HEJDÅ

Hej gullisar! Fick sluta tidigare, eftersom jag inte kunde vara med på sista lektionen. Nåja. Ska ta och packa det sista och måla naglarna, sen pyser jag till Sebbe. Fast inte till hans lägenhet, utan till hans föräldrar. Vi ska grilla och så. Myyys :) Ha en bra kväll! För det tänker jag ha, puss!

111 DAGAR


6-0

Har kikat på 2,5 avsnitt PLL nu. Men ska ta och äta min "medicin", och sedan lägga mig i min lilla, ensamma säng och läsa en stund. Tänkte gå upp lite tidigare imorgon, för att hinna packa och fixa. Åker till Sebastian efter skolan, lovely! Det står förresten 6-0 till Leksand nu, och det är 5 minuter kvar av matchen. Seger till Leksand alltså. Grattis! ;) Nåja. Godnatt!

lite bättre bild på håret.

BÄSTA KILLEN

Efter att matchen hade gått 5 minuter, så kikade jag hur det stod. Och titta, min fina älskling hade gjort mål! ;)

Du är bäst du ♥

VÄNTAR


Snart så. Bara 4 min kvar :)

TOMAT

Hey cuties! Åkte, som sagt, hem till Simon efter skolan, för att fixa en musikuppgift med han och Johan. Tog cirkus 2 timmar. Men det blev asbra! Mami hämtade mig, och sen åkte vi till ICA Maxi och handlade. Och ja, jag såg ut som en.. TOMAT, när jag såg självaste John Lindberg. Igen!! Åh, glädje ♥ Fick förresten en sen födelsedagspresent från JLT, deras autografer! Tusentack! :D
Well, well.. ska göra lite våfflor nu och sedan följa Sebastians hockeymatch via datorn. De möter Valbo idag. Så, lycka till Leksand!
Ska nog hinna kika på PLL också. Hej så länge ;)

GODNATT

Har kikat på 4 avsnitt. Puuh.. Sjukt bra! Hade hunnit kolla på 1 till, om inte det blivit lite kaos här hemma. Storebror hade krockat, men det gick bra, som tur var! ♥
Nåja. Ska gå och lägga mig nu. Slutar 14.30, men kommer inte hem förrän på kvällen. Ska nämligen göra en musikuppgift, som läraren frågade oss om vi ville höra. Så jag, Simon och Johan ska fixa det imorgon! :)
GODNATT!

PLL

Ligger i soffan och kikar på "Pretty Little Liars". Har kikat på 1a avsnittet, och jag är redan såld! Blir nog PLL maraton ikväll ;)

EN LÄNGTAN

Vill ha lov nu. Vill vara ledig. Slappa.. slippa plugga! Men, det är faktiskt inte långt kvar till höstlovet nu :D + att jag ska praktisera (fult det lät) vecka 42 och 43! Ser fram emot det, verkligen. Har nog hittat 2 jättebra platser! Men ja, jag får hålla ut i knappt 2,5 skolveckor till! 

tröjan ger er en liten ledtråd, vart jag ska praoa vecka 43 ;)

MATEMATIK


Jobbade hårt som satan på lektionen igår, + att jag gjorde läxan direkt efter!

RESULTAT:

Som sagt, så klippte hon av det slitna. Blev rätt kort, men skönt. Mitt hår växer fort, så det är snart långt igen!
FÖRE:

EFTER:

Tog supersnabba bilder på resultatet. Så det syns inte helt riktigt hur det ser ut. Men med tiden kommer det nog mer bilder! ;) Osminkad och F**.

UTMANAR ÖDET

Åh, vad skönt det är att bli av med massa hår! Hon klippte bort 10 cm. Ja, det var slitet. Väldigt slitet! Men nu så. Passade även på att köpa hårfärg på hemvägen, så nu utmanar jag ödet, genom att färga mitt hår. Själv! Men, det ska någ gå bra ;) Eller vad tror ni?
Visar sen, när det är klart.

Den färgen fick det bli. Det var urplockat bland hyllorna..

WILL YOU STILL LOVE ME TOMORROW


45 MINUTERS VÄNTAN

Har varit ner till VC nu. Satt och väntade i 45 minuter! Gash.. jobbigt läge liksom. Men nu är jag hemma igen, och så. Eftersom jag har urinvägsinfektion, så kan jag inte springa Britsbragden idag. Jag som verkligen ville göra den, i år igen! Får väl springa 12 km själv, när jag blir pigg och frisk. Men lycka till ni andra som ska springa! :)
Tänkte äta lunch snart, och sen kanske gå ner till Åsa för att klippa mig. Har inte varit hos frissan sen december.. så det är nog dags!

SJUK

Vad är det för fel på blogg.se nudå? Kan inte ändra typ "kursiv" eller "fet text" osv..? Åh, lackar ur.. Men aja. Är hemma idag. Har huvudvärk och illamående, migrän eller nåt. Ska ringa VC snart, så jag kan gå ner dit och lämna prover. I hate this!! Vi hörs lite senare..

GRATTIS FARMOR

Gick lång dag i skolan. Stressade hem, lagade mat.. Åkte till stallet, skrittade ut i skogen med Jalle och Maria. Kunde inte vara med på lektionen, för jag har infektion igen.. Dö åt det!
Nåja. Supermysig tur var det.

Får inte glömma att säga GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA FARMOR, som fyller år idag!! (hjärta)

Godnatt!


YES!!

