LÄNKBYTE


Riktigt fin tjej, som jag känt länge. Kram på dig hjärtat!
Klicka på bilden för att komma till Annas blogg!

DAGENS

Då var man hemma. Har varit ett tag, gick hem tidigare, hade och har en sjuk Mvärk, hemskt. Men ja. Har lagat lite våfflor och slängt i mig. Ska ta det lugnt ett tag till, innan jag ska åka till stallet för en hopplektion. Länge sedan vi hoppade, så det ska nog bli roligt! :-) 
Vet ni? Albin Glad var i min skola idag. Ni vet han som var med i Idol förut? Och jag fick hans autograf, haha ;-)
Igår bloggade jag inte. Nej, för jag åkte på fysträning med SMK Dala grabbarna. Men ja, nu kör vi.

FRÅGOR OCH SVAR - COVER

Pratade inte du om att du och din lillebror skulle spela in en cover förut? Det var ett tag sedan, säkert 1 år sedan, men det kom aldrig någon. Skulle vara kul att höra :)
- Jo, det stämmer. Det blev aldrig nåt av. Vi försökte. Men kom inte överens. Haha, men visst, om ni vill att vi ska fixa, så kan vi försöka!

LIVINGROOM


COZY

Tränat klart. Ny duschad. Nybäddad säng. Mh, mysigt värre hörru du! :-)

TRÄNING PÅ G

Hej gullisar! Är nu hemkommen efter en helg tillbringad med pojkvännen. 
Tänkte ta och träna en sväng, har ju latat mig hela helgen ;) Yep. Hörs - hej!

Vill ha sommar. Vara brun. Och ledig. Precis hemkommen från Öland, därav stökigt rum med klädkassar överallt.

BLOGLOVIN'


Klicka HÄR

HEJDÅ

Går ner till hallen för att kika på Sebbes match.


.


VINNARE

Jobbig dag igår. Det brann på skolan, i en papperskorg (haha), tog bussen till Leksand vilket tog nästan 1,5 timme!? Blev lite kaos när jag kom fram. Men kvällen avslutades bra i alla fall. Leksand spöade Mora! Woho :-)
Sebbe har dragit iväg på samling och jag ska göra mig klar nu.


DERBY

Mamma kommer snart hem med mat. Äckligt med köpmat, nu när jag tränat.. Haha, men det fanns ingen fantasi med matlagningen i vår familj idag. Ska ta och duscha och greja senare. Vet inte när bloggen kommer uppdateras igen, då jag åker till Sebastian imorgon, direkt efter skolan. Imorgon kväll ska vi ner till Tegera för att se derbyt mellan Leksand och Mora! :-)
Godnatt mina fina.

Leksand (J18)
Foto: jag

HJÄLP?! - "BALKLÄNNING"

Om några månader är det Vårfesten på min skola. Vi får inte kalla det för bal. Dessutom är det inte många som går i sånnadär riktiga balklänningar heller. Så min fråga till er, vet ni någon hemsida där det finns superfina klänningar (KORTA BALKLÄNNINGAR)? Ni vet vad jag menar. Typ såhär:




SUMMER


Foto: jag - MXPHOTOGRAPHS

LÄNKBYTE



Emmy och jag rider i samma grupp. Superhärlig tjej! Klicka på bilden för att komma till Emmys blogg! :-)
Vill du också göra ett länkbyte? Mejla en bild på dig och din bloggadress till [email protected]

TODAY

Dö åt långa skoldagar. Fullkomligt hatar dom. Trots att jag är riktigt trött, så tänker jag träna i alla fall. Måste. Vill. Kommer känna mig så pigg efteråt! Och efter det ska jag försöka plugga in lite glosor. Kul torsdag. Nej.

Supersöt skjorta. Lätt sminkning. Orkar inte.

TRÖTTER

Hallådär. Kom nästan nyss hem från en eftermiddag/kväll hos Emmy. Snackade massa skit, bakade och så blev jag bjuden på middag :-) Ska göra mig klar och lägga mig i sängen. Ap trött är vad jag är. Usch. Går lång dag imorgon också, vilket gör dagen 3000 gånger värre, åh.. Jaja.

Förresten, så är jag så himla glad. Glad för att det gick så bra på ridningen igår. Duktiga häst! Är så stolt över oss älskade vän. Nu klickar vi. Vi kan det här nu. Världens bästa Gayaal gaspedal!

VILL DU PÅ ETT ENKELT SÄTT FÅ FLER LÄSARE TILL DIN BLOGG?

Rubriken säger det mesta. Det finns en lätt hemsida, där du kan få flera hundra läsare till din blogg genom bara några klick. Gå in HÄR och skapa ett konto helt gratis, börja sedan surfa och samla poäng för att få fler läsare.

