MIN 12ÅRIGA LILLEBROR SJUNGER

Inom kort, kommer en video där vi båda sjunger och spelar tillsammans. Så håll utkik! ;)

det är sjukt, vad jag saknar dig..

Jag kommer aldrig nånsin' att glömma den där dagen, då du och farmor skulle komma hit. Det tog lång tid för er att komma, det var något som hade hänt. Farmor ringde och sa att hon skulle komma ensam, för hon hade precis varit på djursjukhuset med dig.. Du hade somnat in, och lämnat oss förevigt.. ;(
Tårarna forsade nerför min kind. "Varför just du?! Min allra bästa vän..", det var det enda som ekade i mitt huvud.. i flera timmar.

Kommer aldrig glömma dagen då jag skulle gå ner till fårhuset, och jag fick ta dig med. Du gick lös, brevid mig hela vägen ner. Väl där inne gick dörren i baklås och vi kom inte ut därifrån. Jag satte mig på backen, och grät. Du satte dig brevid, och tröck dig mot mig så att jag fick krama dig. Du gav mig en puss.
Den känslan.. Den känslan jag fick, när vi satt där och väntade på att någon skulle höra mitt bankande på dörren, var en bland dom bästa jag varit med om. Jag blev så trygg, men du var ju som sagt min allra bästa vän!

Satt och tittade på massa bilder från småbarns ben, och hittade de här 3 bilderna på dig och mig.. Har ett till foto av dig och mig, som jag kollar på varenda dag. Det står på min hylla, och har gjort i flera år..

Min ängel. Jag hoppas att du haft 8 underbara år bland alla de andra änglahundarna, och jag hoppas att vi kommer ses snart. Så att du och jag kan få vara tillsammans förevigt :(
Det är helt sjukt hur mycket ett djur kan betyda..
Jag älskar dig, världens finaste Adela
They doesn't stop.........

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA TJEJ ♥

Om du bara visste hur sjukt mycket jag tycker om dig. Du är som en syster för mig, och jag vill aldrig att våran vänskap ska ta slut. Du är världsbäst hjärtat!
Tuuuuuusen grattiskramar på din 14års dag,
jag älskar dig Sara Sonehag! ♥

lillebror och jag


ÅKE


HAHAHAHAHAHAHAHH!
Den videon underhöll mig och Mick hela helgen ;)

jag är klar!

Efter nästan 2 timmars plugg är jag äntligen klar med de 4 uppgifter jag var tvungen att göra + att jag tränat på engelska glosorna som vi har tills imorgon ;) Duktig jag är!

Nu ska lilla Felicia Maria Israelsson kolla på TV resten av kvällen. Orkar inte blogga nå' mer idag, men ni kan ju kika runt och kommentera min blogg tills imorgon tycker jag ;)
Puss på alla er, och sov så gott inatt!

pluggpluggplugg ....

Drog ner till stan med Lollo efter skolan. Vi fikade, och kikade runt lite, men jag hittade inte nåt speciellt direkt. Bara brun utan sol, hehe.. Aldrig haft det förut, så ska testa nu faktiskt.
När jag kom hem tvättade jag bort sminket, satte upp håret i en knut och drog på mig mjukiskläder.

Har pratat med älskling nu en liten stund, men nu ska jag faktiskt plugga. Religon.......... As tråkigt, men vad gör man inte för betyg? ;)
Jaja, vi hörs senare!



STALLET

Nu drar jag till stallet, kanske skriver med idag!

GRATTIS FARMOR ♥

Grattis på 61års dagen,
du är verkligen världsbäst farmor! ♥
Många kramar på dig :D

fmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii blä


Höstdag


hihi

Efter skolan drog Frida, Sara och jag ner till stan för att hämta Saras iphone, och efter det fikade vi :) Guuu' jag måste beställa en iphone nu! *hihihih*
Åkte hem med 16.00 bussen, och när jag äntligen kom hem tog jag med mig Aragon på en tur ut i det fina höstvädret vi hade i Dalarna idag. Självklart följde kameran med, så jag slänger upp lite bilder snart :)

NU SKA HELA FAMILJEN ISRAELSSON SE PÅ.. vi hörs!


wafsböruhe jag är fullt normal


cam baby, cam

Du är mitt mongokiosk, puss på dig

nyklippt - uuuuuuhja!

När jag kom hem kom min farbror, farmor och farfar hit. Vi beställde hem pizza och fikade eftersom vi firade min kära farmor som fyller 61år imorgon :D

Min storebror har tagit hit sitt Wii och Playstation 3, och nu skulle bara veta hur det gick för mig när jag spelade WiiFit. Hahahaha! Seriöst, allihop satt och skrattade åt mig.. Då måste det sett liiiiite roligt ut?! ;)

Nyklippt är jag också förresten :D

Syns kanske inte så bra, men det blev grymt bra iaf ;)

godmorgonnnnn

Filmen var grym igår. Det tyckte i alla fall jag. Mick somnade typ ;) Hhehe..
Vi har ingen aning om vad vi ska göra idag, älsklings mamma ska ju klippa mig först. Men sen vet vi inte..
PUSS PÅ ER

filmmmmmmmmm

Vi drog till Teddy en sväng, men åkte typ hem direkt och fixade tacos ;) Vi drog tillbaka efter det, men dom va inte hemma.. Nu har vi precis hoppat i sängen och ska kolla på film. "The last song" blir det :)

Mick ligger just nu brevid mig och säger att det här är min nya bloggdator. Hehe... Minidator.nu eller nåt? ;)
Skriver mer imorgon, PUSS och GO'NATT!

Lite uppdatering!

