"svärmor"

Kollar film med pojkvännens mamma, hihi.. Rätt chill ;) Väntar på att älskling ska komma hem från Bjurs ochdetdär. Fanns inte plats i bilen, skönt faktiskt, palla åka iväg när man är ovan med vintertiden så man är trött ;) haha..
Anyway, bloggar senare söta ungar :)

Guuuuuulligt

Godmorgon!
Jiiises, vad jag sovit skönt inatt. Älsklingen har ju en ny stor bäddsoffa i sitt rum så vi somnade i den igår kväll ;) Fick frukost på sängen imorse faktiskt, supermysigt! Hihih..
Om någon timme drar vi till Teddy, sen åker vi vidare till Bjurs för att kolla skoter :)
Höööööörs!

hejdåå

Nu drar jag och älskling till Teddy :)
LATEROOOOO

hos världens bästa

Stannade kvar i skolan en liten stund när jag slutat, för att säga hejdå till Sara :( Fy, vad jag kommer sakna henne nu när hon drar till New York! Hoppas hon får det bra där iaf.
Kom nyss hem till min älskade prins, så nu ser vi fram emot flera dagar tillsammans. Ska springa och pussa på honom nu, så vi hörs senare ;)

du är så falsk

fast ni är flera stycken faktiskt.

det är just därför jag tycker om dig så himla mycket


Ja, jag vet hur jag pratar. Men hur många pratar inte sådär med djur? ;)
Observera när han hoppade rätt på mig i första filmen, och hans tassar i sista filmen ( han drömmer ).

packning

Känner mig faktiskt mycket bättre än i morse :D Nu ska jag börja packa allt jag ska ha med mig till pojkvännen nästan hela nästa vecka. Åker ju imorgon som sagt.
hörs snart, puss

Hey yooo'

Yep. Vaknade av den där förbannade huvudvärken och halsbrännan idag igen.. Hur kul som helst! Fast nej. Varför ska man bli sjuk, nu när lovet närmar  sig?! Jag som äntligen ska spendera nästan hela lovet tillsammans med min pojkvän.. Hoppas jag blir bättre tills imorgon, för då MÅSTE jag till skolan för att säga hejdå till Sara, som åker till New York på lördag :( Okey. Nu börjar jag babbla om allt möjligt, så bäst att avsluta det här inlägget nu.
LATERO

RÄTT SVAR.... "hur lång är jag?"



SJUK

Åh, vad det bränner i halsen! Kan knappt prata ;( Hatar att vara sjuk, men det måste man ju också vara någon gång också..

Ligger i soffan under en varm filt framför TVn. Har tagit en paus från pluggandet. Eller jag pluggade väl inte direkt, utan skriver rent hela religonshäftet.. Urrrrrrk!
Vi hörs senare, när jag är på humör ♥

förlåt för dålig uppdatering

Lagade maten idag, supergod blev den. Men nu måste jag snabba mig till Falun igen, för nu står stallet som nästa punkt! Morsningkorsning.

Krasslig..

Mobilbloggar från sängen just nu. Har absolut inte orkat starta datorn osv idag, så därför har det inte blivit nå' uppdatering.
Utvecklingssamtalet blev inställt idag, så jag sprang ner på stan och köpte lite småsaker, efter skolan, innan jag hoppade på bussen hem.
Slappat framför den stora, svarta fyrkanten i vardagsrummet hela eftermiddagen. Börjar bli lite krasslig..
Men godnatt på er sötisar!

Godnatt!

Ligger i min säng framför TVn och ser på "Beck". Imorgon har jag utvecklingssamtal efter skolan, så jag bloggar efter det ;) Juste, har NO prov imorgon också.. Hehe..
Godnatt med er :)

DAGENS FRÅGA: - så många som möjligt ska gissa

Jag måste verkligen ligga i med träningen nu, med tanke på vad jag har ätit i helgen. Känner mig som en säck potatis på sisådär trehundrasjuttiofjorton kg liksom, med tanke på min längd... Det blir ju inte bättre av att det blir tjockismat ikväll också.
Dagens fråga lyder såhär:


JAG OCH MIN POJKVÄN

Vad heter ni? Mick och Felicia
Hur träffades ni? genom kompisar/internet
Vad var ditt första intryck? han har någonting jag fastnar för
Hur länge har ni varit tillsammans? 2 månader och snart 2 veckor
När blev ni tillsammans? 14 augusti
Är ni förlovade? nej
Bor ni ihop? nej
Har ni barn? nej
Har båda körkort? nejdu
Isåfall, vem kör bäst? tror faktiskt att han gör det isf
Kommer du ihåg er första kyss?
ohja
Vem skrattar mest? haha, båda två
Vem sa "Jag älskar dig" först? faktiskt båda två, hihi
Vem är äldst? mickälsk
Vem fyller först på året? jag
Vem är längst? mick..
Vem sjunger bäst? han är faktiskt grym, min plupp
Håller ni i handen på stan? ja, klart
Kände ni varann innan ni blev ihop? jodå
Har ni någon speciell låt? jadå
Har ni stora framtidsplaner? haha, kanske det
Har ni gråtit i varandras armar? ja, det har vi faktiskt.
Vem lagar bäst mat? båda två
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? kollar film
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? men det är väl klart?!
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? jadå, 3-4 mil typ
Blir ni lätt svartsjuka? jau
Brukar ni bråka? som många andra
Har du slått till honom någongång? haha, när vi har våra bitchfighter såklart
Om du bara fick lova honom en sak, vad skulle du lova då? att jag alltid kommer att älska honom, vad som än händer.
Tror du att ni kommer leva resten av ert liv? man kan ju alltid hoppas!
Ringer eller SMS:ar ni mest? både och
Vad är det finaste med han? allt!
Brukar nån av er prata i sömnen? nej, haha
Hur långt skulle du kunna gå för honom? hur långt som helst
Vill du att han ska göra detta om dig? jodå, men han behöver inte.

Bland de första bilderna vi tog tillsammans. Tack för att jag får vara din, och att du vill vara min prins. Jag är absolut ingenting utan dig. Vill inte vara utan dig. Du är liksom min dröm, mitt allt. Mitt hjärta slår för dig babe. Det finns verkligen ingen bättre än dig, du vet det va? Du har det där lilla extra som jag tycker om så himla mycket. Du är bara så jäkla bra. Mick, jag har aldrig mått såhär bra. Vi har våra stunder då vi små bråkar, men vi tar oss igenom det, för vi vet att det ska vara du och jag. Ingenting utan dig, som jag sa.
Jag älskar dig, mer än allt min prins! ♥

GLÖM INTE...

FRÅGESTUNDEN! Klicka HÄR för att komma till inlägget.

gårdagens kväll blev grym


min vita pärla


Har inte kört någonting på snart 3 månader. Snacka om att jag är lite körsugen då...


JAG KAN SE

Äntligen kan jag se nånting'. Varför har jag varit så osmart och inte använt linserna när jag fick dom för några månader sedan? Har i alla fall satt i dom, för 1 timme sedan, så jäkla skönt!
Det blev en promenix med Aragon innan städandet, 50 minuters promenad faktiskt. Men nu ska jag börja städa tror jag......


ELEMENT

Nu ska jag städa mitt rum igen. Det var inte så länge sedan, men jaja. Haha.. Varför kan man inte flytta ner rummet så man slipper gå upp för typ 30 trappsteg och sedan genom hallen på övervåningen och genom lillebrors rum, och sen in i mitt rum?! Känns som en evighet dit. Men det är det värt, för i veckan kommer Herbertsson och fixar elementen i mitt och Hampus rum! Efter 2 år utan element i våra rum så kommer det bli rätt så najs faktiskt.

buhuu..

Go'morgon! Vaknade brevid min prins, åt en lång frukost. Men nu åkte han precis hem ;( Ska städa, plugga, sticka, ut med Aragon och jag vettefan allt möjligt, idag.
Vi hörs senare!

RANDOM PICTURES

Nu drar vi mot Falun. Hejsvejs!

RUFF RIDERS!