GYMNASIEVALET ÄR GJORT

Känner att en stor tyngd har lättat från mina axlar. Igår skickade jag nämligen min ansökan om gymnasievalet och jag är nöjd över mina val. Nu hoppas jag bara på det bästa - att komma in på första! :-)
Vad har ni valt för linje? 


LÄNKBYTE



Klicka på bilden för att komma till söt tjejens blogg!

DEN SOM VILL DIG NÅGOT, KOMMER TILL DIG.

Den som vill dig något, kommer till dig.
Den som bryr sig om dig, hör av sig till dig.
Den som saknar dig, tänker på dig.
Den som vill ditt bästa, ger dig råd.
Den som brinner för dig, finns alltid för dig.
Den som älskar dig, lämnar dig aldrig.

VI HÖRS NÄR VI HÖRS

Milda Matilda vad skönt det känns efter att man tränat. Eller hur?
Pappa står och gräddar våfflor till han och lillebror medan mamma fixar tonfisksallad åt oss. Mums! Well, tar och stänger av den här apparaten nu. Vi får se när bloggen blir uppdaterad. Ska till Jalle imorgon, för ett pass i ridhuset. Pusshäj. Godnatt. 

G

-

Eftersom vi inte åkte in på träningen idag så tänker jag träna hemma istället. Måste ju ta tag i det där med träningen nu, och jag ska då fasiken inte ge mig! Heido så länge.

Maj 2011.

VILL DU FÅ FLER LÄSARE TILL DIN BLOGG? KOLLA HIT.


GLAD TJEJ!!

Nu är resan bokad! Den 29 april följer jag med Sebastian och hans familj till Rhodos! :-D Ska bli så underbart skönt att få komma till värmen. Jag som var avundsjuk på mamma och pappa som åker till Gran Canaria om 2 veckor. Nu är dom avundsjuka på mig! ;-)

Längtar!

TRÄNAT

Hann med ett litet träningspass medan mamma lagade mat. Grymt skönt med ett gåband hemma säger jag bara! Love it :-D Ska ta och äta lite Västerbottenpaj nu, så gott! Sen ta mig en dusch och bädda rent i sängen.




HOME IS WHEREVER I'M WITH YOU


Det är lätt att prata med dig. Det är lätt att vara med dig. Det är lätt att älska dig.
Jag är lycklig. Lycklig med dig. Jag är kär. Kär i dig.
Om jag bara kunde hade jag gett dig hela världen. För det är du värd. Du är värd allt.
Tack för allt du gör. Tack för att du står vid min sida i vått och torrt.
Du är den som står mig närmast. Och du har gjort det enda sedan vi var 11 och 12 år gamla.
Mitt vackra hjärta, det finns ingen som dig ♥

SOMETIMES IT'S HARD


OUTSIDE


Foto: jag

GODMORGON

Aragon väckte mig idag igen.. Ingen sovmorgon här inte!
Ska äta frukost och göra mig klar nu, för sen åker jag och mami till Leksand igen. Idag möter dom Djurgården! Kameran följer nog med :-) 
Heido. 

Midsommar 2011

MYSKVÄLL MED TANTERNA

Färgade håret på mamma nu på kvällen. Sedan kom Johanna hit, så dom står och lagar middag. Blir en myskväll med dom tanterna framför TVn! ;-)

Julafton 2011, mamma ♥

LOVE


MIN KAMERA


VINST

Hemma igen. Det blev en vinst med 3-0 mot AIK! Grattis killar :-)
Ska nog ta och göra nånting' annat än att sitta här, haha, vi hörs lite senare.

oldie

SNYGGINGEN ÄR TILLBAKA!

Ja, Emmy har äntligen börjat blogga igen!

Klicka på bilden för att komma till min fina ♥

MOT LEKSAND

Åker till Leksand alldeles strax. Ha en bra dag! 

I måndags.

3 BILDER FRÅN ENDURO KÖRNINGEN I FINNBO


GODMORGON

Hade klockan ställd på 9 men vaknade halv av att Aragon låg och ylade.. Snäll kille va? Jaja. Tog mig en varm dusch och nu ska jag äta frukost. Om någon timme åker jag och mamma till Leksand för att kolla på Sebbes match!

Sebbe, Max och Filip.

LILLEBROR





CHINA THAI

Hej babes. Grabbarna har åkt iväg till Tibro på fyslänger över helgen. Så jag och mamma är hemma själva, och vi började myshelgen med att äta på China Thai, mums! ♥ Riktigt gott :-) Nu försöker vi få igång en brasa, som inte går som vi vill, haha.

