VICTORIA'S SECRET - DET HÄR GJORDE MIN KVÄLL!

En vän till familjen har precis kommit hem från USA. Och med sig, till MIG, hade han det här! Åh, de luktar så ljuvligt. Överlycklig tjej! Tusen tack Tommy! ;)

LEVANDE LJUS

Pappa och lillebror har åkt iväg till Novemberkåsan i Eskilstuna så jag och mamma är ensamma. Vad innebär det? Jo, massa mysmat och bara slapp. Vi har handlat och ätit räkor med tillbehör. Hur gott som helst! Älskar färska räkor, helt suveränt. Nu kollar vi på TV och bara myser bland massa levande ljus!



PORTKOD 1321

Om ni inte har sett Portkod 1321 än - GÖR DET!
Åh. Det känns trist att sista avsnittet sändes i tisdags, för det är så himla bra. Men det sändes inte på TV utan via SVTPlay, så HÄR kan ni hitta avsnitten och se allihop (gratis). Jag lovar, ni kommer bli helt fast! Nu ska jag titta på de två senaste eftersom jag inte hunnit sett dom än.

ÖPPET HUS

Igår var det Öppet Hus på min skola, därav ingen uppdatering då. Slutade tidigt och då åkte jag och Jennifer till en kinarestaurang och åt lunch innan vi drog en repa på Kupolen. Det enda jag fick med mig hem var strumpbyxor som jag ska ha på lördag då jag ska på maskeradparty! Vi var tillbaka på skolan vid halv fyra. Det vi gjorde på "Öppet Hus" var pepparkakshus, det var lite pill men det gick.
När vi slutade skolan idag åkte jag och Jennifer till Soltorg (en gymnasieskola) och tog andra sprutan mot livmoderhalscancer. Den gjorde som tur var inte lika ont som den första! Efter det har jag gått på stan med mamma och lunchat på hennes jobb. Nu är jag hemma och väntar på resten av familjen innan vi ska till mina kusiner för att fira Sara som fyller 20 år imorgon!!

Idag körde jag på rött läppstift, vit skjorta, flätat hår och svarta tights!

SIMMAT

Idag tog jag en rejäl sovmorgon. Hade ju trots allt studiedag och behövde sova ut. Har inte gjort något speciellt, förutom att lagat lunch till två hungriga hockeykillar, kollat TV och handlat. Rätt skönt det med! Men när Sebbe gick på träning, gick jag till simhallen som ligger ett stenkast från lägenheten. Jag simmade 1 km, vilket är bra för att vara mig! Har mjukstartat träningen lite nu, men vågar inte riktigt ta i allt vad jag kan än. Måste kolla upp och fixa ryggen innan så jag är helt säker! Men det var grymt skönt att simma en stund. Nu ska jag varva ner, dricka te och sedan laga mat tills Sebbe kommer hem igen.


PEPPARKAKOR

Nu är jag hos S igen. Han är på träning och jag har varit och handlat och tagit mig ett bad. Välbehövligt efter att ha bakat pepparkakor HELA dagen! Är helt slut i kroppen. Men om ett tag ska jag börja med maten tills Sebbe kommer hem. Jag har studiedag imorgon, så det känns superbra! Och förresten, igår kom mamma hem med en ny jacka till mig. Bilden längst ner till höger visar ett litet smakprov.


HOCKEY

Är fortfarande hos Sebbe, hos hans föräldrar. Sebbe och Thomas är i Leksand och vi andra ska snart åka dit då han har match idag igen. Igår gjorde han debut i J20 för första gången den här säsongen. Det blev en vinst! Efter hans match kollade vi på A-lagsmatchen. Idag möter dom Brynäs, så vi håller tummarna. Efter Sebastians match är det J18 så då ska vi kolla på den matchen också! Hockey för fulla muggar så att säga.. Haha!


LITE OM ALLT

Jag har gjort lite allt möjligt under de senaste dagarna. Varit hos tandläkaren, ridit (åtminstone försökt), skolan osv. Men nu är jag hos Sebastian igen! Tänkte att jag skulle gymma efter skolan idag, men igår under ridlektionen fick jag så himla ont i ryggen. Jag till och med grät, SÅ ont gjorde det. Det är bättre idag men jag kände att det inte var någon idé att gymma ifall det skulle bli ännu värre. Måste till en kiropraktor nu. Pratade med hon som brukar massera mig, och hon sa att det var bäst om det bara blir värre. Så himla tråkigt att min rygg ska hindra mig, för det gör ont. Men jag hoppas att det blir bättre så fort som möjligt!


