HÄR MÅR MAN

Hoppas ni har det bra hemma i Sverige! Idag har vi gått omkring och kollat runt området vi är på här på Rhodos. Solade lite vid poolen också, sitter nu på Sport Bar och har precis ätit och njutit av en efterrätt ;) Vi hörs!


MXPHOTOGRAPHS

Ni har väl inte glömt min andra blogg? Min såkallade motocrossblogg där jag lägger upp mina bilder jag fotograferar ute på banorna. Känns bra att säsongen alldeles snart drar igång igen! Och kom ihåg att MXPHOTOGRAPHS finns på FB också, så in och gilla sidan! ;) 


MOT RHODOS

Om cirka 20-30 minuter hämtar dom mig, och sedan far vi iväg till Rhodos! Har gjort några tidsinställda inlägg, men annars hörs vi om 1 vecka! Ha det så bra här hemma i Sverige nu. Puss och kram!


Godmorgon!

Gick upp i tid för att äta frukost och duscha. Ska packa ner det sista och sen är jag redo! Sebbe och hans familj hämtar mig runt två, och sedan bär det av! :D


- FRÅGESTUND!

Nu när min blogg inte kommer att vara uppdaterad stup i kvarten, så tänkte jag slänga in en såkladdad Frågestund igen. Vad sägs om det? Så nu kör vi, fråga på!

.

Jahapp. Och så var det det där med tidsinställda inlägg. Ska i alla fall försöka! :) Kollar på TV med familjen just nu, och det känns konstigt att samma tid imorgon så är jag flera hundra mil ifrån dom.. Men men! 

Kommer sakna allihop. Min fina kille!

KÄNNS BRA!


THAI CUBE

Mamma och jag köpte med oss frysmat från City Gross igår, "thai cube". Det var faktiskt gott, inte riktigt som hämtmat, men nästan! Värt att prova hörrni!


SKRIVER PACKLISTA

Godmorgon! Familjen är i Hedemora för att lillebror kör cross, men jag stannade hemma eftersom jag måste packa och fixa allt idag, åker ju imorgon! Har börjat med packlistan, haha. Ska fixa massa tidsinställda inlägg senare. Men ja, LATER!


GLASSES

Går omkring så här hemma jag. Vet, extremt fint! Fast..? Haha. Eftersom jag har dålig syn och brytningsfel så använder jag glasögon. Hemma i alla fall, eftersom jag lånat dessa av min moster som hade dom år 1987. Men när jag kommer hem från resan så ska jag till optikern igen. Har linser, men orkar verkligen inte använda dom.. Så får se om det blir brillor istället. Dock bara när jag läser, kollar på TV och så. Jaja. Godnatt!


HANDLAT

Sista skoldagen på 1 vecka är nu avklarad. Direkt efter skolan så åkte jag och mamma till City Gross för att handla lite grejer inför resan. Och massa mat förstås, haha. Gjorde pizza när vi kom hem. Supergott! Kikar Let's dance nu.


NATIONELLA KLART


NATIONELLA SKRIV

Yep. Nu ska vi göra skriftligt nationella. Laddat upp med nya kakor från Singoalla! Gott!


TÅRAR AV LYCKA


- Den bilden är snart 1 år gammal. Och den bilden visar min lycka, som jag har när jag är i din närhet. Tänk att det har varit vi två, du och jag, i snart 366 dagar, 12 månader, 1 år. Jag är lyckligt lottad. För jag har dig. Och dig älskar jag. Ja, Sebastian jag älskar dig så mycket att det inte ens går att beskriva med ord. Att älska dig är så lätt. Allting med dig är så bra. Hur kan du vara så bra?
Att du valde just mig är ett mirakel. Du ger mig så mycket. Mod, kraft och ork. Min älskade. Med dig är jag lycklig. Med dig kan jag vara mig själv. Du förstår mig som ingen annan gör. Ingen kommer någonsin förstå mig så bra som du gör. Jag har gått igenom mycket genom åren. Men jag hade inte orkat utan ditt stöd vid min sida. Tack. Tack min allra käraste. Jag vet att vi kan. Jag vet att vi tar oss igenom nästan allt.
Alla stunder med dig har varit de bästa i mitt liv. Och vet du? Jag ser fram emot många fler.
Tårar av lycka. Och med den största sanningen, så kan jag säga att du är den bästa
& jag älskar dig mest ♥

MIN PLAYLIST


Klicka DÄR för att lyssna på min playlist

Q - VILL DU HA EGEN HÄST?

Vill du ha egen häst? :-)
- Ja, absolut! Men jag har liksom inte riktigt den tiden just nu, då jag går i skolan och har mycket annat för mig när jag väl är ledig. Jag är faktiskt nöjd med hur jag har det nu också, då jag har Gayaal som medryttarhäst någon dag i veckan. Så det är ju som "egen häst" nästan. Min familj har heller inte den tiden så de skulle kunna hjälpa mig om jag hade en häst, eftersom dom lägger ner sjukt mycket tid på motocrossen och alla tävlingar hit och dit. I framtiden så är jag ägare av en häst, det är jag säker på, men just nu är inte den tiden inne.