And this is me today!

LÄNKBYTEN




Klicka på bilderna för att komma till snyggingarnas bloggar!
Vill du också göra ett länkbyte? Mejla en bild på dig och din bloggadress, så fixar jag det!

UNDERBAR


WHAT DOESN'T KILL YOU MAKES YOU STRONGER


VILL DU FÅ FLER LÄSARE TILL DIN BLOGG? KOLLA HIT.


Gör det som står ovan. Det finns inga krav, förutom att du måste länka mig i ett inlägg förståss :-)

FIKAT MED SOFIA

Nu när skolan har dragit igång igen så får ni vara beredda på att bloggen ligger åt sidan då och då. Läxor och allt det där går före, you know. Men jag försöker så gott det går!
Idag slutade vi halv tre och då åkte jag ner till staden för att träffa Sofia, min framtidscoach. Vi tog en fika och pratade om gymnasievalet. Jag är nog ganska säker på vad jag ska välja nu, äntligen! :-) Och det är mycket tack vare Sofia. Tack tack!
Har lagat mat nu, fick pilla ihop det som fanns hemma. Imorgon ska jag och mamma storhandla och käka ute, grabbarna i huset åker ju iväg på fysläger! 

Dagens.

MATEMATIK PLUGG

Första gången jag sitter vid datorn sedan förra veckan, därav dålig bloggning. Sorry.
Det har varit en bra dag. Slutar numera 14.00 på måndagar! Åkte hem då och fortsatte plugga matematik, har prov på onsdag.. Blä. Men runt 17 åkte jag, pappa och lillebror till Falun för att träna med SMK Dala. Riktigt roligt! Blev ett fyspass med innebandy som avslut :-)
Ligger och kikar på Idrottsgalan just nu. Men ska nog ta och lägga mig.

.

Skjutsade Sebbe till Leksand imorse, sen åkte jag och hans mamma tillbaka igen. Min familj hämtade upp mig påvägen till Rättvik, så där har jag tillbringat min dag :-) Men nu är jag tillbaka, dock helt själv. Sebbe och hans pappa är på match i Almtuna, hans bror är ute på skotern tror jag, och Eva är och kollar på hockey. Jaja, ska kolla tv nu. Hejs.


KALAS

Åkte till stallet direkt när jag och pappa var klar på hans jobb. Tog en tur på Jalle i blåsvädret, och nu är jag kvar hos Sebbes familj. Vi ska fira hans pappa som fyllde år igår! :-) Så snart kommer folk hit. Hejdå!


TIPS: TILL ER MED TORR HUD

Tänkte tipsa er om en skitbra grej för torr hud. Jag har haft problem med att hitta rätt bodylotion. Men nu så, nu har jag hittat en olja - nämligen barnolja! Smörj in dig i duschen och skölj av. Smörj sedan in dig efteråt igen, för ännu bättre resultat! Kan dock bli kladdigt i början, men efter en stund försvinner själva oljan och huden blir len! 


A SMILE IS THE BEST MAKEUP A GIRL CAN WEAR



STIERNHÖÖKSGYMNASIET

Nu är jag hemma igen, efter att ha varit i skolan till klockan 16, käkat ute med mamma (på Sibylla, haha) och sedan en tripp till Rättvik med henne och kusin för att gå på Öppet hus. Vet inte riktigt om jag vill gå där, men det är lite intressant i alla fall. Och för er som inte visste det så var jag på Stiernhööksgymnasiet.
Kollar på Copycat singers just nu och senare ska jag kika på Biggest loser igen. Bara en myskväll framför TVn sådär :) Hej så länge.

TV MYS

Sitter i soffan med familjen och kollar på Biggest loser Sverige. Mina kusiners-kusiners mamma är gift med Robert som är med. Det ska bli riktigt kul att följa! När det är slut går jag och lägger mig. Hörs imorgon, om jag hinner innan jag åker till Rättvik. Godnatt! :)

NY DESIGN

Har suttit och pillat lite i stilmallen. Dock bara färg, storlek och typsnitt i inläggen och rubrikerna. Vad tycker ni? Jag ska nog fixa lite till, men vi provar såhär ett tag! Om ni inte ser, så tryck F5 :)

GYMNASIEVAL

Har fått flera frågor när det gäller mitt gymnasieval..
Om några veckor ska valet för gymnasiet vara inlämnat och klart. Det är svårt. Inte för alla, men för mig är det något man går omkring och tänker på mesta dels av dagarna och innan man somnar. Man vill ju göra rätt val och inte ångra sig. Eller hur?
Det jag är mest intresserad av just nu är en linje på Hushagsgymnasiet i Borlänge. Konditori, bargeri, chark och resturang ingår i den linjen. Hemkunskap är mitt bästa ämne, då jag har MVG. Jag älskar att baka och hålla på. Och när jag var på en "prova på dag" där, så tyckte jag att det var riktigt intressant!
Men man ska ju ha några andra val också, i fall att. Det vet jag inte än. Men en sak är säker, att jag INTE vill gå någon teoretiskt linje. På torsdag (imorgon) ska jag på Öppet hus i Rättvik för att kika vad det finns där.
Men jag vill tacka min "framtidscoach" Sofia, för alla bra ord hon sagt! 