Wehooo!! Glad tjej, ja! Blogg.se släppte sin iPhone app idag, så nu kan jag uppdatera mer när jag är ute på äventyr och har tillgång till internet! Hur najs?! Miljoner "facebook's gilla" på det :)


NU: DEJTA SÄNGEN

Nä, nu tänker jag gå och göra mig klar för natten. Skola imorgon igen, och det är en lång dag. Slutar halv fyra sen blir det bråttom igen.. Måste hem och laga mat sen pysa till stallet för att rida :) Bästa Jalle! ♥
Men nu ska jag inte tråka ut er mer. Sov gott, puss mina kära läsare!

MUSIC VIDEO

Min klasskamrat, Johan, skickade precis en länk. En musikvideo på ett av mina favoritband. Axis of Awsome säger jag, för kolla bara:


KÄRLEK - SÅ JÄKLA MYCKET KÄRLEK

min fina vän. han må ha 4 ben. men han har ett hjärta av guld.
Bernami's Aragon Amaro

utan dig vill jag aldrig vara. min bästavän ♥

WHAT IF..


...

9B - BÄSTA KLASSEN


Snodde bilden från Johan
Jag går i den bästa klassen. Ni har lyst upp snart 3 år av mitt liv, och ni ska veta, att ni gjort varje dag till något bra. Snart skiljs vi åt.. vill inte, vill inte.. VILL INTE! Älskade 7B.. Älskade 8B.. och nu ÄLSKADE 9B!
Ni är bäst ♥


LITE INFORMATION SÅDÄR

Hejdär! Är hemma nu igen. Kom hem från Sebastian igår kväll (matchen slutade 9-4 till Leksand förresten, GRATTIS), men då var jag för lat för att hålla bloggen uppdaterad. Låg och jäste i soffan framför en bra mordserie med mami :) Skola idag då. Ja, det var det! Och det gick förjävla bra (ursäkta mitt språk). Hade bakprov på HK:en, vilket gick super! :) Ska ta och skriva några uppgifter till religionen. Blä... 
Well well.. LATERO!! 


LEKSAND - ARBOGA

Godmorgon pluttinuttisar ;) Gick ut och käkade igår kväll. Myspys. Sen gick vi hem och kikade på Gunde och hans gäng på tv4. Haha :) Sebbe åkte ner till hallen för 1 timme sen typ. Han har match halv två, så jag tänkte gå ner och kika på den. Kommer hem ikväll, så kanske hör av mig då. Ha en bra dag! Ni är toppen ♥


LEKER


Testade camen i datorn. Möhöhö..
Men ja, dagens facelook.


.

Godmorgon! Sov som en stock inatt. Älskar att få somna brevid mitt fina hjärta ♥ Nåja. Han drog iväg på träning för 1,5 timme sen. Och jag har precis diskat och grejat. Weeii.. ;) Ska göra mig klar om en stund, och lite senare ska jag till min praoplats. På eftermiddagen drar vi ner till hallen och kikar på Fredriks match.
Ha en förjävla bra dag, så hörs vi lite senare!

bild från i somras.


LOVE

Är hemma hos Sebbe nu. Äntligen! Vi har käkat hamburgare och kikat på film, ska alldeles strax äta efterrätt. Kladdkaka med grädde ;) Hörs imorgon, pussis!

kärlek


PAINT THE NAILS

Jag hatar plugg. Åh, måste man ha prov på så himla mycket? :( Jaja.. Ska ta och måla naglarna och packa lite. Åker ju till Sebastian imorgon, och stannar hela helgen. Bästa killen, det har jag det! ♥ 
Vi får se när jag har tid för bloggen. Förmodligen imorgon eftermiddag/kväll. Aja. Ha det sjukt bra, ni är toppen. Puss och godnatt! 

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN

FRÅGA; Om du skulle skaffa häst, vilken ras skulle den vara?
Har du någon favoritras? 
Ska den då vara en unghäst eller en gammal och erfaren?
SVAR; om jag skulle skaffa häst, så skulle jag vilja ha en lagom häst. Jag själv är bara 157cm lång. Jalle är perfekt storlek för mig, och han är 153 cm i mkh. Och jag verkligen älskar arab hästar! Så om jag skulle skaffa häst, så skulle det nog vara en arab eller en gullig new forest. Och dom två är nog mina favoritraser :) Den ska inte vara för ung och inte för gammal. Runt 10 års åldern typ!

FRÅGA;
Oss crossfotografer emellan vill jag fråga ett par saker.. :-)
Vad använder du för program när du redigerar dina bilder?
Och är du själv gällande "mxphotographs"? Grymt snygga bilder tar du iaf! :)
/ Evelina Utter
SVAR; jag redigerar bilderna i ett program som fanns på min dator, windows live photo gallery tror jag att det heter. Hmm.. förstår inte riktigt vad du menar, haha, men jag antar att du undrar om det bara är jag som är "mxphotographs" och ja, det är jag! Tusen tack! Du tar inte heller så dåliga bilder Evelina! :) 

FRÅGA; 1. Är du oskuld ?
2. Hur många läsare brukar du ha ?
3. Är det många killar som tycker om dig ?

kram! :)

SVAR; 1. inga kommentarer! 
2. Just nu går det mest uppåt i antal läsare, vilket är riktigt roligt. Har över 100 unika varje dag!
3. Bra fråga hörrudu. Inget jag kan svara på direkt ;) 
Kram

FRÅGA; om jag säger "vicky och fellan" vad tänker du på då? :-)
SVAR; jadu Viktoria. Jag tänker på dig och mig, och på allt vi gjorde förut. På hur nära vi var, och hur kul vi hade. Men saker har hänt och vi är inte alls de vi var förut. Vilket är väldigt synd! Kram på dig!