Finaste killen. Han är precis som min drömhäst, och jag är glad att jag får ta hand om honom ibland! ♥ Tusen tack Annica!

GYMMET

Slutade tidigt idag, riktigt skönt! Har ätit lite mer kladdkaka nu, haha, men ska faktiskt gå ner till gymmet lite senare och vara lite hurtig. Inte varit där sen julas typ. Oooops! ;)

Old one.

TORSDAG

Är inte på humör. Vet inte varför, haha.. Har ätit lite kladdkaka nu på morgonen, gott. Och nej, det var inte min frukost, eftersom jag äter det i skolan. Vi hörs senare, för nu tänker jag och mina mjukiskläder åka till skolan!


I WANNA BE THE WIND THAT BRINGS YOU BACK TO LIFE


IDAG FICK JAG HEM DOM

Tog hem typ alla mina ridgrejer igår, i alla fall skorna och kläderna. Passar på att tvätta allting, och så har jag precis putsat upp mina ridskor som blev superskitiga efter stalljouren i söndags, nu när jag inte kommer att rida på 2 veckor. Det svider i hjärtat, men det ska bli skönt att få komma iväg ett litet tag. Mamma hämtade ut paketet från Hööks idag också, så nu har jag fått hem mina chaps! :) De är lite långa, men det fanns inge kortare, så dom duger. De sitter bra i alla fall. Är ju liksom inte så jättelång, haha..




Syns ganska så rejält tydligt att de är lite långa på sista bilden, haha. Men jag gillar dom. Kostade ju liksom under 200 ;)

UPPDATERING FRÅN DATORN!

Hej, hallå! En pluggfri dag blev det idag. Det behövde verkligen jag. Har lagat mat och faktiskt gjort en kladdkaka, det är ju trots allt lillördag ;) Ska fixa en grej nu, men uppdaterar om en liten stund!

Kanske ska ta och städa mitt rum också? Det är ju liksom inte riktigt så här fint just nu, haha.. Längtar tills jag får en större säng!!

FIsraelsson@TWITTER - FOLLOW


DAGENS

Sitter i skolan men vi börjar 9.20, haha.. Ska plugga på matten eftersom det är prov på eftermiddagen. Fy. Så vi hörs sen!


UNDERBART

Vi hade som sagt markarbete idag och jag fick Prinsen. Det var andra gången jag red honom, och det gick super! Underbar häst som jag vill rida mer. Är ju som sagt ny på ridklubben, plus att jag rider Gayaal på lektionerna. Men när det är hoppning lånar jag ridskolehäst, vilket inte är ofta. Var fjärde vecka. Men det gick verkligen bra idag, så jag är nöjd! Nu blir det riduppehåll för mig i 2 veckor.. Tråkigt! Slänger in en oskarp bild på fina Prinsen som fanns på klubbens hemsida :)


TILL INLÄGGET UNDER


MELLIS

Har fixat en rejäl mellis nu innan jag ska till stallet. Åt en halv baguette till frukost och ingen lunch. Inte bra, jag vet. Later!


DAGENS

Sitter i korridoren just nu, väntar på att religionen ska börja. Tråkigaste ämnet, helt klart! Efter skolan ska jag stressa hem och sedan till stallet för att rida. Det är markarbete idag, så jag får låna ridskolehäst! :-)


07.52 - PÅVÄG TILL SKOLAN


VARDAGSLYX

Kollar på TV med mamma. Lyxade till det med jordgubbar och vindruvor, mums! Ska faktiskt sova snart. Är dödstrött.. Vi hörs imorgon!


TRÄNAT

Har hunnit tränat nu på kvällen. Första gången på några veckor! Skönt. Ska se till att ligga i hårdträning den här veckan, i alla fall så mycket jag hinner. Men nu ska jag hoppa in i duschen!


HJÄLP?!

JÄTTEKUL. Nej. Vad har jag gjort? Haha, jag kan inte fortsätta skriva i dokumentet, det står att det är låst? Huh? Någon kunnig som vet vad jag ska göra? Åh. 

HÅLLER TUMMARNA

Tjohej. Har precis kommit hem från skolan. Måndagar är bra. Fast nu så ska jag återigen hålla på med skoluppgifter som ska lämnas in och vara klara. O r k a r i n t e ! Men jag måste. Ska laga mat när jag tröttnat ur totalt och när mamma kommer hem ska vi iväg en sväng.. ;) Håller tummarna! 

Min fina mami och fina Aragon ♥

SKOLTOAN

Har bara en lektion kvar, som börjar om en halvtimme. Ja, så är det. Fräsch skoltoa har vi också, fast...


TODAYS

Godmorgon! Trodde det var helg imorse när jag vaknade, haha, trött tjej.. Sitter i skolkorridoren nu, börjar om en halv timme. Efter skolan ska jag hem och återigen - PLUGGA! Åh..


OM EXAKT 1 VECKA SITTER VI PÅ PLANET!