TILLBAKA

Tjoho! Nu är jag tillbaka. Var hos Sebastian i måndags, hela dagen. Myspys! Och igår började skolan igen, + att jag hade ridning igår kväll. Men nu så :) Ska ta och plugga lite matematik nu. Inte alls roligt men ett måste!

7 MÅNADER (IGÅR)


Tack för att du är min. Du är absolut bäst, och jag älskar dig mest! ♥

118800


Smsade och frågade "vem är Felicia Israelsson?" och fick det där till svar. Haha, vilka ljugpottor dom är. Inte fasiken klassar jag mig som Fröken Sverige!? :) "Vi på 118800 säger: varför inte?"

BORTA HELA DAGEN

Godmorgon! Vaknade halv åtta, klockan ringde inte.. Men tur att jag vaknade ändå ;) Har gjort mig klar och packat ner lite grejer som Sebbe ska ha. Om en halvtimme går bussen till Leksand, och där stannar jag hela dagen.
Så bloggningen kommer inte vara på topp idag, just so you know!
Ha en bra dag, puss.


.

Godkväll. Det blev en mysig tur på bästa hästen. Och allt gick bra :-) Kom hem fyra, och sen dess har jag städat rummet och grejat.
Sitter nu i soffan med min familj och kikar film, gosit. Mamma fixade fruktsallad också, mums!
Imorgon åker jag till Sebbe över dagen, så hej då på ett tag!


STALLET

Godmorgon. Har käkat en riktigt god frukost som mamma och pappa fixat. Små pannkakor, äggröra, prinskorvar, smoothie, juice och så vidare :) Riktigt gott! 
Har klätt på mig varma kläder nu för jag ska alldeles strax fara iväg till stallet för att rida ut på Jalle, och fixa i stallet i några timmar. Mys ja! Så, vi hörs när jag är hemma igen.

TRÄNINGSPASS

Hade riktigt tråkigt och ville röra på mig, även fast jag sprungit pulsat runt i skogen hela dagen. Vet ni vad jag gjorde? Jo, jag gick upp och körde ett litet träningspass för mig själv. 15 min i raskt tempo på gåbandet, sedan situps, armhävningar, värdekvarnar osv. Och efter det 15 min i raskt tempo på bandet igen. Skönt! 
Har tagit mig en välbehövlig dusch nu och grejat. Snart blir det middag - bakad potatis med fläskytterfilé - mums!

3 FRÅN IDAG


FM MATTSON CUP 2012: LEKSAND - RÖGLE


HEMMA FRÅN EN DAG I SKOGEN

Hallå hej. Nu är jag hemma efter en heldag utomhus i skogen tillsammans med hojar, kameran, människor och min Aragon. Eftersom Trettondagsrundan var inställd, så körde vi i Finnbo istället. Det blev som en liten tävling med tidstagning. Pappa vann, wiho! :D Det var i alla fall riktigt roligt och mysigt, men kallt som satan. But that's life!
Ska ta och redigera lite bilder nu, slänger upp några här sedan. Annars kommer de finnas på min Facebook.

ENDURO

Håret blev bra. Asbra faktiskt. Färgade själv för andra gången, så ja, jag är nöjd :) Ska ta och göra mig klar inför sängen alldeles strax. Upp tidigt imorgon för att fotografera enduro, whoop whoop! Så ja, godnatt! ♥

Uddevalla VM i somras, #photo by me.

GAYAAL

Jag vill tacka dig, för det mot och styrka du ger mig. Innan du hamnade i mitt liv, trodde jag att mitt liv som hästtjej var över. Jag hade ingenting kvar utav det. Hade slutat på ridskolan, och lämnat min medryttarponny pågrund av tidbrist. Jag hade absolut noll, och trodde verkligen att det var över. Men jag fick chansen att rida dig, att ta hand om dig några dagar i veckan. Och det är jag glad över. Jag är glad att jag har dig, jag är glad över oss. 
Tack vare dig, så har jag utvecklats så otroligt mycket. Mycket tack vare din ägare Annica också. Vet inte hur jag ska kunna tacka er, tillräckligt. Att jag har fått tillbaka mitt självförtroende, att jag vet att jag kan göra vissa saker som jag tror är omöjliga, det är tack vare dig. Finaste Gayaal.
Du är speciell. Men det är det jag tycker om. Nu ser jag fram emot en tid med dig.
Världens bästa häst,
Gayaal gaspedal som du så fint kallas ibland din toker.