Det blev en grym kväll/natt med Mickälskling, Amanda, Teddy, Micke och Robin. När vi kom hem somnade vi direkt, och idag har vi inte gjort nånting' typ. Förutom att vi nyss var iväg till Expert för älskling skulle köpa en ny dator så nu sitter vi och nördar vid en varsin ;)

Vet inte vad som händer ikväll, men det visar sig :) Imorgon ska Micks mamma klippa mig :D

Bild från förra helgen. Jag älskar dig  ♥

Inte hemma i alla fall

Just nu sitter jag hemma hos min älskling, och här kommer jag spendera resten av helgen. Vi ska äta lasange nu, och sen förmodligen dra till Teddy :)
Vi hörs folkeeeet ♥

DET RÄCKER NU!

Anonym om LOOK WHAT I'VE DONE, again..:
herregud vilka sneda framtänder... att du ens vill göra något sånt som framhäver det.
IP: 83.255.164.138

SVAR; för det första vill jag säga att det är riktigt omoget att vara anonym, för du vet själv att du aldrig är det i vilket fall som helst. Vem som helst kan spåra!
För det andra:
jag tycker det är riktigt dåligt av dig att skriva så. Jag VET att jag har väldigt snea tänder, och om du bara visste hur mycket jag hatar det! Vi har sagt till min tandläkare att jag vill göra något åt det, men nej, de säger att jag inte behöver det. Jag har redan haft 2 tandställningar, eftersom jag hade ett fruktansvärt överbett. Efter 3år med tandställning var det äntligen över, och jag hade fått ett jätte fint léende. Men inte långt efter det såg både jag och andra att mina tänder vridit sig åt alla möjliga håll.. Det blir bara värre och värre.. & jag är riktigt trött på det! Min mamma ska byta tandläkare, för där jag går nu är riktigt dåligt...
Visa lite respekt för i helvete!!

Felicia M Israelsson


right now: painting my nails


Bloggar jag följer

  • Jag tror inte att jag är ensam om att följa KISSIE.
    Anledningen till att jag gör det, är för att få sig flera skratt om dagen. Helt seriöst, jag förstår inte hur man vill förstöra sin kropp sådär. Hon ser så uppblåst ut, om jag ska vara ärlig.
    Hon skriver om saker man verkligen måste läsa, så är det iaf för mig.
  • En annan blogg jag brukar läsa är ausen.blogg.se, som drivs av en tjej vid namn Malin Åsenlund.
    Hon skriver om nästan allt, känns det som. Och jag tycker verkligen att det är roligt att läsa det. Jag har vetat vem hon är väldigt länge, eftersom några kompisar kände hennes pojkvän, sedan började jag och Kim prata. Bara på kompissätt faktiskt! Hihi, de två är typ det sötaste par jag vet :)
  • Varje dag knappar jag in playingwithwords.blogg.se, som drivs av en tjej vid namn Hanna Jonsson. En tjej jag känt ett tag nu. Men jises, vad jag älskar hennes blogg!
    Hon bloggar om allt som snurrar runt i tonåringars huvud, och jag lovar er - ni blir verkligen INTE besvikna om ni skulle följa henne! Sjukt fin och ärlig människa, som vågar stå för det hon tycker!
Ja, det var nog de 3 bloggar som jag följer mest ;)

svar angående "dagens outfit"

Jag är inne i en period då jag inte kommer på nånting' att skriva om, här i bloggen. Det känns som om jag har fullt upp, men det är just det jag inte har. Nej, det är faktiskt nu som allting lugnat ner sig och jag är inte alls lika stressad inför betyg och så längre. Vet inte hur många lektioner vi snackat om betyg, men det är iaf en hel del, och nu har jag börjat inse att det inte är så himla panik med det.

Fick en fråga om jag kunde börja med dagens outfit för någon dag sedan. Nej, jag kan inte börja med det. Men i stället för det kan jag börja med veckans outfits. Jo, det kommer att bli såhär:
- att jag kommer lägga ut alla 7outfits jag haft på en vecka, i veckans slut. Alltså på söndagen!
Vad tycker ni om det? :)
Tog någon random bild, bara sådär. Hehehe....

jätte söt


Fast nej.

HON HAR KOMMIT HEM!

Fick nyss ett sms från Sara, hon skrev att hon var hemma i Sverige nu! :D Så jag ska slänga mig i sängen och knipa ihop ögonen, försöka somna, och vakna imorgon bitti för att gå till skolan och träffa henne! Men så lätt kommer det inte att bli.. Mickälskling kommer inte ligga brevid mig inatt heller :( Sjukt tomt utan honom, men på fredag åker jag till honom igen :D
GO'NATT!

Jag har världens bästa pojkvän, och han är bara min! :)

MOTOCROSS, - en och jag.

Hanna. om BLOGGTORKA...:
Hej, jag tycker du ska skriva mer om crossen ;)
----------------------------------------------------------------------------------
Min pappa har kört motocross sedan han var ett litet barn, och många i min släkt har också kört sedan småbarns ben. När jag var nyfödd var jag ute på tävlingar redan då. Mamma trodde att jag skulle ligga och skrika i vagnen när alla crossar körde förbi men nej, det gjorde jag inte. Faktum är att jag faktiskt somnade till det.

Min lillebror började köra som 5åring tror jag. I början av hans karriär var jag med på träningar, fast jag egentligen inte ville det. & som 7åring kunde man ju inte direkt vara hemma själv utan att göra något djävulskap!