NEXT:

Jahapp. Då var man hemma igen och har hunnit tagit en dusch, ätit och nu ska jag låta pluggandet ta över min kväll igen. Åh!! Blir så förbannad att man måste gå långa och jobbiga dagar i skolan och SEDAN en massa hemuppgifter, läxor och allt det där på det. Blä. Blä och BLÄ.
Mitt sällskap kommer vara Tigerbalsamet. Jäkla knä! Skulle inte ha utsatt mig för fotboll idag, men det var så kul ju..



FÄRDIG

Kom precis ner från klubben. Allting gick bra idag! Skönt. Nu ska jag slänga i mig maten och en spela fotboll tydligen.. Haha!


GODMORGON

Ja, godmorgon! Klockan är tjugo över sex och jag sitter nyvaken och äter frukost. Ska alldeles strax dra på mig stallkläder och gå upp till ridklubben. Ska ju som sagt ha stalljour idag. Skulle haft nästa vecka, men då åker ju vi, så jag bytte med Jossan! :-)


BORTA

Packade min väska och åkte till Sebastian. Ska ha stalljour imorgon klockan 7, och det är så nära härifrån så det passade perfekt. Han var duktig och hjälpte mig att ta in en häst, haha! Gullis. Nu ska vi kolla TV med hans föräldrar :-)


STÖRANDE

Godmorgon. Vaknade kvart i sju av att en fågel eller något hackade i väggen på mitt rum. Så himla störande! Men som tur var så lyckades jag somna om i några timmar. Har ätit frukost och nu sitter jag och skriver ett personligt brev. Vad som händer sedan, får vi se.

Åh, vad jag saknar mitt hår...

NYTT MÅL

Helt slut i kroppen efter dagens lektion på Gayaal. Vi red utan snodd för typ första gången, så vi fick "börja om på nytt" om man säger så. Till slut gick det bra, och han blev fin i formen. Men vi har en lång väg kvar, och det är vårat nya mål att uppnå! Jag vet att vi kan!
Nu ska jag snart sova. Kommer vakna upp helt öm i kroppen imorgon..


SPENDERAR MIN FREDAGSKVÄLL TILLSAMMANS MED FINASTE GAYAAL


DONE


HUMÖRET ÄR INTE PÅ TOPP

Rubriken säger det mesta. Åh. Pluggat Biologi i 3,5 timme - skrivit 9 sidor plus läst typ 30. Hatar plugg! Inte hann jag skriva något personligt brev heller. Skit också, men det får jag göra en annan dag. Måste sova snart. Ska till sjukhuset imorgon, godnatt.


PLUGG...


LÄXOR

Kom precis hem från en lång skoldag. Ska låta min pluggfantasi fylla min tid resten av kvällen och så ska jag skriva ett såkallat personligtbrev! Måste ta nåt att äta nu innan jag sätter igång med studier.. Bye.


PAUS

Har paus från NP just nu. Första delen gick faktiskt hyfsat! Nu är det bara att vänta på nästa, bläää.


NU: NATIONELLA ENGELSKA HELA FÖRMIDDAGEN


APPAR

Slänger upp lite användarnamn på olika iPhone/mobil appar där ni kan följa mig eller spela mot mig. Here we go: 

Q/A - EN LISTA

-OM DIG, ALLMÄNT-
Hur gammal är du? - 15 år, 7 månader och 6 dagar.
Hur lång är du? - Jättelång! Hela 157 centimeter! ...
Hur mycket väger du? - 50kg.
Har du några piercingar/tatueringar? - Ja. Naveln, 5 i öronen men inga tatueringar.
Vilken skola går du på? - Britsarvsskolan i cirkus 2 månader till.
Vad vill du bli när du blir äldre? - Vet faktiskt inte riktigt än.
Är du singel? - Nixpix.
Har du syskon? - Ja, två bröder.
Var bor du? - Strax utanför Falun.
Är du nöjd med dig själv? - Hmm, ja.
Vad tror du andra får för intryck av dig? - Ja, vad tycker ni? Själv vet jag inte.
Din favoritmaträtt? - Kinamat!
Vilken maträtt kan du verkligen inte äta? - Vet faktiskt inte. Men hatar oliver om det gills?
Din naturliga hårfärg? - Blond.
-

 

- SENASTE -
Som ringde dig? - Pappa.
Som smsa dig? - Viktoria.
Som du smsa? - Sebastian.
Som du kramade? - Min kusins mamma, tror jag.
Som du kysste? - Aragon. Höhö. Nej, men Sebastian.
Som du slog? - Hihi, Sebastian tror jag. PÅ SKOJ!
Som du bråka med? - Lillebror, as usually, haha.
Som massera dig? - Antagligen Sebastian.
Som du dela dricka med? - Åter igen, Sebastian.
Missade samtalet? - Igår, från Johan i min klass, då jag ville ha nummer från folk i klassen.