-

Sitter med hårfärg i håret just nu, spännande!

MIDDAG

Jaha. Då var det kväll igen. Dygnen springer iväg, tycker jag, och snart börjar skolan igen. Två veckor sedan det var uppersittarkväll och allt det där. Vart fasiken tar tiden vägen?!
Ska i alla fall snart äta middag med mamma, pappa, lillebror och hans kompis Kalle. Chilli con carne står på menyn, muuuuums! ♥ 
Me 2 day:

WHEN I WAS A LITTLE GIRL


NEVERMIND I'LL FIND SOMEONE LIKE YOU



Jag älskar dig!

HJÄLP?!

Okej. Jag ska ha i lite färg i mitt hår. Frågan är ju bara VILKEN?! Mörkbrunt eller chokladbrunt?
Lämna gärna en kommentar.


VM-GULD!

Legat i soffan hela dagen. Första dagen jag är hemma hela dagen på lovet, haha. Skönt det med!
Kollade första perioden inatt, sen somnade jag, trötter. Men riktigt jävla underbart att Sverige vann! GRATTIS GRABBAR! :)
Nu ligger jag och spelar WF och smsar med Sebastian, han är påväg till Norrland för i helgen börjar Allsvenskan för dom. Hoppas att det går vägen!
Jaja, hörs sen, puss.


JVM INATT

Tjoflöjt. Har redigerat klart alla bilder från gårdagens match mot Rögle, ätit mat och svarat på frågestunden. Vad ska man göra nu då? Sova kanske? Funderar om jag ska sova nu och gå upp 2 inatt, för att kolla JVM finalen mellan Sverige och Ryssland. Tror det blir så! 
Ha det fint, hörs pusshejjjjjjjjjjjjjjjjjj. 

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN

1. Hur träffades du och Sebastian? :)
- Det är en lång historia. Det börjde med att vi hade gemensamma vänner och så hade vi Bilddagboken där vi började prata och så vidare. Camade på MSN och så. Vi var 11 och 12 år gamla då. Vi var tillsammans 2 gånger, fast vi aldrig hade träffats. Haha, cute ha? ;) Nej men ja. Vi har alltid varit nära vänner, ända sedan dag 1. I november 2010 träffades vi för första gången, fyfan var glad jag var! Minns det som om det var igår. Han har alltid funnits för mig, och jag för honom. Och i maj 2011 träffades vi för andra gången, på stan med hans mamma. Och på den vägen är det. 10 juni 2011, blev det vi igen, på riktigt! Så det tog alltså 4 år innan vi blev ett par ;)

2. Vad har du för BH-storlek?
- Just nu vet jag inte vad jag har. 75C är på tok för litet, det är den storleken jag har haft under några månader. Men som sagt, den storleken är för liten, haha. Så jag vet inte!

3. Ofta du bara är 15? Du ser mycket äldre ut!
- Jo, jag är 15 år. Född den 12 september 1996.

4. Vad har du för kamera? :)
- Jag har en Nikon D3000, dock har jag två objektiv.

5. Vad använder du för parfymer? :)
- Det är olika. Mest Escada parfymen, men den är typ slut. Ralph Lauren, Viva 'la Juicy, Björn Borg och så vidare.

6. Vad lyssnar du på för musik??
- Åh, alltså det är en blandning mellan himmel och jord! Allt ifrån Volbeat till JLT, Kalle Moraeus, Avicii osv. Nästan allt alltså!

7. Vad tänker du söka för gymnasium? Vilken/vilka är dina bästa kompis/kompisar? :)
- Jag har inte bestämt mig vad jag ska söka ännu. Har inte varit på alla öppnahus än, ska till Rättvik och kika om någon vecka. Annars lutar det mest åt en konditori/bageri linje på Hushagsgymnasiet i Borlänge. Men som sagt, vi får se. Min bästavän är Emmy!

8. Hur kom det i sig att du började med cross? :)
- Den frågan har jag fått många gånger. Jo, det är så att jag är uppväxt med den sporten. Pappa har kört sedan han var liten. Min lillebror kör. Våra vänner kör. Man är som en hel familj, allihop ute i depåerna. Så himla mysigt! Det är en livsstil. Inte bara en sport. Dock har inte jag kört så länge, eftersom jag har hästar i mitt intresse också, och har varit lite feg för att sätta mig på en cross. Men jag tog mig mod och började.