LUSSEKATT

Min finaste lilla ögonsten har hamnat i top 50 inför finalen av årets Lussekatt 2012! Så om ni har lust så kan ni gå in HÄR och rösta på nummer 31 :) Det står hur man röstar längst ner. Vore superduper snällt om ni röstar fram Tarzan till finalen och sedan till vinnare!
Hade ingen bild på Tarzan i den här datorn. Därav förra årets julkort!

SKOLFOTOT 2012


OUPS

 
Hemskt ledsen för sjuuukt dålig uppdatering! Har verkligen levt livet, umgåtts med mina nära och kära och bara tagit dagarna som dom kommit. Åkte till Sebastian i torsdags och har varit med honom sedan dess. Han hade match på kvällen och i fredags gjorde vi tacos och hans kompisar kom dit. Vi firade Max som fyllt år!
I lördags åkte vi till Jämmerdalen och kollade när lillebror körde Ungdoms-Kåsan, efter det åkte vi hem till hans föräldrar och igår hade han återigen match.
Idag har jag tillbringat flera timmar inne på charken. Vi har nämligen gjort julkorv hela dagen! Det var intressant att se hur man gör från grunden tills det är klart, men äckligt. Fy, det var obehagligt att skölja kotarmar, men det är sådant som måste göras inom livsmedelsbranchen.


ONSDAG

Idag har jag varit ledig, kom hem så himla sent inatt. Men åh, vad bra filmerna var! Den är verkligen sevärd. Känns tråkigt att Twilight Sagan är slut nu.. Men vi får tacka för dessa underbara filmer! Jag hade en superbra kväll/natt med mina kusiner, Petra och Jossan. Tack för sällskapet tjejer!
Nu på kvällen åkte jag till stallet. Mockade och fixade hö innan jag och Maria gick upp till klubben för teori. Vi pratade om skänkelvikning, fram- och bakdelsvändningar. Lärorikt som bara den!
Nu är jag hemma. Tittar på Stalkers, sjukt bra program! Men ska sova nu snart, så godnatt!


PINSAMT!!!

Säger bara. BRA JOBBAT FELICIA! Jag skämdes ganska så rejält idag, när jag tappade en bricka med en massa grejer på så det bara small om det. Och det gjorde jag i matsalen, inför säkert 100 pers. Snacka om att jag skämdes då! Haha, men det är tur jag kan bjuda på mig själv ibland.
Nu är jag hemma och ska faktiskt sova en stund så jag orkar med kvällen och nattens bravader!

FULLT ÖS MEDVETSLÖS

Okej, det kanske inte är så hårt som rubriken säger.. Men nästan! Idag ska vi vara i köket hela dagen igen, och vi ska fixa klar maten och ha lunchbuffé. Jag har ont i ryggen (är helt mörbultad sen gårdagens ryggbehandling) så vi får se hur mycket jag orkar med idag. Vi står, och går ju som sagt HELA tiden när vi har karraktär. Men det är kul! Sen ska jag hem och sova inför kvällens bravader. Berättar mer sen!


INSTAGRAM

Nu finns även Instagram på webben. Hur bra? Jättebra för de som inte kan ha det i telefonen tycker jag.
SÅ HÄR HITTAR NI MIN INSTAGRAM

HEMMA

Det har varit fullt upp idag igen. Vi har förberett inför morgondagen. Stressade till Falun, så jag kunde åka med pappa hem för nu har Kicki kommit hit. Hon ska behandla både min och pappas rygg. Hon gjorde det för någon vecka sedan, men jag har fått ont igen och det har gått upp mer i mellanryggen. Har ju sned rygg och olika långa ben, så vi ska försöka knåda lite igen.
Vi hörs snart!


FIT FOR FIGHT

I våras tränade jag som bara den. Jag kom igång och körde hårt flera dagar i veckan. När jag åkte till Rhodos tog jag en paus. Men sedan dess har jag faktiskt inte tränat någonting (förutom på idrotten och några ridpass i veckan). Liksom, vad fan hände?! Jag har bara inte orkat träna, men ändå är figuren helt okej. Och nej, jag säger inte att jag är tjock, för det är jag inte. Men jag vill bara köra igång igen och bli mer vältränad! Det har jag tänkt på länge, men det har bara inte blivit av. Men nu så! Och som tur är, så har vi både ett gåband här hemma och en hel del andra redskap för träning. Jag fick även reda på att vi får träna gratis i skolans gym när vi vill, så länge lärarna är där. Hur bra är inte det? Det passar superbra på torsdagar när vi slutar tidigt osv. Är hur glad som helst för det!
Så nu kör vi, från och med imorgon. Det är dags att ta tag i träningen och kosten igen!