 

- KÄRLEK & SEX -
Har du pojkvän? - Jajamen!
Hur många har du haft sex med? - Det du.
Hur många gånger har du varit kär? - Flera gånger. 
Har du blivit dumpad? - Mjo.
Har du dumpat någon? - Ja.
Kärlek vs sex? - Menar du förhållande eller one night stand? Isf, kärlek.
Ditt längsta förhållande? - Det jag är mitt uppe i just nu, med Sebastian. 10 månader!!
Vad faller du för hos killar? - Först och främst utséendet, sedan får man ju se vad det leder till. Deras tankar, omtänksamet, kärlek och allt det där.
Tror du att man kan hålla ihop föralltid? - Ja, absolut.
Hade du berättat för dina förälrar om du hade blivit gravid? - Klart.
Vad använder du för preventivmedel? - P-piller.
Vid vilken ålder tycker du det är okej att bli sexuellt aktiv? - Det är helt upp till en själv!
-

 

- ANVÄNDER DU... -
Deodorant? - Ja.
Parfym? - Ja.
Kjolar? - Nej.
Klänningar? - Japp.
Hoodtröjor? - Mysja!
Hårmousse? - Nej, bara ibland.
Hårspray? - Helt sjukt att jag säger det, men NEJ. Trodde aldrig jag skulle klara mig utan hårspray.
Klackskor? - Ja, ibland.
Body spray? - Nej.
Rouge? - Mja.
Foundation? - Ja.
Ringar? - Nja.
Mössa? - Nix. Bara på vintern, när jag är utomhus på aktiviteter.
Hårband? - Nej.
Nagellack? - Ja.

-

 

- SANNINGEN OM DIG/ DÅLIGHETER -
Har du snattat någon gång? - Nej!
Har du druckit alkohol? - Nej.
Röker du? - Fy, nej!
Snusar du? - Ännu värre, nej.
Har du druckit så mycket att du spytt? - Dricker inte, så nej.
Har du slagit/kastat något mot en glasruta så att den krossats? - Nej.
Har du tagit droger? - Nej.
Har du druckit en alkoholdryck utan att veta vad det är för något? - Nej.
Har du strulat med en främling på fyllan? - Aldrig varit på fyllan, nej där också.
Ljuger du ofta för dina vänner? - Aldrig.
Har du mobbat någon? - Hmm.. Inte vad jag kan komma på!

-

- VEM/VILKA... -
Är din bästavän? - Min underbara hund, Sebastian och min kusin Maria.
Saknar du? - Barndomen. Vänskapen jag, Viktoria och Sara hade förut. Mabel. Rebell. Sammi. Ja, det kan göras till en lång lista!
Umgås du mest med? - Dum fråga. Sebastian.
Stör du dig på? - Det du.
Skrev åt dig senast på facebookchatten? - Caroline B ♥
Vem puffade dig senaste på facebook? - Minns inte.
Vem skrev du senaste med på msn? - Haha, använder inte MSN längre.
Vem kommer du träffa imorgon? - Klassen. Sen får vi se om jag pallar gymmet.
I din klass umgås du mest med? - Simon, Johan, Östgren.
Skulle du vlija se ut som? - Mig själv. Jag kan aldrig ändra på mitt utséende, eller bli någon annan. Man får helt enkelt ta och trivas och acceptera sig själv!

-

 

- JA/ NEJ FRÅGOR -
Är du helsvensk? - Ja.
Har du en hund? - Ja, Aragon.
Har du en katt? - Ja, Tarzan.
Har du varit utomlands nångång? - 3 gånger, åker om 11 dagar på en till resa.
Har du svarat ärligt på alla frågor? - Japp.
Är du blyg? - Beror på.
Ska du ta körkort? - Om jag kan/får..
Ska du tatuera dig/pierca dig? - Vi får se. Just nu - nej.
Vill du har barn? - Absolut.
Hade du kunnat adoptera? - Om det var den sista utvägen att inte kunna få egna barn, så ja.
Hade du kunnat adoptera bort? - Nja. Tror inte det!
Har du en egen dator? - Ja.
Går du i högstadiet? - Mjo.
Går du på gymnasie? - Nix.
Är dina föräldrar skilda? - Nej!

MAKE-UP

I frågestunden för inte allt för länge sedan så fick jag en fråga om jag kunde visa mitt smink. I detta inlägg så tänker jag lägga upp det, men även en video på hur man rengör sminkborstar! Hoppas ni gillar det :)



Det som finns i min sminkväska. Dock använder jag inte allt, och ibland använder jag ögonfransböjare också, och vissa penslar :) Rouget är detta:



Q/A - VÄNNER IGEN?

Hallå? Är det sant att du, Viktoria och Sara är kompisar igen?
- Haha, vad folk ska hålla på och få reda på allting.. Men jag ska svara på din fråga, vem du nu är. Ja, det är vi. Eller i alla fall på väg, förhoppningsvis. Vi går i samma klass, men har haft våra fighter och därför försvann våran vänskap vi hade förut. Men det känns faktiskt skönt att det är löst nu. Egentligen var allting ett stort, fet missförstånd!
Hoppas svaret dög ;)


Bilder på oss genom åren.

LUNCH

Är piggare nu, skönt! Har gjort lite lunch och ska käka nu, framför The Hills.


08.24

Bloggar från min säng just nu. Stannar hemma idag, då jag fortfarande är snorig och förkylningen vill inte lägga sig. Måste bli frisk, för det är inte långt kvar nu! Ska nog pallra mig upp och äta frukost och krypa ner i soffan istället.