9. Vad tänker du gå för gymnasium? Ska du fortsätta köra cross nästa år? Kraaam :)
- Hej Ida! Första frågan kan du läsa lite högre upp. Och den andra kan jag svara på här. Haha. Ja, jag ska fortsätta köra nästa år. Dock inte på crosskolan. Ska få en 125a, så jag vill mest köra fritt. Kram!

10. Har du varit vid Rättviks crossbana? Har fan för mig att jag såg dig där förut.
- Haha, ja, det har jag. Säg de banor jag inte varit på i närheten av my home.. :)

11. 1. Kan du berätta hur du och Sebastian träffades?
2. Menar inget illa men hur kom det att du har två så olika intressen, cross och ridning? :)
3. Vad är din dröm?
4. Vad pluggar du?
5. Om du vinner miljoner, vad skulle du göra med pengarna då?
6. Jag ska snart ha frågestund på min blogg, kommer du att skicka några frågor till mig? :)

- 1. Det står i första frågan! 2. Det är bara så. Motocrossen och hästarna är mitt liv, klarar mig inte utan dom! 3. Min dröm? Hmm.. Vet inte riktigt! 4. Jag går fortfarande i grundskolan, 9:e klass :) 5. Det var en bra fråga! Skulle nog gett dom till min familj, och behålla lite grand. 6. Vi får väl se! :)

12. Vart tog du din navelpiercing? Gjorde det ont? Var dina föräldrar med? Måste man ha dom med? :)

- Jag gjorde min navelpiercing på Lust och Fägring i Falun, för 500kr. Det gjorde jätteont, men det var för att han inte fick genom kanylen eftersom jag är hårdhudad. Han sa att det var ovanligt, så det ska nog inte vara någon fara :) Man måste ha föräldrars tillstånd om man är under 18 år, och helst att någon av dom följer med när du gör din piercing. Så ja, min mamma var med.

13. Vad är din favoritmat? Vilken är din favoritfilm? Favorit årstid? Favoritfärgen på hästar? Tycker du dressyr eller hoppning är roligast? Vad har du för kamera och vad har du för objektiv?

- Tacos, kyckling med ris osv. Favoritfilm har jag ingen. Sommar är bäst, men jag gillar vår, höst och vinter supermycket också! Det beror på, jag gillar nog alla färger ;) Hoppning är roligast, fart och fläkt. Men dressyr är också roligt, för då får man en helt annan känsla och jag utvecklar mig jättemycket på Jalle just nu, han kan inte hoppa. Jag har en Nikon D3000, och ett objektiv från Tamron (70-300) när jag fotar motocross, hockey eller något i den stilen. Annars orginalobjektivet :)