FRÅGA; Vad fick dig att börja blogga ? 
hur lång e du :)
SVAR; jag ville ha någonstans att skriva av mig, och så. Började blogga för.. vad äre det nudå.. 3 år sedan eller nåt sånt :) Jag är 157 cm lång!

FRÅGA; Vad fick dig att börja blogga?
SVAR; svaret hittar du i frågan ovanför! 

FIXAT O KLART

Hej pluttisar! Slutade fyra idag, tog bussen till stan och fixade en praoplats :) Gick vidare till mammas jobb, och där ringde jag till en till praoplats fast i Leksand. Och dom tog också emot! Helt sjukt vilken lättnad :D
Ska käka pizza och mysa ner mig i soffan och plugga (prov imorgon..). Sen är det packning som står på listan! Puss så länge ;)

STUDIEDAG

Godmorgon bloggen! Uppe med tuppen, även fast jag är ledig. Men jag ska ta bussen till Sebastian om en stund. Har tagit med mig massa skolböcker, så jag ska plugga hos honom! Och leta praoplats :) 
Ikväll ska vi ner till hallen och kika på hemmapremiären mellan Leksand och Örebro. Trevligt, trevligt ;) Nåja. Ska göra mig klar nu, så vi hörs senare.
PUSS ♥

morgonmys med vovven, för några dagar sedan ♥ min älskling

!!!!

http://feliciaisraelsson.blogg.se/2011/september/-.html
KOM IGEN NU.. Avslutas ikväll! ♥

GAYAAL, bästa hästen

Ridlektionen gick helt okej. Bättre än sist jag red Jalle! :) Han var lite stark och rätt pigg, men det gick bra ändå.
Stod i duschen en bra stund, och har käkat lite "medicin", så nu tänkte jag varva ner ännu lite till genom att slå igång en film! Är ledig imorgon, weho ;) Godnatt!!

SISTA CHANSEN!!

Ja, imorgon avslutar jag frågestunden. Så nu får ni passa på att ställa frågor. Vad som helst!! Och hur många som helst!!
KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA DIT

HEJS

Åh, vad jag hatar mitt schema.. slutar inte innan tre någon dag i veckan, förutom varannan torsdag. SÅ KUL! Fast..? Anyway. Tog fyra bussen hem. Satt och pratade med älskling en bra stund, pratade om imorgon och så. 
Saknar Sebastian hur mycket som helst.. sjukt! Men imorgon så! ♥
Jaja. Ska ta och göra mig klar och sedan åka till Sebbes mamma o pappa. Fixa Jalle, sen upp till klubben för att rida lektion. LOVE IT!
Puss

MORNING

Godmorgon! Gick upp lite tidigare idag, kunde inte somna om.. Haha ;) Har gjort mig klart och grejat. Så ska alldeles strax åka till skolan. Slutar halv fyra idag, och efter det är det bråttom. Ska ju rida Jalle idag! :) Det kanske inte blir nå mer inlägg idag, men vi får se. Ha en jävla bra dag!! ♥

.


DRA MIG BAKLÄNGES!!

Ja, rubriken säger ju en hel del! Åh, JISES vilken bra låt Nomy har släppt! MASSA KÄRLEK PÅ DEN!! ♥
klicka HÄR för att lyssna på spotify


HEJ, JAG HETER FELICIA OCH JAG ÄLSKAR MINA FYRBENTA VÄNNER


JLT @ THE RADIO

Hej alla bloggläsare! Kom hem från en lång skoldag för en stund sedan. Sitter i soffan och lyssnar på P4 radio Dalarna, live. JLT är med! Grymma dom är! ♥
Ska fixa bilderna från gårdagens tävling, och så. Hör snart!! 

LOVE


you're the light in the dark,
you're the best,
you're my whole life.
and I will love you,
until that day,
when I close my eyes,
and fall asleep
forgood


BILDER PÅ FACEBOOK

Sådärja. Då var bilderna från dagen klar! Har precis lagt upp dom på min FB, så kika in där å kolla ;) Ska nog gå upp på berget och lyssna på en trubadur snart. I alla fall en stund. Sen ska jag kolla på film med mami!
Bloggar nog imorgon kväll. Om jag hinner. Äh, vi får se när jag har tid helt enkelt! 
Ha det så bra, sålänge! Puss ♥

saknar min Sebastian ♥

YA ELIT

Jahapp. Då var denna crossdag slut. I alla fall med körningen. Nu är det bara grillning och umgås med folks om gäller! :) Det gick inte så bra för lillebror idag, men men. Han får köra B-finalen imorgon. Annars har det varit en lugn dag, med massor av heat. Ska fixa bilder från dagen nu, så vi hörs lite senare, förhoppningsvis! :)

vårat team tar ju upp en hel del av depån.. eller? ;)

FRAMME!