GODNATT

Låter näsprayen vara min kompis inatt igen. Hoppas jag blir bättre och piggare snart! See you, godnight!


HEMMA

Trodde jag hade vaknat i en mans kropp imorse. Men röst var verkligen hur mörk som helst. Lät som en karl! Usch. Åkte hem och bytte kläder till mjukisar, sedan till stallet för att mocka och fixa. Är så himla förkyld, så jag skippade ridningen idag. Åh, vill ju rida! Så himla kul när det går så bra för mig och Gayaal nu.. Men ska rida på fredag istället. Jaja. Nu ska jag fortsätta vila.


HEMKLICKAT

Har precis klickat hem dessa snygga och sjukt billiga chaps från Hööks. Så himla mycket man vill ha där ifrån, men det fick räcka så länge.
Måste ju spara lite pengar nu, för om 13 dagar åker jag till varmare breddgrader! ;-)


RED NAILS

Åh, det blir bara massa tråkiga mobilinlägg hela tiden.. Men så fort jag får tid och ork, så lovar jag att uppdatera om mycket, från datorn, som jag inte innebär vad jag gör och allt sånt. Så håll ut!
Nu sitter jag i soffan efter att ha tagit en lång och varm dusch. Målade naglarna och pysslade om mig själv också, behövligt. Ska lägga mig snart, får se hur pass pigg jag är imorgon..


FISKGRATÄNG

Jag ville själv laga maten idag. Haha, på nåt vis så älskar jag matlagning och bakning och sånt. Tur jag valde att gå Resturang och livsmedel ;) Mamma hade tänkt göra någon fiskgratäng, men jag ville ju laga mat så jag gjorde det istället. Den innehöll potatismos, sej och en sås på dill och räkor. Och så lite citron på det. Mums!!


KLANT

Kämpade mig igenom skolan idag. Inte mycket sömn inatt inte, och så vaknar jag upp och är förkyld?! Inte kul. Och klantig som jag är så råkade jag låsa in mina nycklar i skåpet.. Tur att jag hade en extranyckel! Nu är jag hemma, ska vila lite, laga mat (?) och fixa lite med svenskan!


ÅÅH!!

Möttes av den här synen imorse när jag klev upp. Åh!!!!!! Vart tog vårkänslorna vägen? Borta.


TIDSINSTÄLLT


BANANASPLITT

Mamma gjorde god mat - kyckling med potatis, gräddsås och gelé. Till efterrätt gjorde jag bananasplitt! Nu kollar jag och pappa hockey men ska snart göra mig klar och sova. Måste ju vara hyffsat pigg imorgon, då skolan börjar igen.. Åh!


Q - NAVELPIERCING

Funderar på att byta min läkpiercing snart men vet inte om jag vågar. Har haft den i 4 månader nu och det har läkt fint och det är liksom inga konstigheter heller. Ni som har/haft, när bytte ni?


LITE BÄTTRE BILDER

Drog på mig min top jag köpte idag, jackan, ett par av tightsen och skorna. Ser lite bättre ut nu va?


NEW IN


Vita Converse från Lager 157
Blev kär i dessa skor från Scorett!

Bilden gör den inte rättvis, en aprikos/ljusröd top från Lager 157

3 tunna linnen från Lager 157. Bra att ha nu när jag ska utomlands!

2 par typ vanliga leggings/tights, ena hade en dragkedja fram, details you know.
Spenderade även cirkus 1 timme på Bubbleroom också. Provade massa klänningar. Avslutning och vårfesten. Hittade en, men vi får se hur det blir!

HEMMA

Är nu hemma igen efter några timmar i Sågmyra med mamma. Visar vad jag fick med mig hem alldeles strax!


Q - HISS/DISS

Hittade på en skinnjacka uppe i garderoben i mitt rum. Det visade sig vara mammas gamla, som hon hade när hon var 15 år. Jättesnygg och skön! Kanske ska börja använda den, eller vad säger/tycker ni? :)


LAGER 157

Har gjort mig klar och mamma håller på nu. Om en stund åker vi till Lager 157! Såååååhär ser jag ut idag.


GYMNASIET


FRUKOST

Godmorgon! Har precis tagit mig en dusch och sitter nu framför TVn och äter frukost. Hårdmacka med leverpastej och gurka och till det - favoritjuicen! Hallon och apelsin, med fruktkött, så god. Vet inte vad som händer idag. Jag ville åka till Hööks men det ville inte mamma. Vill åka till Lager 157 men vi får se hur det blir..

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/851843/images/2012/pic_198487324.jpg" class="image">


DAGS ATT SOVA

Filmen är slut och jag har precis lagt mig i en tom, ensam och nybäddad säng. Känns konstigt att inte ha någon bredvid sig som jag haft i typ 7-8 nätter nu.. Men men! Haha, jag har i alla fall det gulligaste påslakanet med elefanter och lejon på. Eller vad säger ni? ;) Det är skönt och mysigt i alla fall, så jag kan sova. Vi hörs imorgon, godnatt!