SHE DOESN'T MIND


EN LISTA

Namn - Felicia Maria Israelsson
Vilken färg har dina skor? - Det är olika. Just nu har jag snott mammas skor, ett par svarta sköna.
Hur många sms har du skickat med din telefon? - Haha, oj, vilken fråga.. Finns nog inget svar till den heller.
Vem kysste du senast? - Sebastian.
Vem kramade du senast? - Humm.. Sebastian tror jag.
När såg du din bästavän senast? - Fleeera veckor sedan, åh, EMMY!!
Din favoritfilm? - Vet faktiskt inte.
Din favoritlåt? - Massvis. Volbeat låtar, haha.
Bär du på en stor hemlighet just nu? - Nej, inte vad jag kan komma på.
När vaknade du imorse? - Hade klockan på 9, så gick väl upp strax efter det.
Gillar du hästar? - Älskar var ordet.
Har du ett turnummer? Vilket? - Njae, ett nummer kan väl ändå inte GE tur. Men det kan däremot BETYDA eller liknande. Favoritnumrerna är i alla fall 3, 5 och 7.
Vem hade du velat träffa just nu? - Men bra fråga. Sebastian och Emmy såklart.
Vilket är det bästa året hittils? - Två tusen elva, helt klart!
Är du kär? - Jajamen!
Är du en rökare? - Usch nej.
Föredrar du snus eller rökning? - Helst ingenting utav det.
Vad heter du i mellannamn? - Maria.
Har du en blogg? - Ja, här är den.
Vilken klass går du i? - 9B.
Ditt favoritband? - John Lindberg Trio, Volbeat.
Din favoritartist? - Vet inte riktigt.
Göteborg eller Stockholm? - Hmm, har inte varit i Göteborg på flera år, så jag vet inte riktigt.
Vart bor du? - Lite utanför Falun.
Vart vill du bo? - Jag trivs bra här i den by jag bor i, vill inte bo i någon jättestor stad. Haha.
Vilken låt är nummer 6 uppifrån i din spotifylista? - We med Volbeat.
Vilken låt är nummer 6 nedifrån i din spotifylista? - Flickan och kråkan med Timbuktu
Vem skrev till dig på msn senast? - Tror det var Sebastian, är aldrig inne där längre.
Vem skrev du senast sms med? - Skrev med gjorde jag med Eva, skickade precis ett sms till Sebbe men han är ju på match just nu, så har inte fått svar än, haha.
Vem ringde dig senast? - Pappa.
Om du går in i ditt fotoalbum på mobilen, vad är det första du ser? - En bild på min fina katt.
Hur gammal tror du att du kommer bli? - Det är väl inget jag kan ge svar på nu. Men väldigt gammal hoppas jag på!
Vad vill du jobba/jobbar som? - Don't know..
Var är dina syskon just nu? - Fredrik vet jag inte, Hampus är på övervåningen.
Senasta kändisen du såg? - JOHN LINDBERG, PÅ ICA MAXI IDAG!!! Dog typ.
Favoritkändis? - Vet inte.
När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? - Igår.
Har du piercingar? Isåfall, vart? - 5 i öronen, 1 i naveln.
Vilken är den senaste låten som fastnat i ditt huvud? - Den jag lyssnar på just nu, Home - Edward Sharpe & The Magnetic Zeros
När grät du senast? - Vet inte riktigt.
Är du vig? - En gång i tiden var jag, men nu - näää.
Vad står det i ditt näst senast skickade sms och vem var det till? - "Ja, nu dog jag! :-D" till Sebastians mamma.
Använder du hårspray? - Ibland. B
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Ha ett förhållande, med världens bästa.
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - Haha, ja när jag var mindre.
Uppsatt hår eller hängande? - Beror på.
Vill du gifta dig i framtiden? - Absolut. Vill vara gift och lycklig!
Vilken vän vet mest om dig? - Behöver jag inte ens svara på. Eftersom jag och Sebastian känt varandra sedan vi var 11 och 12 år, så är det rätt självklart att det är han som vet mest om mig. Emmy och Sara vet också massor.
Vem är den perversaste person du känner? - Haha, jag vet inte.
Vad tittar du först på hos killar/tjejer? - Hmm, utseéndet antagligen.
Favoritdryck? - Iste, annars typ öhm.. Vet inte.
Favoritdryck innehållandes alkohol? - Vet inte, eftersom jag inte dricker!
Senaste CD-skivan du köpte? - Men du.. CD-skivor, vad är det? Typ.
Har du några plancher i ditt rum? - Nej, men tavlor.
Vad ska du göra i sommar? - MOTOCROSS!!!!!!!!!! Och bara ta det lugnt med nära och kära!
Hur många har du strulat med på en kväll? - 1.
Har du rökt på/knarkat? - Nej!
Hur ofta festar du? - Har aldrig gjort.
Favoritskådespelare? - Vet inte.
Favoritkomiker? - Men, jag vet inte!
Klänning eller kjol? - Klänning.
Har du varit med på TV? - Ja.
Vad kollar du helst för TV-program på morgonen? - Olika. Allt från nyheter till massa dokumänterer och skit.
Snyggaste kändisen? - Men, JAG VET INTE!
Vart vill du resa innan du dör? - Tillbaka till Cypern, Thailand, Grekland osv.

2:A PLATS

Hej hopp. Det blev en rolig dag tillsammans med familjen och de minsta kusinerna. Jag hamnade på 2:a plats på bowlingen idag igen, woho! ;) Handlade med mamma efteråt, och sedan åkte vi till Lugnets Sportbyte - som dock var stängt! Skitdåligt att de inte ens satt upp en lapp! Men men..
Trodde vi skulle hinna till Mora, men nej, så nu sitter jag hemma i soffan och redigerar bilderna från igår och ska kolla stats nu. Det är final nu, och Leksand möter Brynäs. NU JÄVLAR HÅLLER VI TUMMARNA!

Från igår.

SISTA CHANSEN!!

Ja, nu är det sista chansen att ställa frågor i FRÅGESTUNDEN som finns HÄR!

HUR MAN LÄGGER IN EN EGEN HEADER OCH ÄNDRAR TYPSNITT/TEXT

Anonym om INTE HEMMA:
Hej! Håller på att byta blogg till blogg.se. Men jag ffattar inte hur man laddar upp header, ändrar textstil osv.. Kan du ta det i ett inlägg? :)
SV; Självklart kan jag göra det! 