Hej bloggen! Orkar inte starta datorn, så jag bloggar från mammas iPhone ;) Slutade tidigare idag, för att hinna packa klart och greja. Kom hit efter fem, och sen dess har jag pratat med Sebbe och spelat Yatzy med mami :) Nu sitter jag i crossbussen med mamma, pappa, Peppe och Junkas. Ska alldeles strax sova.
Klockan 8 imorgon bitti startar dagen här! Så, godnatt! :)

GODNATT

Fixat lite ny musik till iPhonen. Alla låtar var ju liksom uttjatade. Anyway. Ska ta och ladda batteriet till kameran nu, för imorgon hämtar familjen mig, direkt efter skolan och sedan drar vi vidare till Hofors! Kommer bli grymt kul, och jag ska träffa så många bra människor som jag saknar så sjukt mycket. 
Det är dock inte lika kul att jag inte kommer träffa Sebbe förrän nästa helg :( But, that's life! Och då har man någonting att se fram emot, och längta efter. Vi har inte varit ifrån varandra mer än 4-5 dagar, sedan maj. Men men.. Någon gång måste alltid vara den första ;)
GODNATT LOVERS ♥


VÄRLDENS BÄSTA, MIN FINASTE

Du kommer aldrig förstå hur mycket jag tycker om dig. För mig, är du allt! Du är bäst, min finaste Sebastian ♥

Jag älskar dig!

JAG GRÅTER BARA I REGNET


JOBBIGT LÄGE

Sitter och letar PRAO platser. Inte kul alls. Vet inte vad jag vill göra.. Åååh, jobbigt läge Felicia. Jobbigt läge!

NEW IN

Hej snuttisar! ;) Slutade tidigt idag, halv tre. Gick ner till stan med Emmy. Fick med mig jeans och ett par trosor från Gina Tricot. Första gången jag shoppade på, uhm..? Minst ett halv år. Haha :) Nåja. Följde med mami och papi till Hofors en sväng. Vi skulle kolla hur trailern stod. Det är ju USM där i helgen, så kom och titta vet jag!

GODNATT

Lägger mig nu. Puss, och godnatt! ♥

THAT'S WHO I'M


NEVERMIND I'LL FIND SOMEONE LIKE YOU

Hemma från en lång skoldag. Men jag börjar vänja mig! That's good, aaight? ;) Nåja. Ska fixa hockeybilderna jag tog i lördags, och göra lite läxor och så. Städa bussen ska jag också göra.. Blä! Men, vi ska ju som sagt åka på USM i helgen. Weho! Och jag fick precis reda på att Elin ska dit. Har inte träffat henne på 1-2 år, så det ska bli hur kul som helst att äntligen få göra det! :D Puss, så länge! ♥

DAG 10 - NÅGOT SOM GJORT DIG STOLT DE SENASTE DAGARNA

Kan man vara stolt över sig själv? Ja, det kan jag. I alla fall för det jag tänkte berätta om.
Under de senaste dagarna, så har jag fått sjukt bra kritik för mina MX bilder som jag tagit. Ni vet väl att jag la upp en röstning, DU KAN HITTA DEN HÄR. Och jag fick jättefina kommentarer och mycket beröm om dom. Och ja, jag är stolt. För att jag för en gång skull kan göra något bra. Och något jag tycker om! ♥


FÖDELSEDAGSPRESENTER

Sebastian klagade på att bloggen var för lite uppdaterad, för han hade ingenting att läsa. Och ja, jag håller med honom! Men jag har haft fullt upp de senaste dagarna. Red ju igår, och det var hoppning. Fick rida Ringo, och det gick jättebra! Har inte hoppat på 1 år, så ja, det var efterlängtat :)
Har sovmorgon idag, så jag börjar 9.20. Skönt! 
Aja, bloggar nog senare. Puss, och ha en bra dag! 

Bakade mina 2 tårtor i måndags. Mums!
LITE AV FÖDELSEDAGSPRESENTERNA:
iPhoneskal
äppelmos (från morfar)
godis
läppglans
linne
blommor
läppbalsam
2 nagellack
iPhonehögtalare
200 kr presentkort på Gina Tricot
800 kr från farmor och farfar
1000 kr från mami och papi
300 kr från morfar

och så vidare

KUNG DAG

Världens bästa klass. Det har jag det! ♥



15!!!!

Ja, det är min dag idag. För 15 år sedan, den 12 september 1996, klockan 04.23, föddes lilla jag. Helt sjukt, vad tiden går fort.. Jag som nyss fyllde 10?! Åh, tack för alla gratulationer i skolan och så vidare. Ni är grymma! ♥



massa bilder från när jag va liten till 2009

VÄRLDENS BÄSTA

Fick en tidig födelsedagspresent av älskling igår. Åh, jag har velat ha det skalet sedan jag köpte min iPhone, alltså för 1 år sedan. Den är lätt snyggast nu, med favorit färgen ;)

Tack älskling. Du är bäst!! ♥

BRA BLOGGNING... ELLER?

Bra bloggning Felicia, verkligen! Fast..? Haha, nej, inte riktigt. Men igår kväll hämtade Sebbes pappa och storebror mig. Åt middag och efterrätt osv. Firade typ min födelsedag! :) Jättetrevligt! 
Sen skjutsade dom hem mig efter elva, var tvungen att åka hem till hunden eftersom vi var hemma själva i helgen. Och imorse hämtade Sebbes mamma och bror mig, och så åkte vi till Leksand och kikade på matchen mellan Leksand och Västerås. Vinst för hemmalaget! Både igår och idag! Grattis grabbar! ;)
Har städat och gjort läxor nu på kvällen. Det kommer ju gäster imorgon! Tänk att jag fyller år... Aja, nu ska lillebror ha sin dator. Hörs imorgon! Godnatt! ♥

Bästa ni ♥

3


jag älskar dig

.

Ja, jag är hemma nu. Men är inte på humör. Så skriver lite senare. Heido.

GODMORGON

Godmorgon! Vaknade tio i sju, av att Aragon hoppade upp och la sig på mig.. När man för en gång skull hade sovmorgon, hah, jäkla brandlarm. Menmen, skulle ändå vara vaken 7, för då kom Micke och hämtade lite grejer :) 
Har precis käkat frukost. Pizza. Nyttigt.. ;) Ska pallra mig in i duschen och sen göra mig klar. Åker till Leksand sen, så bloggar ikväll. Ha en bra dag, puss!