Hej på er! Sovit gott? Det har jag, men inte Mick. Jag har tydligen puttat ner honom från sängen minst 2 gånger, och haft täcket för mig själv hela natten. Vi ska äta lite nu, och sedan åka in till Falun för att vara med Sara :) Ikväll blir det stan för att se på crossar som hoppar över Faluån. Ruff Riders ska ju dit!
Laterooooooooooooooooo


väntar på pojkvännen ♥

Har tagit en lång, varm dusch, kikat på TV, mysigt med Aragon och allt möjligt. Nu återstår bara mysandet med min älskling som är påväg hit nu :D Ja, ni vet ju hur dålig uppdatering det är när jag är med honom, så jag antar att det blir likadant denna helg.. Men så lätt blir ni inte av med mig! Nej, jag kommer ju självklart försöka skriva lite som sagt ;) Hihi, puss på er tötisar'


Med detta inlägg säger jag..

Godnatt. Nu har jag gosat ner mig under täcket igen, ska sluta ögonen och hoppas att jag kommer drömma om min prins inatt igen.
Puss

åh, vad busig jag kan vara då!


fråga på, för nu är det..


En ny frågestund, eftersom jag inte hittar den senaste. Så fråga på nu, så ska jag ge er svar. Men kom ihåg vad jag svarar på. Inte anonyma, privata frågor.

lite tips sådär

Gubben i lådan - Daniel Adams -Ray
Wonderful life - HURTS
9 Crimes - Damien Rice
You and me - Declan
Where the lonesome river flows - John Lindberg Trio
Wanted man - John Lindberg Trio
Sunny sky (radio edit) - Abe & Ven
Mine - Taylor Swift
San Francisco (orginal radio edit) - PH Electro
Shiver - Chris Velan

Och sist men inte minst:
Sushi - Kyle Andrews


mickipickiälsk

Jag saknar min underbara pojkvän superduper mycket. Han har varit i våran huvudstad idag, medan jag suttit hemma och lökat framför TVn'. Som tur är kommer han hit imorgon och stannar hela helgen. Hoppas att jag inte blir sämre :( Hihi, åh vad jag ska pussa på honom när han kommer :D
Fyfan, vad jag älskar dig! ♥

jepp

Äh, det blev en helt ny design! Vad tycks? :)

ny header

Ni tyckte att jag skulle ha den här. Så.. Tada'! Är det någon som har en color kod? Som man har på sidan om bloggen, min har försvunnit :s Mejla eller kommentera inlägget!

GROGGY

Plutten är lite groggy efter veterinären. Tötis'!

sjuklingar

Vaknade med halsont och illamående. Så jag stannade hemma idag. Mamma kom hem med Aragon för en stund sedan. Han har ju varit hos veterinären, och det visade sig att han hade ett sår på insidan av öronlappen. Han blev ju anfallen av en annan hund i måndags. Han ligger ute i hallen och gnäller just nu. Lite småsött sådär.
Har tänt en brasa så nu jäklar blir det varmt och skönt i huset.
LATERO

RESTEN AV KVÄLLEN BLIR DET...


oh, crap!

Vaknade, steg upp, åt frukost, drog på mascara, fipplade med håret, kollade på "det okända" och "våra bästa år". En helt vanlig morgon för mig alltså. Fast precis när jag skulle hämta hälsodagboken och sticka ut till bilen föll jag ihop (svimmade) och på nåt jäkla vänstervis vred foten sig så jag stukade den. Det var i alla fall det skolsköterskan sa om foten. Det var andra gången jag föll ihop på mindre än 1 månad. Lite läskigt sådär, faktiskt..

När jag kom hem från en cool skoldag började jag med plugget igen. Religonen ska vara inlämnad imorgon. Oh, crap! Men men.. Min hund har blivit sjuk också ;( Men han är nog förhoppningsvis på bättrings vägen snart. Vilken härlig dag va? - IN MY ASS!
hejdå


pluggpluggplugg..

Kom precis innanför dörren. Nu blir det åter igen plugg, till provet imorgon. Hade förresten prov idag. Är inte alls nöjd, men jag hoppas att min lärare fattar det jag skrev. Haha..
Stallet om en stund, så vi hörs imorgon (om jag inte bloggar från mobilen ikväll).
pussis

VILKEN SKA JAG HA?

nuvarande
på G?
klicka på bilden för att få den större, kommentera sedan vilken du vill att jag ska ha.