Med tiden stannade jag hemma typ varje söndag, då träningarna var, för det var så fruktansvärt tråkigt och lät illa! Runt 11-12års åldern började jag följa med igen, för då var jag kär i en kille som alltid var där varje söndag. Det blev ingenting med det (vi är faktiskt kompisar nu), men jag fortsatte ändå att följa med. För att fota och träffa folk.

För ungefär 2år sedan började min lillebror att tävla. I början följde jag med ut och det var riktigt, jävla roligt! Men efter ett tag var det inte lika roligt längre, för hon jag alltid var med stannade hemma och var totalt ointresserad av sådant. Jag började vara hemma, men sedan blev jag mer intresserad faktiskt.
Jag minns en tävling i Gävle. Då såg jag ett helt gäng med tjejer. Vi la till varandra på bilddagboken, facebook osv. Den jag pratade med mest var en tjej vid namn Elin. Hon var helt sjukt rolig, och ja, jag visste att hon skulle vara lika rolig och snäll i verkligheten så vi bestämde oss för att träffas på coor tävlingen i Mora 2009.
Någon dag innan tävlingen började jag prata med hennes kusin, Emma.
Jag kommer aldrig nånsin' glömma dagen då vi träffades för första gången. De två kom i mörkret och det första man fick var en kram. Inte en vanlig kram. En kram som spred glädje och värmde liksom.
Efter någon timme satt de, jag, Alex, Linus och Kevin vid gocarten. Emma och Elin sa att vi skulle gå och möta 2 andra tjejer. När jag fick se de, trodde jag att de var minst 16år. Men det visade sig att de var lika gamla som oss. De två dagarna var bland de bästa i hela mitt liv! Och sedan den dagen har jag varit med på nästan varje tävling.

Jag blev mer och mer intresserad av cross. Ska jag vara ärlig var jag det redan som 11åring, men vågade inte börja då. För mina föräldrar sa "du får välja, hästar eller cross". Jag var för rädd för att börja tycka om cross mer än hästar, eftersom hästar har varit min stora passion i livet.

Den 21 november 2009
sa jag att jag vill iaf prova, för det såg så jäkla roligt ut! Dagen efter, alltså den 22 november 2009 satt jag och pappa i bilen påväg för att titta på en cross till mig.
Den vita pärlan fick följa med hem, och redan samma kväll provade jag att köra. Fast inte för första gången.
Det var riktigt roligt, så våren 2010 började jag på crossskola. Gick där några gånger, och jag insåg då att det var faktiskt inte så svårt som jag trodde.
Den 19-20 juni i år var jag även på ett tjejcrossläger i Säter. Iiiiiih, vad roligt det var! Och sjukt vad jag utvecklades under de 2dagarna. Hade 3 av Sveriges bästa enduroåkare som tränare. Sanna Bergman, Vanja Kollman & Sandra Lysén.

Nu på hösten har jag kört några gånger. Hoppas på mer körning i vinter!
Undra hur många crossbanor jag varit på genom mina 14år i livet..

Det var lite om mig och crosslivet. Mejla gärna om du har några frågor till [email protected] :)

i need to sleep

Nu tänker jag lägga mig i sängen. Undra om det kommer vara lika svårt att somna ikväll, som det var igår.. Anledningen till att jag inte kunde somna direkt var ju självklart att min prins inte låg brevid mig :( Men men, har iaf hans tröja jag kan ligga och lukta på :D
Bloggar imorgon innan jag drar till kusinerna. Sofia, hon som bakade min tårta, fyller 20år så det blir ett litet kalas imorgon kväll :)
PUSSNATT'

LOOK WHAT I'VE DONE, again..

Jajjamen, 3e gången nu faktiskt. Och nu gjorde jag faktiskt det själv! Det ser bättre ut i verkligheten, men det får duga med bilder för er ;)

BLOGGTORKA...

Det snurrar i mitt huvud just nu. Alla möjliga saker och tankar jag skulle vilja skriva om här, men när jag väl ska göra det finner jag verkligen inte ord. Det står helt stilla då liksom..
Vad vill ni läsa om här på bloggen? Vad vill ni veta om mig t.ex?

Kom hem!

Älskade du, på onsdag ses vi igen ♥

Dags att rensa lite nu kanske?

Jo, det är det!

GODNATT


There's no one like you, ♥

Världens finaste ♥

GÅRDAGENS CRASH

Vilken litenbror man kan ha ;)

MIN HELG, i bilder och ord

Det blev Älskling, Ida, Adam, Johan, Teddy & Amanda igår kväll. Grym kväll!

Och idag vaknade jag upp brevid älskling. Det blev film och mys på morgonen, efter någon timme åkte vi till en sjö och va där en stund ♥

Helt sjukt, vad bra helgen blev!

@ my prince place

Lillebror tävlade idag, så vi var där och kikade. Bilder kommer när jag har kommit hem, för just nu är jag hos älskling :D Vi ska åka till Leksand nu, och senare vara med Adam och Ida :)
Hörs, PUSS

Jämmerdalen

När älskling kom hit åkte vi + mamma till Falun. Först till mina farföräldrar..;) Sen till Faluns crossbana, Jämmerdalen. Vi lagade och åt tacos :D Kom nyss hem och nu ska jag gå och pussa på min pojkvän ;)

Temadag

Började 9.00 och slutade 14.30. Min klass hade temadag idag, så vi hade inga vanliga lektoner. Bara roliga, utan massa skrivandes och så vidare ;) Det jävligaste var slutet av dagen. Började se suddigt och kände mig yr, självklart precis innan filmen i aulan. Ja, det var migrän som va på G. Så har suttit med det i flera timmar nu, men det börjar släppa :D Träffade Nathalie på bussen hem, åh, vad jag saknat henne! :(

Just nu sitter jag och lyssnar på John Lindberg trio, som jag och min storebror lyssnade på hela vägen till skolan idag, trodde inte dom skulle vara så bra, men det var dom ;) Väntar på min älskling som är påväg hit nu :D
Vi hörs senare, PUSS
Tiden då vi var som tajtas.. Jag saknar det! ♥

hihih

Väldigt mycket älskling. Men det gillas ;)

two mounths..