GODNATT

Lägger mig och kikar på TV och spelar Wordfeud. Och prata med S ♥ Imorgon bitti hämtar hans mamma mig, och sen drar vi och kikar på match. Kameran följer med, så fotografering blir det! Godnatt, mina söta läsare! :)

WORDFEUD

Ni måste skaffa Wordfeud! En jätterolig app, där du spelar med andra människor i Sverige online. Det är som Alfaphet, och man kan spela med hur många som helst samtidigt. Helt gratis är det också! 
Tänkte lägga mig och spela det nu, så lägg till mxfelicia, och spela med mig :)


THE BEST DAY OF MY LIFE


ONE, TWO, THREE


NAILS

Målade mina naglar igår. KTMfärger såklart ;)

fransk manikyr, fast i orange och svart.

DAGENS OUTFIT, 9 SEPT


Sa ju det. Sämst kamera. Haha, och fulaste pose. But, do you know what? I don't care. Mode och såntdär är ingenting för mig ;)

TVPUCKEN

Godkväll! Ja, ännu 1 dag har runnit iväg, och det är bara 3 dagar kvar tills jag fyller år! :) Wehoo.. Anyway. Hade inte tid för bloggen när jag kom hem från skolan. Nej, för jag kikade på TVpucken. Två killar från min tyskagrupp och Sebbes bästis spelade ;) Sjukt kul att Dalarna gick vidare till semi. Grattis! :)
Tänkte lägga upp "dagens outfit" lite senare. Ovanligt för mig, jag vet. Men mamma lekte med min iPhonekamera imorse, så.. Haha!

NATTI

Nej. Nu orkar jag inte sitta här mer idag. Ska lägga mig tidigt, för imorgon ska jag till skolan igen! Fortsätt rösta, och glöm inte frågestunden! Puss och godnatt! :)

regnväder... häromdagen.

FARELLO & GAYAAL


MANGEMAKERS - SLÄNG ER I VÄGGEN!


Gullig pöjk. Haha, grymt!

DAG 9 - MIN BÄSTA VÄN


Han är min bästa vän. Världens finaste hund! Bernami's Aragon Amaro ♥

SOMLIGA GÅR I TRASIGA SKOR


BLA BLA BLA

Wääää.. vad tråkigt jag har! Ligger i soffan och lyssnar på Gyllene Tider, kollar på TV, smsar med S. Ungefär det har jag gjort de senaste 2 dagarna. KONSTANT! Hatar att vara sjuk.. men jag är mycket piggare nu i alla fall :) Så jag ska till skolan imorgon, weei! 
Om en stund kommer mami hem. Då blir det middag osv. Och ikväll kommer papi hem :) Han har varit på kurs sen måndags. Nåväl. Tänker inte tråka ut er mer, igen. Haha, puss!

RÖSTA FRAM ÅRETS SNYGGASTE BILD


Under sommaren har jag varit ute på massor av mx tävlingar i Sverige. Allt ifrån VM till KM. Kameran har används flitigt, och jag har fattat ett stort intresse för fotografering av sporten. Det är en glädje att få stå där, och trycka in knappen och bara låta fantasin flöda. Är jättenöjd med bilderna, och här får ni några smakprov, (mer finns på min andra blogg, mxphotographs.blogg.se).
Men ja, rösta fram vilken som är snyggast utav de här bilderna nedanför. Kommentera med bildens nummer :)

1. DALACROSSEN MORA 2011

2. DALACROSSEN MORA 2011

3. DALACROSSEN MORA 2011

4. DALACROSSEN ÄLVDALEN 2011

5. DALACROSSEN LIMA 2011

6. DALACROSSEN LIMA 2011

7. DALACROSSEN LIMA 2011

8. DALACROSSEN LIMA 2011

9. UDDEVALLA VM 2011

10. UDDEVALLA VM 2011

11. UDDEVALLA VM 2011

12. UDDEVALLA VM 2011

13. LJUSDAL 4 JUNI 2011

14. NNO/COOR/MAFI - CUP FALUN 2011

15. TRÄNING FALUN 2011

LJUDET AV DITT HJÄRTA


min kärlek till dig kommer aldrig att svika.
love you ♥

DON'T FORGET!!

Nej, juste, glöm för Guds skull inte frågestunden! 
Eh, typ klicka HÄR för att öppna det inlägget :)

vi kör på en oldie, hehe

HUR GÖR MAN?

Snodde receptet från Frida :)
Men i alla fall,

DU BEHÖVER:
1,5 dl kallt kaffe
½ dl mjölk
Vaniljglass (välj själv hur mycket du vill ha, jag tog 4 msk)
Kolasås/Chokladsås (du väljer själv vilken smak du vill ha)
krossad is (frivilligt)
Topping:

1 dl vispgrädde
1 tsk vaniljsocker/pulver
1-2 nypor strösocker

GÖR SÅHÄR:
Mixa kaffet, glassen och mjölken.
Vispa sedan grädden, och tillsätt vaniljsockret och strösockret.
Häll kolasåsen/chokladsåsen på väggarna av glaset och lite i bottnen, och häll sedan kaffeblandningen i glaset. Toppa med grädden, och sätt i sugrör! 
Enklare än så är det inte :)



MOCAFRAPPE

Var riktigt sugen på en frappe imorse, så jag ställde mig och gjorde en hemmagjord! Den blev godare än vad jag hade förväntat mig, och det var busenkelt att göra! :)

SJUK

Hejdär!! Stannade hemma idag också, är snuvig och nyser och håller på. Har precis lagat mat, gott! ;) Sitter och spelar Sims på facebook nu, haha kul liv.. Nej. Ska inte tråka ut er mer med detta inlägg. Hörs lite senare!!