SVAR; awwwwwwwww

Anonym om brudar & grabbar:
du måste få veta att mick är otrogen mot dig !!!!!!!!!!!!!!!!
IP: 212.112.52.215

SV; haha, lilla du, jag bryr mig inte om kommentaren. Tycker både den och du är patetiska. Jag menar, hur fegt är det inte att du är a n o n y m?! ;)
puss på dig

brudar & grabbar

Har du nåt på hjärtat du väldigt gärna vill veta, t.ex om mig? Maila då till [email protected] :)

Douglas, fan vad fint!

Rolig grabb det där.

fan också..

Börjar detta inlägg med att berätta för er att det faktiskt inte kommer bli så himla mycket uppdatering den här veckan. Anledningen till det, är att jag måste plugga till tre förbannade prov!
Tisdag: So - prov, onsdag: Tyska - prov, måndag v.43: No - prov.
Inte så kul, nej.
När jag kom hem från en lång skoldag gosa' jag ner mig framför TVn' tillsammans med en kopp varmchoklad med vispgrädde, och såg som vanligt på "det okända". Nej. Nu ska jag börja plugga, hejs.

lite bilder från iphonen


så sant, så sant

äkta kärlek, det är vad det är. min prins, min livskraft, mitt allt.
jag älskar dig Mick.

Varför finns rubriker?!

Varför finns söndagar? Sämsta dagen på hela veckan, eller hur?
Yep, nu är det 5 dagar kvar tills jag får se min älskling igen.. Blir där nästa helg också såklart.
Det blev urmysiga dagar med Mick i alla fall :)
Nu ska jag ha lite kvällsmys med familjen, och till käk blir det räkmackor. Hur gott låter  inte det? ;)
Godnatt pluttisar.

dagens humor

Felicia: åh, vad gott med varmchoklad med grädde..
Mick: ska vi göra det?
Felicia: ja, men finns det grädde hemma då?
Mick: jag vet inte, men annars är det väl bara att vispa mjölk?!
Felicia: HAHHAHA
Nu ska vi gå ut med hunden, Moa. Sedan mysa framför TV'n.

uppdatering

Ville bara säga att jag lever. Det blir ju urusel uppdatering när jag är hos Mick eftersom jag vill vara med honom så mycket jag kan. Vi träffas ju typ bara på helgerna så.. Igår blev det nästan 2 timmars promenad med familjen Janssons hund, Moa. Idag har vi varit på invigningen av cykelhoppen vid IP, så det blev en hel del foton som jag självklart kommer lägga upp här när jag har kommit hem, imorgon eller nåt.
Nu ska vi hem till Teddy.
Hejdåhejdåhejdå!
Naw, vilken fin bild jag hittade...

Snö

Påvägen till älskling såg jag faktiskt första snön falla :D Har iaf kommit fram nu, så jag ska pussa på honom nu ;)

Spiderpig

Myser i sängen för mig själv framför tv6, "the simpsons - filmen" ;) Ska snart sluta ögonen idag igen, och jag hoppas att morgondagens skoldag går riktigt fort, eftersom jag ska till min pojkvän, & där stannar jag hela helgen. Imorgon blir det troligtvis teddy eller ida och adam, och på lördag är det ju invigning för cykelgrejen i Insjön, så då drar vi dit :)
Nog för idag, godnatt pluttisar!

Färdig!

Nu är jag äntligen klar med skräckberättelsen och allt annat jag var tvungen att göra. Ja, det tog sin tid men det är det ju värt! Ska ut på en kvällspromenad med Aragon nu, så vi hörs antagligen senare.


later guys

Orkar inte blogga just nu. Vet inte varför jag ens börjar skriva på det här inlägget, men jag ville bara säga att jag skriver om någon timme.. När jag har gjort klar svenska-arbetet som ska vara inlämnat senast imorgon. Vad väntar jag på? Det är bara att sätta igång, hörrudu' Felicia! ;(
Fan vad grym jag är.

två månader.

du är min. min pojkvän. två månader är bara en början.
jag älskar dig, Mick ♥

Lite stavfel, men jag bloggar via min iphone..