Jag hoppas att du har det bra nu. Du är en stor saknad hjärtat..
EDENHOF'S MEROBELLE, även kallad MABEL ♥

GODNATT

Nu slänger jag mig i sängen. Får sovmorgon imorgon, eftersom jag åker med storebror ;) Skönt att ha honom hemma igen. Efter 4år!
Nåväl, vi hörs imorgon!
PUSSNATTI'

ÄGGMÖK

MYSIGT.........................

white

Tog lite pauser från städningen idag och målade lite träprylar, i en härlig vit färg. Jag målade en smyckeställning som egentligen är för kaffekoppar, som jag haft länge. Den var träfärgad och ful. Men se vad lite färg kan ge för resultat!





jag har världens bästa pojkvän

Av min pojkvän fick jag världens finaste armband i födelsedagspresent + typ miljooooner pussar ;)
Hur fint är inte det? JAG ÄLSKAR DIG MICK ♥

FÖDELSEDAGSPRESENTER

Nu, mina kära läsare, kan jag visa er vad jag fick i födelsedagspresent i söndags.
Tårtan bakade min kusin, Sofia, till mig.
Blommor från Johanna, Isak och Danne.

Blommor och pengar från farmor, farfar och farbror.
Ett halsband med mitt namn på och en chokladask av min moster, hennes man och några utav mina kusiner.

Fick en pollypåse av storebror. Nästan ½ kilo ;)
Av min morfar fick jag en tandborste, 2 glas och 200kr.
Av mina föräldrar fick jag pengar, säger inte hur mycket.
Ni vill säkert veta vad jag fick av min pojkvän? ;) Det får ni se i nästa inlägg! Fast kan ju ge er ett litet smakprov..


STORSTÄDAT! före & efter..

Idag har jag inte gjort annat än att storstädat mitt egna lilla rum. Har inte rensat nånting' på 2år! Så det var dax nu, och det passade ju perfet idag, eftersom jag hade hela dagen på mig ;)
Vet faktiskt inte om jag vågar visa er hur det såg ut innan, för det såg ut som ett helvete rent ut sagt. Men ja, här får ni bildbevis på hur duktig jag varit idag!
Nå, vad tycks ? ;)

DAGENS FRÅGA: IPHONE

Jag ska faktiskt köpa mig en iphone. Men jag har inte riktigt bestämt vilken jag ska ha. Eftersom iphone 4 är ny nu, kommer ju alla köpa en sådan + att dom inte har fått lika bra kritik som 3gs'en. Jag tycker att 3gs'en är mycket bättre faktiskt. Fast 4an' är ju riktigt snygg..
Funderar på en svart 3gs. Men vilken tycker ni att jag borde köpa?


1, SVART 3GS ?

2, VIT 3GS ?



3, IPHONE 4 ?

STUDIEDAG

Vi får se vad jag ska göra idag. Ska iaf ut på en promenad med Aragon, sedan städa mitt rum.
Hörs senare, PUSS

DRAR TILL STALLET

Pappa hämtar mig och min lillebror snart. Då åker vi till crossbanan i Falun, sedan kommer mamma med mat, och efter vi ätit drar jag och hon över till andra sidan vägen där Svedens ponnyklubb ligger. Vi hörs senare! :D

1 månad!♥

"Det har redan gått 1månad sedan jag fick min drömprins".
Ja, så sant som det kan bli!

Mick, jag vill att vi ska gå hand i hand genom hela livet. Vi ska klara allt tillsammans. Jag vill vara din tills den dag då jag sluter mina ögon och somnar in i min eviga sömn.
En sak som är säker är att jag aldrig, verkligen aldrig, kommer att kunna förklara med ord hur mycket jag tycker om dig. Det är seriöst helt sjukt mycket!
Utan dig - inget mig. Så är det bara.
Tänk att du är min. Bara min!

MICK ANDRÉ JANSSON,
jag älskar dig. Mer än allt annat i hela vida världen! ♥


AS NAJS

Slutade 13.45 idag. Helt sjukt vad skönt det var!
Nu ska jag kika på "det okända", samtidigt som jag ska försöka sticka lite på min fusk polo jag ska göra på sy-slöjden. Har studiedag imorgon faktiskt :D HÖRS SENARE!

update

Inte hunnit blogga nånting' idag. Hade en sjukt bra dag i skolan, sen drog jag ner på stan för att vara med min bästis Fredrik :) Vi fikade, sedan åkte vi hem till mig och åt tårta!
Vi spelade x-box, kollade på tv, åkte och hämtade mat och så. Det var flera månader sedan jag träffade honom, så det var på tiden tyckte vi ;)

Efter han åkt ringde jag älskling och pratade med honom länge. Sen har jag pluggat inför provet imorgon också. Hehe, sexualkunskap you know ;)
Nu ska jag göra mig klar inför sängen. Hörs imorgon!

G'NATT

Nu tänker jag slänga mig i sängen och se klart på filmen. Tack! Tack, för alla gratulationer idag! Jag ska fixa bilder på allt jag fick på min 14e födelsedag. Men det får bli imorgon eller nåt.
Med det här, säger jag GODNATT!