LÖRDAG KVÄLL

Inte blev det någon garderobsrensning inte. När pappa kom hem åkte familjen till mina kusiner för att fira min kusin och hennes pappa, de har ju fyllt år. Några timmar senare åkte vi hem, lagade mat och jag har precis tvättat bort spacklet och tagit på mig pyjamasen och ligger nu i soffan och kollar på filmen på TV4. Ja, så såg min dag ut..


NEXT:

Så, då har Sebastian åkt hem. Gick ut med lillebror och hunden på gården som sagt, men nu är jag inne igen och ska äta glass. Polkaglass! Favorit. Sen ska jag ta och rensa ur min garderob då jag ska köpa massa nytt! Känns bra ;)
image descriptionimage description

PICTURES - MIN BÄSTA VÄN

Lillebror fotade mig och Aragon en snabbis nu på eftermiddagen.


WII

Hej och godmiddag!
Tog en promenad ner till affären, jag och Sebbe. Köpte lunch och glass, mums. Har ätit och nu spelar han och lillebror Wii, haha. Om en stund ska han hem. Då får vi se vad jag hittar på!


BÄDDAR

Har ätit god mat och kollat på TV med min familj och nu bäddar vi min bäddsoffa. Vi får ju liksom inte plats i min 90 säng.. Vi hörs imorgon! Godnattissss


HEMMA!!

Badade i några timmar, roligt värre! Pappa hämtade oss hos Sebbe nyss så nu är vi hemma hos mig. Första gången jag är här på 1 vecka! Tiden gick för fort.. Vi sitter och spelar QuizMe med lillebror och ska fixa åt mamma också. Haha, hon kom hem med cirkus tre gånger mer kött än vad vi brukar äta när inte Sebbe är här.. Har en hockeyspelare till pojkvän, som ni vet, och dom som vet, vet ju hur mycket dom äter.. Hihiuuu!


LUGNET

Uppe med tuppen känns det som. Och anledningen till det är att vi ska åka och bada! Så vi hörs lite senare.


GODMORGON

Godmorgon!
Gick nästan nyss upp och nu äter vi frukost, jag och Sebbe. Te, saft och hårdmacka med helgskinka och senap. Mums! Vi får se vad som händer idag. Antagligen åker vi bort till backen med hans bror.


HUNGER GAMES

Sådär. "Hemma" igen efter några timmar i staden. Vi var ju som sagt på bio och såg Hunger Games. Tyckte faktiskt att det var en för låg åldersgräns, hade kunnat vara högre. Men den var bra och spännande. Typ första filmen jag verkligen hängt med i från början till slut. Se värd i alla fall!
Har satt upp håret i en hög knut, dragit på mig pyjamas och tvättat bort allt spackel. Känner mig jättefin, hmm.. Jag och grabbarna kollar på TV, men jag tänkte gå och sova snart i alla fall! Godnatt.


NEXT: BIO


B&W


LEKSAND

Hej på er! Första inlägget från en dator på väldigt länge, känner jag. Sitter faktiskt i lägenheten i Leksand nu. Sebbe, Jonte och deras kusin Jesper skulle åka allmänhetens så jag följde med. Dock hade inte jag någon lust att åka pågrund av mitt knä. Tog med mig grejer hit så jag ska göra mig klar nu och sedan gå ner till hallen.
Vid två, halv tre ska vi till deras mormor och äta. Ikväll blir det bio!


RIDLEKTION

Ojdå, har helt glömt bort bloggen idag. Typ. Fast det har egentligen inte hänt så himla mycket heller så har inte haft något att skriva om, hehe. Latat oss hela dagen. Vädret var ju liksom inte på topp om man säger så.. Har pysslat lite i stallet och så. Framåt halv sex gick jag ut och tog in Gayaal eftersom vi skulle på lektion 19.10, och jag fick med mig båda mina älsklingar! Dock satt Sebbe på läktaren och Gayaal hade mig på ryggen. Sebbe filmade lite, så jag kan slänga upp det sen någon gång.
Vi flyttade bakdelen i hörnen på ett litet fyrkantspår och ryggade lite. En rätt lugn lektion! Skönt.
Nu ska jag och min gos fortsätta kolla på TV, sen sova. Idag har han varit min i 10 månader! Sjukt. Men bra. Pusspuss.


GRATTIS PÅ 15 ÅRS DAGEN UNDERBARA KUSIN VITAMIN!


10


FAST 5

Sebbe, Jonte och jag sitter uppe och kollar på Fast Five. För typ tredje gången?! Haha.. Käkar glass gör vi också, mums. Kul att veta va?


PÅSKÄGG

Pappa kom hit med en motor som grabbarna skulle ha på deras cross, och med sig hade han även grejer till mig och tre påskägg till mig, Sebbe och Jonte. Gott! :-)
Sebbe är ute och springer, men när han är tillbaka så ska vi ut till ladan och träna där. Jag kan ju inte springa med mitt knä, och det suger!


MUFFINS

Vi har inte gjort någonting idag, typ. Hade inga idéer heller. Men till slut så gjorde vi en smet och bakade muffins, jag och Sebastian. Nu står dom i ugnen och är strax klara!