HELGEN

Åkte hem till Sebastian i torsdags. Och i fredags följde Jennifer med mig hem en stund, innan Sebastian kom hit. Haha, det var första gången han sov i min säng. Köpte den i augusti, så han har alltså inte varit här sedan dess. Men så är det när man har en hockeykille till pojkvän ;) Igår var jag och mamma till Lager 157 och handlade lite kläder, sedan in till Falun och hämtade ut min biobiljett!
Sov hos Sebbe igår, och idag har vi firat våra pappor och farfarfor (haha vad heter fler farfar?). 

Min finaste kille! 

VÄRLDENS BÄSTA PAPPA


Nu är farmor och farfar här. Jag har lagat mat och mamma har gjort lite fika. En alldeles perfekt och mysig dag att fira alla pappor! ♥

MÅNGA BLICKAR

Idag var en sån där jobbig dag igen. Liksom, varje torsdag går jag upp 5.20 och har endast 2 lektioner, slutar 10.30.. Känns rätt värdelöst, men förhoppningsvis kommer schemat att ändras tillbaka! Men idag så tog jag faktiskt på mig min onepiece, och gick runt med den. Många blickar, många pratade, men vad sjutton, det är det mysigaste man kan gå omkring med och jag slutade tidigt!
Var hem en sväng, packade och sen åkte jag till Sebbe. Har kollat på U14 matchen och sedan på Sebbe när han tränade med J20! Ska duscha och sedan kolla på TV.
Var hem en sväng,


STRESSIGA ONSDAGAR

Hatar onsdagar. Får verkligen stressa hem varje onsdag. Men idag fick vi gå tidigare, som tur var. Pappa kommer hem alldeles strax, då ska vi slänga i oss mackor innan han ska skjutsa mig till stallet. Idag är det hoppning - studs! Ska bli spännande att se hur Jalle reagerar på det. Som tur är så tycker han att det är jättekul att skutta över hinder, så det är ju bra (han är inte inhoppad, och är 12 år, haha).

Idag var det jättekallt ute. I alla fall imorse! Hehe..

TISDAG

Jag har knappt tid över till bloggen. Eller jo, det har jag. Men jag orkar inte uppdatera när jag väl kan, hehe. Men nu orkar jag! Bra va?! Nåååväl. Igår och idag har det varit skola, och vi har varit i köket båda dagarna. Igår var en bra dag, och Jennifer följde med mig hem en sväng efter skolan. Hur kul som helst! På kvällen var jag på möte med familjen i 2 timmar (möte på mcklubben). La mig direkt när jag kom hem! Idag var en mindre bra dag. Hade ingen rast alls på hela dagen, och vi var 3 stycken som slet som djur (så orättvist, imorgon blir det snack med mentorn)! Är helt slut i kroppen, så ska äta middag och sedan sova. På bilden nedan ser ni resultatet av maten vi lagade igår och idag! Gott som bara den!


HEMMA

Hej på er! Ledsen för dålig uppdatering, men jag har bara tagit det lugnt och umgåtts med Sebbe och hans familj. Är nu hemma igen, och ska snart äta varma mackor och kolla på Solsidan. Imorgon är det skola igen, så klockan är ställd på 5.20.. See ya!


SER MATCHEN GENOM OBJEKTIVET

Har hunnit med att städa hela huset idag, eller ja, nästan hela huset. Det går fort när man är 3. Så himla fräscht!
Om en liten stund åker jag till Sebbes mamma och pappa, och sedan till Leksand för att titta på hans match mot Färjestad. Tänker ta med mig kameran också, så grabbarna får lite nya bilder and so on.

Jag just nu.

YESTERDAY

Godmorgon! Eller ja, det är nästan lunchtid nu. Nåväl. 
Gårdagens ridlektion med Jalle gick super. Det var markarbete - slalom över bommar och trav över höjda cavalettis. Jalle var återigen ovanligt lugn och tyckte det var superkul! Duktiga häst. Annica var där och tog kort, så det kommer så småning om! :) Nu ska jag göra mig klar, städa och packa innan jag åker till Sebastian. FINALLY!

Nostalgi på hög nivå, när jag drack te ur denna kopp imorse. Fick alltid varm choklad av mamma i den, varje morgon innan skolan och dagis.
Mysstund med bebisarna igår. Alla tre la sig i mitt knä. Och sedan somnade allihop! Åh, nu får dom inte växa mer..



RSS 2.0