Ny design

Sådär, då var den klar! Världens bästa Sara har fixat en helt ny design. Tack så sjukt mycket hjärtat!
Headern blir kvar efter som ni läsare tyckte om den :) Iaf ett tag till.. Nåväl, vad tycks?

min födelsedagstårta

Stort tack till min kusin som bakade min tårta. Gå in på hennes blogg för att se andra tårtor och bakverk hon gjort! Klicka HÄR för att komma dit.

Den var sjukt god!

brb, gudstjänst!

Nu ska jag alldeles strax dra mig till bussen. Det blir någon timme i kyrkan idag som sagt.. Men jaja, det blir nog bra ska du se :)
LATEROOOO

Good night my friends

Nu slänger jag mig i sängen. Ska gå upp tidigt imorgon för att gå på gudstjänst med konfan. Det bästa av allt är att min älskling kommer hit imorgon, för att fira mig :D Saknar honom till 1000!
Vi hörs imorgon mina läsare. PUSS & KRAM

Skön bild, eller hur? ;)

it's my birthday!

Ja, idag är det 14år sedan jag kom till världen. Det skulle inte skada om du la ner max 10sek, för att skriva grattis till mig ;)
Där har ni mig, genom åren! ;)

nikon d3000

Jag tycker att bilden blev rääääääätt så najs. Vad tycker ni?

bara någon timme kvar nu

Det gillas' ♥


emilia westling

Herrejävlar, vad rolig du är Emiliaaaaaaaa! Du har faktiskt alltid fått mig på bra humör när jag varit ledsen eller nåt i den stilen. Liksom kolla det här:

Och kommer du ihåg " OMEGA 3", och "LOVE ME"?!
Du är grym bruden, i alla lägen ♥
klicka på bilden för att komma till hennes blogg.

hemma från konfaaaaaaaaaan

Kom hem från Falun för någon timme sen. Det var roligare än jag trodde faktiskt. Självklart hamnade man i den tyngsta gruppen ;) Vi döpte oss efter Izas förslag. " The konfagrupp of doom". Ser fram emot en härlig tid med konfan nu faktiskt :) Här kommer två bilder som Emilia tog idag.

autumn

Hösten är verkligen här på riktigt nu. Ja, det kände jag idag när jag var ute på en långpromenad med en utav mina ögonstenar. Jag släppte lös honom när jag gick in på en skogsväg. När jag gick i lågstadiet kallade vi den för "vattenledningen". När jag gick där efter vägen tänkte jag på den tiden innan högstadiet, samtidigt som jag såg Aragon springa fritt framför mig. Jag gick i en och samma skola i 7 hela år! Allt vi gjorde där ute vid vattenledningen kommer jag ihåg som om det var igår.
Jag minns en dag för väldigt många år sedan. Tror jag gick i 2an eller nåt. Vi skulle ut på kalhygget, som låg efter vattenledningen. Och när vi skulle äta hade jag hade glömt bestick, så alla skrattade åt mig, för jag fick äta med pinnar.. ;) Efter maten sprang allihop runt och lekte där på hygget. Som små barn. Men det var ju det vi var. Och alla andra gånger vi gick där på vägen varje måndag, och stannade vid T-korset för att äta mariekex och dricka varm saft.


Nåväl, hösten är iaf här. Det var en välbehövd promenad. När jag kom hem fixade vi maten, sedan satt jag här en stund men efter ett tag tog jag mig en 40 minuters dusch. Super-duper skönt faktiskt! Nu ska jag dra på mig en ansiktsmask. Ska sova om en liten stund. Ska ju upp tidigt imorgon eftersom vi har första konfa träffen imorgon bitti. Bloggar när jag har kommit hem. Det där håller på från klockan 10 till 15.. ;)
PUSS OCH GODNATT


why did it go so wrong?

"Felicia, jag älskar dig. Vill inte ha det såhär, men jag har inget val.. Det är inte jag som bestämmer. Det är hon".
Vi gick på en stig, du och jag. För första gången på evigheter. Jag hade väntat länge på att få vara ensam med dig, och kunna prata ut om det som hände. Jag hade faktiskt inte en aning om varför du slutade prata med mig helt plötsligt. Vi var så tajta ända tills du började högstadiet. Det var då det blev trassel mellan oss. Det var du och jag till och från. 1 år efter började även jag i högstadiet. Vi kom närmre varandra då och det höll sig ända tills sommarlovet.. Vi pratade inte på 2 månader. Jag försökte, men kom ingen vart..
Medan vi gick på stigen, du och jag, spreds lyckan inom mig igen. Det var våran chans att börja om på nytt! Det du sa gick rakt in i mitt hjärta. Du ville inte mista mig. Du ville inte ha det sådär trassligt längre. Vi redde ut allt och sedan gick vi hem till dig. Den kvällen var jag glad. Jag fick se dig skratta. Vi skrattade tillsammans.. När jag kommit hem, lade jag mig i min säng..
Det blev svart. Sedan vaknade jag av min väckarklocka.. Helvete, tänkte jag.. Det vara bara en dröm..

Jag är faktiskt ingen sådan, som skriver ut sina känslor och tankar om sånt här. Men jag kunde inte stå emot längtan om en tjej jag faktiskt känt i flera år.. Jag vill inte skriva personens namn. Men om hon nu läser det här, vet hon själv vem det är om jag skriver en låttitel.. "SOMMARNATT" ..


motocross

Jag har inte kört på över 2 veckor, snart 3! Och inte får jag köra på söndag heller.. Har konfirmations träffar både idag och imorgon. Och på söndag ska vi sitta i kyrkan på nån' gudstjänst. OHYES, THAT'S VERY FUNNY!
- fast nej..


ny design på g

Världens bästa Sara ska fixa en ny design till mig. Ja, jag vet att jag nyss fixade en ny. Men den är så enkel och jag vill ha en helt ny! Headern kanske blir kvar, vi får se.
Anyway, den kanske blir klar ikväll. Håll utkik!