ÖLAND

Nä. Sista inlägget för idag. Ska mysa ner mig i soffan och kika på TV och prata med Sebastian. Får se om jag orkar skolan imorgon.. Godnatt!! ♥

Åååh, saknar!! Någon som vet när Böda camping börjar sändas på TV? :) Vi var ju där den veckan dom spelade in.

GE MIG MIDSOMMAR, VARMA SOMMARKVÄLLAR OSV..


LIVING IN A DREAM


LEKSANDS IF J18 ELIT


min finaste Sebastian Fakt ♥

Charlie Fredriksson

Gustav Jobs

Oscar Haaraoja

Linus Carlsson

Tobias Hahne

Simon Erlandsson

Tom Mäkitalo

Patrik Elfsberg

David Suvanto

KLICKA PÅ BILDERNA FÖR ATT FÅ DE STÖRRE.

SAKNAR


Filip Thuresson

Tom Söderström

Kim Lindström

Lite bilder från Uddevalla VM 2011. Åh, vad jag saknar det! Vilken upplevelse!
Finns mer motocrossbilder som jag fotat på andra bloggen, klicka HÄR för att komma dit!

MATLAGNING

Gaaah.. vad jag nyser hela tiden!! Så jäkla drygt :( Håller i alla fall på att laga mat nu. Fast kan man kalla bacon och makaroner mat? Haha ;) Det skulle gå fort i alla fall, för mamma ska iväg på föräldrarmöte på lillebrors skola. Kul att veta va? Eh, nej. Men glöm inte frågestunden under!!

-


fråga vad du vill. anonym eller ej, it doesn't matter. men tänk lite på vad ni frågar ;) vet vad jag brukar få för frågor. peace! ♥


DAG 8 - MIN DAG

Eftersom jag inte gjort någon punkt ur "dags listan" på ett tag, så gör jag en till idag.
Min dag. Ja, jag antar att min dag är den 12 september. Då jag fyller år. Om 5 dagar! Det är alltså 15 år sedan jag föddes. Sedan lilla jag kom till världen.
Huh, börjar man bli vuxen nu? :( 

liten Felicia

DAG 7 - VAD ÄR KÄRLEK?

Kärlek kan vara så mycket mer, än bara mellan två personer. Jag kan ha en viss kärlek för t. ex djur, en låt, en sak, väder och så vidare. & jag har såklart en stor kärlek till min familj, släkt och mina vänner. Men den bästa kärleken är mellan två personer, mellan mig och Sebastian.

Våran resa började för 4 år sedan. Då han la till mig på Bilddagboken, ni vet dendär sidan som var mest populär innan facebook? Vi började chatta, smsa, ringa till varandra och så. Men vi träffades aldrig. Han var en blyg pojk ;) När vi var runt 11 och 12 år gamla, så blev vi tillsammans. Dock var det inte så seriöst, det vet ni ju själva, hur det är att vara så liten. Men det var över efter någon dag.
Vi var fortfarande vänner, och pratade med varandra. Och ett tag efter det, blev vi tillsammans igen, vilket slutade precis som gången innan, såklart! 
Men som sagt, vi pratade och fanns för varandra, som väldigt nära vänner efter det.
Och i november 2010, träffade jag honom för första gången. Det var nere på gamla skolan, efter deras låtprojekt, som vi snackade och så efter showen. Det var jättetrevligt! :)

Vi var fortfarande goda vänner. Men träffades inte förrän ett halvår efter.. i maj 2011. Jag kommer ihåg att jag hade fjärillar i hela kroppen, när jag väntade på att hans buss skulle stanna framför mig, och han skulle kliva ut därifrån. Holymolly.. vilken känsla det var, när han klev ut, och solen lyste starkt på honom. Han, med det blonda håret. Den långa och snygga killen.
Vi gick på stan tillsammans med hans mamma och sen skjutsade dom hem mig.

Efter det mötet, så träffades vi minst 1 gång i veckan, fram till 10 juni. Då vi blev tillsammans. 
"Solen lyste på oss. Dendär varma, tidiga sommarkvällen i juni. Massor av glada människor fanns runtomkring oss. Men i mina ögon fanns bara du. Och jag visste, att det var början på något långt och underbart, då du pussade mig".
Han är kärlek för mig. Mina känslor för honom är så otroligt starka, och jag har aldrig någonsin varit såhär' kär. Dethär är äkta kärlek. Något jag aldrig känt förut.
Min bästavän, min fina kille.
Sebastian Fakt ♥

GÖTTSKIT

Tänkte pallra mig upp från soffan, och göra chokladbollar. Blev sjukt sugen på det..

bild från google

SJUK

Godmorgon! Är superduper förkyld, så jag stannade hemma och vilar idag.
Det var min första ridlektion på 1 år, igår kväll. Och det gick väl helt okej :) Ovant men kanonkul! Nästa vecka är det hoppning, så då ska jag rida ridskolehäst!
Nåväl. Har precis käkat frukost och kikat på "våra bästa år". Ska fortsätta ligga och slöa i soffan. Puss så länge!

oldie

ADELA (tidsinställt)