Q - VILKEN ÄR MEST SEVÄRD?

Ställer samma fråga här. Jag och Sebastian kan inte bestämma oss.. Hjälp??!


SKOGSTROLL

Vaknade 11, åt frukost och sedan drog vi ut i skogen. Jag, Sebbe och Jonte. De skulle fixa träd som fallit i vintras och så. Tog med oss fika också. Myspys. Kom precis hem och nu kollar vi Tv, får se vad som händer sen!


feliciaisraelsson @ INSTAGRAM


BRA DAG

Har varit på påskmiddag hos Sebbes mormor och morfar, vi kom hem nyss. Jättegod mat och så spelade vi Yatzy och kort. Jonte och Sebbe tog fram madrasser och grejer, och åkte ruchekana som dom gjorde när dom var små. Haha!
Ska kolla Harry Potter halv tio, och sen sova antagligen? Hoppas ni haft en bra dag!


ÖNSKAR ER ALLA EN GLAD PÅSK


GODMORGON

Vi gick upp strax innan tio. Käkade frukost, och sen hoppade jag in i duschen. Sebbe och alla andra är utomhus och håller på i skogen med ved och sånt. Jag ska göra mig klar nu. Vid halv tre ska vi till hans mormor och morfar :)


INTE HEMMA

Jag hittade på nåt till slut. Sebbe frågade om jag ville komma till dom, vilket jag gjorde. Åkte till Leksand och kollade hockey först, men nu är vi tillbaka och ska alldeles strax äta. Räkor och massa sånt! Mys. I alla fall jag och hans föräldrar.


LÅNGFREDAG

Gick upp för ett X antal timmar sedan. Gjorde frukost åt familjen och har nu gjort mig klar. Testade en locktång jag inte använt på flera år, blev rätt bra! Snabbt gick det också.
Sitter och dricker kaffe framför datorn nu. Får se vad dagen har att erbjuda..


I NEVER STOP WONDERING


LÅNGPROMENAD

Tog med mig Aragon på en 1 timmes lång promenad. Funderade, och rensade huvudet. Välbehövligt kan jag säga.. Svängde in på kyrkogården och hälsade på fina Lillian också. Hon hade så fint, med påskliljor och grejer. Har ätit middag nu. Gott. Sitter och kollar på semifinalen i hockeyn nu. Får se hur länge jag orkar vara vaken.


TIPS

Är inte på humör. Inte nånstans! Kollar runt på nya appar och så. Hittade en rätt rolig och bra "rit" app. Ni hör ju själv vad man gör. Faktiskt rätt roligt att experimentera med det där programmet!


TODAYS

Ska ha musiklektion nu sen NO, lunch och SO. Och sen går vi på lov! Superskönt!


MER TV

Ja, jag vet att uppdateringen varit på botten idag. Men jag har tagit det lugnt och framåt eftermiddagen/kvällen lagade jag mat. Mamma fick en chock när hon kom hem, då jag hade städat nedervåningen! Hon blev så glad så.
Sitter och kollar på TV, återigen.. Men ska sova om en stund! Sista dagen i skolan imorgon, sen är det lov! :)


HÖÖKS

Har käkat lunch. Fast nudlar är väl inte mycket till mat kanske, haha. Ligger och kikar i en liten Hööks katalog som kom på posten förra veckan, dreglar över alla grejer! Ska ta och kika några avsnitt av Ponnyakuten. Kan inte slita mig haha..


TV TITTANDES


HUVUDVÄRK

Godmorgon. Jalle var jätteduktig igår, men jag hade huvudvärk hela lektionen så jag var nära att gå hem flera gånger. Skulle nog ha gjort det.. För nu ligger jag i soffan med huvudvärk igen. Ska äta frukost nu - mammas hemgjorda müsli med yoghurt och banan. Så himla gott!


FÄRDIG

Stallet är klart och jag har tagit in Gayaal och vi är nu redo för ridlektion i ridhuset. Hej så länge!


PROV

Sitter utanför engelska salen och ska snart ha det ämnet. Har precis haft religionsprov, på cirkus 4 sidor.. Fy! Slutar halv fyra, åker till stallet direkt efter då typ.


HEJ MITT VINTERLAND

Kollade ut och möttes av den här synen? Jag som trodde att våren var på väg, vårblommorna hade ju för tusan börjat blomma! Men icke sa Nicke. Ska i alla fall sova nu. Godnatt, kära ni!


HJÄLP?!

Om några veckor åker ju jag till varmare breddgrader, och jag insåg här om dagen att bikinisarna jag köpte förra året är alldeles för små.. Måste köpa nya och skulle vilja ha tips från er, om vart det kan finnas snygga bikinis?


FULL MÅNDAG

Hunnit med massvis idag. Lagat mat, fixat engelskan, tränat, gått ut med hunden, duschat och fixat. Känns bra! Dock blev det inte så lång promenad med Aragon eftersom jag såg att världens största och fulaste moln var på väg in. Hade rätt, för nu haglar, regnar och snöar det. Jäkla april väder!
Ska kolla TV resten av kvällen nu jag..