VECKANS VINNARE!

Nu är veckans tävling avslutad, och tjejen som tog hem 1a plats heter Sandra :)
STORT GRATTIS! ♥

Och som jag sa, länkar jag självklart vinnarens blogg! Så klicka HÄR för att komma till vinnaren :)
HUGS

yes dude, i like it

Åh, vad skönt det var med sovmorgon idag. Började 9.40 och slutade 14.45. Kom nästan nyss hem efter en helt sjukt bra skoldag! Jag kommer aldrig nånsin' kunna släppa taget om min klass..
Ikväll är jag kocken i huset! Eftersom mamma är sjuk, pappa åker på marknad med min farbror, sen är lillebror hemma förstås. Hmmm.. Undra vad jag ska laga för något? ;)
Skriver mer snart, HUGS!

glöm inte tävlingen!

klicka HÄR för att komma dit!

8B, ♥

Jo, så ser de flesta dagarna ut för mig. 8B ♥

mina änglar utan vingar

Aragon älskar sitt egna hus.


& hans nya hundgård.

Min ögonsten, finast av de alla!


Bernami's Aragon Amaro & Tarzan ♥


photographs


grodor


Var ute och fotade i trädgården en snabbis. Det var grodor överallt!
Tror min mamma gillar sånna där fula, äckliga saker faktiskt ;)

3 days left


Nej, jag ska inte utomlands. Sjukt vad jag saknar cypern just nu :( Men ni kan ju faktiskt gissa vad som händer om 3 dagar!? ;)

bloglovin'

Följ mig via bloglovin' genom att klicka på den blåa ikonen till vänster.

hyper felicia


Jag är helt sjukt med hyper. Haha, nu ska jag ner och tjocka i mig pizza!
Blogggawrrhh sewnareh tiiiiewpphh ;***** <3<3<3<3<3
USCH, PÅ DET JAG SKREV OVANFÖR!

4 four chord song - underbart ♥


you can't hurry love

This is real ♥

nattinatti

Nu sitter jag och hostar som en tok.. Usch, det gillas verkligen inte!
Skriver mer imorgon när jag har kommit hem! NATTINATTI'

don't forget it

Glöm inte tävlingen. Klicka HÄR för att komma dit ;)

idol

Nu har min älskling precis åkt hem :( Superduper tråkigt.. Men han kommer hit på söndag igen, för att fira mig som faktiskt fyller år :D
Nu ska jag se på idol, vi hörs sen!
HUGS

i miss you guys

Sommaren 2009. Det var då jag tillbringade de flesta dagarna på lovet tillsammans med mina kära vänner. Adam, Malin och Fredrik. Fyfan, vad bra de är! Vilka härliga dagar vi hade nere vid sjön, på stan, här hos mig och så vidare. Jag vet inte vad jag skulle göra utan er...
Väldigt länge sen alla vi 4 var nu, men jag tycker vi borde ändra på det?
I LOVE U, GUYS!

kärlek

Sitter i min soffa med mitt allt just nu. Mick André Jansson

godnatt

Nu ska jag gå ner, sätta upp håret i en knut, tvätta mig och så vidare.. Sen hade jag tänkt att jag skulle slänga mig i sängen och se på TV. Imorgon ska jag äntligen hämta ut mitt id kort som väntat på mig i siså där 2 veckor, hehe. Sen kanske jag skulle träffa Loffe en snabbis. Har faktiskt inte träffat han på 2 månader, så lite saknad är han faktiskt..
HUGS
Här har ni honom. Christopher!

8B, vad vore jag utan er?

" Felicia. Snart har vi gått halva tiden i den här klassen. Vid jul faktiskt.."
Så sa en i min klass, Johan, förra veckan på en matte lektion. Det finns verkligen ingen bättre klass i hela världen. Jag lovar er!
Först var det 7B. Och nu blev det 8B. Det står väl inte på förrän det blir 9B.. Usch, det är verkligen hemskt att tänka tanken att det faktiskt snart har gått halva tiden ;( Det finns ingen klass som är så himla bra som just den jag går i. Tänk att jag fått chansen att gå med alla de underbara eleverna, och att vi har de bästa lärarna gör ju inte direkt saken värre. Hur ska jag någonsin kunna förklara med ord, hur jäkla bra vi är?!
Åhhhhhh! 8B, vad vore jag utan er?

Dagen blev verkligen helt sjukt bra. Jag som inte trodde det faktiskt. Men vad tänkte jag med egentligen? Får man vara med de människor som får en glad, hur man än mår, så slutar det alltid med typ miljooooooner skratt. Yes, it's true!
Här kommer några bilder från dagen.

Nästan hela klassen.

Ville

Jag och Sara, min lilla skitunge

Ville, Simon J, Rami

Fama, Simon J, Magnus M

Jennie, Amanda S

Amanda W

Ville, Jennie

Simon J

Magnus Ö

Pontus
JAG ÄLSKAR ER! ♥
FOTO: VIKTORIA HAUGEN

HAHA!


Älskling tipsade ;)

jag är en astronaut

Sitter med jätte stora hörlurar på mig. Och den har världens mikrofon också. Känner mig som en astronaut ;) Snackar med älskling i skype :D Men nu ska jag faktiskt sova. Börjar 9.30 imorgon och slutar .. Håll i er nu.. 17.00! Vi ska vara ute i skogen heeeeeela dagen. Ååååh, jag vill gräva ner huvudet i sanden. Like an ostrich!
Nej, nu säger jag faktiskt godnatt!

tävling



ohyes!