Grattis på namnsdagen hjärtat. Tänker på dig varenda dag, och tittar på bilden på dig och mig, som jag har i mitt rum. Kommer aldrig glömma dagen, då vi blev inlåsta i fårhuset, och du tröstade mig.
Bästa lilla Adela. Jag saknar dig!! ♥

WOHO

Har precis varit till stallet med mami, vi gick igenom lite grejer med Annica. Utrustning, foder och så vidare. Börjar ju på ridskolan imorgon! :) Rider privathäst, vilket är grymt kul! Har verkligen saknat hästlivet. Men nu jäklar, är vi på G igen! :)
Sitter i soffan och kikar på Idol just nu, awsome. Ska lägga mig efter det, typ. Börjar bli riktigt förkyld. Buhu.. Men men, ska nog ta och göra mig varm oboy' eller te om en stund. Jaja, säger godnatt nu i alla fall. Puss!

min lilla älskling var hos veterinären idag igen. stackarn har förmodligen fått borelia ;( bästa vän, lämna mig aldrig!! ♥

SOMLIGA LJUS BRINNER ALDRIG UT.


WHEN I HELD YA


Åh. Min nya favoritlåt.. vilken brud!!

SÅ MYCKET BÄTTRE

Hallihallå! Hann inte blogga igår kväll. Eller jag orkade inte rent ut sagt! När jag kom hem halv åtta, så kollade familjen på Idol när det började, sen fick vi finbesök på gatan, utav 2 älgar! Haha :) 
Det var en jättebra dag i skolan, hur trevligt som helst. Om en stund kommer mamma hem, och då ska vi åka till Jalle. Annika ska visa lite utrustning och grejer som jag ska ha på Jalle. För imorgon börjar jag rida igen!!! Så glad!! :D

jag vet att hon är mycket bättre än mig. mycket bättre än hon på bilden.

LEKSAND V.S BRYNÄS 13.30

Godförmiddag! :) Sebbe och jag har kikat på TV, ätit tidig lunch och gjort oss klara nu på morgonen. Han har precis dragit ner till hallen, och jag ska alldeles strax diska och fixa lite. Går ner och kikar på hans match halv två. Sen åker jag hem med hans mamma, och klockan 17 ska jag på möte på ridskolan :)

MY LOVE

Har käkat tacos nu på kvällen, och kikat på sista matchen för idag. Sebbe är hemma och vi tittar på Jersey Shore! :) Ska alldeles sova för han har match imorgon. Så ja, godnatt!! ♥

DAG 6: ETT NYTAGET FOTO PÅ DIG SJÄLV OCH 15 INTRESSANTA FAKTA OM DIG SJÄLV


♥ jag AVSKYR ormar, grodor, sniglar och alla sånnadär' slemmiga saker. Det är min värsta fobi!
♥ min naturliga hårfärg är faktiskt blondin.
♥ mitt favoritband är John Lindberg Trio.
♥ jag är en tjej som ofta får höra att jag ser och verkar äldre ut.
♥ mina humörsvägningar är ingenting att leka med.
♥ om saker inte går som jag vill, blir jag lätt irriterad, sur, arg, ledsen, besviken.
♥ jag lever mitt drömliv. 
♥ en tjej som älskar att pyssla, det är jag det! som alltid kommer på så sjuka idéer att göra ;)
♥ jag är, och har alltid varit, en hästtjej! 
♥ utan Sebastian, skulle jag inte klara mig.
♥ jag hade blåa ögon som liten, men nu har jag gröna.
♥ min släkt, familj och vänner är det bästa jag vet!
♥ jag har fruktansvärt svårt att lita på folk.
♥ en till fobi som jag har, är att gå på brunnar. K- brunnar går bra.. men de andra, naaaj!
♥ jag fyller år om 9 dagar!


HIT OCH DIT

Gick ner till hallen och kikade på matchen mellan Falun och Spånga. Är hemma hos S nu igen, och jag och Eva har precis ätit ost- och skinkpaj! Gott :) Ska väl alldeles strax ner och kolla på ännu 1 match, vilka dom möter vet jag inte. Sen tillbaka hit igen, och sen kanske tillbaka till hallen för att se på sista matchen för idag! Det är en cup, som sagt. Och lite senare kommer även Sebastian hem igen. Längtar!

BLOGLOVIN'


GENOM ATT KLICKA PÅ TEXTEN OVAN.

A YOUNG GIRLS HEART


WIIE

Fick precis reda på en sjukt rolig grej. Ni får veta mer senare, när allt är 100% klart! :D Håller på att laga lite käk nu, är jättehungrig! Och om en stund kommer svärmor hit, och sen följer jag nog med henne till hallen och kikar på Sebbes brors match. Ville bara hålla er lite uppdaterade ;)

LYCKLIG


IT HURTS


det gör fruktansvärt ont.
ont att se dig ha ont.
min lilla, lilla prins ♥

MORGON!

Godmorgon! Här ligger jag i soffan, uppe med tuppen typ. Haha, men jag ville säga hejdå till Sebbe innan han åkte, så vi åt frukost tillsammans osv :) Han ska till Mora på match, och kommer hem ikväll.
Den stora frågan är ju bara vad jag ska göra idag..? Får se om jag ska träffa Ida en sväng :) 
Tid åt bloggen har jag i alla fall!

mami ♥

ROMANTISK MIDDAG. ELLER? Hihih

Det blev en väldigt romantisk middag. Eller inte. Haha, det blev en räksallad på Amore ;) Skitgott! Nu ska vi göra oss klara för natten. Sebastian ska upp halv åtta imorgon bitti, för han ska till Mora. Hockey nivet. Aja. Godnatt!

dagens facelook. åh, vad jag älskar min mascara! haft samma märke i 2 år typ.