Nu har jag precis slängt mig i min nybäddadd säng för natten. Superduper skönt! Jo, jag vet att ni också skulle tycka det guys.
Imorgon är det den 14e, och vad händer det datumet varje månad tror ni? Eller nej.. Det är väl ingenting slm händer, utanr en speciell dag bara. Hmm.. Nu vet jag inte vad jag snackar om längre, så jag ska sluta mina ögonlock och somna in i min skönhetssömn ;)
Godnatt!

#)!/¤¤/!!=%/(¤(¤(""/#

Ni är riktiga latmaskar. Väldigt snåla på att kommentera är ni. Jag har över 100 läsare varje dag, men vart är kommentarerna hörrni'?

skit i bilden...

jajamen 5 stycken


hett


saraaaaaaaaaaa

Sitter hemma hos världens bästa Sara nu, efter en tråkig skoldag.. ;) Vi ska nog baka Sylviakaka och sedan fota, hihihihihih..
Vi hörs när jag kommit hem,
PUSS

Smörstekta kantareller

Kom hem från skolan för en stund sedan. Hade ju profildag idag så hade musik från 8.30 - 14.30 :) Nu har jag precis smörstekt kantareller, så nu ska jag mumsa i mig hårdmackor med kantareller på!
Åker till stallet om ett tag, då vi hörs imorgon :)
Puss

sov gott mina kära vänner

Blev en lugn kväll hemma hos Julia. Hon färgade håret på mig, så nu är utväxten borta! :D Alla gick ju runt och sa att jag hade grå utväxt.... ;)
Men men.. Nu ska jag sova, så jag skriver nog mer imorgon!
GODNATT PLUTTISAR ♥

Slänger upp lite bilder från helgen.

SÅDÄR JA!

HEJDÅ ÄCKLIGA JÄVLA UTVÄXT!

JOHN LINDBERG TRIO...

♥♥
♥♥
♥♥
♥♥
♥♥
♥♥
♥♥
♥♥

Hähäh...

Hej sötnosar :D
Det har varit en dålig uppdatering i helgen och anledningen till det äe ju för att jag varit hos min pojkvän ;)
Jag ska försöka blogga så mycket jag kan den här veckan, så håll utkik :D
Mobilbloggar faktiskt nu så jag jag har inte en aning hur det här kommer se ut, men vem bryr sig?! Hehhe..
Nu ska jag fortsätta se på TV, så vi hörs senare!

döööööööööööööööööööööööööööööv

..........................................................................................

hos miiiiiick

Nu har jag äntligen kommit hem till världens bästa pojkvän :D Vet inte vad vi ska göra idag, men det visar sig. Hihiihihih..................

Puuusshejs

...

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥Det finns så mycket jag saknar just nu. Alla minnen snurrar runt i den där grejen innanför skallbenet. Hjärnan heter den faktiskt. Men det är en grej jag saknar lite mer än allt annat.. Dalacrossen 2010.
Fyfan!.. ursäkta språket men.. fa-an, vad roligt jag hade den veckan!
Dalacrossen 2011 ska bli tuuuuusen gånger bättre, tillsammans med Emma & Julia!


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Och med det säger jag Godnatt!


gammal jävel


min allra bästavän

Du är en såndär' bästavän. Min bästavän faktiskt. Jag vill aldrig nånsin' skiljas från dig, för jag har faktiskt aldrig haft ett sån' stark vänskap som vi har. Du är så himla bra, & om du bara visste hur mycket du betyder för mig. Det är helt jävla ceeeepe mycket!
Systrar. Du & jag. Systrar, Sara.
JAG ÄLSKAR DIG SÅ OBESKRIVLIGT MYCKET!
- Jo tack, vi vet. Vi kan vara hur fula som helst. Kolla bara bilderna ;)