Guess who found a letter in the postbox? Jo, jag var ut och hämtade posten och bland all reklam låg det ett kuvert med mitt namn på osv, osv. Från svenska kyrkan faktiskt! Haha, som jag väntat på det brevet..
Okej. Nu vill ni säkert veta vad det stod i det, right? ;)

Förra torsdagen, alltså för 2 veckor sedan, ställde min kära vän Sara en liten fråga till mig. Såhär sa hon:
"Felicia, har du skickat in dina konfirmationspapper?!"
Jävlar tänkte jag och sa "nej, vadå, när skulle dom vara inskickade? :o"
Sara "senast i tisdags!"
Jag hade alltså glömt att skicka in dom. Och när jag kom hem letade både jag och mamma som två tok idioter efter dom där förbannade papperna. Men vi hittade inte de.. 
Mamma hittade dom i torsdags eller när det var, och ringde dit och frågade hon den gruppen jag ville gå i var full, och det var den..

MEN VET NI VAD ?
De sa att de kunde fixa så att jag hamnade med Sara och Emma, de jag hade önskat att få vara i samma grupp som. And guess what, jag kom in på ESTETGRUPPEN!
Jag ser faktiskt fram emot den här konfirmationen. I will made it!

in the name of love

Du är tillsammans med? Mick André Jansson
Hur gammal är han/hon? 16 ;)
När fyller han/hon? 30 november
Vart bor han/hon? deeeeru
Vad har han/hon för färg på rummet? typ, ljusblått eller vit? haha
Har han/hon någon fobi? hm, det har han säkert
Är han/hon beroende av något då? mig? hehe
Är han/hon envis? nejdå
Vad gör han/hon på helgerna? myser med mig, eller är med teddy typ :)
Kommer han/hon bli en bra pappa/mamma? ja, det tycker jag
Varför är du tillsammans med honom/henne? För jag tycker om honom så himla mycket. Och vi älskar varandra..?
Föll du för honom/henne direkt? No. Det var inte förrän ½år efter vi börjat prata första gången som jag föll för honom.
Du har roligt med honom/henne? Om jag har!
Du skulle kunna bo med honom/henne? Javisst
Vad är det finaste han/hon sagt till dig? han har sagt super duper mycket fint.

Om er:
Hur träffades ni första gången? Vi började skriva via fb chatten, sen msn osv. För typ ett ½ år sen. Vi sågs för första gången på clas ohlsson, dagen efter det träffades vi på Rättviks crossbana ;)
När blev ni tillsammans? 14/8-10 ♥
Hur länge har ni då varit tillsammans? snart 1 månad, men känns som typ 1år, hehe
Kände ni varandra innan ni blev tillsammans? mjodå
Har ni sovit över hos varandra? ja
Har ni bråkat någongång? nejdå
Vem håller fjärrkontrollen? mickiälsk
Vad har ni gemensamt? massor
Har ni samma åsikter om saker? jarå
Planerar ni framtiden ihop? kanske det, vem vet ? ;)
Hur länge har ni varit ifrån varandra som längst? typ.. 5 dagar ? hehhe
Har ni sagt "jag älskar dig" i verkligheten till varandra? men ja
Hur länge kommer ni vara tillsammans? lääääääänge

make up

Först såg det ut såhär ... Helt osminkat.


STEG 1,

Jag grundade med foundation och en hudfärgad ögonskugga över hela ögonlocket och fortsatte upp mot ögonbrynet. Jag fyllde i ögonbrynet lite också.

STEG 2,3,4


2, jag målade med en vit penna under ögonbrynet för att få det att se luftigare ut eller vad man ska säga. Sedan fyllde jag på med vanlig vit ögonskugga för att det ska fästa bättre.
3, jag tog en ljusrödbrun ögonskugga och penslade på från mitten av ögonlocket och utåt mot kindbenet. Sedan skuggade jag uppåt mot det vita.
4, sedan tog jag en svart eyeliner och målade efter ögonfranskanten och upp en liten bit. Ja, ni vet hur jag menar..


STEG 5,

5,
pensla på mascara. Bestäm själv hur många lager du vill ha. Själv tycker jag att det är snyggare med lite mindre, typ 2 lager eller nåt. Men det är helt upp till dig! Hade även på lite mer foundation under ögat eftersom ögonskuggan smulade ner osv..

RESULTAT:


Nå, vad tycks ? :) Hade kunnat pillat lite mer, men jag är faktiskt riktigt nöjd med resultatet. Det var liksom första gången jag provade, så .. ;) Grymt roligt var det. Vem vet, kanske en ny kategori kommer inom kort? ;)
Kommentera och tala om vad just du tycker. Säg till vad ni mer vill se :)

tandborste


mysmysmys

Drog på mig skor och den största tröjan jag hittade och gav mig ut i kvällssolen med min underbara hund, Aragon. Det var en efterlängtad promenad. För det är verkligen ur mysigt att vara ensam med någon som får en att känna sig trygg och glad. Egentligen är det lite weird att ett djur kan ge en sånna känslor, right?!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan slänga mig i sängen för att se på "Snabba cash". Jag och Mick har gjort 2 försök att se den, men somnat varje gång ;)
Lillebror tittade på den när jag kom hem idag. Min familj har tydligen hyrt den, så äntligen ska jag se den :) Han var förresten på akuten idag igen. Efter en vurpa med crossen igen.. Men ingenting var brutet eller så, men han har en knöl på axeln :s Nåväl, tur det gick bra i alla fall :)