TIDSINSTÄLLT

Funderar starkt på att färga håret igen. Tillbaka till mitt vanliga chokladbruna/mörkbruna hår. Eller ska jag kvar den färg jag har nu? Och lägga i lite mer "varm"brun färg?

nuvarande färg

dåvarande färg

GÅR UT OCH KÄKAR MIDDAG

Tog mig ett långt, varmt bad. Har precis gjort mig klar och inväntar Sebastian. Vi ska ut och käka senare. Myspys! Vart vet jag inte.. men det visar sig väl ;) Stannar här hela helgen. Känns som om jag är den enda som inte ska på GGS. Haha, men liksom.. palla det? Jaja. Ska inte tråka ut er mer. Ha en bra kväll! 

LÄNKBYTE

Vill du också vara med i ett inlägg på min blogg? Mejla då en bild och din bloggadress! Och sedan får du mer instruktioner.
[email protected]
Klicka på bilden för att kolla in söta Nathalies blogg!

ÅKTE TILL S LITE HASTIGT

Fick sluta lite tidigare idag. Eller ja, jag gick 2-3 km på idrotten istället för att vara med dom andra. Mådde inte alls bra i magen.. åkte med pappa hem, vilade en stund och sen packade jag. Tog bussen till Leksand, och nu sitter jag hemma hos S. Han är på träning och kommer hem om någon timme. Tänkte ta och låna hans badkar en stund, och käka glass och så. Mys! ;)

GODNATT

Nu tänker jag gå upp till min nybäddade säng och till mitt favorittäcke. Brukar ha det i crossbussen annars, men det är ju bara någon tävling kvar, så då kan jag lika gärna bära fram och tillbaka. Godnatt! ♥

DET SÄGS ATT OVAN MOLNEN. ÄR HIMLEN ALLTID BLÅ.


Foto: jag

NYTT I RUMMET...

Köpte mig 1 par "allglas" (10kr styck, om jag inte minns helt fel) på Ica Maxi förra veckan. Och jag tänkte använda dom som ljushållare. Ville få de på olika höjder, så vet ni vad jag gjorde? Jo, jag tog min gamla parfymkartong och målade den svart. Kolla vad snyggt!

Tyckte det var tomt på byrån, innan jag fick idén att göra en tavla. Klistrade på ett monstermärke på ett papper, och satte in den i den svarta ramen jag målade idag. Inte så tokigt va?

MY CRIB, FÖRE - och EFTERBILDER

Hade inte städat på hela sommaren. Har ju knappt varit hemma. Men nu jäklar. Fixade lite nytt, och tog bort gammalt. Inte rensat så sen jag flyttade in i mitt nya rum, för 3 år sedan.
FÖRE:

EFTER:

Ska fixa lite mer kuddar till soffan, rensa på vägghyllorna, fixa en hemlighet, och byta lampa.. den pajjade idag, haha. Och under spegeln ser ni det där "bordet" jag gjorde på träslöjden. Stilrent och fint, enligt mig. Ställde dit lite random prylar för att visa hur det skulle kunna se ut. Och jag tog bort min inte-fungerade stereo som bara va ivägen. Visar vad jag gjorde för mini projekt, i nästa inlägg!

VET NI VAD JAG SKA GÖRA?

Nej. Det vet ni inte, för jag har inte berättat det än, men det är nog dags nu!
Jag saknar dom dära djuren med 4 ben på flera hundra kilo. Det var ett svårt beslut jag gjorde för cirka 1 år sedan. Ett beslut som gjorde så fruktansvärt ont. Men det var en paus jag behövde. Och den är över nu. Förgott! För nu ska jag äntligen börja på ridskola igen. Inte på Sveden, utan en annan. Där jag kommer få rida privathäst. Världens bästa Jalle! ♥
Mamma ringde förra veckan, och vi väntar fortfarande på svar, vilket jag hoppas att vi får snart. Det här känns bra. Så jävla bra! Åh, äntligen! 


Gayaal (Jalle) och jag, tidigt i somras.

GRATTIS MALIN! ♥

Idag fyller en utav mina närmaste vänner 17år. Stort grattis till henne! ♥

bilder på oss. över 2 år gamla. herre-min-gud, vilka tider! 
Saknar dig superduper mycket Sis ♥

VAD HAR HÄNT MED MINA GLADA GUBBAR?

Gjorde om designen lite. Eller ja, texten och så. Har precis städat klart.. fast jag har skrivbordet kvar, men det tar jag en annan dag. Det blev riktigt snyggt! Visar före - och efter bilder senare. Ska bara fixa en tavla, när mami kommer hem. 
Förresten, vart har mina smile'ys tagit vägen? Det blir ju inte sånnadär' glada gubbar när jag skriver ":) ;)" osv..? Hjälp? Någon?


"MINI PROJEKT"

Tog en paus från städningen, och började på ett "mini projekt" som jag ska ha i mitt rum. Bilder kommer senare när allt är klart! Nu äter jag yoghurt och min "medicin". Åter till städningen om ett tag.. :)

min lilla älskling

15.53

Enda dagen vi slutar tidigt på hela veckan. Hur skönt som helst! Fick skjuts ner till stan, så jag kunde ta bussen hem. Och vad ska jag göra nudå? Ska nog ta och städa mitt stökiga rum. Fixa lite nya grejer och så vidare. Det behövs! Hej så länge! ;)

RSS 2.0