Men nej.
43  Röka eller snusa? Ingenting!
44. Har du pojkvän eller flickvän? Nä.
45. Vad är ditt mobil nummer? Det du.
46. Vad ska du göra ikväll? Kika TV.
47. Har du några syskon? Ja, stor- och lillebror.
48. Vem pratade du senast i telefon med ? Mami.


sista inlägget för idag..

Hoppar in i duschen en snabbis, sen tänker jag lägga mig och kika TV. Pallar inte blogga mer idag, så skriver imorgon när jag kommit hem från PRAOen' ;)

why don't you shut up.


grillning på G

Puuuuhh.. har stått och sopat av garagetaket i ungefär 2 timmar. Mina händer är röda som tomater efter att hållt i sopkvasten.. Haha ;) Nu tänker jag luta mig tillbaka i soffan med ett glas iste ♥ Ikväll blir det grillat, mumma.. Blir nog ett bra avslut på påsklovet. Skönt att min PRAO börjar imorgon, slipper skolan 1 vecka till! :) ;)

Okey.


DAGENS TIPS: det ska bli ett sant nöje att döda dig

För någon månad sedan läste jag ut en bok, vid namn "det ska bli ett sant nöje att döda dig". (Jag läste ut den på typ 1 vecka, den är helt otrolig!). Boken är skriven utav Magdalena Graaf och är en självbiografi. Den handlar om hennes liv, då hon hade en man som misshandlade henne, en ung graviditet och så vidare. Mer kan jag inte avslöja. Men det är nog den bästa bok jag läst!

Bild från google.

coming home

Sådär ja. Var uppe med tuppen imorse.. eller nej, gick upp 9 ;) Gick tipspromenad på lilla crossbanan, sen åkte vi typ hem?! Haha.. Ser i alla fall fram emot årets crossäsong. 

RSS 2.0