Vi hörs imorgon när jag slutat skolan.
PUSS PÅ ER ♥



Absolut världens finaste hund. Finns ingen bättre heller för den delen!
Lite garv på sista bilden, lilla mussepigg ;)

dagens tips

Det var en av de bästa filmerna jag nånsin sett. Det var humor genom hela filmen, men samtidigt sorligt på något vis. Hade ett dåligt slut, men annars var den toppen bra!
Om jag ska sätta betyg på den får den 8/10!
Vad väntar du på? Sätt fart att boka bio biljetter! ;)


i'm home

Okej. Det blev inte alls nån bloggning i helgen. Hemskt ledsen för det, mina kära läsare! Men det blev en helg fullt med äventyr. I fredags kom Mick och Ida till Falun. Vi gick och mötte Adam efter en liten stund, dom käkade sen drog vi till bio'n. Det var en av de bästa filmerna jag någonsin sett!
Efter bio'n åkte vi till Borlänge för att ta tåget därifrån hem till babe. Vi fick vänta på tåget i typ 2 timmar så vi gick till donken och käkade. Sen satt vi på tågstationen tills tåget kom. Och när vi kom hem var klockan efter 23. Vi var superduper trötta så vi somnade direkt när vi kom hem.
Igår åkte vi hem till Teddy. Vi cyklade runt en stund, sen åkte vi och käkade på en pizzeria. Sen drog vi hem till älskling igen, en liten stund senare åkte vi mot Gagnef, till Amanda.
Vi åkte mot Falun. För det var ju GGS ( Granny Goes Street). Det var riktigt roligt, men väldigt kallt. Så jag och älskling gick hem till Adam efter någon timme.
När vi kom hem till han igen somnade vi direkt, och idag har vi inte gjort nånting alls :)
Helt klart den bästa helgen på vääääldigt länge!
Nu ska jag äta, skriver mer senare :)
PUSSSSSS

fett pepp

Nej, nu ska jag ta och sova. Imorgon tycker jag att skolan och det kan gå jävligt fort. Får ju träffa min älskling imorgon. Inte träffat han sen i söndags :-( Men imorgon blir det iaf bio i Falun. Lite ändrade planer blev det för jag sover kvar hos han ist för att vi sover här :-) Vi hörs nog imorgon kväll eller nåt.
PUSSNATTI'

KÄRLEK PÅ DIG MIN PRINS! ♥

what a feeling



american pizza take away

Usch och blä. Det var en riktigt lång skoldag med massor av lektioner. Hade nån hörövningsgrej på engelskan idag, tror faktiskt att det gick hyffsat. Hade profil sista timmen. Tack gode Gud, det var iaf den sista hemkunskapsprofilen! Jag har äntligen fått plats i musikprofilen. WIHOOOOOOO!

Mamma smsade mig idag och sa att jag skulle till hennes jobb direkt efter jag hade slutat. Väl när jag kom dit bokade jag bio biljetter tills imorgon. Sen drog mamma, jag och lillebror ner på stan för att äta på american pizza take away. Super duper gott, verkligen!

Nu ska jag ut i bussen och fixa lite. Pappa ska ha den i helgen när han ska på skrotmarknaden i Falun.
Hörs, PUSSIS

jag har ...

... världens bästa pojkvän! ♥
... 11 dagar kvar tills min födelsedag.
... sjukt tråkigt just nu.
... precis målat naglarna, för 2a gången idag.
... en längtan till sommaren 2011.
... en stor saknad av min storebror ♥
Nej, jag vet inte varför jag skrev sådär. Har verkligen ingenting vettigt för mig. Fa-an att jag glömde mina SO böcker i skolan igår. Har läxa tills på fredag. HELVETE också..

fredag är grymt välkommen just nu

På fredag direkt efter skolan sätter jag mig på alla bussar hem till älskling igen. Vi är där ett par timmar men sen åker han, jag, Ida och Adam in till Falun igen för att gå på bio. Vi ska självklart se "i rymden finns inga känslor" som har premiär då. Känner på mig att det kommer bli rätt så najs, ja!
Efter bion åker jag och älskling hem till mig och han stannar här över natten. Vi åker förmodligen till han på lördag. Jag vill ha helg nu, nu, nu!

jag är ball


ny design ... igen ...

Har pillat lite med en ny design. Men den är inte klar, men den får duga så länge.
Är det någon söt person där ute som har lust att hjälpa mig med en ny?
Mejla gärna, ( [email protected] )

felicia m israelsson



älskade, älskade du

Det finns ingen bättre hund. Kolla bara vad snygg han är. Min älskade, älskade Bernami's Aragon Amaro ♥

dagens tips

Jag loggade in på min bloglovin' och hittade de bloggar som har mest prenumeranter. Jag fastnade för en blogg direkt när jag läste rubriken. 14 ÅR OCH GRAVID. Usch, vad hemskt att vara gravid när man är så ung. Tänk er själva att bära runt på en stor mage och veta att snart ska man bli förälder innan man ens är myndig osv.. Självklart tycker jag att det är kul för hennes skull. Även fast jag inte vet vem det är.

sjuk

Vem om inte annars Felicia Maria Israelsson vaknade av att jag hade världens skallebang + att det brändes i hela halsen. Kände redan av det igår kväll, så jag la mig tidigt. Har även varit lite snuvig i nån dag nu. Men jaja. Verkar som att alla är sjuka ändå så inte så konstigt att jag blivit smittad kanske?
Blir nog en hel del inlägg idag faktiskt. Håll utkik!

RSS 2.0