Videoinlägg - från bragdjääääveln


BLOGGAR JAG FÖLJER

  • Jag tror inte att jag är ensam om att följa KISSIE.
    Anledningen till att jag gör det, är för att få sig flera skratt om dagen. Helt seriöst, jag förstår inte hur man vill förstöra sin kropp sådär. Hon ser så uppblåst ut, om jag ska vara ärlig.
    Hon skriver om saker man verkligen måste läsa, så är det iaf för mig.
  • En annan blogg jag brukar läsa är ausen.blogg.se, som drivs av en tjej vid namn Malin Åsenlund.
    Hon skriver om nästan allt, känns det som. Och jag tycker verkligen att det är roligt att läsa det. Jag har vetat vem hon är väldigt länge, eftersom några kompisar kände hennes pojkvän, sedan började jag och Kim prata. Bara på kompissätt faktiskt! Hihi, de två är typ det sötaste par jag vet :)
  • Varje dag knappar jag in playingwithwords.blogg.se, som drivs av en tjej vid namn Hanna Jonsson. En tjej jag känt ett tag nu. Men jises, vad jag älskar hennes blogg!
    Hon bloggar om allt som snurrar runt i tonåringars huvud, och jag lovar er - ni blir verkligen INTE besvikna om ni skulle följa henne! Sjukt fin och ärlig människa, som vågar stå för det hon tycker!
Ja, det var nog de 3 bloggar som jag följer mest

GRATTIS PAPPA ♥

Grattis på din 42års dag, världens bästa pappa

12km

Jo, visst siddu'.. Sitter och taggar ännu en till Britsbragd, och den här gången ska vi springa 12km. Fast 12000m låter mycket coolare ;)
Bloggar mer när jag har kommit hem tror jag!
LATEROOOOO


fuck-face-ja-rååå-jag-alltså


It's Tarzan, bitches

Min ögonsten. Så vacker.

jag är så jäkla lycklig

Skolan kunde inte bli mycke bättre än den var + att jag hämtade min iphone idag ;) Men just nu sitter jag och längtar efter världens bästa pojkvän.. :( ♥

jag älskar dig

!!!

Jag har ingen bloggfantasi alls längre.. Jag försöker, men det är inte så lätt, när ni aaaldrig kommenterar! Tipsa mig, fråga mig.. Ja, allt möjligt!

DAGENS FRÅGA: vem är du?

Vem är du, och hur hittade du min blogg?
----------------------------------------------------------------------
Sluta vara anonyma också.. Allt blir såå mycket bättre då :)


6.48

Godmorgon!
Det kommer nog inte bli sååå mycket uppdatering den här veckan..
Tisdag: skola, ridning
Onsdag: skola, hämta iphone
Torsdag: Britsbragden, vara med Johanna!
Fredag: drar jag till min pojkvän, och stannar där hela helgen.
Men nått inlägg kommer jag fixa iaf ;)

Nu ska jag göra mig klar,
LATEROO

åh, vad jag är glad!

Jag har absolut världens bästa vän,

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHHH!

Jag är så jäkla lycklig just nu! ♥ På onsdag, på onsdag!

fråga vad du vill för nu är det ...


min vita pärla


jajamen!


morrrrrrrn'

Vad som händer idag vet vi inte än ;)

to bad for you

Förlåt för sämst uppdatering idag, men jag har ju min älskling här hela helgen :D
Idag blev det några turer på moppen, och vi åkte bland annat till lilla Suprise som jag inte sett på nästan 1år. Jäklar vad fin hon blivit, lilla fölis. Hoppas hon blir lika vacker som hennes mor var, världens bästa Mabel ♥

Mickälskling och jag spelade Wii idag, i flera timmar, och fyfan vad roligt det var. Haha!.........
Nåväl.. nu har vi sett på "Ghost Ship" och slutet av "Fantastiska fyran" ;) Men nu ska vi sova. Eller försöka iaf.. Johanna, Danne, Johanna, Peppe, Emelie, Lukas, Jonathan, Hampus, Mamma och Pappa sitter neranför oss, och babblar sööööönder.. Men men,
PUSS och GODNATT

mickälskling

Blev stan idag igen, och den här gången med världens bästa Sara :D Men nu sitter jag hemma själv, och väntar på min älskling som stannar här hela helgen! Suuuperduper mysigt!


RSS 2.0