HEADER:
För att ladda upp en header, måste du först och främst ladda upp den som bild. Storleken beror på hur bred din blogg är. Min header är 1000px; bred, så min headerbild är uppladdad i strl. 1000 :)
När bilden är uppladdad, klicka på den, och sedan kommer det fram en adress som du sedan kopierar. Gå sedan in på "redigera stilmall" eller vad det nu står, och leta reda på #header avsnittet. Såhär ska det se ut, ungefär:
#header {
background: #000000
url(https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/851843/images/2011/feliciaaaaa2_160130366.jpg) no-repeat right center;
padding-left: 0px;
padding-bottom: px;
padding-top: 0px;
margin: 0px 0px 0px;
width: 1000px;
height: 480px;
}

#header {
background: #000000
url(Adressen till din bild) no-repeat right center;
padding-left: 0px;
padding-bottom: px;
padding-top: 0px;
margin: 0px 0px 0px;
width: 1000px;
height: 480px;

När du hittat på det, klistrar du in adressen inom parantesen där det står Adressen till din bild. Sedan får du prova dig fram med höjden på headern och bredden såklart.
Width = bredden
Height = höjden

TEXT OCH TYPSNITT:
För att ändra textstilen i dina inlägg, så måste du gå in på "redigera din stilmall" och sedan leta reda på avsnittet .entrybody{. Såhär ser min ut:

/** Post's body text **/
.entrybody {
font-family:  Helvetica, sans-serif;
font-size: 16px;
font-weight: normal;
color: #000000;
line-height: 150%;
margin: 0px 0px 10px;
background-color: #FFFFFF;
padding: 10px;
}

Där det står font-family: Helvetica, sans-serif; ändrar du bara till den stilen du vill ha, där det står Helvetica, sans-serif;
Exempel: 
font-family:  Tahoma, sans-serif;
font-family:  Arial, sans-serif;.

Resten tror jag du förstår, det är inte så himla svårt! :)
Är det något mer ni vill ha reda på? SÄG DET!


BOWLING 2 DAGAR I RAD

Godmorgon!
Ja, jag vet - just nu suger min blogg. Rätt så hårt också, faktiskt. Men det är som sagt FM Mattsson Cup, så jag har åkt fram och tillbaka till Mora varenda dag sedan i söndags.
Igår på dagen umgicks jag med min pappa och lillebror. Vi bowlade, as kul :) Sedan fikade vi, och käkade pizza innan jag åkte till Mora med Eva (Sebbes mamma).
Har precis duschat och ätit frukost, ska ta och fixa mig nu, innan vi ska åka och hämta mina minsta kusiner. För idag ska vi äta mat med dom och sedan bowla. Myspys! :)
Puss så länge! 

Mitt hår börjar bli långt igen, wiho!

INTE HEMMA

Sov kvar hos Sebbes föräldrar igår, var ju lika bra eftersom vi skulle upp och rida imorse.
Jalle skötte sig bra idag, så jag är nöjd över det! :-)
Ska alldeles strax till Mora igen, idag möter dom ett tjeckiskt lag tror jag. Får se hur det går! Dom vann igår förresten, både mot Malmö och Brynäs. Woho! :-) Mellan matcherna shoppade jag och Eva, myspys.
Hörs sen, puss!


MOT MORA

Godmorgon! Gick upp klockan 7 för att göra mig klar och äta frukost. Om en stund hämtar Eva mig, och då far vi som sagt till Mora för att kika hockey hela dagen.
Kommer hem ikväll, så bloggen blir lite avslagen, MEN STÄLL GÄRNA FRÅGOR I FRÅGESTUNDEN ISTÄLLET! Och den hittar ni HÄR!

-

Godkväll på er, sötisar. Blev en förlust med 5-2, men det är bara att ta nya tag tills imorgon då dom möter både Malmö och Brynäs :-)
Ligger och kollar på "Morden i midsummer", men ska alldeles strax gå och lägga mig eftersom jag ska upp 7 imorgon för att åka med Sebbes mamma till Mora.
Så, godnatt!


"SLAGET OM SILJAN"

Mysig kväll igår. Åkte upp till Hanses hällar vid tolv slaget för att se alla vackra fyrverkerier och så. Fick min nyårskyss av älskling också, haha ;-)
Han har åkt iväg på träning och samling. Sedan ska han på match, FM Mattsson cupen börjar idag! Och den inleds med "slaget om siljan" mellan J18 Mora och Leksand. Så om någon timme åker jag och Sebbes mamma dit och hejar på dom ;-)
Pusshej.


RSS 2.0