UT PÅ PROMENAD MED LILL HJÄRTAT MITT


HEMMA

Måndagar är hur sköna som helst. 3 lektioner. Börjar 9 och slutar 14!
Ska faktiskt ta och laga mat nu innan pappa och lillebror kommer hem. Köttfärssås med spagetti. Sen måste jag fixa engelskan, då vi förmodligen har redovisning imorgon. Justeja, har religionsprov också..


1 LEKTION KVAR


MIDDAG PÅ G

Hemma igen efter några timmar i ridhuset. Vi löshoppade fyra hästar idag. Mulle, Farello, Gayaal och My. Det var första gången på flera år som Jalle löshoppade. Eller rättare sagt - rallyJalle! Det gick bra till slut och han blev trött och slut :) Har tagit mig en lång dusch och håller på att laddar upp några filmer på VideofyMe, men det är grymt segt så får se om de kommer upp senare!
Ska springa ner och kolla om maten är klar snart. Västerbottenpaj! Så himla gott! :)

Hej du osminkade Felicia.

Q/A - SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN

Hur är det att ha ett långdistans förhållande?
- Långdistans förhållande vet jag inte om jag kan kalla det riktigt. Det är cirkus 3 mil mellan mig och Sebastian, fast vi träffas i alla fall inte i veckorna. Har åkt upp någon enstaka gång med hans pappa på vardagarna, men inte alls ofta. På ett sätt så är det skönt att det är en liten bit mellan oss, så man inte känner det där "måste, måste, måste" och det gör så att man får tid till annat också. Skola, läxor, hästarna och vänner till exempel. Men och andra sidan så är det lite tråkigt att bara träffas på helger. Nu under vintern har ju han haft matcher också, vilket har gjort så att vi inte träffats vissa helger då heller.
Men så fort vi har tid så tillbringar vi tid tillsammans.
Det är inte så himla jobbigt att bo en bit ifrån varandra!


Tips på hur man får mer läsare? Hur många läsare har du?
- Det enda jag använder mig till för att få fler läsare är bloggtrafik.nu , där man surfar och samlar poäng vilket gör så att man får fler läsare. Helt gratis och super enkelt! KLICKA HÄR FÖR ATT REGISTRERA DIG.
Annars så lägger jag upp bloggen på min Facebook någon gång ibland. Är även med på en sidor där alla kan länka sina bloggar! Jag har olika många, beroende på hur aktiv jag är. När det går som bäst är det runt 200 unika besökare om dagen.


Vad har du valt för gymnasie? Linje? :)

- Mitt förstahandsval blev Resturang och Livsmedel på Hushagsgymnasiet i Borlänge. Anledningen till att jag valde det i den staden var för att i Falun har dom inte konditori/bageri, vilket jag är mest intresserad av!

Är du kär i Sebastian?
- Dum och fånig fråga. Det är klart jag är kär i Sebastian!

Ska du köra motocross i år? Isf, på vad och ska du tävla osv? :)
- Alltså, jag vet faktiskt inte än hur jag vill och ska göra. Pappa och jag ska i alla fall skaffa en 125cc som vi ska ha tillsammans, då jag endast kommer träna då och då. Har växt ur min lilla pärla, så ja.. Tävlingar? Nja, tveksamt.

Vem är din bästa kompis? Vem vet allt om dig?
- Räknas pojkvännen som bästa vän? Han vet i alla fall allt om mig. Då menar jag verkligen allt! Vi har ju faktiskt känt varandra i flera år innan vi blev tillsammans. Någon annan som vet typ allt om mig är Sara och Emmy.

Kan inte du visa vad du använder för smink?
-  Absolut. Kan göra det i ett inlägg någon dag!

ERKÄNNER ATT JAG KAN VARA RÄTT BLÅST IBLAND


SMOOTHIE

Gjorde mig en god smoothie och ska kolla lite nostalgi - ponnyakuten! Om en stund åker jag iväg till stallet för idag ska vi löshoppa hästarna som sagt :)
Tänkte tipsa er om ICA's smoothie påsar man kan köpa. Jätte gott och enkelt! Det enda du behöver är dom och lite yoghurt.


FILMERNA FRÅN I TISDAGS

Sa ju att jag skulle lägga upp filmerna från i tisdags då vi hoppade. Här kommer dom, och ja, jag ser ut som en köttbulle med huvtröja och skyddsväst.




LAST CHANCE

Idag är det sista chansen att ställa frågor i frågestunden, för om några timmar avslutas den!
KLICKA HÄR


10.41

Godmorgon söndag!
Varit vaken i några timmar nu, kan ju aldrig sova när man väl får sovmorgon.. As always! Men men. Har kopplat in min laptop till min TV nu igen, så nu har jag en liten datorhörna på mitt rum igen. Skönt. Dock måste jag fixa massa annat innan det är klart. Jaja.
Ska ta och klä på mig och fixa lite nu innan jag åker till stallet. Vi ska löshoppa idag! Och Gayaal ska vara med, får se hur det går ;) Han har ju typ aldrig gjort det förut så.. 

RSS 2.0